Menu

Hokej

KHL

HC Slovan Bratislava – HC Dinamo Minsk

4:6

konec (2:2, 1:2, 1:2)

20.01.2015, 19:30 • Slovnaft arena, Bratislava • Václav Petrů

Tipsport: 2.66 3.9 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:19

Godla zůstal na střídačce, Slovan to zkouší v šesti.

59:19

Oddechový čas si vzal hostující trenér Lubomír Pokovič.

54:45

Murley se ocitl ve vyložené šanci, přes ležícího Taylora ovšem nedokázal zvednout kotouč.

49:43

A nyní se málem radovali z branky, která by je dostala do trháku, Linglet však v přečíslení dva na jednoho trefil pouze tyčku!

Andrej STEPANOV - 4:6

47:39

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Dnešní gólové hody v Bratislavě pokračují. Hosté opět ihned po kontaktní brance soupeře odskakují do dvoubrankového vedení. Kontr Dinama zakončoval střelou z pravého kruhu k bližší tyči Godlovy brány ANDREJ STEPANOV. Asistence. Charles Linglet.

Rok TIČAR - 4:5

46:52

Slovan právě vstřelil branku!
Domácí sehráli dvě výborná střídání a nyní za to sklízí plody v podobě kontaktní branky. Po Barkerově tvrdé střele od modré, vyrazil Taylor betonem kotouč jen na volného ROKA TIČARA, který stal v pravý čas na pravém místě a neměl těžkou práci. Asistence: Cam Barker.

44:03

První formace Minsku jako už poněkolikáté v dnešním zápase rozebrala domácí formaci a Cheechoo pálil z velmi dobré pozice v mezikruží. Godla si připsal důležitý zákrok.

Lukáš KRAJÍČEK - 3:5

41:15

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Hosté se již potřetí v zápase dostávají do dvoubrankového náskoku. Po střele Kaljužného z pravého kruhu zůstal Godla ležet na ledě a nestačil se vrátit do ideálního brankářského postavení. Toho využil LUKÁŠ KRAJÍČEK, který obdržel přihrávku zpoza brány a poslal puk do odkryté klece. Asistence: Paul Szczechura.

40:46

Přesilová hra hostům moc dlouho nevydržela. Ryan Vesce sekl do Ladislava Nagyho a rozhodčí neváhal amerického forvarda poslat za katr.

40:12

Na úvod třetí třetiny je tu další početní převaha pro Minsk, Michal Sersen dostal dvě minuty za podražení.

37:38

Momentum Slovanu je u konce. Rozhodčí totiž vyloučil domácího útočníka Tomáše Netíka za nedovolené bránění poté, co po své šanci nedobrzdil a najel do gólmana Taylora.

37:23

A brzy mohlo být vyrovnáno, Netík pálil zblízka mimo bránu.

Ladislav NAGY - 3:4

36:31

Slovan právě vstřelil branku!
Tak to byla lahůdka od přesilovkové formace Slovanu a domácí dnes dávají i svou třetí branku z přesilové hry. Na konci krasné kombinace na jeden dotyk stál LADISLAV NAGY, který poslal kotouč pohotově k levé tyči hostující brány. Asistence: Matt Murley, Libor Hudáček.

35:35

Tak, že by se nám opakovala situace z první třetiny? Domácí prohrávají o dvě branky a nyní si zahrají přesilovou hru. Artur Gavrus dostal dvě minuty za podražení.

Matt ELLISON - 2:4

34:49

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Hosté přece jen ukazují svou sílu v přesilových hrách a podruhé v zápase se dostávají do vedení o dvě branky. MATT ELLISON vypálil zpoza pravého kruhu a jeho tvrdá rána skončila v bráně. Jonathan Cheechoo, Nick Bailen.

33:07

Hosté si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za hákování dostal Mario Lunter a Dinamo má možnost navýšit své vedení.

29:10

Linglet se po zaváhání domácí obrany dostal do samostatného úniku, koncovka mu vůbec nevyšla, když vysoko přestřelil domácí bránu.

Paul SZCZECHURA - 2:3

25:15

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
V době, kdy si fanoušci žádali branku svého mužstva, udeřili hosté. Bailen si najel na pravý kruh a vyslal vynikající pas na PAULA SZCZECHURU, který číhal na protějším kruhu a svou střelou z první překonal Godlu, který byl bez šance. Asistence: Nick Bailen.

24:04

Domácí si dokonce ve vlastním oslabení na chvíli vytvořili tlak a vykoledovali si faul. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Dmitrij Meleško a bude se hrát ve čtyřech.

23:20

A nyní si i díky své aktivitě zahrají přesilovou hru, dvě minuty za podražení dostal Jan Brejčák.

21:35

A vzápětí vytáhl Godla proti Lingletovi dva vynikající zákroky betonem.

Žiga JEGLIČ - 2:2

19:47

Slovan právě vstřelil branku!
Domácí využívají i druhou přesilovou hru a vyrovnávají stav zápasu! ŽIGA JEGLIČ dostal na levém kruhu spoustu času i prostoru, čehož využil k přesné střele zápěstím do pravého horního růžku minské brány. Asistence: Tomáš Netík, Rok Tičar.

17:57

Domácí hrají jako politi živou vodou a nyní mohou vyrovnat. Hostující střídačka dostala trest za příliš mnoho hráčů na ledě.

Libor HUDÁČEK - 1:2

16:23

Slovan právě vstřelil branku!
Domácí bleskurychle využili přesilovou hru a vrací se do zápasu. Taylora na dvakrát překonal LIBOR HUDÁČEK. Asistence: Ladislav Nagy.

16:03

Domácí nyní mohou zvrátit hodně nepříznivý vývoj díky přesilové hře. Dvě minuty za hákování obdržel Andrej Stepanov.

15:03

Dinamo mohlo jít do trháku, Szczechura našel díru v obraně a od červené čáry se hnal do samostatného nájezdu, který zakončil střelou do tyčky!

Matt ELLISON - 0:2

14:04

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Hosté nyní předvedli nádhernou kombinaci a dostávají se do vedení 2:0. Linglet posunul kotouč Vescemu, který přes šířku útočného pásma našel milimetrově přesným pásem MATTA ELLISONA, který střelou z první nedal Godlovi sebemenší šanci. Asistence: Ryan Vesce, Charles Linglet.

12:39

Kulakov si při ojedinělém útoku Dinama sjel před Godlu a brankář Slovanu musel vytáhnout další důležitý zákrok.

06:08

Nagy pálil nebezpečně z mezikruží těsně nad hostující svatyni.

05:53

Nyní mohou své umění v přesilové hře dokázat i domácí. Dvě minuty za držení dostal Jevgenij Lisovec.

03:50

Tak to byl neuvěřitelný tlak, který si teď vytvořili hosté, Godla však odolal a nyní mu fanoušci aplaudují. Cheecho našel nádherným pasem přes celé útočné pásmo u levé tyče číhajícího Kaljužného, který tváří v tvář slovenského gólmana nepřekonal. Hosté neskórovali ani z následné skrumáže před brankou.

03:09

Aby toho nebylo málo, hosté si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí obdržel Andrej Šťastný. Dinamo má jednu z nejlepších přesilových her soutěže, což teď má možnost běloruský celek potvrdit.

Pavel RAZVADOVSKIJ - 0:1

02:27

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
A hosté se dostávají do vedení. PAVEL RAZVADOVSKIJ vystřelil přes obránce a kotouč zamířil mezi Godlovu vyrážečku a beton. Poněkud laciný gól, který slovenskému mladíkovi na sebevědomí nepřidá. Asistence: Lukáš Krajíček.

00:44

Kaljužnyj vyslal od pravého mantinelu střílenou přihrávku, kterou šikovně poslal do protipohybu Godly Cheechoo, mladý slovenský brankář dokázal nakonec betonem nepříjemnou teč pokrýt.

HC Slovan Bratislava – HC Dinamo Minsk

4:6

konec (2:2, 1:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Hudáček (Nagy), 20. Jeglič (Netík, Tičar), 37. Nagy (Murley, Hudáček), 47. Tičar (Barker) – 3. Razvadovskij (Krajíček), 15. Ellison (Vesce, Linglet), 26. Szczechura (Bailen), 35. Ellison (Cheechoo, Bailen), 42. Krajíček (Szczechura), 48. Stepanov (Linglet)

HC Slovan Bratislava: Godla (Janus) – Starosta, Sersen, Barker, Štajnoch, Kozák, Brejčák, Mihálik – Šťastný, Surový, Ölvecký – Nagy, Murley, Hudáček – Jeglič, Tičar, Netík – Lunter, White, Kudrna, Rehák

HC Dinamo Minsk: Taylor (Milčakov) – Goroško, Krajíček, Nogačov, Bailen, Švarný, Lisovec, Kaznadej – Kaljužnyj, Szczechura, Cheechoo – Linglet, Vesce, Ellison – Meleško, Kulakov, Gavrus – Razvadovskij, Kitarov, Stepanov

Rozhodčí: Beljajev, Bondarev – Menšich, Fatejev

Diváci: 7856

Průběh zápasu
1. třetina
02:27
03:09
05:53
14:04
16:03
16:23
17:57
19:47
Po 1. třetině
2. třetina
23:20
24:04
25:15
33:07
34:49
35:35
36:31
37:38
Po 2. třetině
3. třetina
40:12
40:46
41:15
46:52
47:39
Konec