Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

RCD Espanyol Barcelona – Granada CF

2:1

konec (1:0)

14.12.2014, 12:00 • Power8 Stadium, Barcelona • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.74 3.66 5.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Ve druhé půli měli zpočátku převahu hosté, kteří také dokázali vyrovnat, prosadil se Youssef El Arabi. Poté pomalu, ale jistě začali přejímat taktovku duelu domácí. Po Carlosově vyloučení tlak domácí ekipy ještě více zesílil a nakonec vyústil ve vedení. Rozhodující trefu zaznamenal střídavší Christian Stuani. Více se již nestalo, a tak Espanyol zdolal Granadu těsně 2:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 4:6 (13:55:00)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Arbilla to přece jenom ještě zkusil centrem, který si ale stáhl Fernández. Zdá se, že je o vítězi klání rozhodnuto.

90+2

Espanyol se nyní trochu zatáhl a operuje na polovině hřiště. Domácí mají trumfy ve svých rukou, těsně před koncem drží vedení.

90

K základní hrací době se budou nastavovat tři minuty.

Christian STUANI - 2:1

90

Espanyol právě vstřelil branku!
Neskutečné, domácí se přece jenom dočkali. Vázquez odcentroval z pravé strany hrací plochy přesně na nohu CHRISTIANA STUANIHO. Ten poté neotálel a balon z voleje poslal za brankovou čáru. Fernández jej sice zasáhl, ovšem zabránit pravděpodobně rozhodující brance se mu nepodařilo.

89

Vzápětí další karetní trest, a to pro Maínze (GRN). Domácí budou rozehrávat volný kop.

88

Další žlutá karta, potrestán je Piti (GRN).

87

Domácí stále tlačí, ovšem nyní to přehnali. Arbilla si těsně za polovinou pomohl faulem, a tak bude následovat rozehrávka, s níž Granada pochopitelně nepospíchá.

86

K hlavičce se po centru z pravé strany hrací plochy dostal Colotto. Svůj pokus ale nasměroval nad branku, a tak se bude kopat od hostující svatyně.

85

Espanyol buší do obrany Granady. Ta má vinou červené karty poměrně napilno. Zatím ale nadále drží alespoň remízu, která by přinesla bod.

84

Hosté střídají. Místo Córdoby naskočí do hry Maínz.

83

A znovu se trestá. Za zatažení soupeře dostává karetní trest nově příchozí Yuste (GRN).

Carlosova ruka zapříčinila druhou žlutou kartu, tudíž vyloučení

82

Tak to je velká komplikace pro hostující celek. Za hru rukou dostává svou druhou žlutou kartu Carlos (GRN). Obránce Granady tak musí do sprch!

81

Další akce Espanyolu končí opět neslavně, centr doputoval až mezi diváky. Vykopávat tak bude Fernández, který má v posledních minutách stále více práce.

80

Domácí to zkusili po pravé straně, ovšem centr byl zblokována. Po následném vhazování žádné nebezpečí nenastalo, Granada se osvobodila.

RCD Espanyol Barcelona – Granada CF

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. Caicedo (S. García), 90. Stuani (Vázquez) – 61. El Arabi (Piti)

Karty:   19. Cañas (ESB), 71. V. Sánchez (ESB) – 42. J. Carlos (GRN), 59. Murillo (GRN), 83. Yuste (GRN), 88. Piti (GRN), 89. Maínz (GRN)   82. J. Carlos (GRN)

RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Fuentes (53. V. Álvarez), Álvaro González, Colotto, Arbilla – Sevilla (74. Montañés), Cañas, V. Sánchez, Vázquez – Caicedo (62. Stuani), S. García (C).
Náhradníci: Pau – V. Álvarez, Stuani, H. Moreno, J. López, Montañés, Bertrand.

Granada CF: R. Fernández – Nyom, Babin, Murillo, J. Carlos – F. Rico, Iturra (75. Yuste), J. Márquez (56. Riki) – Piti (C), Córdoba (84. Maínz), El Arabi.
Náhradníci: Olazábal – Maínz, Isaac, Nounkeu, Yuste, A. Sissoko, Riki.

Rozhodčí: Jaime – Bieno, Martínez

Diváci: 18 405