Menu

Hokej

KHL

Torpedo Nižnij Novgorod – SKA Petrohrad

0:1

po s.n. (1:2) (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)

20.01.2015, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 3.76 4.3 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Artěmij PANARIN - 0:1

65:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým SKA Petrohrad.
Autorem vítězné branky je ARTĚMIJ PANARIN.

64:52

Ilja Kovalčuk se tlačil mezi třemi hráči Torpeda až do brankoviště, ale v poslední chvíli byl vyveden z rovnováhy a nemohl zakončit.

56:15

Obrovská chyba Koskinena! Hostující brankář zaváhal za bránou, ztratil kotouč a stáli při něm všichni svatí, neboť dojíždějící hráč Torpeda netrefil přes obránce zcela odkrytou bránu!

54:55

Artěmij Panarin měl nakročeno k úniku, avšak prudkou přihrávku na útočnou modrou nedokázal zpracovat a kotouč přikryl Birjukov.

54:10

Další šance Viktora Tichnova. Držitel slavného příjmení nedokázal z mezikruží propálit Birjukova.

53:10

Hosté jsou v plném počtu, ale domácí pokračují v útočení. Sakari Salminen se vytočil zpoza brány před Koskinena, ale ten nechal na ledě svůj beton a zastavil i tento pokus.

51:54

Oddechový čas pro domácí.

51:08

Vadim Šipačjov (PET) inkasuje dvě trestné minuty za hákování.

50:55

Ve velké šanci se ocitl Wolski, který však již poněkolikáté trefil jen Koskinena do hrudi. Domácí si za chvíli zahrají přesilovou hru.

48:55

První velká šance SKA ve třetí třetině! Viktor Tichonov se protáhl kolem mantinelu do útočného pásma, našel přihrávkou Ericssona, ale ten opět nedokázal usměrnit kotouč do brány. Tato situace už tady jednou byla. Člověk by i doufal, že se Ericsson poučí. Bohužel, nestalo se.

44:35

Jedovatá tečovaná střela od modré čáry prosvištěla opravdu malý kousek od pravé tyče brány SKA.

38:20

Krasoslobodcev se krásně proháčkoval až před Koskinena, předal puk Mozerovi, ale ten zblízka nezakončil tuto pěknou akci brankou.

33:26

Malevič zaváhal při rozehrávce, přenechal kotouč Burdasovovi, ten ještě našel najíždějícího Červenku, ale ani český útočník ani Martensson z dorážky nedostali puk do brány! Skvělý Birjukov!

28:13

Vadim Šipačjov se dostal k volnému puku v útočném pásmu, přihrál zcela volnému Červenkovi, kterého však skvěle vybruslil Birjukov a nedal českému útočníkovi prostor k zakončení.

26:38

Denis Kazjonov využil zaváhání Tichonova, získal kotouč a nakonec vybojoval přesilovou hru pro domácí. Na trestnou lavici usedá Maxim Čudinov (PET).

23:18

několikátá šance domácích ve druhé třetině! Wolskiho střelu nejprve zastavili obránci SKA, ale následná dorážka již mířila do odkryté části branky. Místo obránců však fantasticky zasáhl Koskinen, který udržel bezbrankové skóre.

20:55

Obrovská šance hostů v oslabení! Tichnov s Ericssonem se dostali do přečíslení dvou na jednoho, Tichonov přihrál Ericssonovi, ale ten z první nedokázal usměrnit kotouč do odkryté brány.

19:22

Za držení si jde na trestnou lavici odpočinout Roman Rukavišnikov (PET).

18:28

Tichonov díky svému důrazu vybojoval puk pro svůj tým, Kovalčuk našel Čudinova před bránou, ale toho fantasticky vychytal Michail Birjukov!

10:44

Jevgenij Mozer (NNO) se vrátil z trestné lavice na pouhých 33 sekund a už je zpátky. Tentokrát trefil Bělova vysokou holí.

08:11

Přesilovka Torpeda je u konce. Hloupým podražením se provinil Jevgenij Mozer (NNO) a i on míří na lavici hanby.

08:03

Hosté se konečně dotkli puku a Tony Martensson (PET) je vyloučen za sekání.

07:32

Velká šance i na druhá straně. Hodně prostoru měl před sebou Wojtek Wolski, ale ani on se z mezikruží neprosadil. Koskinen výborně zasáhl, ale za chvíli se bude vylučovat.

07:18

Ilja Kovalčuk měl na holi úvodní branku zápasu! Hostující kanonýr se dostal s pukem mezi kruhy, ale svou střelou trefil jen nohy obránce před sebou. K dorážce se Kovalčuk nedostal.

06:18

Výbornou přihrávku obdržel Rukavišnikov, ale ten z pravého kruhu zcela osamocen nedokázal zamířit přesněji a nechal vyniknout Birjukova.

Torpedo Nižnij Novgorod – SKA Petrohrad

0:1

po s.n. (1:2) (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: rozh. náj. Panarin

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:1   Kovalčuk (PET)
0:1   Immonen (NNO)
2. série:
0:1   Červenka (PET)
1:1   Wolski (NNO)
3. série:
1:2   Panarin (PET)
1:2   Salminen (NNO)

Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Aljapkin) – Hietanen, Malevič, Grigorjev, Osipov, Aljajev, Pepeljajev, Blažijevskij – Stoljarov, Dm.Kazjonov, De.Kazjonov – Salminen, Immonen, Wolski – Mozer, Galuzin, Krasnoslobodcev – Savinainen, Děmagin, Kňazev – Drugov

SKA Petrohrad: Koskinen (na sam.nájezdy Šestjorkin) – Kalinin, Rukavišnikov, Chafizullin, Čudinov, Bělov, Kutějkin, Judin – Tichonov, Ericsson, Kovalčuk – Chochrjakov, Martensson, Červenka – Dadonov, Šipačjov, Panarin – Burdasov, Kablukov, Ketov

Rozhodčí: Alexej Bělov, Alexej Ravodin – Viktor Birin, Ivan Deďulja

Průběh zápasu
1. třetina
08:03
08:11
10:44
19:22
Po 1. třetině
2. třetina
26:38
Po 2. třetině
3. třetina
51:08
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
65:00
po s.n.