Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Villarreal CF

0:1

konec (0:0)

14.12.2014, 19:00 • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.55 4.15 6.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! V úvodním poločase měli více ze hry fotbalisté Atlética Madrid, kteří se dostali do několika slibných střeleckých příležitostí, branku však vsítit nedokázali. Ve druhém dějství Villarreal přeci jen hru vyrovnal a odměnou mu byla vstřelená branka, na kterou už hráči domácího celku nedokázali zareagovat. Dnes tedy překvapivě zvítězilo hůře hrající mužstvo, které svou jedinou vyloženou šanci dokázalo využít a do tabulky si tak připisuje plný bodový zisk. (20:54:08)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Exekutorem rohového kopu byl Koke, ale domácím se nepodařilo zakončit.

90+3

Další šance pro domácí, možná jedna z posledních. Hráči Atlética madrid totiž budou zahrávat rohový kop a do vápna přispěchal také gólman Moyà.

90+2

Domácím se po nedovoleném zákroku Villarrealu naskytá možnost na vyrovnání z nařízeného přímého kopu. Míč ale dolétl pouze do náruče připraveného brankáře Asenja, který byl navíc faulován a s rozehráním si dává na čas.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavil ve druhém poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.

90

Na hřišti se přiostřilo, hlavní arbitr ale další žluté karty z kapsičky pro tentokrát nevytahuje.

89

Střídání v celku Villarreal CF: hřiště opouští autor jediné branky Vietto, místo něj přichází na hřiště Rukavina.

87

Zbytečným faulem se prezentoval Koke, který uchopil za nohu jednoho z protihráčů, za což uviděl žlutou kartu.

Luciano VIETTO - 0:1

84

Villarreal právě vstřelil branku!
Hosté otevírají skóre a v závěru utkání se ujímají překvapivého vedení. Autor úvodní branky je LUCIANO VIETTO, který si naběhl na přihrávku za obranu a poté střelou do středu brány překonal bezmocného gólmana Moyu, který proti jeho ráně sice máchl rukou, ale míč zasáhnout nedokázal.

83

Hráčům Villarrealu se ale po jeho rozehrání nepodařilo bránu, kterou hájí Moyà, ohrozit. Míč se v této chvílí nachází poblíž středového kruhu, kde o něj probíhají četné souboje.

82

Aktvní Čeryšev se na opačné straně dostal k zakončení levačkou, jeho ránu vyrazil brankář Atlética Madrid na roh.

81

Z hranice pokutového území se nyní střeleckým pokusem prezentoval Mario Mandžukić. Ani on však neměl dostatečně přesně srovnaná mířidla a vypálil nepřesně. Asenjo se po jeho střele jen ohlédl, jelikož nemusel zasahovat.

80

Nepovedlo se. Defenziva hostujícího celku byla pozorná a centrovaný míč odvrátila mimo šestnáctku. Domácí přesto pokračovali v útočné snaze a na nadýchaný centr si naskočil Godín, který svou hlavičku nedokázal přesně usměrnit.

79

Míč se nachází na kopačkách fotbalistů Atlética Madrid, kteří hledají skulinu v obraně Villarrealu. Nyní mohou zahrozit z rohového kopu.

77

Hráči domácího celku podnikli útočný výpad a prezentovali se centrem do pokutového území, odkud míč odvrátil bránící Ruiz.

Atlético Madrid – Villarreal CF

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 84. Vietto

Karty:   28. Turan (ATM), 41. Mandžukić (ATM), 44. Torres Juanfran (ATM), 87. Koke (ATM) – 17. Uche (VLR), 41. J. dos Santos (VLR), 55. Trigueros (VLR)

Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira – Koke, Gabi (71. Cerci), Mendes, Turan (76. M. Suárez) – Raúl García (63. Griezmann), Mandžukić.
Náhradníci: Oblak – M. Suárez, Griezmann, Gámez, C. Rodríguez, Cerci, Giménez.

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Paulista, Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, Trigueros (63. Pina), B. Soriano, Čeryšev – Vietto (89. Rukavina), Uche (66. M. Gómez).
Náhradníci: Juan Carlos – Pina, Dorado, M. Gómez, Rukavina, Moreno, Marín.

Rozhodčí: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández