Menu

Hokej

Liga juniorů

BK Havlíčkův Brod – HK Kralupy nad Vltavou

4:2

konec (1:1, 2:0, 1:1)

07.01.2022, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • 28. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

59:59

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Stupka – 2 min., napadení).

59:44

Prášek se hnal sám na gólmana Krále, zblízka však jen vyprášil připravené betony gólmana Krále! O vítězi je dnes už však dávno rozhodnuto.

55:27

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Burger – 2 min., krosček).

54:56

Havlíčkův Brod už je kompletní, Kralupy teď však nebezpečně zahrozily! Šilhavý vypálil z mezikruží a brankář Pulda úplně neudržel puk, po čemž se Středočeši hnali k dorážkám. Nakonec marně!

49:53

Naprosto zbytečný zákrok předvedl brodský obránce Lukáš Číhal (HBR), který trefil krosčekem kralupského útočníka Hanouska, když bránil při dorážkách soupeře svého gólmana Puldu. Je z toho trest na pět minut plus do konce utkání a tohle Bruslařům rozhodně do karet nenahrává, naopak hosté mají velkou šanci

47:08

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tohle je přesně to, co mladí Bruslaři v této části zápasu potřebovali! Dnes udeřili počtvrté a berou si zpět dvoubrankový náskok! Parádní nahrávku narýsoval Max Kutlvašr do jízdy MATĚJI KRAVCOVI, který nabral rychlost a v samostatném úniku po precizně provedeném blafáku do bekhendu překonal gólmana Krále! Asistence: Max Kutlvašr.

41:54

Kralupy právě vstřelily branku!
Tak to je ledová sprcha pro Bruslaře hned na začátku třetí třetiny, Středočeši z ojedinělé šance snižují na nejtěsnější rozdíl! Kotouč putoval v útočném pásmu rychle po ose Dominik Šimůnek – Tomáš Kleveta – JAN HAMRŠMÍD a posledně jmenovaný parádní ranou z první v prostoru levého kruhu vyhnal pavouky z bližšího horního růžku Puldovy brány! Asistence: Tomáš Kleveta, Dominik Šimůnek.

38:24

Další obrovská šance Bruslařů! Na konci pohledné a rychlé akce stál zblízka zakončující Mlejnek, který v tísni zazvonil jen na pravou Královu tyčku!

37:57

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak tohle byla hokejová paráda! Martin Zych nabil nádhernou křížnou nahrávkou MATĚJI KRAVCOVI, jenž do puku práskl z voleje v pravém kruhu a jeho bomba zapadla přesně k bližší tyčce za přesouvajícího se gólmana Krále, který tentokrát neměl žádnou šanci! Asistence: Martin Zych.

33:02

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Toulec – 2 min., vysoká hůl).

25:26

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Stupka – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).

25:26

Janko hezky hledal svým pasem Mlejnka, jenže ten v dobré pozici netrefil kotouč!

21:52

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Parádní vstup do prostřední části v podání Bruslařů, kteří jdou dnes podruhé do vedení! PETR HRDLIČKA získal puk za soupeřovou bránou, vybruslil si do kruhu a nádhernou ranou skóroval do bližšího horního růžku Královy brány! Bez asistence.

17:31

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Hrbek – 2 min., krosček).

14:52

Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Stupka – 2 min., podrážení).

14:34

Kravec přebral na útočné modré čáře geniální nahrávku od svého spoluhráče a mohl zblízka střílet, jenže mu na poslední chvíli sjel z hole!

08:38

Kralupy právě vstřelily branku!
Obrovská chyba v rozehrávce Bruslařů a Středočeši poměrně rychle srovnali krok! Nepřesnou nahrávku zachytil mezi kruhy JAN HAMRŠMÍD, který zamířil a nádhernou zápěstní ranou přesně pod víko nedal brankáři Puldovi žádnou šanci! Bez asistence.

06:26

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři předvedli parádní akci a dostávají se k radosti hlasitých fanoušků do vedení! Dan Fiala posunul kotouč dlouhým pasem na útočnou modrou čáru Jaroslavu Práškovi, který při přečíslení 2 na 1 našel před bránou osamoceného FILIPA PÁRTLA, jenž našel skulinku mezi Královými betony! Asistence: Jaroslav Prášek, Dan Fiala.

BK Havlíčkův Brod – HK Kralupy nad Vltavou

4:2

konec (1:1, 2:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Pártl (Prášek, Fiala), 22. Hrdlička, 38. Kravec (Zych), 48. Kravec (Kutlvašr) – 9. Hamršmíd, 42. Hamršmíd (Kleveta, Šimůnek)

BK Havlíčkův Brod: Pulda (Havlík) – Besmák, Kuchta, Kutlvašr, Zych, Číhal, Hrbek – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Kravec, Bulík, Hrdlička – Mlejnek (A), Krejčí, Janko
Trenér: Václav Adam

HK Kralupy nad Vltavou: Král (Němec) – Šimůnek, Hron, Kratochvíl, Burger, Toulec, Vrbka – Hanousek, Cihelka, Kleveta, Hamršmíd, Vorlíček, Typolt, Šilhavý, Stupka (A), Náhončík, Kočí (A), Sulík
Trenér: David Švagrovský

Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Lukáš Rampír, Patrik Augusta

Průběh zápasu
1. třetina
06:26 HBR 1:0 Pártl (Prášek, Fiala)
08:38 KRA 1:1 Hamršmíd
14:52 KRA 2 Stupka, podrážení
17:31 HBR 2 Hrbek, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
21:52 HBR 2:1 Hrdlička
25:26 KRA 2 Stupka, příliš mnoho hráčů na ledě
33:02 KRA 2 Toulec, vysoká hůl
37:57 HBR 3:1 Kravec (Zych)
Po 2. třetině
3. třetina
41:54 KRA 3:2 Hamršmíd (Kleveta, Šimůnek)
47:08 HBR 4:2 Kravec (Kutlvašr)
49:53 HBR TH Číhal, nedovolený zásah do hlavy nebo krku
55:27 KRA 2 Burger, krosček
59:59 KRA 2 Stupka, napadení
Konec