Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – AS Řím

0:1

konec (0:1)

14.12.2014, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris (kapacita: 36 536 diváků), Janov • Petr Král

Tipsport: 3.54 3.5 2.12 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

AS Řím se dotáhl jediný bod za vedoucí Juventus! Janov klesl na pátou příčku. To je z dnešního utkání vše, děkuji za pozornost a příjemný zbytek neděle. (17:00:16)
Je dobojováno. Dnešní aktraktivní utkání končí hubeným vítězstvím hostů z AS Řím, kteří využili po vyloučení brankáře Perina svoji početní výhodu! Jediný gól dnes vstřelil aktivní Nainggolan, jenž po Maiconově centru uklidil z první míč přesně k tyči. Domácí se poté snažili ve druhém poločase o vyrovnání, ale nedokázali si prakticky vytvořit větší brankovou příležitost. To na druhé straně AS několikrát spálil šanci na pojištěný, a tak se nakonec musel až do samotného závěru strachovat o vítězství!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Janov sice dokázal vstřelit branku, ale ta nebyla pro ofsajdové postavení uznána!

90+2

Rohový kop pro Janov! Možná poslední příležitost jak udělat něco s dnešním zápasem!

90+1

Pjanić poslal k zemi Rincóna a vyfasoval po zásluze žlutou kartu.

90

V dnešním zápase se budou nastavovat ještě 3 minuty!

89

Totti mohl jít zcela sám na domácího brankáře, ale k tomu potřeboval přesnou přihrávku od Florenziho. Tomu se dnes zatím vůbec nedaří, což potvrdila i jeho nepřesná přihrávka na Tottiho.

88

Domácím se krátí čas na vyrovnání. Míč mají sice v držení, zároveň však daleko od branky svého soupeře.

87

Co se dá všechno nedat nám předvedl Iturbe! Ten se ocitl po centru Florenziho zcela sám na zadní tyči, ale hlavou nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče!

85

Holebas přistrčil míč na Pjaniće, jenž z hranice pokutového území jen těsně minul přízemní střelou tyč!

83

Střídání na straně AS. Ze hry odchází Gervinho, opačným směrem míří Iturbe.

82

Burdissova hlavička končí vysoko nad hostující brankou.

81

Keita povalil k zemi Bertolacciho. Janov bude rozehrávat přímý volný kop z velmi dobré pozice! Brakář De Sanctis musí vyhlásit stav v ohrožení.

80

Pinilla se snažil vymodlit si faul na útočné polovině, ale sudí Banti mu na špek neskočil a za jeho herecký výkon ho odměnil žlutou kartou.

79

Gervinho připravil Florenzimu gólovku, ale mladý křídelník ve výborné příležitosti zklamal. Nutno podotknout, že mu gólovou radost překazil obětavým skokem Burdisso. Následovat bude roh pro AS!

77

Zajímavý moment. Keita, který má dnes na ruce kapitánskou pásku přispěchal k Tottimu, aby mu jí předal. Zkušený Totti to však odmítl a ukázal Keitovi, ať se raději stáhne do obrany.

Janov CFC – AS Řím

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 40. Nainggolan (Maicon)

Karty:   80. Pinilla (JAN) – 25. Astori (ASR), 28. Yanga-Mbiwa (ASR), 90+1. Pjanić (ASR)   30. Perin (JAN)

Janov CFC: Perin – Antonelli, De Maio (70. Pinilla), Burdisso, Roncaglia – Bertolacci, Rincón, Sturaro – Falqué (30. Lamanna), Matri (46. Edenilson), Perotti.
Náhradníci: Lamanna, Prisco – Antonini, Izzo, Marchese, Pinilla, Fetfatzidis, Lestienne, Greco, Edenilson, Rosi, Mussis.

AS Řím: De Sanctis – Maicon, Yanga-Mbiwa, Astori, Holebas – Nainggolan, S. Keita (C), Pjanić, Florenzi – Gervinho (83. Iturbe), Ljajić (77. Totti).
Náhradníci: Lobont – Cole, Strootman, Iturbe, Borriello, Totti, Destro, Torosidis, Paredes, Emanuelson, Manolas.

Rozhodčí: Banti – Costanzo, Preti