Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Manchester United

1:2

konec (0:0)

22.11.2014, 18:30 • Emirates Stadium, London • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.97 3.8 4.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Manchester United se v tabulce posunul na 4. místo a Arsenal spadl na 8. příčku. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:36:11)
Rozhodčí Dean ukončil dnešní utkání, ve kterém Arsenal FC prohrál s Manchesterem United, a to v poměru 1:2. K vidění byl velmi zajímavý zápas, ve kterém byl jasně aktivnější domácí Arsenal, ale dnes mu výhra přána prostě nebyla, protože v brance byl výtečný De Gea, který si připsal celkem 8 úspěšných zákroku a inkasoval pouze jedenkrát! Hosté se dostali do vedení v 56. minutě, když si Gibbs nešťastně srazil balon do vlastní sítě a v 85. minutě vedl Manchester United dvougólovým rozdílem, to se z první střely na branku prosadil Rooney. Vypadalo to, že se do konce zápasu už nic nestane, ale Arsenalu se podařilo snížit, v nastaveném čase se mezi tři tyče trefil Giroud, kterého skvěle našel Arteta.

90+9

Konec zápasu.

90+9

Fellaini v šanci, ale Martíneze nepřekonal.

90+9

Po krátkém přerušení se pokračuje ve hře.

90+8

Potrestaným je také Giroud.

90+7

Žlutou kartu vyfasoval Wilson.

90+7

Hra je přerušena, na hřišti došlo k potyčce.

Olivier GIROUD - 1:2

90+5

Arsenal právě vstřelil branku!
OLIVIER GIROUD obdržel přesnou přihrávku za obranu a počínal si velmi zkušeně. GIROUD se nenechal rozhodit dobíhajícím protihráčem a prudkou ránou snížil na 1:2. De Gea si na balon sice sáhl, ale inkasovanému gólu zabránit nedokázal.

90+4

Protože byli všichni hráči Arsenalu na polovině Manchesteru United, tak hosté okamžitě vyrazili do brejku. Di María si skvěle pohlídal ofsajdové postavení a poté sám postupoval na brankáře, kterého sice překonal, ale svůj pokus mezi tři tyče usměrnit nedokázal. To byla obrovská šance a měla by se proměňovat, ale někdy i takový hráč, jaký je Di María, může selhat. Chybovat je přece lidské.

90+3

Domácí tým zahrával rohový kop, ale ze standardní situace nic nevytěžil.

90+2

Oxlade-Chamberlain poslal přihrávku před branku, ale pozorný Smalling odvrátil balon do bezpečí.

90+1

Domácí tým tak má šanci ještě něco udělat s nepříznivým stavem, protože ve fotbale není nic nemožné. Nicméně na žádný velký obrat to nevypadá.

90

Druhý poločas bude nastaven o 8 minut.

89

Young opustil hrací plochu a místo něj naskočil Fletcher.

89

To Manchester United vyslal první střelu na branku až v 85. minutě a hned skončila gólem. Navíc předtím se dostal už do vedení, když si vlastní branku dal Gibbs.

88

Domácí tým dnes prožívá opravdu velmi smutné utkání. Arsenal byl celou dobu aktivnější, vytvořil si hned osm zajímavých šancí, ale De Gea prostě domácím hráčům štěstí nedopřál.

Arsenal FC – Manchester United

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+5. Giroud (Arteta) – 56. Gibbs (vla.), 85. Rooney (Di María)

Karty:   65. Cazorla (ARS), 90+8. Giroud (ARS) – 90+7. Wilson (MAN)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 14:10.

Arsenal FC: Szczęsny (59. Martínez) – Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs – Arteta (C), Ramsey (77. Giroud) – A. Sánchez, Wilshere (55. Cazorla), Oxlade-Chamberlain – Welbeck.
Náhradníci: Martínez – Bellerín, Rosický, Cazorla, Flamini, Podolski, Giroud.

Manchester United: de Gea – Smalling, McNair, Blackett, Shaw (16. Young, 89. D. Fletcher) – Carrick – A. Valencia, Fellaini, Rooney (C), Di María – van Persie (75. Wilson).
Náhradníci: Lindegaard – Mata, Januzaj, Young, A. Herrera, D. Fletcher, Wilson.

Rozhodčí: Dean – Collin, England