Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Anaheim Ducks

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

11.10.2015, 04:45 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.3 3.7 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tři hvězdy utkání

Patrick Marleau (SJS) (2 + 0)
Martin Jones (SJS) (27 zásahů)
Frederik Andersen (ANA) (44 zásahů) (07:18:24)
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) (0 + 0, 4 střely, čas na ledě 14:21)
Jiří Sekáč (ANA) (0 + 0, 3 střely, čas na ledě 13:24)
Střely na branku v zápase

San Jose Sharks: 44

Anaheim Ducks: 27
Víc se toho už dnes nestane. Sledovali jsme na branky a na vyloučení poměrně chudý zápas, avšak fenoménem toho mače se bezpochyby stali oba gólmani, především pak domácí ochránce klece Martin Jones, který si připisuje první nulu v dresu San Jose Sharks a ve dvou utkáních inkasoval pouze jediný gól. O výhře mužů v tyrkysovém rozhodl zkušený Patrick Marleau, jenž dvěma zásahy určil skóre střetnutí. Sharks zatím v této sezóně nezaváhali a mohou být spokojeni, Ducks úvodní duel ročníku nevyšel. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou neděli.

Konec zápasu.

59:53

Oddechový čas pro Anaheim Ducks, i když už zbývá jen pár vteřinek, hosté ještě něco málo mohou zkusit.

59:28

Joel Ward střílel na prázdnou branku, ale trefil pouze tyčku, avšak to ho v této situaci příliš mrzet nemusí, i tak jsou Sharks blízko zisku dvou bodů za výhru.

59:10

Anaheim Ducks už hrají bez brankáře a riskují v šesti mužích v poli.

58:35

Už zbývá jen pár vteřin do konce domácí početní výhody a San Jose v ní vůbec neopustilo útočnou třetinu, tohle je tedy pořádný válec a jde vidět, že Ducks toho už dnes mají plné zuby.

58:03

Burnsova střela z dálky, kterou těsně vedle levé tyčky tečoval dnešní střelec Patrick Marleau. Anaheim se nadále nemůže dostat ven z obranného pásma a tlak Sharks je neustávající.

57:18

Nahrávka na Pavelskiho hodně skákala, takže domácí kapitán měl problém pořádně vypálit na branku. Přesto se ještě Sharks dokázali aspoň udržet s pukem v pásmu.

56:53

Bude se teprvé podruhé v zápase vylučovat, přesilovku si navíc dnes vůbec poprvé zahrají domácí Sharks. Dvě minuty za hákování jde pykat Kačer Mike Santorelli (ANA), nová možnost pro Žraloky.

56:08

Ducks v klidu dostřídali a budou se snažit co nejdříve dostat pryž do pásma, aby měli šance co nejdříve zkusit něco udělat s doposud nevýhodným výsledkem.

55:25

Střela domácího obránce Vlasila od modré čáry, která trefila zadní mantinel a odrazila se zpátky před branku. Nikdo u domácích ale nedokázal kotouč dále usměrnit na Andersenovu klec.

Patrick MARLEAU - 2:0

55:10

San Jose právě vstřelilo branku!
Jednobrankový rozdíl se rozšiřuje na dva puky v kleci Ducks, není pochyb o tom, kdo je zatím hvězdou dnešního utkání ze strany San Jose Sharks. PATRICK MARLEAU dnes hraje výborně a v naprosté pohodě, což ukazuje v každém střídání na ledové ploše. Nyní se výtečně obtočil kolem celé branky a zasunul touš za nic netušícího Frederika Andersena. Hala bouří a Anaheim má před koncem třetí třetiny hodně zkomplikovanou situaci, navíc mu zbývá málo času. Asistence: Joel Ward.

54:58

Vše mohl změnit Cogliano. Ten se sice dostal k puku v útočné třetině, ale na Silfverberga už kus černé gumy nedostal.

54:28

Domácí dobře vystavěli obrannou zeď na modré čáře a nepustili Kačery do pásma, Ducks mají velký problém s tím, aby se dostali na kotouč.

54:03

Martin Jones na druhé straně v pohodě přerušuje hru a nás čeká ještě jedna krátká komerční pauza.

San Jose Sharks – Anaheim Ducks

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. Marleau (Couture, Ward), 56. Marleau (Ward)

San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, Dillon – Pavelski, Thornton, Donskoi – Ward, Couture, Marleau – Wingels, Hertl, Nieto – Brown, Tierney, Goodrow

Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Bieksa, Lindholm, Després, Fowler, Vatanen, Stoner – Stewart, Getzlaf, Hagelin – Perry, Rakell, Sekáč – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Santorelli, Horcoff, Maroon

Rozhodčí: St. Pierre, McCauley – Sharrers, Rody

Diváci: 17 562

Průběh zápasu
1. třetina
05:27
Po 1. třetině
2. třetina
39:22
Po 2. třetině
3. třetina
55:10
56:53
Konec