Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – VfL Bochum

7:0

konec (4:0)

23.09.2023, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • 5. kolo • Matěj Skula

Tipsport: 1.13 9.9 21.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Bayern právě vstřelil branku!
A hattrick je na světě! Bayern tak dlouho obléhal pokutové území, až nakonec Mazraoui našel přízemním centrem HARRYHO KANEA, který zakončil patou a zapisuje tak svůj první hattrick za půsoební v mnichovském celku. Gól poté potvrdilo i video, a tak je skóre už 7:0.

81

Bayern právě vstřelil branku!
A Bayern opravdu vstřelil i šestý gól. Jeho autorem je střídající MATHYS TEL, který využil zisku míče od Kanea po obrovské hrubici stopera Bochumi Bernarda. Rolí francouzského útočníka pak bylo akorát skórovat, což splnil s přehledem. Tel na navazuje na skvělou formu z posledních dní, během které skóroval například i v Lize mistrů proti slavnému Manchesteru United.

77

Střídání v týmu VfL Bochum:
ze hřiště odchází Christopher Antwi-Adjei, přichází Lukas Daschner.

77

Střídání v týmu Bayern Mnichov:
ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Thomas Müller,
ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Leon Goretzka.

69

Bayern byl hodně blízko šestému gólu! Mazraoui se se štěstím dostal v šestnáctce k míči, pak ho předložil proti noze střírajícímu Krätzigovi, který vypálil pod břevno. Jeho pokus ale famózně vyrazil Riemann nad branku.

68

Střídání v týmu VfL Bochum:
ze hřiště odchází Takuma Asano, přichází Patrick Osterhage.

65

Střídání v týmu Bayern Mnichov:
ze hřiště odchází Alphonso Davies, přichází Frans Krätzig,
ze hřiště odchází Eric Choupo-Moting, přichází Mathys Tel.

58

Bayern mohl vsítit šestý gól! Kroucená střela Kingsleyho Comana ale skončila jen na pravé tyči, skóre je tedy zatím „pouze“ 5:0.

55

Bayern právě vstřelil branku!
HARRY KANE poslal brankáře Riemanna do pravou stranu, míč pak do druhé části branky a dává tak dnešní pátý gól Bayernu!

53

Penalta pro domácí, rukou zahrál po chybě v rozehrávce v pokutovém území ukrajinský obránce Orděc!

46

Střídání v týmu VfL Bochum:
ze hřiště odchází Anthony Losilla, přichází Cristian Gamboa.

46

Střídání v týmu Bayern Mnichov:
ze hřiště odchází Matthijs de Ligt, přichází Dayot Upamecano.

39

A poté další šance Bayernu, ve které byl Kane, jeho gólovou střelu ale skvěle vyráží brankář Bochumi.

38

Bayern právě vstřelil branku!
A Bochum si koleduje o velkou demolici! Harry Kane vyslal parádní přihrávku do rozbité obrany hostů, na kterou s počkal Leroy Sané a nikým nebráněný podstřeluje brankáře Riemanna a zaznamenává tak čtvrtý gól svého týmu! Pochvalu ale zaslouží i Kane za skvostnou přihrávku.

36

Střídání v týmu VfL Bochum:
ze hřiště odchází Maximilian Wittek, přichází Philipp Hofmann,
ze hřiště odchází Felix Passlack, přichází Noah Loosli.

35

A další obrovská šance Bayernu, obrana Bochumi vůbec nestíhá! Po průnikové přihrávce Kanea zakončoval Choupo-Moting, brankář Riemann ale míč skvěle vyrazil ramenem!

29

Bayern právě vstřelil branku!
Teď už se ale v Mnichově potřetí slaví! Ze značky rohového kopu vyslal Joshua Kimmich parádní centr přesně na hlavu MATTHIJSE DE LIGTA, který se zbavil bránícího Wittka a zakončil mimo dosah brankáře Riemanna!

27

Bayern mohl vést o tří branky! Rychlý útok zakončil Coman, jeho střelu však lehce ztečoval na roh jeden z vracejících se obránců!

26

Hosté podnikli rychlý brejk, na centr Antwiho Adjeie nabíhal Anthony Losilla, místo míče ale zasáhl jen velmi nepříjemně de Ligta a vidí za tento zákrok žlutou kartu.

13

Bayern právě vstřelil branku!
Domácí vedou o dvě branky! Skvěle povezl míč až do pokutového území Mazraoui, pak však podklouzl a vypadalo to, že o míč přijde. V pádu však balon ještě zasáhl, po několika odrazech o záda hostujících obránců se pak hrací předmět dostal na nohu HARRYHO KANEA, který potvrzuje skvělou formu a střílí další gól do sítě Bochumi.

4

Bayern právě vstřelil branku!
Domácí jdou i tak brzo do vedení! Sané si seběhl z křídla do středu hřiště, poté přihrál Comanovi, který udělal pár rychlých kroků a dostal se před obránce. Poté francouzský křídelník předložil míč před prázdnou branku volnému ERICU MAXIMOVI CHOUPO-MOTINGOVI, který již s doklepnutím neměl problém!

1

A již na začátku mohl jít mnichovský kolos do vedení! Po centru z levé strany od Comana hlavičkoval Choupo-Moting, brankář Riemann však parádně zasáhl a míč vyrazil!

Bayern Mnichov – VfL Bochum

7:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 4. Choupo-Moting (Coman), 13. Kane, 29. de Ligt (Kimmich), 38. Sané (Kane), 55. Kane (pen.), 81. Tel (Kane), 88. Kane (Mazráwí)

Karty:   26. Losilla (BOC)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 16:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:10.

Bayern Mnichov: Ulreich – Mazráwí, de Ligt (46. Upamecano), Kim Min-čä, Davies (65. Krätzig) – Laimer, Kimmich (C) (77. Goretzka) – Sané, Choupo-Moting (65. Tel), Coman (77. T. Müller) – Kane.
Náhradníci: Peretz – B. Sarr, Gnabry, Musiala.

Trenér: Thomas Tuchel

VfL Bochum: Riemann – Mašović, Orděc, Bernardo – Passlack (36. Loosli), Bero, Losilla (C) (46. Gamboa), Stöger, Wittek (36. P. Hofmann) – Asano (68. Osterhage), Antwi-Adjei (77. Daschner).
Náhradníci: Thiede – Soares, Förster, Paciência.

Trenér: Thomas Letsch

Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Schüller