Menu

Fotbal

MONACObet liga

MFK Dynamo Dolný Kubín – FC Lokomotíva Košice

2:1

konec (1:0)

22.11.2014, 13:00 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín (Dolný Kubín) • Miroslav Revaj sk

Skončilo sa nám veľmi zaujímavé stretnutie medzi MFK Dolný Kubín – FC Lokomotíva Košice s výhrou domácich 2:1. Po prvom polčase, ktorý vyhrali domáci 1:0 a kde boli aj o čosi lepším tímom sme sledovali vyrovnaný druhý polčas, kde sme mali možnosť vidieť aj veľa šancí, ale gólom sa skončili len dve! V 69.minúte perefktne domáci Otruba potiahol loptu ku bráne hostí, na čiare sa zbavil hneď 3 hráčov a následne prihral pred bŕanu úplne voľnému Sanimu a ten rozjasal domácich divákov. O necelé dve minúty však hostia znížili, keď domáca obrana neupratala loptu do bezpečia, ku odrazenej lopte sa dostal Cuprišin a krásnym oblúkom poslal loptu do domácej brány. Od tohto momentu sa hral nádherný futbal s veľkým množstvom šancí, ale diváci viac gólov nevideli.

Takže domáci vyhrali aj druhý vzájomný zápas a zakončili tak jesennú časť víťazstvom, ktoré už nutne potrebovali. Na jar sa odohrajú už len 4 zápasy a tímy sa rozdelia do dvoch skupín : baráž o postup a baráž o zostup. Pri pohľade na tabuľku ešte nie je nič jasné, 4 zápasy na jar budú pre každý tím ešte veľmi dôležité.

To je už z tohto on-line prenosu všetko, tešíme sa na Vás pri ďalších prenosoch na tomto portáli. Pekný zvyšok soboty z Dolného Kubína želá Miroslav Revaj! (15:59:28)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

V samom závere zápasu mali hostia obrovskú šancu vyrovnať na 2:2, keď sa po veľkej chybe domácej obrany dostal hráč hosti do samostatného úniku na bránu, ale jeho strela po zemi bola nepresná a len prešla okolo pravej tyčky! Domáci tak mali teraz obrovské šťastie!

90+1

Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Otruba, prichádza Baričak.

88

Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Sani, prichádza Mihálik.

83

Momentálne sú pri lopte hostia a začínajú sa čoraz viac tlačiť pred domácu bránu a vo veľkom počte útočiť. Domácich viac krát podržal dnes skvelý brankár Trabalík a veľakrát musela zasahovať aj obrana. Stále je ešte všetko otvorené.

78

Žltú kartu dostáva Giertl (FC Lokomotíva Košice).

78

Žltú kartu dostáva Horváth (FC Lokomotíva Košice).

78

Žltú kartu dostáva Laura (MFK Dolný Kubín).

77

Na ihrisku to teraz poriadne iskrilo, keď si Laura pomohol nedovolene pri prebratí lopty a rútil sa sám na bránu. Po odpískaní faulu brankár hostí naschvál narazil do domáceho hráča a strhla sa ostrá výmena názorov. Hlavný rozhodca Očenáš tak bude udeľovať veľa kartových trestov.

74

Žltú kartu dostáva Hejnus (FC Lokomotíva Košice).

73

Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Kliment, prichádza Laura.

72

Po druhom góle domácich sa zdalo, že je už o víťazovi rozhodnuté ale hostia bleskovo odpovedali a tak tento zápas ešte poriadne zdramatizovali!

71

Lokomotíva Košice dala gól!
Gól strelil CUPRIŠIN, keď krásnym oblúkom poslal loptu do domácej brány!

69

Dolný Kubín dal gól!

Po krásnej individuálnej akcii Otrubu sa presadil za domácich presnou strelou SANI!

65

Domáci tím je v týchto chvíľach aktívnejším celkom, ale druhý gól sa im nedarí streliť. Momentálne držia hostí na svojej polovičke.

61

Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kinský, prichádza Cuprišin.

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sme videli veľmi atraktívny futbal so šancami na oboch stranách, ale len jedna skončila gólom, keď v 26.minúte zachytil zlú rozohrávku hostí Kolorédy a svoj únik na bránu dokázal premeniť na vedúci gól domácich. Určite nás ešte čaká zaujímavý prvý polčas.

45

Prvý polčas sa skončil.

MFK Dynamo Dolný Kubín – FC Lokomotíva Košice

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 26. Kolorédy, 69. Sani – 71. Cuprišin

Karty:   43. Sani (DKU), 78. Laura (DKU) – 33. Labun (LKE), 38. Kokočák (LKE), 74. Hejnus (LKE), 78. Horváth (LKE), 78. Giertl (LKE)

MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Sopúch, Beňuš, Drengubiak, Veselovský – Otruba, Kolorédy, Bezák, Bumbera, Kliment – Sani.
Náhradníci: Osadský – Mihálik, Laura, Baričák, Puskarčík.

FC Lokomotíva Košice: Giertl – Cmarko, Hejnus, Horváth, Kolek, Ondira, Kinský, Konkoľ, Kokočák, Mrynski, Labun.
Náhradníci: Cuprišin, Murajda, Smoliga, Gere, Majerník, Pulščák, Kovalik.

Rozhodčí: Michal Očenáš – Peter Chládek, Peter Mihalík – Boris Marhefka