Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfL Wolfsburg – SC Paderborn 07

1:1

konec (1:0)

14.12.2014, 17:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.45 4.9 7.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Po celou dobu utkání měli převahu domácí fotbalisté, kteří se také v první půli ujali vedení. Ve druhém poločase ale z kontroverzní penalty hosté vyrovnali, prosadil se Alban Meha. Wolfsburg tlačil, ovšem skórovat se mu již nepodařilo. Oba celky se tak rozešly smírně 1:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 14:4 (19:27:16)

90+5

Konec zápasu.

90+5

Hosté se ubránili, je konec!

90+5

Wolfsburg ještě v závěru vybojoval rohový kop. Jak dopadne tato poslední šance?

90+4

Gustavův centr z levé strany byl odvrácen, následně Arnold pálil zhruba metr nad branku. Zdá se, že je utkání u konce.

90+4

Tlak Wolfsburgu je mohutný. De Bruyne si již rovnal balon ke střele, když v tom se přiřítil hostující zadák. Paderborn hraje skutečně na krev.

90+3

Naldo již celou situaci nevydržel a napálil balon z velké vzdálenosti. Rána ale pouze nahrála do karet Paderbornu, neboť byla velice nepřesná. Kruse si s rozehrávkou dává na čas.

90+2

Tak to byla solidní příležitost domácího celku. Vieirinha poslal balon do velkého vápna, kde se jej z velkého úhlu pokusilů usměrnit do branky Bendtner. Kruse ale vynikajícím zákrokem ránu vytěsnil. Rohový kop se poté Wolfsburgu nepovedl.

90+1

Vieirinhův centr hosté znovu odvrátili. Přesto po vhazování domácí zůstali na polovině soupeře, kde stále operují.

90

Wolfsburg nadále kombinuje a svírá soupeře. Bundesligový trpaslík však brání velmi svědomitě, zatím žádné nebezpečí nepřipouští. K základní hrací době jsou nastaveny čtyři minuty.

89

Gustavo zkusil své štěstí z poměrně velké vzdálenosti. Nesprávně si však seřídil mířidla a napálil balon mimo tři tyče. Opět se bude kopat od branky Paderbornu.

88

Volný kop poslali domácí vysoko nad, následovat tak bude odkop od branky. Utkání se blíží ke svému konci, Paderborn stále drží remízový stav.

87

Standardní situace se hostující družině příliš nevydařila, následný kontr Wolfsburgu neměl dlouho trvání. Na trávníku to vře, oba celky si vášnivě vyměňují názory.

86

Do zakončení se málem dostal Kutschke, který si velice agilně dělal prostor ve velkém vápně. Nakonec hosté zahrozili, Bakalorzovu ránu ale zblokoval domácí zadá. Následovat bude rohový kop.

85

Gustavovi na levé straně hrací plochy utekl balon. Střídají také domácí. Ze hřiště míří Dost. Místo něj naskočí do hry Bendtner. Jak se tato změna projeví?

84

Pro dnešek dohrál Kachunga, kterého nahradí Ducksch.

83

Vieirinhovi byl na pravé straně trávníku odpískán velmi diskutabilní ofsajd. Rozehrávat tak bude bude Paderborn, který chystá střídání.

VfL Wolfsburg – SC Paderborn 07

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 17. Rafa (vla.) – 51. Meha (pen.)

Karty:   20. Perišič (WOF), 50. Naldo (WOF), 57. Gustavo (WOF), 73. Arnold (WOF) – 24. Hünemeier (PDN), 29. Strohdiek (PDN)

Neproměněná penalta: 30. Perišič (WOF), brankář Kruse zneškodnil

VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Schäfer, Knoche, Naldo, Jung (70. Hunt) – Arnold, Gustavo – Perišič (70. Caligiuri), de Bruyne, Vieirinha – Dost (85. Bendtner).
Náhradníci: Grün – Bendtner, Klose, Caligiuri, Hunt, Guilavogui, Malanda.

SC Paderborn 07: Kruse – Wemmer, Rafa, Hünemeier (C), Strohdiek, Brückner (46. Kutschke) – Stoppelkamp (72. Ziegler), Bakalorz, Rupp, Meha – Kachunga (84. Ducksch).
Náhradníci: Lueck – Ziegler, Vrančić, Kutschke, Sağlık, Vucinovic, Ducksch.

Rozhodčí: Gräfe – Achmüller, Sinn

Diváci: 26 044