Menu

Hokej

NHL

Los Angeles Kings – Philadelphia Flyers

1:2

konec (0:1, 0:1, 1:0)

06.12.2014, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.74 4.15 3.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:27

Střelou přes celou délku ledové plochy trefují hosté tyč!

58:34

Martinez pálil po pasu z levé strany nepřesně. Bude se ale vylučovat, a to na domácí straně. Jarret Stoll (LAK) dostává menší trest za sekání. Velká komplikace v cestě za vyrovnáním.

56:57

Tak to je velká komplikace pro hosty. Umberger (PHI) vyhodil kotouč na střídačku Kings, což znamená další vyloučení. Los Angeles tak má výhodu dvou mužů v poli.

50:47

Od modré pálil tvrdě Regehr. Ani on ale červené světlo nerozsvítil. Bude se znovu vylučovat. Jarret Stoll (LAK) oslabí své mužstvo. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Pokračovat se bude po komerční přestávce. Stoll poté na trestné lavici vztekle otočil kameru. Je si vědom zbytečného faulu.

49:48

Anže Kopitar se vehnal do útočného pásma, odkud vypálil. Mason ránu vytěsnil pouze na hůl Pearsona, který ale odkrytou část branky netrefil. Přesto Kings pokračují v ofenzivním snažení. To vše za mohutné podpory publika.

45:39

Lodivod Philadelphie si bere oddechový čas. berube dobře vycítil, že nastávají klíčové okažiky utkání. Co svým svěřencům naordinuje?

Justin WILLIAMS - 1:2

44:09

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Domácí snižují na rozdíl jedné branky. Po střele z hranice levého kruhu nastal před brankou Letců velký závar, v němž se nejlépe zorientoval JUSTIN WILLIAMS. Domácí "čtrnáctka" poté snadno přehodila ležícího Masona. Asistence: Jarret Stoll, Robyn Regehr.

34:06

Anže Kopitar se octl zcela sám před Masonem. Hodil si kotouč na dlouhou hůl a pokusil se jej zasunout k pravé tyči. Brankář Philadelphie ale excelentním rozklekem zabránil brance. Následovat bude další komerční přestávka.

31:01

Jeff Carter měl na levé straně brankoviště zcela odkrytou branku. Přesunujícího Masona sice nezasáhl. Netrefil ale ani branku, kotouč prolétl těsně vedle pravé tyče. Celou akci zakončil od modré Doughty. Taktéž neúspěšně.

29:25

Přesilová hra ale bude pokračovat. a to znovu vinou držení. Menší trest si odpyká Pierre-Edouard Bellemare (PHI). Kings mají příležitostí více než dost. Chybí jen lepší využití.

27:09

Králové si zahrají přesilovou hru. Mark Streit (PHI) dostává dvě minuty za držení. Pokračovat se bude po komerční přestávce. Podaří se domácí ekipě vsítit kontaktní branku?

22:47

S tresty se nyní roztrhl pytel. Na trestou lavici odjíždí domácí borec. Kapitán Dustin Brown dostává menší trest za hákování. Dokáží Letci opět udeřit?

Wayne SIMMONDS - 0:2

22:08

Philadelphia právě vstřelila branku!
Hosté svou přesilovou hru nakonec přece jenom využili. WAYNE SIMMONDS dostal dobrou přihrávku do jízdy. Poté vypálil z pravé strany. Kus gumové pryže následně se štěstím proklouzl mezi Quickovými betony. Asistence: Sean Couturier, Andrew MacDonald.

21:14

Giroux přihrál před branku Simmondsovi, ovšem hostující útočník tváří v tvář Quickovi neuspěl. Streit se poté na modré čáře již dostal do středního pásma, a tak je odpískáno postavení mimo hru.

20:38

Králové půjdou znovu na trestnou lavici. Za sekání bude pykat Jarret Stoll (LAK). Toto je velmi kritická situace pro Kings, domácí budou hrát dvanáct vteřin ve třech.

18:50

V závěru první periody se bude vylučovat, a to na straně Kings. Držením protihráče se provinil Brayden McNabb (LAK). Hosté tak mají dobrou příležitost k navýšení vedení.

09:51

Bude se poprvé vylučovat, v početní výhodě si zahrají domácí. Za podražení odchází pykat Matt Read (PHI). Jak se Králové s touto příležitostí popasují?

Claude GIROUX - 0:1

04:35

Philadelphia právě vstřelila branku!
Tak to byla velmi pohledá akce hosté. CLAUDE GIROUX si narazil se Streitem, načež z mezikruží přesně vymetl levý horní růžek domácí branky. Quick neměl sebemenší nárok zasáhnout. Asistence: Mark Streit, Nicklas Grossman.

Los Angeles Kings – Philadelphia Flyers

1:2

konec (0:1, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 45. Williams (Stoll, Regehr) – 5. Giroux (Streit, Grossman), 23. Simmonds (Couturier, MacDonald)

Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Greene, McNabb, Martinez, Regehr – Carter, Kopitar, Pearson – Williams, Stoll, Brown – Toffoli, Richards, King – Nolan, Lewis, Clifford

Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Grossman, Coburn, Schultz, MacDonald, Del Zotto – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Laughton, Schenn – Read, Couturier, Umberger – Bellemare, VandeVelde, Rinaldo

Rozhodčí: St. Pierre, Kowal – Pancich, Nowak

Průběh zápasu
1. třetina
04:35
09:51
18:50
Po 1. třetině
2. třetina
20:38
22:08
22:47
27:09
29:25
Po 2. třetině
3. třetina
44:09
50:47
56:57
58:34
Konec