Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK DUKLA Trenčín – HK Poprad

4:3

po prodl. (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)

11.10.2015, 15:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Marián Vychovalý sk

Tipsport: 1.75 4.5 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63:46

Trenčín dal gól!
Z vlastnej tretiny založil protiútok Dlouhý, Mikuš potiahol do útočného pásma, kde prenechal MICHALOVI HLINKOVI, ten zmenil smer akcie, potiahol popred bránu, počkal aj na pád brankára a do odkrytej brány skóroval.
Asistencie Peter Mikuš, Radek Dlouhý

58:35

Poprad, oddychový čas.

58:00

Výborné striedanie druhého útoku Dukly, počas neho Popradčania mali veľa roboty vo vlastnom pásme, Kostúr musel likvidovať dve šance, Koyš ani Gašparovič ho však nedokázali prekonať.

56:15

Hudec od zadného mantinelu našiel úplne voľného Petrovického na ľavom kruhu, jeho strela bola pohotová, ale málo umiestnená.

55:45

Holendu v súboji o puk prešprintoval Huna, dostal sa tak aj ku koncovke, ale nemal dostatok času, aby sa na zakončenie pripravil lepšie. Chábera si poradil.

54:36

Poprad dal gól!
Hostia vybojovali vyrovnanie. Po sérii vhadzovaní sa o ďaľší puk bili pri mantineli, ten sa odrazil na stred k úplne voľnému LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI, ktorý prudkou ranou prestrelil Cháberu.
Asistencie: Lukáš Hvila, Richard Rapáč

51:05

Trenčania stratili puk pri prechode do útočného pásma, hostia zamierili do rýchleho protiútoku, Rusnák využil, že Dukla striedala, z ľavej strany poslal nabehnutému Hunovi, ten však opäť stroskotal na dobrom Cháberovi.

47:35

Hlinka pripravil puk pre Petrovického, ten z prvej pálil, ale Kostúr dobre zasiahol.

45:50

Popradčania získali puk na poslednom obrancovi vo vlastnej tretine, mali tak možnosť úniku 2 na 1. Huna mal na pravej strane Krotáka, ale rozhodol sa pre strelu. Mieril dobre do ľavého horného rohu, Chábera výborným zákrokom vytesnil toto zakončenie.

42:07

Trenčín dal gól!
Jakúbek šikovnou prihrávkou poslal dopredu MICHALA HLINKU, ktorý nabral rýchlosť okolo posledného obrancu, na pravom kruhu ešte urobil obrat smerom do stredu a presnou strelou do protipohybu brankára skóroval.
Asistencia: Martin Jakúbek

38:48

Po bully poslal jedovku na bránu Kroták, domáci brankár vyrazil na stranu, kde ešte zobral puk Paukovček a chcel ho prekvapiť pri druhej žrdke obkorčuľovaním okolo brány. Chábera sa dokázal rýchlo presunúť a betónom v poslednej chvíli Paukovčekovu koncovku zastaviť.

38:12

Petrovický stratil puk pri vyvážaní z pásma, hostia tak mohli založiť gólovú akciu, z ľavého kruhu posielal pred bránu puk Branislav Rapáč na brata Richarda, ale ten z prvej netrafil bránu.

36:46

Gašparovič vybojoval puk v rohu, ideálne nabil medzi kruhy pripravenému Melichárkovi, ten strieľal pohotovo, ale len do stredu brány.

35:20

Trenčania v brejku 2 na 1. Zlocha z pravého kruhu obstrelil brankára, ale trafil len žrdku.

33:20

Trenčín dal gól!
Dukla využíva presilovku, bomba Drgoňa od modrej bola vyrazená a pred bránkou sa najlepšie zorientoval MARTIN VOZDECKÝ.
Asistencie: Adam Drgoň, Vladimír Nemec

32:31

Suchý, Poprad, 2 min – zdržiavanie hry, vyhodenie puku

31:54

Trenčín dal gól!
Dukla strieľa kontaktný gól. Hlinka zabojoval a potiahol poza bránu, presne nabil na ľavý kruh DENISOVI HUDECOVI, ktorý obstrelil brankára.
Asistencia: Michal Hlinka, Róbert Petrovický

29:17

Ryzák stratil puk vpredu a do brejku 2 na 1 zamierili dvaja Popradčania. Kasík sa z ľavého kruhu rozhodol pre strelu, úradovala Cháberova lapačka.

26:01

Poprad dal gól!
Popradčania dvojnásobnú výhodu premenili. B.Rapáč posunul na ľavý kruh Hvilovi, ten okamžite na zadnú žrď RICHARDOVI RAPÁČOVI a ten doklepol do odkrytej brány.
Asistencie: Lukáš Hvila, Branislav Rapáč

24:46

Hlinka, Dukla, 2 min – narazenie

24:09

Gašparovič, Dukla, 2 min – zdržiavanie hry, vyhodenie puku

22:45

Jakúbek nabral rýchlosť na pravom krídle, Suchý sa pošmykol pri otáčaní a tak domáci krídelník mieril z uhla sám na Kostúra, ten sa mu položil na ľad a tak úspešne zastavil strelu.

18:37

Holenda si dokorculoval svoju vyváženú strelu. Ale tesne pred bránkou zdvihol puk príliš vysoko.

16:28

Hvilov bekhend vyrazil Chábera pred odkrytu bránu, kde zakončoval Paukovček, ale v poslednej chvíli domáci brankár puk letiaci do brány rukou zachytil.

11:47

Po útočnej snahe však Trenčania nedali pozor na zadné vrátka a rovnaká situácia sa opakovala aj v ich obrannom pásme, Paukovček však neprihrával, ale zakončoval z pravého kruhu, ale Chábera na dvakrát zneškodnil.

11:17

Zlocha šikovným tečom vyslal dvojicu spoluhráčov do prečíslenia 2 na 2, Švec poza brániaceho obrancu naservíroval puk na pravý kruh Jakúbekovi, jeho pohotová strela z prvej ale mierila len do bočnej konštrukcie.

10:05

Mikuš chyboval v rozohrávke pri zadnom mantineli, hostia z toho vyťažili závar pred Cháberom, ale Huna, ani Rusnák puk cez brankára neprepasírovali.

04:20

Zlocha sa natlačil pred bránu, Kostúr vyrazil puk medzi kruhy, kde tak mal ideálnu možnosť na dorážku Švec, ale trafil len popradského brankára.

03:48

Poprad dal gól!
Hostia sa udržali v pásme po vyhratom vhadzovaní, od modrej nastrelil spoza klbka tiel na bránu puk RADOSLAV SUCHÝ a trenčiansky brankár nemal žiadnu šancu, keďže cez brániacich hráčov nič nevidel.
Asistencia: Lukáš Paukovček

HK DUKLA Trenčín – HK Poprad

4:3

po prodl. (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 32. D.Hudec (Hlinka, Petrovický), 34. Vozdecký (Drgoň, Nemec), 43. Hlinka (Jakúbek), 64. Hlinka (Mikuš, Dlouhý) – 4. Suchý (Paukovček), 27. R.Rapáč (Hvila, B.Rapáč), 55. Paukovček (Hvila, R.Rapáč)

HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutej) – Zaťko, Holenda, Mikuš, Drgoň, Hatala, Ryzák, Nechala – Vozdecký, Nemec, R.Dlouhý – Melichárek, Gašparovič, Koyš – Hlinka, Petrovický, D.Hudec – Jakúbek, Zlocha, Švec

HK Poprad: Kostúr (R.Svoboda) – Gáborčík, Suchý, Fabian, Dinda, Kasík, Malina, Pitka – Hvila, Paukovček, R.Rapáč – Rud.Huna, O.Rusnák, Kroták – B.Rapáč, Bajaruns, Števuliak – Štrauch, Torok

Rozhodčí: Baluška, Mullner – Junek, Šefčík

Průběh zápasu
1. třetina
03:48
Po 1. třetině
2. třetina
24:09
24:46
26:01
31:54
32:31
33:20
Po 2. třetině
3. třetina
42:07
54:36
Po 3. třetině
Prodloužení
63:46
po prodl.