Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

SHK Drtiči Hodonín – HC Lvi Fosfa Břeclav

3:1

přerušeno (1:1, 1:0, 1:0)

25.10.2014, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Tomáš Chramosta (@TomasChramosta)

Podrobnosti o událostech v Hodoníně můžete již nyní číst na hokej.cz:
Skandál v Hodoníně: Derby nedohráno, Břeclav odmítla pokračovat!
V sobotu ráno bude na stejném webu ještě publikován rozhovor s útočníkem Břeclavi Dominikem Tobolou, který byl oním hráčem, jenž údajně hrál vysokou holí. (21:39:55)

Podrobné informace o zápase mezi Hodonínem a Břeclaví se během sobotního večera dočtete na www.hokej.cz. Sledujte tuto online reportáž, kde se objeví odkaz přímo na článek na hokej.cz.

46:47

Je rozhodnuto! Hodonínští hokejisté vítězí v tomto utkání, pravděpodobně kontumačně v poměru 5:0. To co se odehrálo na Zimním stadionu Václava Nedomanského je těžko popsatelné slovy.

46:47

Jenže drama tohoto zápasu neustává, ba naopak! Břeclavští hokejisté na pokyn svého trenéra odchází do útrob zimního stadionu! Všichni členové hostující střídačky se na protest proti další kontroverzním momentům utkání rozhodli utkání pravděpodobně sabotovat.

46:36

Břeclavi nebyla uznána branka, pravděpodobně pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Co se poté na ledě stalo je pouze těžko uvěřitelné. Hlavní rozhodčí se nejprve odjel poradit se svými kolegy do půlkruhu vyhrazeného k této činnosti. Následně rozpažil na znamení neuznané branky, což vyvolalo u radujících se Lvů velice zvláštní reakce, dokonce vznikly i menší potyčky. Hostující kouč Michal Konečný dokonce hodil plastovou lahev spolu s trenérskou tabulkou na led. Atmosféra derby by se dala v útrobách hodonínského zimního stadionu krájet.

45:44

Kristián Grman (HOD) se v obranném pásmu prezentoval hodně zbytečným faulem a po avizovaném oddechovém čase břeclavských Lvů se bude necelou minutu bránit ve třech!

44:37

David Polesný (HOD) oslabuje své mužstvo, když v rohu kluziště podrazil Kristiána Kučeru a putuje tak na lavici hříšníků.

42:24

Drtiči právě vstřelili branku!
Zmýlená neplatí! Hodonínští Drtiči totiž udeřili ve vlastním oslabení a odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Michal Kuba vyslal kapitána domácích PETRA PEŠE na útočnou výpravu středem hřiště, domácí útočník nezazmatkoval proti dvojici bránících hráčů a těsně kolem jejich chráničů poslal kotouč do levé šibenice. Asistence: Michal Kuba.

42:09

Břeclavští budou mít velkou možnost ke srovnání skóre, Petr Pokorný (HOD) vyhodil puk z obranné třetiny do hlediště a je za to potrestán dvouminutovým trestem.

40:30

Michal Kuba se dostal do stoprocentní gólové šance, když se ocitl zcela sám před hostujícím brankářem. Kotouč mu ovšem poslal pouze do lapačky.

39:24

Dominik Piskoř parádní zadovkou zpoza branky našel Jakuba Sajdla v prostoru mezi kruhy, jenže ten zcela minul Šurého klec!

34:26

Vyloučen Ondřej Kubáč (BRE) za zásah do oblasti hlavy a krku, domácí SHK bude hrát další přesilovou hru.

29:50

Matěj Charvát (HOD) se verdiktu sudího velice diví, ale nic s ním nezmůže. Je potrestán menším trestem za nedovolené bránění.

27:28

Drtiči právě vstřelili branku!
Tohle varování břeclavské obraně nepomohlo, a tak přichází trest v podobě inkasované branky! MATĚJ CHARVÁT si počínal v přečíslení suverénně, nic nevymýšlel a propálil Šurého z vrcholku levého kruhu. Asistence: Vít Mika.

26:45

Zdeněk Jurásek v přečíslení tři na dva vytvořil perfektní střeleckou příležitost pro Michala Kubu, na nějž zívala poloprázdná branka, jenže hodonínská čtyřiašedesátka nerozvlnila síť.

21:54

Hlavní arbitr dnešního utkání se doopravdy nenudí, za vysokou hůl nyní vylučuje kapitána domácích Petra Peše (HOD).

20:27

Domácí dohrávají přesilovou hru ze závěru první třetiny a hned tu byla první šance, Zdeněk Kučera však v mezikruží zazmatkoval a nedokázal přesně dorazit kotouč vyražený Michalem Šurým.

19:16

Dominik Tobola (BRE) odchází na trestnou lavici za podražení a těsně před první sirénou oslabuje svůj celek.

17:14

Drtiči právě vstřelili branku!
Domácí podobně jako jejich soupeř proměňuje přesilovou hru v branku! Opět zafungovala již letitá spolupráce Peš – Jurásek, když první jmenovaný naservíroval ZDEŇKU JURÁSKOVI milimetrový pas, který hodonínský forvard dokázal proměnit v gól. Asistence: Petr Peš.

13:28

Poprvé v průběhu zápasu si domácí zkusí přesilovku v plném časovém rozsahu, Ivo Höss (BRE) si jde odpočinout na trestnou lavici za držení protihráče.

12:16

Obrovská příležitost Drtičů! Sajdl kompletně přenesl hru při přechodu do útočného pásma na sjíždějícího Zdeňka Kučeru k levé tyči břeclavského gólmana, jenže zakončení druhému jmenovanému nesedlo a tak se skóre na světelné tabuli nemění.

09:07

Jakuba Sajdla je na ledě v dnešním duelu pořádně vidět! Centr první formace předvedl hodonínskému publiku krásnou individuální akci, které k dokonalosti chybělo jen jediné – přesné zakončení.

08:45

Počet hráčů na ledě se brzy vyrovnává, vyloučen je Martin Červenka (BRE) za nedovolené bránění.

07:28

Hosté budou hrát dvojnásobnou přesilovku po dobu čtyřiasedmdesáti vteřin, za sekání byl potrestán Ondřej Nedvěd (HOD).

06:42

Lvi budou mít v následujících okamžicích možnost potvrdit svou prozatím stoprocentní úspěšnost v přesilovkách, na trestnou lavici totiž putuje Vít Mika (HOD) za hákování.

01:51

Břeclav právě vstřelila branku!
Jenže hosté následně převzali taktovku nad touto přesilovkou a otevřeli gólové konto tohoto utkání. Břeclavané vyprodukovali střelbu od modré čáry, Kotvan vyrazil pouze před sebe kde musel čelit dorážkám Dittricha a především TOMÁŠE BUHAJE, který dopravil kotouč z bezprostřední blízkosti za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Dittrich, Roman Průdek.

00:46

Neuběhla ani minuta zápasu a už tu máme první vyloučení, Jakub Sajdl (HOD) se provinil držením protihráče. Lvi si tak vyzkouší hru v početní výhodě.

SHK Drtiči Hodonín – HC Lvi Fosfa Břeclav

3:1

přerušeno (1:1, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Jurásek (Peš), 28. Charvát (Mika), 43. Peš (Kuba) – 2. Buhaj (Dittrich, Průdek)

SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Grman, Pokorný, Škápik, Zapletal, Nedvěd, Fejt, Polesný – Zezula, Špok, Kučera Z., Tomi, Smetana, Peš, Kuba, Piskoř, Sajdl, Jurásek, Vrba, Charvát, Mika

HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Klimeš) – Směřička, Miklík, Beneš, Svoboda, Novák, Dittrich, Höss – Kučera K., Zháňal, Medřický, Kubáč, Červenka, Nováček, Tobola, Buhaj, Průdek, Bolfík, Čápek, Papp

Rozhodčí: Humpolíček – Měkýš, Otáhal

Průběh zápasu
1. třetina
00:46
01:51
06:42
07:28
08:45
13:28
17:14
19:16
Po 1. třetině
2. třetina
21:54
27:28
29:50
34:26
Po 2. třetině
3. třetina
42:09
42:24
44:37
45:44