Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Sparta Praha – Berani Zlín

5:3

konec (1:0, 1:1, 3:2)

17.11.2022, 18:00 • Sportovní hala Fortuna (Praha - Holešovice) • 22. kolo • Petr Pavlík

To je z mé strany pro dnešek definitivně vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (20:09:38)
Utkání je úspěšně za námi! Ve třetí třetině jsme viděli celkem pět branek, tři do sítě Beranů a dvě do branky Sparty. Zlínští hokejisté i přes velkou snahu skóre nedotáhli a prohrávají se Spartou 3:5. Pražané si naopak připsali druhou výhru v řadě a v tabulce poskočili na čtyřiatřicet bodů.

Konec zápasu.

59:48

Ještě jedna akci. David Senčák bojoval o kotouč v rohu kluziště, ale zlínští hokejisté nakonec byli úspěšnější. To však sparťanům vůbec nevadí.

59:18

Adrej Fábry napadal rozehrávku zlínského brankáře, ale sparťanský útočník se nakonec ke kotouči nedostal. Sparťané už pomalu kráčí za svým vítězstvím.

58:44

Volevecký zazmatkoval při rozehrávce za svou brankou a rozhodčí posléze přerušují hru. Vhazovat se bude za malou chvíli ve středním pásmu, blíže k brance Sparty.

58:26

Sparta právě vstřelila branku! Je zřejmě rozhodnuto! Sparťané zablokovali ránu od modré čáry a vzápětí JAKUB TŮMA svou střelou téměř přes celé kluziště trefil odkrytou síť soupeře. Asistence: Petr Hauser.

57:57

Oba týmy bojovaly o kotouč za sparťanskou brankou a dlouho nebylo jasné, kdo vlastně puk získá. Úspěšnější nakonec byli hostující hráči ze Zlína.

57:13

Pozor! Brankář Synek už zůstal na střídačce a Berani to zkouší se šesti bruslaři v poli. Za chvíli bude následovat vhazování.

57:13

Jakub Čechmánek nahodil kotouč do útočného pásma a brankář Volevecký raději ukryl puk ve své lapačce. V témže čase si hosté vybírají oddechový čas!

56:32

David Senčák vystihl nepřesnou zlínskou rozehrávku, ale nemohl do útočného pásma kvůli signalizovanému ofsajdu. Hra běží dál, hosté střídají.

56:03

Sparťané konečně přenesli hru na druhou stranu kluziště a zaměstnali brankáře Synka v jeho pracovišti. Zlínský gólman udržel puk ve výstroji a přerušil hru.

55:28

Urputný souboj v rohu kluziště vyzněl lépe pro sparťany, kteří okamžitě vyváží černou gumu do neutrální zóny. Čas se pomalu, ale jistě chýlí ke konci.

54:19

Zlín právě vstřelil branku! Ševci se jen tak nevzdávají a střílí kontaktní branku. Zavřelovu ránu od modré čáry zřejmě ještě tečoval úspěšně clonící útočník ADAM LACIGA a sparťané vedou znovu pouze o jednu branku. Závěr utkání ještě bude zajímavý. Asistence: Matěj Zavřel, Patrik Nábělek.

54:18

Zřejmě poslední šance pro Berany, kteří chtějí se zápasem ještě něco udělat. Adam Laciga projel do útočného pásma a hosté už rozestavují svou kombinaci.

53:51

Zlínský brankář raději vyjel ze svého pracoviště a bude se vylučovat. Na trestnou lavici za podrážení odjíždí domácí útočník David Senčák (SPA).

53:17

Marek se dobře vrátil do středního pásma, ale sparťanům se i přesto podařilo nahodit kotouč na druhou stranu kluziště. Synek ovšem mohl zůstat v klidu.

52:55

Pozor také na druhé straně. Adam Laciga se tlačil do brankoviště, ale Volevecký udržel kotouč ve své výstroji a nedovolil jakékoliv komplikace. Hra je přerušena.

52:08

Sparťané stále nemají dost a už zase okupují útočné pásmo. Střelu od modré čáry vyrazil Synek do vzduchu a Hauser se už neprosadil.

51:34

Sparta právě vstřelila branku! Domácí mužstvo zase vede o dvě branky! David Senčák v situaci dva na jednoho si počkal na vhodný moment a následně předložil kotouč ANDREJI FÁBRYMU, který jen plácl do puku a ten skončil v brance. Asistence: David Senčák, Ondřej Hrabík.

51:23

Marek Šišák nabral rychlost ve středním pásmu a hosté následně vyslali nebezpečný pokus na sparťanskou branku. Volevecký zasáhl a raději přerušil hru.

50:30

Zlín právě vstřelil branku! Ještě to bude drama! Zlínští hokejisté využili zmatků v obranném pásmu domácích a ADAM LACIGA se dostal ke kotouči, který následně dorazil do sparťanské branky. Volevecký byl tentokrát bezmocný. Asistence: Adam Burian, Adam Hamrla.

49:49

Fábry se nenechal ošálit v obranném pásmu a udržel kotouč na své hokejce proti svému protihráči. Sparťané následně posílají na ledovou plochu čerstvé síly.

49:12

Hosté byli nyní příliš netrpěliví při svém přechodu do útočného pásma, čehož si rozhodčí samozřejmě všimli. Píská se postavení mimo hru a hra je přerušena.

48:57

Sparťané hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše, mezitím se ještě domácí hokejisté pokusili zahrozit. Synek však se svými obránci situaci zvládl.

48:20

Synek vyjel ze svého pracoviště a pomohl svým spoluhráčům uklidnit hru. Mezitím sparťané jsou připraveni na najetého zlínské útočníky ve středním pásmu.

48:06

Volevecký musel po delší době řešit vážnější situaci ve svém pracovišti, ale nejednalo se o nic složitého. Hra je po jeho zákroku přerušena.

47:28

Burian rozjel zlínskou akci z obranného pásma, ale hosté se k další nebezpečné akci už nedostali. Sparťané se brání zuby nehty a nepouští soupeře do šancí.

46:50

Zlínští hokejisté se mohou vrátit zpátky do hry. Jakub Červenka (SPA) totiž vyfasoval menší trest za krosček a následující okamžiky stráví po boku časoměřičů.

46:29

Sparta právě vstřelila branku! Domácí hokejisté se usadili v útočném pásmu a rychlou kombinací střílí třetí branku v utkání. Mezi úspěšné střelce se tentokrát zapsal DAVID SENČÁK, který svou prudkou ranou z kruhu prostřelil Synka. Asistence: Andrej Fábry, Ondřej Hrabík.

45:38

Pozor, sparťané si za malou chvíli zahrají další přesilovou hru. Na lavici hanby tentokrát usedl zlínský Fedor Babenko (ZLN), který vyfasoval "dvojku" za sekání.

45:37

Hra rychle plyne dál, sparťané se hrnou do útočného pásma. Teď však zastavuje hru hvizd rozhodčího. Za malou chvíli se bude vhazovat před Synkem.

44:39

Petr Hauser poté obdržel přesnou přihrávku do útočného pásma, odkud z pravé strany kluziště střílel pouze mimo zlínskou branku.

44:14

Hosté se tlačí za vyrovnáním, ale sparťané nechtějí dát svému soupeři nic zadarmo. Burianova formace ještě zůstala v útočném pásmu, Volevecký v klidu.

43:44

Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Sparťané zavítali do útočné zóny a nebezpečná rána jednoho z domácích hráčů zaměstnala připraveného Synka.

43:17

Zlínští útočníci udělali zpětný oblouk ve středním pásmu a znovu založili rychlou protiakci. Rána po přejezdu útočné modré čáry však končí mimo branku.

42:27

Václav Matúšů zamířil dopředu, ale jeho spoluhráči v útočném pásmu nebyli úspěšní. Sparťanští obránci se vrátili do obranného pásma včas a nebezpečí zažehnali.

42:10

Tomáš Václavík se svým spoluhráčem kotouč v útočném pásmu nedojeli a rozhodčí píská zakázané uvolnění. Hra se za chvíli vrátí před brankáře Voleveckého.

41:28

Hauser si počkal na přihrávku od spoluhráče a následně se zkoušel probít před bránícího hráče. Ten si však počínal lépe a domácí útočník se ke střele nedostal.

40:47

Filip Šindelek nahodil kotouč do útočného pásma, kde se sparťané na chvíli usadili, ale brankáře Synka neohrozili. Sparťané následně přichází o pásmo.

40:20

Sparťané své oslabení bez větších obtíží ubránili a hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím se domácí hokejisté přesouvali k Synkovi, leč neúspěšně.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:35 hodin.
Druhá třetina je taktéž minulostí a oproti té první jsme viděli o jednu branku více. Nejprve se prosadil domácí útočník Ondřej Hrabík, který zvýšil náskok Sparty na 2:0, ale ke konci druhé třetiny snížil zpět na rozdíl jednoho gólu připravený Lukáš Heš. Udrží sparťané své vedení ve třetí třetině?

40:00

Druhá třetina skončila.

39:59

Ještě jedna akce v samotném závěru druhé třetiny. Petr Hauser střílel po přejezdu útočné modré čáry a současně se sirénou provětral brankáře Synka.

39:24

Tohle bylo těsné. Chludil osamocen na levém kruhu hledal spoluhráče před brankou, ale sparťané v čele s Voleveckým vše ustáli.

38:57

Synek zastavil kotouč pro své spoluhráče, kteří rázem ožili a cítí šanci na vyrovnání. Blíží se nám poslední minuta druhé dvacetiminutovky a hosté chtějí vyrovnat.

38:08

Zlín právě vstřelil branku! Právě jsem to zakřikl. LUKÁŠ HEŠ se dostal k odraženému kotouči v útočném pásmu a dopravil jej do sparťanské branky. Na tuhle akci byl domácí brankář Volevecký krátký. Asistence: Lukáš Chludil, Stanislav Sadovikov.

37:48

Zlínští hokejisté se ovšem nemohou napevno usadit v útočném pásmu a sparťanská čtveřice předvádí výborné napadání a nepouští soupeře do šancí.

36:41

Rozhodčí znovu přerušil hru a pozor, hosté si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici zavítal Bogdan Stepanchuk (SPA), který vyfasoval hned čtyři minuty za vysokou hůl!

36:29

Šimon Frömel je zpátky na ledové ploše, sparťané svou třetí branku v utkání zatím nepřidali. Nutno však podotknout, že ve druhé třetině mají herně navrch.

35:45

Michal Vitouch ještě zapracoval u mantinelu a rána z bezprostřední blízkosti a následná rána našla pouze připraveného Synka. Hosté se zatím brání výborně.

34:57

Tahle přesilová hra se domácímu týmu zatím příliš nedaří. Sudí píská postavení mimo hru a za chvíli budeme pokračovat vhazováním v neutrální zóně.

34:47

Zlínští hokejisté vyhazují a sparťané musí začít až od své branky. Volevecký ještě pomohl svým spoluhráčům uklidnit hru a založit novou útočnou protiakci.

34:23

Dalším hříšníkem je tentokrát Šimon Frömel (ZLN), který vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na lavici hanby. Sparta hraje přesilovou hru.

34:13

Petr Hauser se tlačil do útočného pásma, ale jeden ze zlínských hráčů mu zatarasil cestu. Spartu to však mrzet nemusí, jelikož bude hrát další přesilovou hru.

34:08

Adam Hamrla byl u kotouče v obranném pásmu jako první a zlínští hráči se konečně podívali po delší době do útočné zóny. Volevecký zasáhl a přerušil hru.

33:30

Hra je opět přerušena, na ledovou plochu skáčou nové formace obou celků. Za malou chvíli se bude vhazovat po levici zlínského brankáře Tobiáše Synka.

33:18

Böhmovu pohotovou ránu od modré čáry ještě tečoval clonící hráč Sparty, ale kotouč nakonec zamířil jen do zadního mantinelu. Synek nemusel zasahovat.

32:18

Čechmánek neuspěl u mantinelu v boji o kotouč a sparťané přenesli těžiště hry na druhou stranu kluziště. Brankář Volevecký moc zákroků ve druhé části nemá.

31:50

Už to vypadalo, že se domácí hokejisté prosadili potřetí v utkání, ale jeden ze sparťanů úmyslně kopl do kotouče a rozhodčí okamžitě rozpažil.

31:30

Tohle bylo zajímavé! Theimer obdržel přihrávku do mezikruží, odkud vyslal jedovatou ránu švihem. Synek byl připravený na svém místě a pohotově zasáhl.

30:50

Sparťané neudrželi puk v útočném pásmu a Hauser se musel vrátit až za svou branku. Domácí hokejisté zkouší založit novou útočnou akci ze svého pásma.

30:20

Volevecký trochu zariskoval, když vyjel ze svého pracoviště proti napadajícímu Lacigovi, ale domácí brankář celou situaci zvládl.

29:36

Sparťané budou hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici pro změnu usedl Jakub Čechmánek (ZLN), který dostal trest za nedovolený zásah do hlavy nebo krku.

29:24

Teď měli hosté namále! Střela jednoho z domácích borců se otřela o brankovou konstrukci, která zachránila Synka.

28:54

Adam Mácha se dobře vrátil zpátky do středního pásma a sparťané nedovolili svému soupeři zaútočit. Oba celky vzápětí posílají na led čerstvé síly.

28:20

Obránce Pavlák se spoluhráčem Bartoněm byli v obranném pásmu u vyhozeného kotouče jako první a hra se po zakázaném uvolnění hostí stěhuje před Synka.

27:28

Petr Hauser hledal svou přihrávkou najetého Vitoucha, ke kterému se však kotouč už nedostal. Zlínští hokejisté poslali puk alespoň do neutrální zóny.

27:06

Theimerova formace se udržela v útočném pásmu a brankář Synek měl další práci ve svém brankovišti. Zlínský muž s maskou podržel puk na hrudi.

26:51

Máme tu po delší době přerušení. Rána jednoho ze sparťanů se zřejmě otřela o ochrannou síť a rozhodčí okamžitě přerušují hru. Následovat bude vhazování.

26:37

Hra rychle plyne dál. Ondřej Hrabík zavítal do útočného pásma podél pravé strany kluziště, ale sparťanský útočník se do další velké příležitosti už nedostal.

24:50

Andrej Fábry přenechal kotouč Máchovi u mantinelu v útočném pásmu a sparťané následně ještě zabojovali u mantinelu. Brankář Synek tentokrát nemusel zasahovat.

24:29

Synek měl další práci ve svém brankovišti, když na něj letěla nebezpečná střela jednoho z domácích hráčů po přejezdu útočné modré čáry. Hra je přerušena.

24:08

Sparťané hrají v tuto chvíli v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra. Hauser kombinoval se svými spoluhráči v útočném pásmu, ale neúspěšně.

23:25

Sparta právě vstřelila branku! K nájezdu se rozjel útočník ONDŘEJ HRABÍK, který si počkal na vhodný okamžik a následně svou střelu umístil mezi betony zlínského brankáře. Sparťané vedou o dvě branky. Bez asistence.

23:25

Pozor, za malou chvíli uvidíme trestné střílení! Lukáš Heš (ZLN) totiž nedovoleně zastavil unikajícího hráče domácích a Synek bude čelit výzvě.

22:42

Přesilová hra hostí končí, na trestnou lavici usedá Václav Matúšů (ZLN), jelikož zlínští hráči se špatně domluvili a hráli v šesti. Následuje hra ve čtyřech.

22:11

Hosté se usadili v útočném pásmu a před brankou byl zaparkovaný Nábělek. Zlínský hráč se však k případné dorážce nedostal a domácí hráči se osvobozují.

21:57

Bude se vylučovat, jelikož za hákování putuje na trestnou lavici útočník Oto Theimer (SPA). Zlínští hokejisté si za malou chvilku vyzkouší hru v početní převaze.

21:24

Petr Hauser čistě vyhrál vhazování na svého obránce, ale následná rána od modré čáry byla nepřesná a zaduněla pouze na zadní mantinel. Hra pokračuje.

20:20

Martin Böhm poslal kotouč o mantinel do středního pásma a sparťané zavítali do útočné zóny. Brankář Synek ovšem nemusel zasahovat a hra pokračuje.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:45 hodin.
První třetina je úspěšně za námi a viděli jsme v ní jednu branku. O tu se postaral domácí útočník Michal Vitouch, který svou krásnou střelou ze samostatného úniku nedal Synkovi šanci zasáhnout. I díky tomuto gólu sparťané vedou po první třetině nad Zlínem 1:0.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Hauser udržel kotouč proti dotírajícímu protihráči, ale sparťané se už do nějaké vyložené střelecké pozice nedostali. Zlínští hráči mají kotouč na svých hokejkách.

19:02

Poslední minuta první třetiny. Jeden ze sparťanů se dostal do další velké šance, ale svou střelou přestřelil a poté Synek raději přerušil hru.

18:28

Ondřej Hrabík udržel nohu na útočné modré čáře a sparťané mohli zavítat do pásma. Tam se však dlouho neudrželi a Berani vrací hru zpět do neutrální zóny.

17:25

Jakub Žmola se protlačil před bránícího hráče a posléze nahrnul puk do brankoviště. Synek si však celou situaci bedlivě pohlídal a pokračujeme dál.

16:40

Dominik Pavlák musel couvat proti najetým zlínským útočníkům, ale sparťané celou situaci u mantinelu zvládli a následně mohou v klidu vystřídat.

15:54

Tohle bylo už velmi zajímavé. Theimer se obtočil v útočném pásmu a plácl do kotouče, který se došoural až k brankáři Synkovi. Ten zasáhl.

15:24

Theimer se do další útočné akce neprotlačil a kotouč následně zřejmě skončil až v ochranné síti. Bude se vhazovat v útočném pásmu domácí Sparty.

15:12

Berani se v samotném závěru přesilové hry usadili v útočném pásmu, ale nic z toho nebylo. Michal Vitouch naskočil zpátky na ledovou plochu, sparťané se ubránili.

14:42

Volevecký musel zasahovat, když na něj mířila nepříjemná rána z kruhu. Sparťanský brankář pohotově zasáhl a raději ukryl kotouč v náruči.

14:17

Laciga neprošel přes sparťanskou hradbu u mantinelu v útočném pásmu a domácí hokejisté následně posílají kotouč přes všechny čáry k brankáři Synkovi.

13:24

Rána Buriana od modré čáry byla velmi nebezpečná, ale zlínští útočníci se následně v brankovišti k případným dorážkám už nedostali. Hra pokračuje dál.

13:06

Máme tu další vyloučení a tím pádem šance pro hosty! Michal Vitouch (SPA) vyfasoval od rozhodčích menší dvouminutový trest za hákování.

12:47

Michal Vitouch prohnal jednoho ze zlínských obránců, který svou úlohu nakonec zvládl a následně rozehrál na své spoluhráče v útočném pásmu.

12:36

Filip Šindelek spěchal ke kotouči v obranném pásmu, ale sparťané ještě budou muset na ledě zůstat. Sudí totiž píská zakázané uvolnění domácího celku.

11:50

Hauser po své kličce přenechal kotouč Tůmovi, který ještě viděl najetého Hrabíka, ale poslední jmenovaný se k zakončení nedostal.

11:16

Hrabíkova formace se dobře vrátila do středního pásma a kotouč následně končí mimo hrací plochu, konkrétně za sparťanskou střídačkou. Hra je přerušena.

11:07

Synek musel opět zasahovat, ale sparťané se k dorážce už nedostali. Hra je na malou chvíli opět přerušena a následovat bude vhazování.

10:18

Tomáš Václavík si sebral kotouč po zablokované střele od modré čáry a sparťané uklidnili hru ve své třetině. Oba týmy poslaly následně na led čerstvé síly.

09:34

Burian se zbavil napadajícího sparťana a zlínští hokejisté založili rychlou akci. Přihrávka na útočnou modrou čáru nebyla přesná, hra pokračuje dál.

08:37

Oto Theimer nemohl zajet do útočného pásma kvůli signalizovanému postavení mimo hru a zlínští hráči mohli v klidu rozehrát svou akci. Ta však nebyla úspěšná.

08:15

Andrej Fábry našlápl ve středním pásmu, ale rychlonohý sparťanský útočník nemohl pokračovat ve své útočné akci. Rozhodčí píská postavení mimo hru.

07:24

Adam Burian nahodil kotouč do hloubi útočného pásma a zlínští hokejisté mohli znovu zaútočit. Sparťané se ovšem dobře vrátili a získali puk na své hokejky.

06:41

Petr Hauser se zkoušel probít přes bránícího hráče v útočném pásmu, ale vracející se hráč zapracoval a nepustil za svá záda sparťanského útočníka.

06:20

Patrik Nábělek odrazil kotouč o mantinel a poslal jej do středního pásma. Hraje se zatím ve vysokém tempu, oba týmy předvádějí výborné bruslení.

05:42

Ondřej Hrabík získal kotouč pro svůj tým u mantinelu, následná přihrávka na obránce Šindelka však vyhnala Spartu až do obranného pásma.

05:18

Martin Vašíček se vydal napadat zlínskou rozehrávku do útočného pásma, ale hosté si i přes dotěrné napadání domácího celku poradili a vyvezli kotouč.

04:34

Sparťané poslali na ledovou plochu čerstvé síly, stejně jako zlínští hokejisté. Mezitím se hosté probíjeli do útočného pásma, kde se však dlouho neohřáli.

03:53

Sparta právě vstřelila branku! Domácí hokejisté jdou do vedení! MICHAL VITOUCH se dostal do samostatného úniku, který proměnil svou krásnou střelou k tyčce zlínské branky. Asistence: Filip Šindelek, Petr Hauser.

03:30

Adam Mácha nedosáhl svou holí na kotouč u mantinelu a sparťané se rázem museli rychle vracet. Ránu jednoho z hostí vyrazil sparťanský brankář do rohu kluziště.

02:50

Adam Laciga ještě bojoval se svým spoluhráčem o kotouč u mantinelu v útočném pásmu, ale sparťané zapracovali a okamžitě přesunuli hru na druhou stranu kluziště.

01:58

Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou lavici usedl domácí Bogdan Stepanchuk (SPA) a hostující Tomáš Pilát. Oba borci jdou pykat za zdržování hry.

01:28

Chludil vystřelil po přejezdu útočné modré čáry, ale rána zlínského útočníka nebyla přesná, když jeden z vracejících se sparťanů vložil hokejku do střely.

00:45

Theimer posouval kotouč na útočné modré čáře Vitouchovi, ale druhý jmenovaný se k puku už nedostal. Sparťané ještě bojovali v rohu kluziště, ale neúspěšně.

00:29

První úspěšný zákrok brankáře Voleveckého. Ten si počkal na střelu jednoho z hostí a následně ukryl kotouč ve své výstroji. Hra je na chvíli přerušena.

00:20

Sadovikov vyhrál úvodní vhazování ve středovém kruhu a hosté se přesunuli do útočného pásma. Tam však sparťanští obránci zapracovali.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči jsou připraveni na vhazování, utkání může odstartovat.
Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásný a ničím nerušený podvečer z Prahy. Utkání mezi Spartou a Zlínem startuje přesně úderem 18. hodiny a vy si můžete zkrátit čas přečtením sestav obou celků pro dnešní mač. Příjemnou zábavu.
Úvodní sestavy:

HC Sparta Praha: Volevecký (Liemann) – Tůma, Böhm, Šindelek, Červenka (C), Bartoň, Pavlák – M. Vitouch, Senčák, Václavík, O. Hrabík, Stepanchuk, Fábry, Vašíček, Theimer (A), Mácha, Žmola, Hauser, Hamršmíd.
Trenér: Richard Žemlička

PSG Berani Zlín: Synek (Kowalczyk) – Nábělek (C), Špaňhel, Burian, Hamrla, Zavřel, Šišák – Marek, Chludil (A), Frömel, Sadovikov, Heš (A), Kaláč, Matúšů, Babulík, Laciga, Babenko, Ramert, Pilát, Čechmánek.
Trenér: Luboš Jenáček

Rozhodčí: Micka, Kosnar – Hradil, Štěpánek.
Hezký den u sledování pokračování Extraligy juniorů. Dnes jsou na programu další zápasy a my se společně zaměříme na duel mezi Spartou a Zlínem. Utkání startuje v holešovické Fortuna areně v 18.00 hodin, buďte u toho s námi!
Zlínští hokejisté zažívají velmi vydařené období, když zvítězili pětkrát v řadě! Ševci si naposledy vyšlápli na Plzeň, kterou porazili i dokonce na jejím ledě, konkrétně v poměru 6:2. Hattrickem na demolici plzeňského týmu se podílel obránce Burian, který ke svým třem brankám zaznamenal i jednu asistenci. Uspějí zlínští hráči i v Praze a prodlouží svou skvělou vítěznou šňůru?
Sparta má za sebou vydařené utkání proti Olomouci, které vstřelila celkem šest branek a v klidu dokráčela pro cenné tříbodové vítězství. Lví podíl na výhře měl útočník Bogdan Stepanchuk, který zaznamenal jednu branku a dvě asistence. Pražané po porážce s Hradcem Králové výsledkově zabrali a najeli zpátky na vítěznou vlnu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Sparta Praha – Berani Zlín

5:3

konec (1:0, 1:1, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. M. Vitouch (Šindelek, Hauser), 24. O. Hrabík (TS), 47. Senčák (Fábry, O. Hrabík), 52. Fábry (Senčák, O. Hrabík), 59. Tůma (Hauser) – 39. Heš (Chludil, Sadovikov), 51. Laciga (Burian, Hamrla), 55. Laciga (Zavřel, Nábělek)

HC Sparta Praha: Volevecký (Liemann) – Tůma, Böhm, Šindelek, Červenka (C), Bartoň, Pavlák – M. Vitouch, Senčák, Václavík, O. Hrabík, Stepanchuk, Fábry, Vašíček, Theimer (A), Mácha, Žmola, Hauser, Hamršmíd.
Trenér: Richard Žemlička

Berani Zlín: Synek (Kowalczyk) – Nábělek (C), Špaňhel, Burian, Hamrla, Zavřel, Šišák – Marek, Chludil (A), Frömel, Sadovikov, Heš (A), Kaláč, Matúšů, Babulík, Laciga, Babenko, Ramert, Pilát, Čechmánek.
Trenér: Luboš Jenáček

Rozhodčí: Micka, Kosnar – Hradil, Štěpánek

Diváci: 87

Průběh zápasu
1. třetina
01:58 ZLN 2 Pilát, zdržování hry / zašlapování puku
SPA 2 Stepanchuk, zdržování hry / zašlapování puku
03:53 SPA 1:0 M. Vitouch (Šindelek, Hauser)
13:06 SPA 2 M. Vitouch, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
21:57 SPA 2 Theimer, hákování
22:42 ZLN 2 příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Matúšů
23:25 ZLN 2 Heš, hákování
23:25 SPA 2:0 O. Hrabík (TS)
29:36 ZLN 2 Čechmánek, nedovolený zásah do hlavy nebo krku
34:23 ZLN 2 Frömel, podrážení
36:41 SPA 2+2 Stepanchuk, vysoká hůl+vysoká hůl
38:08 ZLN 2:1 Heš (Chludil, Sadovikov)
Po 2. třetině
3. třetina
45:38 ZLN 2 Babenko, sekání
46:29 SPA 3:1 Senčák (Fábry, O. Hrabík)
46:50 SPA 2 Červenka, krosček
50:30 ZLN 3:2 Laciga (Burian, Hamrla)
51:34 SPA 4:2 Fábry (Senčák, O. Hrabík)
53:51 SPA 2 Senčák, podrážení
54:19 ZLN 4:3 Laciga (Zavřel, Nábělek)
58:26 SPA 5:3 Tůma (Hauser)
Konec