Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – UC Sampdoria

1:1

konec (1:0)

14.12.2014, 12:30 • Martin Doležal

Tipsport: 1.32 5.3 11.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

STATISTIKY ZÁPASU:
Držení míče: 65% – 35%
Střely celkem: 19 – 10
Střely na branku: 8 – 3
Rohové kopy: 8 – 4
Ofsajdy: 3 – 2
Fauly: 17 – 11
Žluté karty: 2 – 5 (14:23:30)
Do druhého poločasu přichystali hosté změnu. Nastopil Gabbiadini a především díky němu změnili hosté obraz hry. Zmiňovaný hráč se totiž prosadil již v 51. minutě a od té doby se nedokázali domácí dostat zpět do své klasické kombinační hry. Sampdoria byla více než vyrovnaným soupeřem a domácí mohl šokovat opět Gabiaddini, který v závěru zahrozil, ale Buffon vytasil důležitý zákrok. To je ode mne vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Marchisio to zkusil z dálk,y ale byla to nepřesná rána. Pravděpodobně se již nic nestane.

90+2

Defenzíva Sampdoria je ve druhé části k nepřekonání. Hosté jsou zataženi a svého soupeře nepouští do žádných nebezpečných šancí.

90+1

Domácí tlačí. Vidal se snažil od postranní čáry vyprodukovat centr do šestnáctky. To se mu povedlo, ale míč zachytil Romero.

90

Nastavují se tři minuty.

88

Další střídání obstará Tévez, který dnes neodehrál příliš dobře utkání. Nahradí ho Giovinco.

87

Opět se Juventus dostal rychle na útočnou polovinu, jenže Pogba se provinil zbytečným faulem a soupeř tak bude rozehrávat.

Skvělý zákrok Buffona.

86

Velice důležitý zákrok Buffona! Ten se musel hodně natahovat proti ostré střele Gabiaddiniho ze střední vzdálenosti. Míč mířil pod břevno, ale domácí gólman míč vytěsnil.

85

Sampdoria vytěžila rohový kop z pravé straně. V zahuštěném prostoru ve vápně ale našel centr Gabbiadniho jen hlavičku domácího hráče.

84

Výměna na straně Sampdorie. Na posledních pár minut si zahraje Duncan, jenž nahradí Obianga.

83

Ačkoliv se Morata vzápětí dostal do zakončení hlavou, nebylo to nebezpečné zakončení. Romero bez potíží míč lapil do náruče.

82

Domácí začínají tlačit. Drží se na útočné polovině a hledají si prostor. Zatím je to ale marný boj. Hostující defenzíva nedělá chyby.

81

Evra našel naběhnutého Evru, který se dostával do zakončení, ale v poslední možné chvíli mu do rány odhodlaně skočil Regini.

80

Celek Juventusu vytěžil rohový kop. Marchisio našel svým centrem hlavičku Téveze. Ten sice dokázal hlavičkoval, nicméně nepřesně.

78

Další střídání na domácí straně. Ze hřiště je stažen Pereyra. Výsledek se pokusí změnit Coman.

77

Čas běží a stále je stav vyrovnaný. S tím nemůže být Stará dáma spokojená a snaží se s výsledkem něco udělat, nicméně defenzíva hostů se brání velice dobře.

Juventus FC – UC Sampdoria

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 12. Evra (Marchisio) – 51. Gabbiadini

Karty:   49. Vidal (JUV), 66. Bonucci (JUV) – 11. Regini (SMD), 54. Romagnoli (SMD), 58. Gabbiadini (SMD), 71. Okaka (SMD)

Juventus FC: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Evra – Marchisio – Vidal, Pogba – Morata (73. Llorente), Pereyra (78. Coman), Tévez (88. Giovinco).
Náhradníci: Rubinho – Coman, Pepe, Giovinco, Llorente, Padoin, Mattiello.

UC Sampdoria: Romero – Cacciatore, Gastaldello, Romagnoli, Regini – Palombo – Rizzo, Obiang (84. Duncan) – Okaka (74. Bergessio), Krstičić (46. Gabbiadini), Eder.
Náhradníci: Da Costa – Duncan, Mesbah, Fedato, Soriano, Gabbiadini, Dordević, Fornasier, Bergessio.

Rozhodčí: Doveri – Vuoto, Marrazzo