Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg

3:2

konec (3:1)

22.11.2014, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Martin Doležal

Tipsport: 3.2 3.63 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Už se nic nestane. Domácí přeci jen uhájili vítězství a vytěžili tak cenné tři body. Nutno dodat, že ve druhé části byl Wolsburg lepším týmem a hnal se vyrovnáním. Když v 73. minutě snížil Bendtner na rozdíl jediného gólu, tak Schalke značně znervóznilo, ale přeci jen dokázalo využít silnou stránku své defenzívy a jednbrankový náskok uhájilo. To je ode mne vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (17:24:02)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Tým domácích odkopává míče až k brance soupeře a zdá se, že těsný náskok uhájí. Wolsburg má posledních pár vteřin k tomu, aby s výsledkem něco udělal.

90+2

Rozhodnout mohl Uchido, který se propracoval ke střele z rychlého protiútoku. Jeho rána ale skončila v náruči Benaglia.

90+1

V této fázi domácí hru zklidnili a daří se jim držet kulatý nesmysl daleko od své svatyně.

90

Nastavují se čtyři minuty!

88

Přichází taktické střídání Schalke. Ze hřiště odstupuje Huntelaar. Na jeho pozici se ve zbylé části hry podívá Ayhan.

87

Krátce na to přišla střela ze střední vzdálenosti, ale balón mezi tři tyče domácích nezamířil, a tak bude Fährmann kopat od své svatyně.

86

Žlutou kartu dostává také Huntelaar. Ten se dopustil faulu, když stáhl k zemi Perišiče. Jednalo se ale čistě o taktický faul.

85

Do pokutového území domácích si naběhl Bendtner, jenž pálil z velkého úhlu, ale toto Fährmanna nepřekvapilo. Domácí jsou opět na útočné polovině.

84

Vierinha byl ještě mezitím ošetřován. Má problémy s levou nohou. Odchází za postranní čáru a chvíli bude svému týmu chybět.

83

Fanoušci cítí, že jejich hráčí potřebujjí podporu. Před rohovým kopem se zvedají ze sedaček a ve stoje tleskají a vytvářejí tak výbornou kulisu.

82

Huntelaar si krátce na to sbíhal do pokutového území. Centru se sice nedočkal, ale pár vteřin poté mohl pálil z malého vápna, nicméně Benaglio zakročil včas proti jeho ráně.

81

Vedoucí tým zůstal i nadále před brankou Benaglia a dobrou střelou se prezentoval Huntelaar. Ale ten zakončoval přímo do náruče Benaglia.

80

Domácí s tím dlouho otáleli. Nakonec se k centru postavil znovu Fuchs, jenž našel Boatenga. Ten hlavičkoval zády k brance, ale nepřesně.

78

Rodríguéz fauloval těsně před velkým vápnem a Schalke může na chvíli uklidnit hru. Následovat bude další volný přímý kop.

77

Vzal si jej na starost De Bruyne. Jeho centr nebyl vůbec špatný, nicméně zakončení Bendtnera nebylo přesné a míč mezi třemui tyčemi neskončil.

76

Nebezpečný centr do pokutového území domácích musel likvidovat Fährmann. Ten vytěsnil míč jen za cenu rohového kopu.

75

Přichází první žlutá karta. Tu dostává Gustavo, který fauloval Fuchse.

FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg

3:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 10. Choupo-Moting (Höger), 22. Choupo-Moting (K-P. Boateng), 25. Fuchs – 37. Olić (Perišič), 73. Bendtner

Karty:   86. Huntelaar (SCH) – 75. Gustavo (WOF)

FC Schalke 04: Fährmann – Učida, Höwedes (C), Santana, Fuchs – Neustädter, Kirchhoff (72. Matip) – Höger, K-P. Boateng, Choupo-Moting – Huntelaar (88. Ayhan).
Náhradníci: Wetklo – Ayhan, Meyer, Clemens, Farfán, Sané, Matip.

VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Träsch (46. Hunt), Naldo, Knoche, Rodríguez – Guilavogui, Gustavo – Vieirinha, de Bruyne, Perišič – Olić (71. Bendtner).
Náhradníci: Grün – Schäfer, Klose, Hunt, Arnold, Bendtner, Malanda.

Rozhodčí: Hartmann – Cortus, Beitinger