Menu

Další

Olympijské hry - Sportovní gymnastika

Kvalifikace (muži) - subdivize 3

konec

06.08.2016, 23:30 • Tomáš Kubečka

Čína nakonec v týmovém pořadí přeskakuje Spojené státy! Asiaté na poslední rotaci předvedli další skvělé výkonu a urvali čtyřicet šest bodů!

Verniaiev dostává na hrazdě 15,3 bodu a řadí se do čela soutěže šestibojařů! Ukrajinec se směje od ucha k uchu!

Poslední vystoupení Davida Jessena v Riu

Poslední vystoupení v Riu má za sebou David Jessen. Prostná se českému gymnastovi příliš nepovedla, Jessen se nevyvaroval drobných chybiček a dokonce upadl! Jediný reprezentant české republiky v gymnastice si ale ze svého vystoupení určitě odnese cenné zkušenosti!

Pozor! První šestnáctka je na světě! Skvěle ohodnocenou sestavu na bradlech totiž předvedl Oleg Verniaiev!

Hrazda v podání Davida Jessena

David Jessen už má za sebou i cvičení na hrazdě! Český gymnasta vykouzlil povedené letky a dokázal dotočit všechny obraty. Škoda jen slabšího závěru, který se Davidovi tolik nepovedl!

Rusové pokračují v postupu celkovým pořadím směrem vzhůru! Po kruzích se gymnasté Ruska posunuli na pátou pozici! Ukrajinci jsou hned za nimi.

David Jessen na bradlech

David Jessen už má za sebou i vystoupení na bradlech! Český gymnasta sice z nářadí nespadl, ale v úvodu sestavy předvedl několik chybiček! Škoda!

V celkovém pořadí po třech rotacích se Čína prodrala na druhé místo za Spojené státy. Reprezentace Ruska zatím drží šestou příčku!

Nikolaj Kuksenkov na koni našíř předvedl fantastické vystoupení! Bývalý reprezentant Ukrajiny za sestavu s obtížností 6,7 obdržel 15,3 bodu a posunul Rusko nahoru!

Přeskok Davida Jessena

Výborně Davide! David Jessen předvedl dobrý výkon na přeskoku! Český gymnasta absolvoval přeskok s obtížnosti 5,2. Zvládl i čtverný obrat a připsal si 14,5 bodu!

Číňané se po dvou rotacích dostali do celkového vedení! První místo drží před Velkou Británií a Spojenými státy! Trápící se Rusko uzavírá první osmičku!

Abljazin dostal od rozhodčích nízkou známku a už nyní je jasné, že neobhájí svou medaili z Londýna!

Zatím se však nedaří ruským gymnastům! Rusové nezvládli první rotaci a nedařilo se jim ani na prostná, kde předvedli další pády! Ruský tým bude mít ještě hodně práce!

David Jessen absolvoval jako druhé nářadí cvičení na kruzích! Český gymnasta na rozdíl od první disciplíny odcvičil spolehlivě a podařilo se mu stáhnout nějakou ztrátu!

První nářadí v provedení Davida Jessena

A tady už je David Jessen! Český reprezentant se ukázal na koni našíř! David Jessen začal hodně nadějně, ale při přechodu na druhou stranu bohužel spadl! Druhou polovinu svého vystoupení už český gymnasta zvládl s přehledem!

Kvalifikace (muži) - subdivize 3

konec

Zpět na online


Statistiky:
Startovní listina
Ivan Strečovič (RUS)
Nikita Nagornyj (RUS)
Nikolaj Kuksenkov (RUS)
David Běljavskij (RUS)
Denis Abljazin (RUS)
Marian Dragulescu (ROM)
Oskar Kirmes (FIN)
Néstor Abad (ESP)
Marios Georgiou (CYP)
Nicólas Cordóba (ARG)
You Hao (CHIN)
Deng Shudi (CHIN)
Lin Chaopan (CHIN)
Zhang Chenglong (CHIN)
Liu Yang (CHIN)
Eddy Yusof (SWI)
Oliver Hegi (SWI)
Pablo Brägger (SWI)
Christian Baumann (SWI)
Benjamin Gischard (SWI)
Mohamed Abdeldjalil Bourguieg (ALG)
Kieran Behan (IRL)
Anton Fokin (UZB)
David Jessen (CZE)
Ihor Radivilov (UKR)
Vladyslav Hryko (UKR)
Maxim Semiankiv (UKR)
Oleg Verniaiev (UKR)
Andrej Sjeničkin (UKR)