Menu

Hokej

NHL

Los Angeles Kings – Philadelphia Flyers

1:2

konec (0:1, 0:1, 1:0)

06.12.2014, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.74 4.15 3.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa

Marian Gáborík (LAK) -do utkání nezasáhl

Jakub Voráček (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě: 15:59 (00:45:52)
Tři hvězdy utkání:

1. Claude Giroux (PHI) 1+0
2. Robyn Regehr (LAK) 0+1
3. Steve Mason (PHI) 37 zák., 1 gól, 97,4%
Je dobojováno! Ve třetí třetině měli Králové nadále převahu, kontaktní branku nakonec vstítil Justin Williams. Více však již ale domácí nezvládli. Poměrně pasivně hrající Philadelphii tak podlehli těsně 1:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 38:16

60:00

Konec zápasu.

59:49

V závěru ještě zkusil vypálit Carter, ovšem zdá se, že utkání noc podstatného nepřinese.

59:27

Střelou přes celou délku ledové plochy trefují hosté tyč!

58:55

Kings odvolávají brankáře, Quick míří na střídačku!

58:34

Martinez pálil po pasu z levé strany nepřesně. Bude se ale vylučovat, a to na domácí straně. Jarret Stoll (LAK) dostává menší trest za sekání. Velká komplikace v cestě za vyrovnáním.

57:58

Couturier vyvezl puk až do útočného pásma, kde navíc šetří cenné vteřinky. Každá v dostatečné vzdálenosti od branky Flyers má cenu zlata.

57:19

To nejhorší mají hosté za sebou, nyní se budou muset bránit klasické přesilové hře. Do konce utkání již zbývají necelé tři minuty.

56:57

Tak to je velká komplikace pro hosty. Umberger (PHI) vyhodil kotouč na střídačku Kings, což znamená další vyloučení. Los Angeles tak má výhodu dvou mužů v poli.

56:18

Domácí Philu svírají velmi mocně. Až nyní se hostujícímu celku podařilo vyhodit přes všechny čáry a odjet na střídačku. Kings peláší zpět do útočného pásma.

55:49

Carter velmi dobře vypálil uz pozice levého kruhu. Rána ale těsně minula branku, zamířila těsně nad. Carterovi adresoval puk skvělou zadovkou Doughty, který tak předvedl svou technickou vytříbenost.

55:09

Po neúspěšné Schennově ráně následoval protiútok, při němž fauloval Wayne Simmonds (PHI). Hostující útočník tak putuje na trestnou lavici, a to za sekání. Po komerční přestávce tak budou mét domácí dobrou příležitost ke srovnání.

54:12

Domácí jsou stále nastěhovaní v útočném pásmu, kde se ale nedokáží vypořádat s vynikající defenzivou Letců. Podaří se Philadelphii udržet těsný náskok až do konce utkání?

53:23

Philadelphia se ještě více stáhla do defenzivy. Domácí se zkusili probojovat kupředu dlouhým pasem. Touš ale skončil mimo hrací plochu. Sudí nařizují vhazování ve středovém kruhu.

52:21

Přesilová hra se Letcům vůbec nedaří, domácí vyhazují jeden kotouč za druhým. S největší pravděpodobností přečká Los Angeles oslabení bez úhony.

51:02

Voráčkova rána z pravé strany hrací plochy byla zblokována. Poté Králové vyhodili přes všechny čáry. Letci budou muset zahájit své snažení takříkajíc od píky.

50:47

Od modré pálil tvrdě Regehr. Ani on ale červené světlo nerozsvítil. Bude se znovu vylučovat. Jarret Stoll (LAK) oslabí své mužstvo. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Pokračovat se bude po komerční přestávce. Stoll poté na trestné lavici vztekle otočil kameru. Je si vědom zbytečného faulu.

49:48

Anže Kopitar se vehnal do útočného pásma, odkud vypálil. Mason ránu vytěsnil pouze na hůl Pearsona, který ale odkrytou část branky netrefil. Přesto Kings pokračují v ofenzivním snažení. To vše za mohutné podpory publika.

49:22

Jakub Voráček zachytil po mantinelu letící kotouč, vybruslil zpoza branky a zkusil zasunout k pravé tyči. Quick se ale skvěle přemístil a šanci zneškodnil. Poté byl ale nucen přerušit hru.

48:20

Tyler Toffoli dostal prostor u levé tyčky, načež se pokusil překvapit Masona střelou z velkého úhlu. Hostující muž masce si ale inkriminovaný prostor pohlídal a vyrovnání nedopustil. Králům bude čas utíkat stále rychleji.

47:31

Carter hledal před brankou postávajícího spoluhráče, ke kterému se ale kotouč nakonec nedostal. Philadelphia jej tak znovu vyvezla do dostatečné vzdálenosti od vlastní branky.

46:59

McNabb vyslal od modré střelu zápěstím, což ale Mason dobře přečetl. V poklidu pak puk lapil do své rukavice. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Los Angelese. Utkání má po kontaktní brance nový náboj.

46:16

Letci se tlačí více dopředu, od modré zkoušel štěstí Couturier. Rána hostujícího forvarda ale mezi tři tyče nezamířila. Philaz zřejmě razí otřepanou teorii, že nejlepší obranou je útok.

45:39

Lodivod Philadelphie si bere oddechový čas. berube dobře vycítil, že nastávají klíčové okažiky utkání. Co svým svěřencům naordinuje?

45:23

Kings jsou na koni, stále se tlačí kupředu za vyrovnáním. Nyní se Philadelphia osvobodila pouze za cenu zakázaného uvolnění. Buly bude vhozeno po Quickově levici.

Justin WILLIAMS - 1:2

44:09

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Domácí snižují na rozdíl jedné branky. Po střele z hranice levého kruhu nastal před brankou Letců velký závar, v němž se nejlépe zorientoval JUSTIN WILLIAMS. Domácí "čtrnáctka" poté snadno přehodila ležícího Masona. Asistence: Jarret Stoll, Robyn Regehr.

43:37

Pearson se po levém křídle rychle protlačil do útočného pásma, načež z úrovně brankové čáry přihrával do střelecké pozice Carterovi. K forvardovi LA se ale touš nedostal.

42:58

Letci odpálili kotouč až ke Quickovi a odjeli na střídačku. Zakázané uvolnění se ale pískat nebude, hra může nadále pokračovat.

42:07

Domácí to zkoušejí skutenčě ze všech možných pozic. Ani pokus Lewise hostujícímu střážci svatyně příliš starostí nepřidělal. Mason poté raději přerušil hru.

41:49

Zdá se, že bude pokračovat scénář ze druhé periody. Domácí se stále tlačí kupředu, což jim ale pozorně bránícími hráči Philadelphie není umožněno.

41:23

Jarret Stoll si vybruslil z rohu a poté ihned jedovatě vypálil. Mason ale ránu viděl, proto ji v poklidu zneškodnil pomocí své hrudi. Vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího muže v masce.

40:36

Read poměrně dlouho zaměstnával protihráče, ovšem do větší šance se nedostal. Každá vteřinka ve velké vzdálenosti od vlastní branky je ale nyní pro Philadelphii cenná.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá část je minulostí. Velkou územní převahu měli Králové, leč ke smůle domácích přidala Philadelphia další branku. Ranou z pozice pravého kruhu se prosadil Wayne Simmonds. Vše je ale i nadále otevřené, uvidíme, co přinese následující perioda. sleduje i nadále náš on-line přenos!

Střely na branku: 22:13

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

Philadelphia se v závěru periody prakticky pouze brání. Dělá to však více než úspěšně, domácí si nedokáží vytvořit žádnou větší brankovou příležitost.

38:28

Stále stejný obraz hry. LA má poměrně velkou převahu, což ale nedokáže promítnout do skóre. Po přerušení se dostali do křížku Simmonds a Williams. Sudí ale nehodlají vylučovat.

37:34

Anže Kopitar ihned po přejetí útočné modré čáry bleskově vypálil. Mason ale předvedl vynikající zákrok pomocí své rukavice. Hostující strážce svatyně se rozchytal do výborné formy.

36:50

Hosté se po delší době dostali do útočné pásma, kde ale příliš krásy nevymysleli. Pokračuje tak dobývání území Philadelphie, což se zatím hokejistům v černém příliš nedaří.

36:08

Nolan zavezl touš do útočné třetiny, kde o něj ale hnedle vzápětí přišel. Poté Letci vyhodili přes všechny čáry, ovšem o icing se nejedná. Další akci Kings zastavuje postavení mimo hru. Po další reklamní pauze se bude vhazovat ve středním pásmu.

35:17

Domácí hokejisté jsou momentálně lepším celkem, ovšem stále se jim nedaří výrazněji prosadit. Obrana Philadelphie nadále odolává.

34:39

Po ráně od modré došlo před brankou Letců k velké mele, hosté nakonec zalehli kotouč. Hlavní sudí tak přerušil hru a nařídil vhazování v útočném pásmu Kings.

34:06

Anže Kopitar se octl zcela sám před Masonem. Hodil si kotouč na dlouhou hůl a pokusil se jej zasunout k pravé tyči. Brankář Philadelphie ale excelentním rozklekem zabránil brance. Následovat bude další komerční přestávka.

33:21

Opět Justin Williams ze své typické pozice. Střela zápěstím ale nepřidělala Masonovi příliš vrásek na čele. Hostující muž v masce si poradil bravurně.

32:17

Greenova rána od modré byla zblokována. Následně pálil domácí zadák mimo tři tyče. Na hokejky domácích hokejistů se lepí smůla, Kings se nic nedaří.

31:20

Králové nyní se střelami rozhodně nešetří. Z pozice levéhu kruhu prověřil Masona Williams. I tentokráte vyšel z minisouboje jako vítěz domácí muž v masce. Poté raději přerušil hru.

31:01

Jeff Carter měl na levé straně brankoviště zcela odkrytou branku. Přesunujícího Masona sice nezasáhl. Netrefil ale ani branku, kotouč prolétl těsně vedle pravé tyče. Celou akci zakončil od modré Doughty. Taktéž neúspěšně.

30:25

Až nyní se domácí více prosadili, Martinez znovu zkoušel své štěstí z levé strany ledové plochy. Mason si ale se střeleckým pokusem poradil a následně přerušil hru.

29:47

Martinez ostře vypálil, ovšem následnou přihrávku v útočné třetiny nezachytil. Puk je tak opět ve setředním pásmu. Nadále pokračuje marnost domácích borců.

29:25

Přesilová hra ale bude pokračovat. a to znovu vinou držení. Menší trest si odpyká Pierre-Edouard Bellemare (PHI). Kings mají příležitostí více než dost. Chybí jen lepší využití.

28:38

A znovu je touš až u Quicka. Domácí družina musí svou ofenzivní akci začít ze své třetiny. Ofenzivní síla LA je zatím poměrně žalostná.

27:51

Kings dnes rozhodně nehrají ve své kůži. Zatím se jim vůbec nepodařilo usadit v útočném pásmu. Tuto přesilovou hru si za rámeček určitě nedají.

27:09

Králové si zahrají přesilovou hru. Mark Streit (PHI) dostává dvě minuty za držení. Pokračovat se bude po komerční přestávce. Podaří se domácí ekipě vsítit kontaktní branku?

26:29

Stoll velice aktivně napadá, ovšem zatím se mu nedaří zahrozit. Ani ve druhém dějství nesledujeme příliš pohledný hokej. Následně Flyers vhazují přes všechny čáry, což znamená další vhazování v útočném pásmu Králů.

25:23

Nejprve zahrozil tvrdým golfový úderem Rinaldo, načež an druhé straně ledové plochy pálil Carter. Ani jeden ze střelců ale ruce nad hlavu nezvedl. Vhazovat se bude po Masonově levé ruce.

24:27

Zdá se, že v početní výhodě hrají domácí. Tentokráte pálil od levého mantinelu Martinez. I napodruhé si v oslabení Mason poradil bez větších obtíží. Hra ale pokračuje.

23:42

Philadelphii se zatím hra v početní výhodě příliš nevede, Pearson se dokonce ve vlastním oslabení dostal ke střele. Na lehkém pokusu si ale Mason smlsnul.

22:47

S tresty se nyní roztrhl pytel. Na trestou lavici odjíždí domácí borec. Kapitán Dustin Brown dostává menší trest za hákování. Dokáží Letci opět udeřit?

Wayne SIMMONDS - 0:2

22:08

Philadelphia právě vstřelila branku!
Hosté svou přesilovou hru nakonec přece jenom využili. WAYNE SIMMONDS dostal dobrou přihrávku do jízdy. Poté vypálil z pravé strany. Kus gumové pryže následně se štěstím proklouzl mezi Quickovými betony. Asistence: Sean Couturier, Andrew MacDonald.

21:14

Giroux přihrál před branku Simmondsovi, ovšem hostující útočník tváří v tvář Quickovi neuspěl. Streit se poté na modré čáře již dostal do středního pásma, a tak je odpískáno postavení mimo hru.

20:48

Kings ale vyhodili přes všechny čáry, to nejhorší přečkají hokejisté v černém bez úhony. Letci se ale znovu valí do další ofenzivní akce.

20:38

Králové půjdou znovu na trestnou lavici. Za sekání bude pykat Jarret Stoll (LAK). Toto je velmi kritická situace pro Kings, domácí budou hrát dvanáct vteřin ve třech.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodní perioda, která nepřinesla příliš atraktivní podívanou. Skóre otevřeli hosté, za které se po pěkné souhře se Streitem prosadil Claude Giroux. Těsný náskok Letci udrželi p ocelý další průběh třetiny. Jak se bude duel vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 7:7

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Domácí zabetonovali kotouč v útočném pásmu. S největší pravděpodobností se již v úvodní části nic zajímavého nestane. Nutno však podotknout, že se příliš zajímavého ani nestalo.

19:11

Voráček vypálil přes tři hráče, ovšem domácí brankář byl připraven a přízemní ránu pomocí pravého betonu vytěsnil. Kings poté vyhodili přes všechy čáry.

18:50

V závěru první periody se bude vylučovat, a to na straně Kings. Držením protihráče se provinil Brayden McNabb (LAK). Hosté tak mají dobrou příležitost k navýšení vedení.

17:47

Coburnova dělovka od modré čáry byla sražena domácím obráncem, a tak Quick nemusel zasahovat. Hosté jsou nyní nastěhovaní v útočném pásmu. Příliš neplechy zde ale zatím nedělají.

16:56

Streit poslal naslepo puk na branku, což ale nadělalo Quickovi poměrně velké potíže. Nakonec se ale domácí brankář s celou situací vypořádal a briskně rozehrál.

16:29

A další zakázané uvolnění. Dnešní utkání zatím příliš hokejové krásy skutečně nepřináší, k vidění je spíše úporný boj. Letci stále drží těsné vedení.

15:40

Voráček poslal puk za branku, kde se jej ale chopili domácí hokejisté. Jejich ofenziva však měla jepičí život, u puku je znovu Philadelphia.

15:04

Couturier si sjel na pozici pravého kruhu, odkud se rozhlédl. Když zjistil, že nemá komu přihrát, vypálil. Quick ale jeho střelu dobře viděl, tudíž s ní neměl potíže. Domácí brankář poté kus gumové pryže podržel ve své moci.

14:28

Králové se chtěli dostat dlouhou přihrávkou za obranu Letců. To se jim ale nepodařilo, Richards kotouč ve středním pásmu nezachytil. Hrát tak může opět Phila.

13:58

Letci si nerozuměli a poslali kotouč na zakázané uvolněn. Vhazovat se tak bude po Masonově pravici. Zatím nesledujeme příliš strhující duel, brankových příležitostí je poskrovnu.

13:21

Wayne Simmonds si po levém křídle proklestil cestu do útočného pásma, načež ihned vypálil. Quick ale zasahovat nemusel, hostující snajpr svůj projektil mezi tři tyče nenamířil.

12:35

Hosté byli v dobré pozici ke střele, ovšem Streitovi nakonec kotouč přeskočil hůl. Flyers se tak museli vrátit do středního pásma a zahájit akci takříkajíc od píky.

12:09

Read se ihned po návratu z lavice hanby zapojil do hry a ihned vypálil. Střela zápěstím z pozice pravého kruhu ale nenadělala domácímu muži v masce žádné potíže. Pokračovat se bude po další reklamní pauze.

11:18

Nyní již ale mají domácí drtivý tlak. Hned třikrát pálil z dobré pozice Muzzin. Na skvělém Masonovi si poté vylámal zuby také Carter. Nedlouho poté Letci vyhodili přes všechny čáry, čímž pošetřili cenné sekundy.

10:41

LA se zatím přesilová hra příliš nevede, nemohou se usadit v útočném pásmu. Domácím dělají potíže především aktivně napadající hráči Flyers.

10:16

Carter po netypické přesilovkové kombinaci vypálil od modré čáry. Mason toho vzhledem ke změti hráčů před brankovištěm příliš neviděl. Dokázal ale přesto zasáhnout a podržet kotouč ve své moci.

09:51

Bude se poprvé vylučovat, v početní výhodě si zahrají domácí. Za podražení odchází pykat Matt Read (PHI). Jak se Králové s touto příležitostí popasují?

09:33

Nejprve zahorzil z velkého úhlu King, poté zaměstnal Masona Kopitar. Ani jeden z domácích borců ale neuspěl. Na řadě je úvodní komerční přestávka, po které se bude vhazovat v útočném pásmu LA.

08:34

Couturier se pokusil tečovat tvrdou ránu od modré čáry, ovšem Quick celou situaci velmi dobře viděl, a tak ji mohl patřičně vyřešit. Hra stále není přerušena, bez hvizdu se hraje již velmi dlouho.

07:40

Aktéři utkání na malou chvíli zabetonovali kotouč u mantinelu ve středním pásmu. Sudí ale prokázali cit pro hru a nezpískali. Pokračuje se tak ve hře.

06:55

Následně Anže Kopitar sám zahorzil střelou z pozice pravého kruhu. Mason si ale prostor mezi betony pohlídal a vyrovnání nedopustil. Los Angelese šláplo na plyn.

06:05

Tentokráte o sobě dali vědět opět Králové. Kopitar zavezl puk do útočného pásma, kde poté efektní, ale hlavně efektivní zadovkou vracel spoluhráči. Tento pas ale adresáta nenašel.

05:15

Letci jsou na koni, nyní se pokusili o další rychlý přechod do útoku. Zastavilo je ale postavení mimo hru, které neuniklo pozornému oku pomezního arbitra.

Claude GIROUX - 0:1

04:35

Philadelphia právě vstřelila branku!
Tak to byla velmi pohledá akce hosté. CLAUDE GIROUX si narazil se Streitem, načež z mezikruží přesně vymetl levý horní růžek domácí branky. Quick neměl sebemenší nárok zasáhnout. Asistence: Mark Streit, Nicklas Grossman.

03:34

O další střelecký pokus se zasadil Jeff Carter, který se jako vítr prohnal do útočného pásma. Projektil z pravé strany ledové plochy Mason opět vytěsnil mimo kluziště. Buly proběhne po jeho levé ruce.

03:02

Po krátké převaze Králů je touš opět v útočném pásmu Letců. Hra se přelévá z jedné strany na druhou, zatím jsme větší akci neviděli. Hokejisté v černém si nyní nerozumněli při rozehrávce a poslali kotouč přes všechny čáry, což znamená icing.

02:14

Doughty nejprve chtěl vypálit od modré, ovšem poté volil přihrávku Nolanovi. Ten ale vrátil zpět zadákovi Kings, který otestoval Masona. Ránu z poměrně velkého úhlu ale hostující gólman vytěsnil do ochranné sítě.

01:16

Úvodní okamžiky utkání jsou velmi opatrné, obě mužstva se zatím spíše oťukávají. častěji je však u kotouč Philadelphia, který momentálně kombinuje ve středním pásmu.

00:26

Jako první se kupředu vydali Flyers, kteří ale ihned po přechodu útočné modré čáry o kotouč přišli. Pokus o založení další akce končí zakázaným uvolněním. Vhazovat se tak bude před Masonem.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Greene, McNabb, Martinez, Regehr – Carter, Kopitar, Pearson – Williams, Stoll, Brown – Toffoli, Richards, King – Nolan, Lewis, Clifford

Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Grossman, Coburn, Schultz, MacDonald, L. Schenn – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Laughton, B. Schenn – Read, Couturier, Umberger – Bellemare, VandeVelde, Rinaldo

Rozhodčí: St. Pierre, Kowal – Pancich, Nowak.
Československá stopa

Marian Gáborík (LAK)

Jakub Voráček (PHI)
Vzájemné utkání

Oba celky se v letošní sezoně potkaly pouze jednou, a to na konci října. Klání bylo dlouho dramatické, za stavu 2:2 dospělo až do prodloužení. V něm rozhodl o vítězství letců v poměru 3:2 Brayden Schenn.
Philadelphia Flyers

Letci se v právě probíhající sezoně trápí. Zisk 20 bodů jim přisuzuj až třinácté místo Východní konference. V Metropolitní divizi jsou pak Flyers šestí. V předchozím klání získalo mužstvo alespoň bod, když podlehlo Anaheimu 4:5 po samostatných nájezdech.

Motorem týmu je bezpochyby Jakub Voráček. Ryšavý forvard má na svém kontě již 33 bodů (9+24), což jej řadí na dělené první místo produktivity celé NHL. Na vlas stejné statistiky má totiž Sidney Crosby. Nejlepším střelcem je s deseti zásahy Wayne Simmonds. V brankovišti Philadelphie nejčastěji operuje Steve Mason, jehož úspěšnost zásahů se zastavila na čísle 91,49%.
Los Angeles Kings

Králové se momentálně nacházejí na sedmé příčce Západní konference, na svém kontě mají 33 bodů. V rámci Pacifické divize jsou pak čtvrtí. V poslední ligovém duelu LA získalo plný počet bodů, na půdě Arizony zvítězilo jasně 4:0.

Nejproduktivnějším hráčem mužstva je Tyler Toffoli, který si připsal 20 bodů (10+10). Současně je tak nejlepším střelcem mužstva. Nejlepším nahrávačem je pak s jedenácti asistencemi Jeff Carter. Brankoviště hájí Jonathan Quick, který se může pochlubit 93,17% úspěšností zásahů.
Vítejte u naeeho on-line přenosu! Nejslavnější hokejová liga světa má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Los Angeles Kings a Philadelphia Flyers. Úvodní buly bude ve Stalples Center, tedy domovském stánku Králů, vhozeno ve 22:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

Los Angeles Kings – Philadelphia Flyers

1:2

konec (0:1, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 45. Williams (Stoll, Regehr) – 5. Giroux (Streit, Grossman), 23. Simmonds (Couturier, MacDonald)

Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Greene, McNabb, Martinez, Regehr – Carter, Kopitar, Pearson – Williams, Stoll, Brown – Toffoli, Richards, King – Nolan, Lewis, Clifford

Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Grossman, Coburn, Schultz, MacDonald, Del Zotto – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Laughton, Schenn – Read, Couturier, Umberger – Bellemare, VandeVelde, Rinaldo

Rozhodčí: St. Pierre, Kowal – Pancich, Nowak

Průběh zápasu
1. třetina
04:35
09:51
18:50
Po 1. třetině
2. třetina
20:38
22:08
22:47
27:09
29:25
Po 2. třetině
3. třetina
44:09
50:47
56:57
58:34
Konec