Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – VfL Bochum

7:0

konec (4:0)

23.09.2023, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • 5. kolo • Matěj Skula

Tipsport: 1.13 9.9 21.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne a třeba zase někdy na počtenou! (17:38:53)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 16:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:10.
Je konec! Bayern v době populárního Oktoberfestu poráží Bochum vysoko 7:0 a prodlužuje tak svou sérii neporazitelnosti v této sezoně.
První poločas začali domácí velmi zostra a už ve čtvrté minutě se mohli radovat ze vstřelené branky, když Coman našel před brankou úplně volného Erica Maxima Choupo-Motinga, který se zakončením do prázdné neměl žádný problém. Ve 13. minutě to pak bylo 2:0, a to když svou první branku po odrazu od domácích hráčů vsítil Harry Kane. Další oslavy pak propukly v Allianz Areně o šestnáct minut později po gólu Matthijse de Ligta, který hlavou skóroval po centru Kimmicha od rohového praporku. První půli pak gólově zakončil Leroy Sané, který využil rychlého brejku a parádní přihrávky od Kanea a zvýšil tváří v tvář brankářovi Riemannovi na 4:0.
Druhý poločas pak začal pro bavorský celek také slušně, v 55. minutě totiž skóroval ze značky pokutového kopu Harry Kane a zaznamenal druhý gól v zápase. Na další branku poté diváci čekali až do 81. minutě, kdy Kane vystihl velmi špatnou přihrávku od stopera Bochumi Bernarda a předložil míč Mathysovi Telovi, který se trefil přesně k levé tyči. A v 88. minutě uzavřel na 7:0 kdo jiný než anglický superkanonýr Harry Kane, který využil přihrávky Mazraouiho a zapsal si tak svůj první hattrick v dresu Bayernu. Nesmíme ale zapomenout ani na brankáře Bochumi, který jako jeden z mála v dnešním zápase obstál, zapsal devět zákroků a z toho několik bylo opravdu z kategorie prvotřídních.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Do hádky se teď dokonce pustili Gamboa a brankář Riemann, kostarického stopera musí uklidňovat i Tel.

90+3

Pomalu se rozebíhá třetí, a zároveň poslední nastavená minuta dnešního zápasu.

90+1

Loosli si nenechal od Saného nasadit nepopulární „jesle“.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.

88

Bayern právě vstřelil branku!
A hattrick je na světě! Bayern tak dlouho obléhal pokutové území, až nakonec Mazraoui našel přízemním centrem HARRYHO KANEA, který zakončil patou a zapisuje tak svůj první hattrick za půsoební v mnichovském celku. Gól poté potvrdilo i video, a tak je skóre už 7:0.

88

Bayern i v 88. minutě obléhá pokutové území svého soupeře.

87

Prudký centr Tela do pokutového území vyráží brankář Riemann nohou.

86

Ve středu hřištš Bochum vybojovala míč, poté ho ale vcelku rychle i ztratila, a to když byl Stögerův pas příliš dlouhý na nabíhajícího Gambou.

85

Domácí fotbalisté kombinují s míčem na vlastní polovině.

84

Bochum si v 84. minutě připisuje první střelu na branku. Po nedorazu v defenzivě od stoperů Bayernu míč získal Daschner, který přihrál proti noze Kevinu Stögerovi, jeho střela ale postrádala razanci a Sven Ulreich ji v pohodě kryje.

81

Bayern právě vstřelil branku!
A Bayern opravdu vstřelil i šestý gól. Jeho autorem je střídající MATHYS TEL, který využil zisku míče od Kanea po obrovské hrubici stopera Bochumi Bernarda. Rolí francouzského útočníka pak bylo akorát skórovat, což splnil s přehledem. Tel na navazuje na skvělou formu z posledních dní, během které skóroval například i v Lize mistrů proti slavnému Manchesteru United.

80

Po souboji s Looslim spadl na hraně pokutového území Tel, hlavní rozhodčí ale asi správně nepíská.

79

Sané si sice balon velmi dobře zpracoval a poté ho ještě stihl na hrací ploše, následně ale nachází svou přihrávkou jen náruč hostujícího gólmana.

78

Kim ve spolupráci s Krätzigem nechali balon odskákat za brankovou čaru.

77

Střídání v týmu VfL Bochum:
ze hřiště odchází Christopher Antwi-Adjei, přichází Lukas Daschner.

Bayern Mnichov – VfL Bochum

7:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 4. Choupo-Moting (Coman), 13. Kane, 29. de Ligt (Kimmich), 38. Sané (Kane), 55. Kane (pen.), 81. Tel (Kane), 88. Kane (Mazráwí)

Karty:   26. Losilla (BOC)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 16:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:10.

Bayern Mnichov: Ulreich – Mazráwí, de Ligt (46. Upamecano), Kim Min-čä, Davies (65. Krätzig) – Laimer, Kimmich (C) (77. Goretzka) – Sané, Choupo-Moting (65. Tel), Coman (77. T. Müller) – Kane.
Náhradníci: Peretz – B. Sarr, Gnabry, Musiala.

Trenér: Thomas Tuchel

VfL Bochum: Riemann – Mašović, Orděc, Bernardo – Passlack (36. Loosli), Bero, Losilla (C) (46. Gamboa), Stöger, Wittek (36. P. Hofmann) – Asano (68. Osterhage), Antwi-Adjei (77. Daschner).
Náhradníci: Thiede – Soares, Förster, Paciência.

Trenér: Thomas Letsch

Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Schüller