Menu

Hokej

Regionální liga mladšího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

7:1

konec (1:1, 2:0, 4:0)

25.10.2014, 11:10 • ZS Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

56:45

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Kozlové si dnes domů odvezou pořádnou gólovou nadílku, to je už teď úplně jasné! Havlíčkobrodská družina zamkla svého soupeře u jeho brány, Jakub Petržílka vystřihl povedenou nahrávku mezi kruhy na MARKA TECLA a ten krásnou ranou vyzrál na brankáře Lisku! Asistence: Jakub Petržílka.

56:07

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Mladí Rebelové ještě nemají dost a srazili svého soka od řeky Labe na kolena už šestým tvrdým úderem! Radim Pejchal už mohl z mírného úhlu na levé straně střílet, ale ještě nesobecky posunul puk na druhou stranu brankoviště k MICHALU TEPLÉMU, jenž skóroval za bezmocného gólmana Lisku, který zůstal stát jako zkoprnělý, protože se nemohl stihnout přesunout! Asistence: Radim Pejchal.

50:07

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Teď už byl ale gólman kolínského béčka bezmocný, Rebelové totiž završili potupného "bůra"! Michal Teplý posunul při rychlém protiútoku kotouč před brankoviště na MARKA TECLA, který nezpanikařil a přesnou ranou procedil puk za Liskova záda! Asistence? Michal Teplý.

41:28

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové se usadili v útočném pásmu a udeřili počtvrté! Radim Pejchal se chopil puku na levém křídle a všiml si před brankovištěm volného MICHALA TEPLÉHO, který z bezprostřední blízkosti měl už snadnou úlohu zblízka zamést puk do odkrytého koutu brány! Asistence: Radim Pejchal.

26:21

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Než sr hosté stihli ze druhého úderu pořádně vzpamatovat, inkasují už třetí gól! Jakub Rubner vysunul do samostatného úniku MICHALA TEPLÉHO, který sice zblízka nevyzrál na betony brankáře Lisky, ale vzápětí dojel puk za bránou a jeho střela odrazem o Liskův beton šťastně zapadla k pravé tyčce! Asistence: Jakub Rubner.

26:10

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové konečně prolomili své střelecké trápení a ujímají se důležitého vedení! Václav Piskač naservíroval ukázkový pas za kolínskou obranu na osamoceného JANA PETRŽÍLKA, který z bezprostřední blízkosti dokázal v ideální palebné pozici prostřelit brankáře Lisku! Asistence: Václav Piskač.

06:56

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno, Rebelové využili svou přesilovku! Jakub Adam našel v prostoru za bránou Jana Petržílka, který přidržel puk na holi a počkal si, až mu před brankoviště vybruslí VOJTĚCH HOLENDA, jemuž předložil přesný pas a obávaný střelec Havlíčkova Brodu bez přípravy uklidil puk k pravé tyčce bezmocného gólmana Lisky! Asistence: Jan Petržílek, Jakub Adam.

01:15

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak to je ledová sprcha pro vysoce favorizované Rebely, kteří brzy nabírají jednobrankové manko! Na pravém křídle se ujal puku ONDŘEJ PLÍHAL, sjel si blíže bráně a z velkého úhlu našel mezírku mezi betony gólmana Folvarského, kterému nebylo nakonec nic platné, že byl u své pravé tyčky natlačený včas! Bez asistence.

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

7:1

konec (1:1, 2:0, 4:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Holenda (Petržílek, Adam), 27. Petržílek (Piskač), 27. Teplý (Rubner), 42. Teplý (Pejchal), 51. Tecl (Teplý), 57. Teplý (Pejchal), 57. Tecl (Petržílka) – 2. Plíhal

HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, V. Horák, Zvěřina, Krejčí, Petržílek, Holenda, Piskač, Pejchal, Cachnín, Teplý, Pokorný, Přibyl, Tecl, Kohout, Petržílka, Kulhánek.

SC Marimex Kolín: Liska (Lukáš) – Holub, Dotter, Vaněk, Zelený, Milaniak, Dvořák, Hassan, Růžička, Kalista, Laube, Rulc, L. Horák, Plíhal, Růta.

Rozhodčí: Milan Parýzek – Jakub Capouch, David Parýzek

Diváci: 35

Průběh zápasu
1. třetina
01:15
02:52
05:18
06:56
14:34
18:46
Po 1. třetině
2. třetina
21:44
26:10
26:21
31:18
Po 2. třetině
3. třetina
41:28
45:11
50:07
50:52
56:07
56:45
Konec