Menu

Hokej

Regionální liga mladšího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

7:1

konec (1:1, 2:0, 4:0)

25.10.2014, 11:10 • ZS Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Havlíčkův Brod sice nezačal dobře, ale na přesnou trefu Ondřeje Plíhala odpověděl hned sedmi vstřelenými brankami. Hattrickem se blýskl Michal Teplý, o dva góly se postaral Marek Tecl a po jednom zásahu si připsali Vojtěch Holenda a Jan Petržílek. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost a předávám slovo svému kolegovi Milanovi Sochorovi, který pro vás bude od 14:30 komentovat zápas staršího dorostu Rebelů proti Třebíči. Na shledanou. (14:09:32)

60:00

Konec zápasu.

59:55

Brankář Liska si ještě zachytá i v závěrečných sekundách utkání. Havlíčkobrodští mladíci ho zasypali vydatnou sprškou střel, ale maskovaná opora Kozlů si poradila.

59:25

Rebelové se znovu uhnízdili u brankáře Lisky a po střele ze strany cinkala za záda kolínského muže s maskou znovu tyčka!

58:59

Kolín ještě zkusil založit rychlý protiútok, jenže Rebelové byli vzadu v dostatečném počtu hráčů a na modré čáře dobře zasáhl Jakub Rubner.

58:26

Až teď Kraučukova parta na delší dobu ukořistila kotouč do své moci a už se s ním tlačí do blízkosti gólmana Lisky.

58:04

Kozlové sice přišli o puk, jenže Rebelům se nepovedlo podél levého mantinelu vyhodit.

57:40

Kozlové se zabydleli v útočném pásmu a snaží se ještě alespoň částečně zkorigovat svou vysokou porážku, jíž už se v Kotlině nevyhnou.

57:20

Teď si neporozuměli při přechodu do útočného pásma ani mladí Rebelové, dlouhé a nepřesné nahození podél mantinelu doklouzalo až na icing.

57:04

Kolínská rezerva sice získala puk, jenže vyhodila ho jen na odpískané zakázané uvolnění. Buly proběhne u gólmana Lisky.

56:45

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Kozlové si dnes domů odvezou pořádnou gólovou nadílku, to je už teď úplně jasné! Havlíčkobrodská družina zamkla svého soupeře u jeho brány, Jakub Petržílka vystřihl povedenou nahrávku mezi kruhy na MARKA TECLA a ten krásnou ranou vyzrál na brankáře Lisku! Asistence: Jakub Petržílka.

56:07

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Mladí Rebelové ještě nemají dost a srazili svého soka od řeky Labe na kolena už šestým tvrdým úderem! Radim Pejchal už mohl z mírného úhlu na levé straně střílet, ale ještě nesobecky posunul puk na druhou stranu brankoviště k MICHALU TEPLÉMU, jenž skóroval za bezmocného gólmana Lisku, který zůstal stát jako zkoprnělý, protože se nemohl stihnout přesunout! Asistence: Radim Pejchal.

55:50

Puk je stále v kolínském pásmu.

55:04

Teď už musí být ostražitý gólman Liska, jehož obrana se teď před jeho svatyní snaží ze všech sil eliminovat aktivní havlíčkobrodské střelce.

54:47

Domácí naprosto v pohodě kontrolují zápas, a i když si dávají hlavně pozor na zadní vrátka, nezapomínají ani prohnat kolínskou defenzivu.

54:15

Teď už úspěšně zakročil brankář Folvarský, který zachytil levým betonem ránu Ondřeje Plíhala, který zakončoval z prostoru mezi kruhy.

53:30

Děj hry se teď ovíjí hlavně v blízkosti gólmana Lisky, který si nemůže ani na chvíli vydechnout.

52:06

Rebelové pokračují v zodpovědném a koncentrovaném výkonu, nejen v útoku, ale i v zadních řadách si počíná naprosto výtečně.

51:46

Brankář Folvarský si zatím počíná hodně dobře, s projektily, jež na něj létaly především z kruhů, si dokázal hravě poradit.

51:15

Kolín B má zatím na své straně značnou územní převahu, havlíčkobrodská obrana se musí mít neustále na pozoru.

50:52

Jakub Petržílka (HBR) – 2 minuty – podražení.

50:07

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Teď už byl ale gólman kolínského béčka bezmocný, Rebelové totiž završili potupného "bůra"! Michal Teplý posunul při rychlém protiútoku kotouč před brankoviště na MARKA TECLA, který nezpanikařil a přesnou ranou procedil puk za Liskova záda! Asistence? Michal Teplý.

49:23

Gólman Liska opět předvedl sérii hodně povedených zásahů, jimiž uchránil svůj tým od inkasování páté branky.

48:50

Kolín B stále čelí mohutnému tlaku, ze kterého se mu už dlouho nedaří vymanit.

48:04

Rebelové už diktují tempo hry a opět je to gólman Liska, který musí ze svého arzenálu vytahovat jeden podařený zákrok za druhým.

47:26

Rebelové už jsou v plném počtu. Sluší se podotknout, že při vlastním oslabení soupeři takřka nic nedovolili.

46:48

Kozlové už se usadili v útočném území a zasypali gólmana Folvarského sprškou střel, ale maskovaný fantom mezi havlíčkobrodskými tyčemi obstál.

46:10

Rebelové rychle získali puk do své moci a vyhodili.

45:11

Viktor Horák (HBR) – 2 minuty – nedovolené bránění.

44:11

Nyní už sledujeme tlak hostů, kteří se sice pokouší prověřit gólmana Folvarského, jenže jejich projektily nemají potřebné parametry.

43:15

Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí, kotouč se stále drží na dostřel gólmana Lisky.

42:26

Zatím sledujeme hodně vyrovnaný hokej, kotouč rychle střídá svého majitele a stěhuje se od jedné branky ke druhé.

41:28

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové se usadili v útočném pásmu a udeřili počtvrté! Radim Pejchal se chopil puku na levém křídle a všiml si před brankovištěm volného MICHALA TEPLÉHO, který z bezprostřední blízkosti měl už snadnou úlohu zblízka zamést puk do odkrytého koutu brány! Asistence: Radim Pejchal.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:47

Puk se zdržuje ve středním pásmu, s největší pravděpodobností se už nic zajímavějšího nestane.

39:17

Kolín se ještě pokouší něco vymyslet v útočném pásmu, jenže dlouhé bránění mu ubralo hodně sil, které teď při útočném snažení svěřencům kouče Laubeho zoufale scházejí.

38:41

Na modré čáře tvrdě vypálil Jakub Adam, ale brankář Liska si našel letící puk a dokázal ho zkrotit ve své náruči. Kolín může být vděčný své maskované opoře mezi tyčemi, že neprohrává už větším rozdílem.

38:09

Kolín by potřeboval za současného stavu, kdy ztrácí na svého soupeře dva góly, útočit, jenže opak je pravdou. Bojovníci z Kotliny si počínají velmi zodpovědně a Kozly vůbec nepouštějí od jejich brány.

37:55

Děj hry se stále odvíjí v blízkosti gólmana Štěpána Lisky, který si v dosavadním průběhu zápasu na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.

37:15

Michal Teplý převzal puk na levém křídle a nevymýšlel vůbec nic složitého. Z mírného úhlu na levé straně tvrdě vypálil a jeho dělovka zacinkala na protější tyčku kolínské brány!

36:48

Kozlové se po chvíli snažení protlačili ke kotouči a dokázali alespoň na chvíli otupit mohutný havlíčkobrodský nápor.

36:19

Středočeši se nadále musí bránit proti svému skvěle bruslícímu a dobře kombinujícímu soupeři. Zblízka se pokoušel protlačit puk za brankovou čáru Radim Pejchal, ale narazil jen na Liskovy betony.

36:00

Mladí bojovníci z Kotliny jsou neúnavní a neustále buší do obranného valu kolínského béčka. Chybí jim teď při jejich snažení ale větší přesnost a klid v zakončení.

35:22

Kozlové teď získali puk do své moci a podařilo se jim přesunout děj hry alespoň do blízkosti středového kruhu. Potřebovali to jako sůl, aby si mohla jejich defenziva odpočinout.

34:46

Kolínská defenziva má opět napilno, protože Havlíčkův Brod se už zabydlel v ofenzivním postavení a postupnou kombinací se pokouší vyšachovat svého soupeře od řeky Labe.

34:15

Mladí Rebelové pevně třímají otěže zápasu ve svých rukou, a i když nevedou výraznějším rozdílem, směřují ke tříbodovému zisku pevným krokem.

33:46

Hosté sice čelí narůstajícímu tlaku, jenže trpělivě vyčkávají na každou vhodnou příležitost k nebezpečnému protiútoku.

33:18

Svěřenci trenérského tandemu Milan Kraučuk – Aleš Kraučuk se ubránili naprosto bez problémů a udrželi svůj dvoubrankový náskok.

32:45

Kolín se proti svému oslabenému soupeři z Vysočiny hodně trápí. Marně se snaží získat puk na delší dobu pod kontrolu a vymyslet s ním něco nebezpečnějšího.

32:10

Havlíčkobrodská družina si počíná při početní výhodě doslova znamenitě. Nejenže vyhazuje pravidelně puky do útočného pásma, ale dokonce se jí daří ohrožovat brankáře Lisku.

31:53

Rebelům se podařilo vyhrát důležitý souboj v rohu svého pásmo a posunout podél pravého mantinelu kotouč alespoň do blízkosti středového kruhu.

31:35

Od modré čáry po převzetí puku tvrdě vypálil Samuel Dotter, ale brankář Folvarský měl dobrý výhled a kotouč schoval ve své nastavené náruči, čímž přerušil hru.

31:18

Richard Cachnín (HBR) – 2 minuty – podražení.

31:05

Kolín zvýšil útočnou aktivitu a přidal v ofenzivní fázi na kvalitě. Havlíčkobrodská defenziva má mnohem více práce než v úvodní dvacetiminutovce.

30:15

Rebelové jsou stále aktivnější a drží se v útočném pásmu. Přetížená kolínská obrana neví, kam dřív skočit. Brankář Liska se musel mít proti aktivním brodským střelcům neustále na pozoru.

29:48

Václav Piskač střílel bez přípravy z mezikruží, ale obránce mu puk srazil holí na poslední chvíli nad Liskovu horní tyčku!

29:30

Rebelové dostali soupeře pod tlak.

28:15

Brankář Folvarský teď vypomohl svým bekům, když přikryl pod lapačkou odražený puk od zadního mantinelu.

27:11

Kolín si vynutil územní převahu, ale nakonec z ní nevytěžil zhola nic, protože se mu nepodařilo přes důraznou havlíčkobrodskou obranu zakončit.

26:21

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Než sr hosté stihli ze druhého úderu pořádně vzpamatovat, inkasují už třetí gól! Jakub Rubner vysunul do samostatného úniku MICHALA TEPLÉHO, který sice zblízka nevyzrál na betony brankáře Lisky, ale vzápětí dojel puk za bránou a jeho střela odrazem o Liskův beton šťastně zapadla k pravé tyčce! Asistence: Jakub Rubner.

26:10

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové konečně prolomili své střelecké trápení a ujímají se důležitého vedení! Václav Piskač naservíroval ukázkový pas za kolínskou obranu na osamoceného JANA PETRŽÍLKA, který z bezprostřední blízkosti dokázal v ideální palebné pozici prostřelit brankáře Lisku! Asistence: Václav Piskač.

25:55

Hlavní rozhodčí Parýzek přerušil hru, když hráči dlouho bojovali o kus černé gumy v rohu kolínského pásma. Buly proběhne po levé ruce brankáře Lisky.

25:30

Puk je teď ve středním pásmu.

25:14

Brankář Folvarský teď hodně vypomohl své obraně, když si povyjel ze svého území a přikryl pod lapačkou puk, který se odrazil od zadního mantinelu.

24:50

Lukáš Pokorný z mírného úhlu na pravé straně zblízka dorážel do odkrytého koutu brány, ale vylámal si zuby na hbité lapačce brankáře Lisky, který úchvatným zákrokem na poslední chvíli zamezil jisté pohromě!

24:12

Sledujeme teď bojovnou a vyrovnanou partii, při níž se kotouč nejčastěji zdržuje v blízkosti středového kruhu.

23:34

Kozlové jsou pořád nastěhováni v útočném pásmu, jenže proti dobře bruslícím Rebelům, kteří navíc pouští někoho do předbrankového prostoru jen sporadicky, se horko těžko prosazují.

22:46

Brankář Folvarský čelil několika nepříjemným střelám, které na něj ale létaly především ze stran. Pro maskovanou oporu v brankovišti Rebelů tak nebylo větším problémem si situaci pohlídat.

22:35

Parta z Kotliny ne a ne vyhodit. I když hned dva hráči měli puk na holi, nepodařilo se jim prohodit kolínské zadáky u pravého mantinelu.

22:00

Rebelové vyhodili, ale hosté se dokázali rychle nastěhovat zpět do útočného pásma. Zatím se jim daří držet svého oslabeného soka pod drtivým tlakem.

21:44

Richard Cachnín (HBR) – 2 minuty – nesportovní chování.
Omlouváme se za technické problémy, děj hry přineseme alespoň dodatečně.

21:00

To vypadalo hodně slibně! Vojtěch Holenda přihrál napříč prostorem kruhů na pravou stranu, kde pálil z mohutného nápřahu a bez přípravy Jakub Petržílka, ale jen do vnější tyčky!

20:30

Kolín čelí permanentnímu tlaku a nedaří se mu získat puk. Rebelové neustále dorážejí na brankáře Lisku, jenž je přivítán v brankovišti sprškou střel.

20:10

Rebelové dohrávají zbytek své přesilové hry. Ihned po vhazování přenesli děj hry do rohu útočného pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
Hráči už se vrátili z kabin a vše je připraveno na začátek prostřední části.
Úvodní dvacetiminutovka už je v Kotlině minulostí. Na tabuli svítí trochu překvapivě nerozhodný stav 1:1, když hosty z Kolína poslal do rychlého vedení Ondřej Plíhal, který dokonale zaskočil brankáře Forvalského. O vyrovnání se postaral při přesilové hře Vojtěch Holenda. Rebelové na ledě jednoznačně dominují, ale zatím se jim nedaří vyjádřit svou převahu gólově. Prostřední část začne přibližně v 11:54.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Domácím se nepovedlo rychlou kombinací rozhýbat kolínskou obrannou čtveřici. Když už se protlačili ke střele z pravého křídla, byl puk sražený do bezpečí.

19:07

Od modré čáry tvrdě vypálil Jakub Rubner, ale jeho projektil postrádal větší přesnost a proletěl vedle pravé Liskovy tyčky. Rebelové drží stále pásmo.

19:00

Středočeši začali své oslabení velmi dobře a chvilku po vhazování se jim povedlo puk postrčit alespoň do středního pásma.

18:46

Kryštof Laube (KOL) – 2 minuty – podražení.

18:36

Domácí soubor si teď několikrát přihrál v útočném pásmu, ale jeho snaha v přesné zakončení nakonec nevyústila.

18:06

Rebelové si dělají se svým soupeřem doslova, co chtějí. Kolínská defenziva je hodně přetížená a brankář Liska si nemůže ani na chvíli vydechnout.

17:56

Havlíčkův Brod je sice nastěhován v útočném území, jenže Kozlové se teď velmi dobře brání a daří se jim držet soupeře hlavně v blízkosti hrazení.

17:25

Hosté byli dlouho pod tlakem a když se dostali k puku, tak raději nic složitého nevymýšleli a vyhodili na odpískané zakázané uvolnění.

17:00

Nyní už se musí mít na pozoru hlavně kolínský maskovaný muž Liska. Rebelové kolem něj rozvinuli dlouhou kombinaci a hledají si palebný prostor.

16:34

Havlíčkův Brod zvládl oslabení na jedničku, když dokázal pravidelně držet puk ve své moci. Zbytek oslabení odehráli Kraučukovi svěřenci v útočném pásmu.

16:04

Domácí velmi dobře bruslí a hosté to mají opravdu těžké. Zatím nedokázali brankáře Folvarského pořádně ohrozit. Když už Kozlové vypálili, bylo to hlavně od modré čáry. Střely byly navíc nepřesné.

15:37

Havlíčkův Brod vybojoval kotouč a vyhodil. Zatím se brání velmi zodpovědně a účinně.

15:10

Jan Petržílek dobře zablokoval střelu na vrcholu levého kruhu, jenže kotouč se od jeho výstroje odrazil hodně vysoko a brodský útočník tak nemohl uhánět do protiútoku.

14:57

Kolínské béčko okamžitě vyhrálo vhazování a vyměňuje si už kotouč na dostřel brankáře Folvarského.

14:34

S důrazem to v útočném pásmu přehnal Lukáš Pokorný (HBR), který vyfasoval dvouminutový trest za podražení.

14:09

Kozlové už jsou znovu pod enormním tlakem. Gólman Liska čelí vydatné spršce nepříjemných projektilů a má se ve svém brankovišti co ohánět.

13:40

Hra má velmi plynulý spád, rozhodčí musí přerušovat jen minimálně.

13:08

A další velká šance, tentokrát v podání Jana Petržílka, který si najel až před branku a zblízka nedokázal vymíchat gólmana Lisku!

12:44

Do samostatného úniku ujel kolínské obraně Vojtěch Holenda, který mohl vstřelit dnes už svůj druhý gól, jenže zblízka vyprášil jen betony gólmana Lisky!

12:07

Kolín se usadil v útočném pásmu, jenže ze své snahy nevytěžil zhola nic. Brzy byl odzbrojen a u puku jsou už mladí Rebelové.

11:38

Kotouč se teď rychle stěhuje po hrací ploše sem a tam, ani jednomu ze soupeřů se nedaří na delší dobu dostat ho pod kontrolu a vytvořit si střeleckou pozici.

11:09

Domácí i nadále diktují tempo hry, i když hostům se teď na chvíli podařilo vyvézt puk daleko od své brány. Nechali tak vydechnout vytíženého brankáře Lisku.

10:42

Mohutný tlak Rebelů neubírá na své intenzitě. Ba naopak, přetížená obrana Kozlů už toho má plné zuby. Brání se už dlouho s vypětím všech sil.

10:11

Puky teď létají kolem brány Štěpána Lisky, který si nedávno zachytal v přátelském utkání proti ženského hokejové reprezentaci, jen to sviští.

09:42

Havlíčkův Brod má na své straně jasnou územní převahu. Chce potvrdit ošemetnou roli papírového favorita a v domácím prostředí si připsat další tři body.

09:17

Viktor Horák vypálil od modré čáry a jeho spoluhráči se snažili před brankářem Liskou vzorně clonit a tečovat. Kotouč nakonec končí v náruči kolínského gólmana.

09:09

Vypadá to, jako kdyby Rebelové hráli přesilovky, ale počet hráčů na ledové ploše je přitom vyrovnaný.

08:40

Hosté jsou stále pod tlakem. Ve svém pásmu se jim nedaří získat kotouč.

08:16

Kraučukova parta už hýří aktivitou v útočném pásmu a rychlou kombinací pořádně prohání kolínské zadáky, kteří neví, kam dřív skočit.

07:58

Nyní už zkoušeli něco vymyslet v útočném pásmu hosté ze středních Čech, jenže na pevnou obranu bojovníků z Kotliny si nepřišli.

07:22

Rebelové jsou rázem na koni a pokračují v útočné aktivitě. Brankář Liska se musí mít proti brodským střelcům neustále na pozoru.

06:56

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno, Rebelové využili svou přesilovku! Jakub Adam našel v prostoru za bránou Jana Petržílka, který přidržel puk na holi a počkal si, až mu před brankoviště vybruslí VOJTĚCH HOLENDA, jemuž předložil přesný pas a obávaný střelec Havlíčkova Brodu bez přípravy uklidil puk k pravé tyčce bezmocného gólmana Lisky! Asistence: Jan Petržílek, Jakub Adam.

06:20

Havlíčkův Brod se teď marně snaží probít přes střední pásmo, které dobře bruslící hosté dokonale zahušťují.

06:00

Kolín B nakonec získal puk ve své moci a z rohu obranného pásma se osvobodil dlouhým vyhozením až do Folvarského blízkosti.

05:39

Rebelové už drží svého soka od řeky Labe pod tlakem.

05:18

Štěpán Růta (KOL) – 2 minuty – hákování.

04:52

V závěru přesilovky ještě vypálil od modré čáry Pavel Zvěřina. Brankář Liska měl zakrytý výhled, ale puk minul naštěstí pro Kozly jeho bránu.

04:37

Na konci akce stál Richard Cachnín, ale zblízka v pádu nedokázal zvednout puk a zasáhl jen betony brankáře Lisky, který byl připravený ve správným čas na správném místě.

04:10

Mladí Rebelové už se po kolínském vyhození protlačili zpět do útočného území a rozjíždějí zde svůj přesilovkový kolotoč.

03:53

Tomáš Lachman se chystal vypustit další projektil z blízkosti modré čáry, jenže nastřelil jen před sebou stojícího protihráče. Hosté se do protiútoku nakonec neprobili.

03:40

Domácí stále drží útočné pásmo.

03:26

Po několika přihrávkách přebral puk na vrcholu levého kruhu Vojtěch Holenda a rychle vypálil, ale našel jen připravenou Liskovu náruč.

03:07

Havlíčkobrodští mladíci už se usadili v útočném pásmu a postupnou kombinací v přesilovkovém vzorci si hledají cestu k zakončení.

02:52

První vyloučeným hráčem dnešního zápasu se stává Samuel Dotter (KOL) za podražení.

02:33

Mladí Rebelové už se zabydleli v útočném pásmu a usilovně buší do obranného valu Kozlů. Brankář Liska zatím zasahovat nemusel.

02:10

Zatím sledujeme hodně vyrovnaný hokej. Kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, ale na ledě dominují hlavně pozorné defenzivy.

01:46

Havlíčkův Brod se snaží okamžitě odpovědět, ale Kolín B se zatím prezentuje velmi poctivou obranou. Navíc mu po vstřelené brance narostla křídla.

01:15

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak to je ledová sprcha pro vysoce favorizované Rebely, kteří brzy nabírají jednobrankové manko! Na pravém křídle se ujal puku ONDŘEJ PLÍHAL, sjel si blíže bráně a z velkého úhlu našel mezírku mezi betony gólmana Folvarského, kterému nebylo nakonec nic platné, že byl u své pravé tyčky natlačený včas! Bez asistence.

00:40

Sledujeme dlouhý a urputný souboj o kotouč v blízkosti havlíčkobrodské střídačky. Rebelové se zatím velmi účinně brání a nikoho nepouští do koncovky.

00:20

Domácí si sice několikrát vyměnili kotouč na odstřel gólmana Lisky, jenže po souboji v rohu pásma o kus černé gumy přišli a vpřed míří hosté.

00:05

Rebelové se ujali kotouče a ihned se nahrnuli do útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, V. Horák, Zvěřina, Krejčí, Petržílek, Holenda, Piskač, Pejchal, Cachnín, Teplý, Pokorný, Přibyl, Tecl, Kohout, Petržílka, Kulhánek.

SC Kolín: Liska (Lukáš) – Holub, Dotter, Vaněk, Zelený, Milaniak, Dvořák, Hassan, Růžička, Kalista, Laube, Rulc, L. Horák, Plíhal, Růta.

Rozhodčí: Milan Parýzek – Jakub Capouch, David Parýzek.
Kolín B si za posledních pět kol užil dvakrát vítěznou euforii a ve třech případech se musel sklonit před svým soupeřem. Středočeši doma zdolali Znojmo (5:1) i Benátky nad Jizerou (7:0), ale padli na ledě Mladé Boleslavi B (1:3), Českých Budějovic B (2:3sn) i Krkonoš (1:6). V tabulce Kozlům patří 9. místo.
Havlíčkův Brod si po svém sestupu z tuzemské nejvyšší soutěže vede mezi prvoligovou konkurencí na jedničku s hvězdičkou. Dosud prohrál pouze jediný zápas, když venku podlehl 1:4 béčku Liberce. Ze tří minulých kol vytěžili svěřenci trenérského tandemu Milan Kraučuk – Aleš Kraučuk všech devět bodů a dokonce neinkasovali ani jeden gól (venku Mladá Boleslav B 8:0, doma Znojmo 6:0 a Benátky nad Jizerou 9:0). V tabulce mladým Rebelům patří skvělá 3. příčka.
Dobrý den! Je mou milou povinností, že vás mohu přivítat ze zimního stadionu v Kotlině u on-line přenosu 12. kola ELIOD ligy mladšího dorostu skupiny Střed, v jehož rámci se spolu střetnou HC Rebel Havlíčkův Brod a SC Kolín B. Utkání začíná v 11:10.

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

7:1

konec (1:1, 2:0, 4:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Holenda (Petržílek, Adam), 27. Petržílek (Piskač), 27. Teplý (Rubner), 42. Teplý (Pejchal), 51. Tecl (Teplý), 57. Teplý (Pejchal), 57. Tecl (Petržílka) – 2. Plíhal

HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, V. Horák, Zvěřina, Krejčí, Petržílek, Holenda, Piskač, Pejchal, Cachnín, Teplý, Pokorný, Přibyl, Tecl, Kohout, Petržílka, Kulhánek.

SC Marimex Kolín: Liska (Lukáš) – Holub, Dotter, Vaněk, Zelený, Milaniak, Dvořák, Hassan, Růžička, Kalista, Laube, Rulc, L. Horák, Plíhal, Růta.

Rozhodčí: Milan Parýzek – Jakub Capouch, David Parýzek

Diváci: 35

Průběh zápasu
1. třetina
01:15
02:52
05:18
06:56
14:34
18:46
Po 1. třetině
2. třetina
21:44
26:10
26:21
31:18
Po 2. třetině
3. třetina
41:28
45:11
50:07
50:52
56:07
56:45
Konec