Menu

Hokej

NHL

Vancouver Canucks – Calgary Flames

2:3

po prodl. (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)

11.10.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 2.16 3.74 3.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Johnny GAUDREAU - 2:3

63:03

Calgary právě vstřelilo branku!
Tak se JOHNNY GAUDREAU dočkává v letošní sezóně po třech asistencích i branky! Sutter nevyvezl kotouč z pásma ven, ačkoliv jej sebral velmi dobře právě Gaudreauovi, ale to samé mu pak udělal Wideman, vypíchl kotouč, poslal jej Gaudreauovi a ten projel do zakončení a trefil přesně do šibenice Millerovy branky! Asistence: Dennis Wideman.

60:45

Tanev na Henrika Sedina, který šoupnul kotouč jen tak lehce zcela volnému Danielu Sedinovi a jeho naprosto fantasticky vychytal Hiller!

59:00

Další dva velmi ostré zákroky Hillera! To je asi už taková předehra před prodloužením ve hře třech proti třem?

58:40

A ještě složitější situaci musel řešit Jonas Hiller, který kryje bombu Daniela Sedina, tak pozor, tohle byl brejk, ze kterého nakonec mohli hosté velmi zaplakat!

58:22

Obrovská šance a Gaudreau nepropálil Millera!

57:49

Obrovská šance Jiřího Hudlera, ke kterému doskákal takový padající kotouč od hrazení, Hudler ihned z první do protipohybu zakončoval bekhendem a byť byl český útočník ve velmi složité pozici, kotouč propadl kolem Millera a jen těsně minul pravou tyč branky Canucks!

53:52

A pozor, Calgary jde do čtyř, fauloval Michael Frolík, český hráč si nedovolené pomohl v souboji s dánským útočníkem Jannikem Hansenem a za podražení jde na dvě minuty na trestnou lavici.

53:52

Ale na pozoru se musí mít i Hiller, pro kterého nebude zřejmě zbytek utkání také nijak lehký, většinou sleduje tlak svých spoluhráčů, teď však musel čelit nájezdu Burrowse, kterého však vychytal!

53:11

Další rána, tentokrát od Widemana, a tempo ze strany Calgary se opět stupňuje!

53:00

Hudler z ostrého úhlu netrefil prázdnou branku!

Sean MONAHAN - 2:2

48:49

Calgary právě vstřelilo branku!
A po všech těch akcích je z toho nakonec zasloužené vyrovnání hostů z poměrně nenápadné akce! A opět v tom měl prsty i Jiří Hudler! Ale také brankář Canucks Miller, který rozehrál jen na hůl Gaudreaua, který po hrazení prodloužil k Hudlerovi. Jeho prudkou přihrávku pod víko zatloukl přímo SEAN MONAHAN! Asistence: Jiří Hudler, Johny Gaudreau.

48:12

Tlak Calgary byl teď doslova drtivý a bránící hráči Canucks jen stěží stíhali tempu hostů, další Hamiltonova bomba, poté ještě musel Raymonda od zakončení odstranit Dorsett!

47:40

Dvakrát pálil Hamilton a hlavně druhá bomba obránce Flames byla hodně nebezpečná!

46:42

Frolík zajížděl na zadní tyč pro střílenou přihrávku a domácí měli z pekla štěstí, že na kotouč kladenský rodák nedosáhl!

45:54

Obrovská šance hostů, ale Gaudreau trefuje pouze Millera! Ještě je ostře dohrán Hudler, kterému se to vůbec nelíbí.

44:27

Cracknellova hodně nepříjemná střela končí v lapačce Hillera!

40:43

Drzý Michael Frolík projel pásmem Canucks a natlačil se před branku, kde ho ale vychytal Miller!

39:59

Ještě obrovský závar kolem Millerovy branky, aktivní tam je Michael Frolík, kotouč poskakoval u tyčky Millerovy klece, to když Frolík tečoval ránu od modré, poté ještě tvrdé střety a strkanice, pár ostrých úderů ale vylučovat se teď asi nebude!

37:51

Matt Bartkovwski dostává dvě minuty za bránění ve hře, ačkoliv se to teď domácím moc nelíbí, protože Bartkowski zablokoval jednoho ze soupeřů ve chvíli, kdy odjížděl bez zájmu o hru na střídačku. Pak se ale dostal do kontaktu s hráčem soupeře a jsou z toho dvě minuty a rázem zajímavá přesilovka 4 na 3 pro Calgary.

36:42

A bude se znovu vylučovat, na trestnou lavici míří Derek Dorsett za nesportovní chování proti Jiřímu Hudlerovi, a to samé na druhé straně pro českého útočníka vůči Dereku Dorsettovi. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.

35:16

Možná jeden z klíčových zákroků zápasu! Hosté opravdu ujeli a Ryan Miller musel tasit proti Raymondovi velmi, velmi těžký zákrok v rozkleku, ale kotouč schoval do lapačky a stadion bouří!

34:26

Deryk Engelland dostává za hrubost dvě minuty, stejně tak Brandon Bollig, a stejně tak i Daniel Sedin. A suma sumárum si teď švédský útočník vysloužil svou agresivitou přesilovku, velmi zajímavé rozdělení trestů a hra 5 na 4 pro Canucks!

33:41

Až teď měl obrovskou příležitost David Jones, když skvěle zapracoval na kruzích Bouma, ale útočník čtvrté formace Flames z bezprostřední blízkosti trefil jen lapačku Ryana Millera!

Jamie MCCANN - 2:1

31:33

Vancouver právě vstřelil branku!
Sotva se ale hosté ubránili, tak inkasují podruhé! Naprosto klíčovou práci při této brance odvedl Jannik Hansen, který u hrazení aktivním presingem vybojoval puk, pak si jej s Prustem předal a finální přihrávkou na kruhy vyzval ke skórování JAREDA MCCANNA, který propálil Hillera ránou na přední tyč! Asistence: Jannik Hansen, Brandon Prust.

30:56

A další obrovská šance, tentokrát mohl skórovat Horvat, ale Hiller se na poslední chvíli přesunul ke své tyči!

30:10

Další dnešní střela Davida Vrbaty a Hiller v pokleku zasahuje, kryje dělovku do náruče, ale moc svěže nevypadá, tahle bomba ho musela štípnout!

29:37

Hiller musel zasahovat po bekhendové ráně Henrika Sedina!

29:14

A Dorsett byl navíc faulovaný a Dennis Wideman podruhé dnes míří na trestnou lavici! Třetí vyloučení dnešního dne, v prvních dvou případech se pokaždé měnil stav, co nyní?!

29:05

Velmi aktivně se do brankoviště nacpal Dorsett a Hillera musel vykrýt jeho pokus!

27:40

Ale pak to tak bývá, že ten ujede a je z toho zle. Teď se to stalo v případě úniku Jareda McCanna, který ale atakován nezamířil přesně a jeho rána končí vedle branky!

26:59

Jiří Hudler zkouší štěstí bekhendovou střelou a Ryan Miller musí znovu vytasit ostrý zákrok!

25:16

Znovu aktivní Radim Vrbata, který napadal v útočném pásmu tak šikovně, že z hole hostujícího obránce dokázal ihned odpálit kotouč cíleně na Hillera, ten musel mít beton v pohotovosti.

Bo HORVAT - 1:1

22:03

Vancouver právě vstřelil branku!
Jenže z dorážky už BO HORVAT vyrovnává, když procedil kotouč pod rukou hostujícího brankáře! Asistence: Sven Baertschi, Ben Hutton.

20:42

Výborné střídání Radima Vrbaty, který nejprve obral o kotouč Hamiltona a nabídl střeleckou pozici Baertschimu, který ale nezakončil přesně, pak se sám Vrbata dostal do zakončení a výtečný Hiller znovu zachraňoval Calgary.

19:40

Sutter se ocitl zcela sám před Hillerem, ten ale vytasil z lapačky parádní zákrok a domácím se tak ani z rozhodně největší šance v této třetině nedaří vyrovnat!

18:51

Domácí chybovali při přechodu do útočného pásma a hned z toho byla rychlá akce Flames, na jejímž konci stál Johnny Gaudreaum jeho rychlá střela z přihrávky zpoza branky ale nepřelstila Millera, který předvedl výtečný a pohotový zákrok!

09:40

Velká šance pro Monahana, který byl chvíli volný mezi kruhy, ale jeho střela neskončila za Ryanem Millerem, ten pokus z blízké vzdálenosti pokryl.

Dougie HAMILTON - 0:1

05:00

Calgary právě vstřelilo branku!
A Calgary využívá početní výhodu! DOUGIE HAMILTON dostan přihrávku skrze celé pásmo od mantinelu, počkal si na příhodný moment ke střelbě a ranou na bližší tyč trefil přesně! Asistence: Johnnny Gaudreau, Jiří Hudler.

04:12

Matt Bartkowski dostává dvě minuty za podražení. Hosté si zahrají hned v úvodu zápasu přesilovku.

04:12

Hosté se dostali poprvé do většího tlaku a Michael Frolík stál sám proti Millerovi, ale nedokázal v obrovské příležitosti zakončit přesně!

Vancouver Canucks – Calgary Flames

2:3

po prodl. (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 23. Horvat (Baertschi, Hutton), 32. McCann (Hansen, Prust) – 5. Hamilton (Gaudreau, Hudler), 49. Monahan (Hudler, Gaudreau), 64. Gaudreau (Wideman)

Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Tanev, Hamhuis, Bartkowski, Weber, Hutton, Sbisa – D. Sedin, H. Sedin, Sutter – Baertschi, Horvat, Vrbata – Burrows, McCann, Hansen – Prust, Cracknell, Dorsett.

Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Giordano, Hamilton, Russell, Wideman, Kulak, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Raymond, Bennett, Frolík – Bouma, Backlund, Bollig – Ferland, Stajan, Jones.

Rozhodčí: Leggo, Walsh – Knorr, Lazarowich

Diváci: 18570

Průběh zápasu
1. třetina
04:12
05:00
Po 1. třetině
2. třetina
22:03
29:14
31:33
34:26
36:42
37:51
Po 2. třetině
3. třetina
48:49
53:52
Po 3. třetině
Prodloužení
63:03
po prodl.