Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg

3:2

konec (3:1)

22.11.2014, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Martin Doležal

Tipsport: 3.2 3.63 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nicklas BENDTNER - 3:2

73

Wolfsburg právě vstřelil branku!
A je tu drama! NICKLAS BENDTNER se na hřišti ani neohřál a po dvou minutách vstříli velice důležitý gól, když si na pravé straně naběhl do šestnáctky, v níž nasadil "jesle" Fährmannovi, kterému prošel balón mezi nohama a zamířil za brankovou čáru.

Ivica OLIć - 3:1

37

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Hosté se přeci jen prosazují. Na hranici ofsajdu obdržel Perišič přihrávku k pravé straně velkého vápna, v němž okamžitě přeposílal balón na nabíhajícího IVICU OLIČE, který se v bezprostřední blízkosti Fährmanna nemýlil.

Christian FUCHS - 3:0

25

Schalke právě vstřelilo branku!
Domácí přidávají další gól. Po standardní situaci, kterou zahrával CHRISTIAN FUCHS způsobil Bengalio velkou hrubku, když vyběhl ze své svatyně s cílem míč vyboxovat. Jenže hostujícící gólman balón netrefil a ten pro překvapení všech skončil za jeho zády.

Eric CHOUPO-MOTING - 2:0

22

Schalke právě vstřelilo branku!
A je to již o dva góly. Nedúrazná obrana nechala Boatenga, který využil situace a z první přeposlal míč do šestnáctky. Tam si jej převzal MAXIM CHOUPO-MOTING, jenž předvedl výbornou orientaci, dokázal si pohrát se třemi obránci a poté usměrnit míč do dolního rohu k pravé tyči.

Eric CHOUPO-MOTING - 1:0

10

Schalke právě vstřelilo branku!
Paradoxně ale stačila jedna střela na bránu a hned je z toho úvodní gól utkání. Hóger našel výborným pasem v náběhu MAXIMA CHOUPO-MOTINGA, který si balón zpracoval v pokutovém území a přízemní střelou ke vzdálenější tyči nedal hostujícímu brankaři sebemenší šanci.

FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg

3:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 10. Choupo-Moting (Höger), 22. Choupo-Moting (K-P. Boateng), 25. Fuchs – 37. Olić (Perišič), 73. Bendtner

Karty:   86. Huntelaar (SCH) – 75. Gustavo (WOF)

FC Schalke 04: Fährmann – Učida, Höwedes (C), Santana, Fuchs – Neustädter, Kirchhoff (72. Matip) – Höger, K-P. Boateng, Choupo-Moting – Huntelaar (88. Ayhan).
Náhradníci: Wetklo – Ayhan, Meyer, Clemens, Farfán, Sané, Matip.

VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Träsch (46. Hunt), Naldo, Knoche, Rodríguez – Guilavogui, Gustavo – Vieirinha, de Bruyne, Perišič – Olić (71. Bendtner).
Náhradníci: Grün – Schäfer, Klose, Hunt, Arnold, Bendtner, Malanda.

Rozhodčí: Hartmann – Cortus, Beitinger