Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

1:3

konec (1:0)

22.11.2014, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.48 4.9 6.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Frankfurt předvedl druhý poločas z říšě snů. Hosté třemi brankami zcela otočili vývoj duelu, trefili se Stendera, Meier a Inuj. Eintracht tak udolal Borussi zaslouženě 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 1:13 (17:23:07)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Současně je potrestán také hostující Hasebe (FRN).

90+3

Na hrací ploše planou emoce. Xhaka (MNC) dostává za svůj ostrý zákrok druhou žlutou kartu. Musí tak do sprch.

90+2

Frankfurt využívá i poslední možnost střídání. Místo Seferoviće okusí atmosféru duelu Madlung.

90+1

Xhaka (MNC) sice dostal balon do branky, ovšem gól nemůže platit, neboť byl odpískán ofsajd. Za vztekle zakopnutý balon poté dostává žlutou kartu.

90

Kittelovu dělovka z hranice vlekého vápna Sommer vytěsnil jen s velkým vypětím sil. Následný rohový kop se hostující ekipě vůbec nepovedl.

89

Inuj zkusil vypálit z poměrně velké vzdálenosti, ovšem bomba si cestu mezi tři tyče nenašla. Chystá se další střídání. Místo Aignera naskočí do hry Piazón.

88

Domácí příznivci již v hojném počtu opouštějí stadion. Výkon jejich miláčků je dnes nemohl uspokojit.

87

Eintracht je stále nastěhován na útočné polovině, ovšem do žádných větších brankových příležitostí se nedostává.

85

Hosté vybojovali rohový kop, domácí defenziva musela balon odvrátit do zámezí. Tato situace se však Eintrachtu vůbec nepovedla, balon zamířil na kopačky Borussie.

84

Standardní situace ale končí v zámezí. Bude se opět kopat od branky. Mönchengladbachu se čas stále více krátí. Hosté směřují za ziskem tří bodů.

83

Domácí byli zastaveni na hranici pokutového území, což hlavní sudí posoudil jako faul. Následuje ale volný kop, o penaltě nemůže být řeč.

82

Po delší době se Eintracht uvelebil na útočné polovině, kde v poklidu kombinuje a šetří čas. Ve druhé půli předvádí hostující mužstvo skutečně vynikající fotbal.

81

Hazard se pokusil vypálit z poměrně velké vzdálenosti. Rána ale zamířila pouze do nejvyšších ochozů Borussia-Parku. Bude se kopat od branky.

80

Borussia se ale nadechla k lepšímu výkonu. Rohový kop z levé strany ale hosté opět odvrátili do klidných vod. Hrát může nadále Mönchengladbach.

79

Raffael vyslal ze zhruba pětadvaceti metrů jedovatý pokus, který ale skončil v zámezí. Následovat tak bude odkop od branky v podání Eintrachtu. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá.

77

Domácí si nyní u pravé postranní lajny počínali nedovoleně, rozehrávat tak budou Frankfurt. Přesně toto nyní hostujícímu celku plně vyhovuje.

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

1:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Nordtveit (Xhaka) – 54. Stendera (Seferović), 57. Meier, 73. Inuj (Meier)

Karty:   75. Domínguez (MNC), 90+1. Xhaka (MNC) – 9. Russ (FRN), 59. Chandler (FRN), 68. Oczipka (FRN), 90+3. Hasebe (FRN)   90+3. Xhaka (MNC)

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Wendt, Domínguez, Jantschke (C), Korb – Herrmann (76. Traoré), Nordtveit (76. Hrgota), Xhaka, Hahn (66. T. Hazard) – M. Kruse, Raffael.
Náhradníci: Heimeroth – Daems, Brouwers, Traoré, Marx, T. Hazard, Hrgota.

Eintracht Frankfurt: Wiedwald – Chandler, Russ, Bamba, Oczipka – Inuj, Hasebe, Aigner (89. Piazón) – Stendera (67. Kittel) – Meier (C), Seferović (90+2. Madlung).
Náhradníci: Hildebrand – Madlung, Kinsombi, Lanig, Flum, Piazón, Kittel.

Rozhodčí: Dankert – Hacker, Rohde

Diváci: 54010