Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg

3:2

konec (3:1)

22.11.2014, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Martin Doležal

Tipsport: 3.2 3.63 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Přichází taktické střídání Schalke. Ze hřiště odstupuje Huntelaar. Na jeho pozici se ve zbylé části hry podívá Ayhan.

86

Žlutou kartu dostává také Huntelaar. Ten se dopustil faulu, když stáhl k zemi Perišiče. Jednalo se ale čistě o taktický faul.

82

Huntelaar si krátce na to sbíhal do pokutového území. Centru se sice nedočkal, ale pár vteřin poté mohl pálil z malého vápna, nicméně Benaglio zakročil včas proti jeho ráně.

75

Přichází první žlutá karta. Tu dostává Gustavo, který fauloval Fuchse.

Nicklas BENDTNER - 3:2

73

Wolfsburg právě vstřelil branku!
A je tu drama! NICKLAS BENDTNER se na hřišti ani neohřál a po dvou minutách vstříli velice důležitý gól, když si na pravé straně naběhl do šestnáctky, v níž nasadil "jesle" Fährmannovi, kterému prošel balón mezi nohama a zamířil za brankovou čáru.

72

A vzápětí mění hráče také domácí tým. Pro dnešek má své odpracováno Kirchhoff. Místo něj si zahraje Matip.

71

Přichází střídání na straně Wolsburgu. Do hry se podívá Bendtner, který nahradí právě odstupujícího Oliče.

66

Další slibná akce Wolsburgu skončila ofsajdem. V něm se zjevil Olič, který pálil z vápna, ale i kdyby to nebyl ofsajd, tak by Fährmann jeho ránu lapil do rukavic.

62

Hosté střídají. Ze hřiště odstupuje Guilavougi, kterého ve zbylé části hry nahradí Malanda.

57

Od postranní čáry přišel centr, který zužitkoval Olič. Ten sice vstřelil gól hlavičkou, ale branka nemůže být uznána, protože hostující hráč stal v ofsajdu.

46

Do druhého poločasu již nenastoupit Trasch. Místo něj si zahraje Hunt.

Ivica OLIć - 3:1

37

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Hosté se přeci jen prosazují. Na hranici ofsajdu obdržel Perišič přihrávku k pravé straně velkého vápna, v němž okamžitě přeposílal balón na nabíhajícího IVICU OLIČE, který se v bezprostřední blízkosti Fährmanna nemýlil.

27

Zmírnit tlak soupeře se pokusil Perišič. Ten se s míčem prodral až k rohovému praporku, kde následným pasem našel hlavu Oliče. Ten zakončoval jen těsně vedle tyče.

Christian FUCHS - 3:0

25

Schalke právě vstřelilo branku!
Domácí přidávají další gól. Po standardní situaci, kterou zahrával CHRISTIAN FUCHS způsobil Bengalio velkou hrubku, když vyběhl ze své svatyně s cílem míč vyboxovat. Jenže hostujícící gólman balón netrefil a ten pro překvapení všech skončil za jeho zády.

Eric CHOUPO-MOTING - 2:0

22

Schalke právě vstřelilo branku!
A je to již o dva góly. Nedúrazná obrana nechala Boatenga, který využil situace a z první přeposlal míč do šestnáctky. Tam si jej převzal MAXIM CHOUPO-MOTING, jenž předvedl výbornou orientaci, dokázal si pohrát se třemi obránci a poté usměrnit míč do dolního rohu k pravé tyči.

19

Chvíli na to přišla největší šance hostů v dosavadním príběhu. Perišič poslal přízemní pas na střed pokutového území, kde zůstal zcela osamocený Olič. Ten ale balón netrefil.

Eric CHOUPO-MOTING - 1:0

10

Schalke právě vstřelilo branku!
Paradoxně ale stačila jedna střela na bránu a hned je z toho úvodní gól utkání. Hóger našel výborným pasem v náběhu MAXIMA CHOUPO-MOTINGA, který si balón zpracoval v pokutovém území a přízemní střelou ke vzdálenější tyči nedal hostujícímu brankaři sebemenší šanci.

FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg

3:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 10. Choupo-Moting (Höger), 22. Choupo-Moting (K-P. Boateng), 25. Fuchs – 37. Olić (Perišič), 73. Bendtner

Karty:   86. Huntelaar (SCH) – 75. Gustavo (WOF)

FC Schalke 04: Fährmann – Učida, Höwedes (C), Santana, Fuchs – Neustädter, Kirchhoff (72. Matip) – Höger, K-P. Boateng, Choupo-Moting – Huntelaar (88. Ayhan).
Náhradníci: Wetklo – Ayhan, Meyer, Clemens, Farfán, Sané, Matip.

VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Träsch (46. Hunt), Naldo, Knoche, Rodríguez – Guilavogui, Gustavo – Vieirinha, de Bruyne, Perišič – Olić (71. Bendtner).
Náhradníci: Grün – Schäfer, Klose, Hunt, Arnold, Bendtner, Malanda.

Rozhodčí: Hartmann – Cortus, Beitinger