Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Škoda Plzeň – HC VERVA Litvínov

0:0

zrušeno (-:-, -:-, -:-)

18.08.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Vojtěch Honzík

Tipsport: 2.03 4.33 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní (18. srpna) přípravné utkání s HC Verva Litvínov, které měli indiáni pořádat, se ruší z důvodu zdravotních problémů v kádru soupeře. (10:02:44)
HC Verva Litvínov – HC Škoda Plzeň 7:0 (2:0, 1:0, 4:0)

Branky a nahrávky: 1. Straka, 6. Zdráhal (Estephan, Freibergs), 22. Helt (Havelka), 46. Straka (Stránský, Zdráhal), 52. Zeman, 53. Fronk, 54. Abdul (Zdráhal, Estephan).

HC Verva Litvínov: Zajíček (Godla) – Zile, Zeman, Kolář, Friebergs, Demel (A), Strejček, Baláž – Abdul, Estephan, Zdráhal – Straka (C), Stránský, Hlava – Chalupa, Sukeľ, Fronk – Berka, Helt, Havelka.

HC Škoda Plzeň: Pavlát (54. Vondraš) – Kremláček, Zámorský (A), Kaňák (A), Budík, Baránek, Vitaloš, Kvasnička – Rekonen, Bitten, Lang – Suchý, Kodýtek (A), Dvořák – Blomstrand, Meyer, Hrabík – Adamec, Malát, Sedlák.
Hezký den z Plzně!

Společně se budeme věnovat přátelskému střetnutí mezí indiány a Vervou.

Obě mužstva chtějí společně vylepšit dojem z loňské sezóny. Severočeši skončili po základní části třináctí, netýkaly se jich tak boje o záchranu či play off. Škoda dlouho pokukovala po přímém postupu do čtvrtfinále, nakonec ale musela z šesté pozice do předkola, kde na maximální počet zápasů nakonec podlehla jedenáctým Bruslařům, kteří poté prošli až do semifinále.

Vloni oba týmy odehrály společně čtyři zápasy a body si zcela vyrovnaně rozdělily. Lépe začali modrobílí, kteří na půdě svého soka zvítězili 5:2, Verva ovšem kontrovala v Plzni 4:3. Zbylé dva duely skončily shodným výsledkem 4:3 v prodloužení ve prospěch domácích. Jenže letos začali Severočeši pořádně zostra, na svém ledě zvítězili 7:0.

Dámy a pánové, utkání začíná v tradičních 17:30 a v případě, že se duelu nemůžete zúčastnit přímo v LOGSPEED CZ Aréně, je pro vás samozřejmě připraven náš podrobný online přenos!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC Škoda Plzeň – HC VERVA Litvínov

0:0

zrušeno (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online