Menu

Fotbal

Evropská konferenční liga (předkola)

Hammarby IF – FK Čukarički Bělehrad

5:1

konec (3:0)

12.08.2021, 18:45 • Stockholm Arena, Stockholm • 3. předkolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.49 4.72 6.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:43:47)
Fotbalisté Hammarby zvládli těžký úkol a po venkovní porážce 1:3 v Bělehradu v odvetě zabrali, Čukarički přejeli 5:1 a mohou slavit postup do 4. předkola. Výborně zvládli hráči švédského celku už první půli, v níž vstřelili tři góly, postupně se prosadili Mohanad Jeahze, Astrit Selmani a Bjorn Paulsen. Hosté v 64. minutě snížili Ibrahimem Ndiayem na 1:3, což by znamenalo prodloužení. S ním se ovšem domácí nechtěli smířit a o postupu po základní hrací době rozhodli střídající Williot Svedberg a Astrit Selmani, jenž se prosadil podruhé.

Svěřenci kouče Milojeviće dali zapomenout na nepodařené první utkání a postoupili do čtvrtého předkola nově vzniklé evropské soutěže, v němž se střetnou se švýcarskou Basilejí.
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:9.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Proti centru Accama z levé strany vyskočil nejvýše Stefan Sapić. Obránce dostal balón mimo pokutové území, na míči ale pokračují domácí.

90+3

Hráči v černých dresech přesunuli kombinaci na útočnou polovinu, nicméně na ohrožení brány to zatím moc nevypadá. Kolem šestnáctky domácích je přehuštěno.

90+2

I přes veškerou snahu Astrit Selmani na centru Fjolusona z levé strany nedosáhl. Míč vyletěl do zámezí, na hosty čeká autové vhazování.

90+1

Sprintujícího Jovana Lukiće zastavil zdvižený praporek pomezního. Devatenáctiletý srbský mladík se nechal nachytat v ofsajdu.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Ofenzivu týmu z Bělehradu podpořil stoper Drezgić. Domácí i tak odvrátili hrozící nebezpečí z rohvého kopu, vše vyřešil brankář Ousted vyboxováním.

88

Ibrahima Ndiaye chtěl ke gólu přidat i asistenci. Ale nahrávku na penaltu mu vůbec nevyšla. Trefil přímo kopačky bránícího Fjolusona.

87

S velkým přehledem zapracoval v obraně Bjorn Paulsen. Nákop klidně mohl pustit za záda, ale hlavou zkušeně přiklepl míč k nohám Fengera.

86

Fotbalisté hostujícího celku si začínají uvědomovat, že je zle. Ani to nevypadá, že by ještě měli dostatek sil na zvrácení vyřazení.

85

Střídání v týmu Hammarby IF: ze hřiště odchází Vladimir Rodić, přichází Simon Sandberg.
Střídání v týmu Hammarby IF: ze hřiště odchází Darijan Bojanić, přichází Abdul Khalili.

84

Po levé straně se prohnal až do vnitra pokutového území Williot Swedberg. Technickým obstřelem rozvlnil horní síť.

83

Středem hřiště táhl po neúspěšném rohu Čukarički brejk Darijan Bojanić. Průnikovou nahrávku ovšem nenačasoval ideálně, Selmanimu nahrál do ofsajdu.

82

Domácí zachránil na brankové čáře Mads Fenger. Očekával, že Jovanović bude střílet k levé tyči. Gólman Ousted na míč nedosáhl, na rozdíl právě od stopera.

81

Blízko šestému vstřelenému gólu byl Akinkunmi Amoo. Na malém vápně si naskočil na centr, hlavou však poslal hrací předmět těsně vedle pravé tyčky.

80

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hammarby vede 5:1, v celkovém součtu má k dobru dva góly. Hostující mužstvo už moc času nemá.

79

Astrit Selmani útočil na hattrick, zatím bezúspěšně. Kousek za velkým vápnem si připravil míč na střelu, technickým obstřelem jen těsně minul prostor u levé tyče.

78

Ihraima Ndiaye vybojoval rohový kop. Šel do skluzu, když napálil pravou nohu Fengera. Od něj se balón odrazil do zámezí.

77

Zdá se, že fotbalisté Hammarby mají situaci pevně pod kontrolou. V defenzivě kromě jednoho obdrženého gólu pracují skvěle, Čukarički se téměř k ničemu nedostalo.

76

Roganović tak dlouho váhal s míčem na kopačce, až na svou osobu vybojoval žlutou kartu. Nedovoleným způsobem zahrál středopolař Jeppe Andersen.

75

Hosté musí zabrat. Do konce zbývá i s nastavením zhruba dvacet minut, přičemž potřebují vstřelit dva góly, aby dostali zápas alespoň do prodloužení.

74

Střídání v týmu FK Čukarički Bělehrad: ze hřiště odchází Stefan Kovač, přichází Jovan Lukić.

72

72. Astrit SELMANI - 5:1

72

Tým Hammarby IF právě vstřelil branku!
S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Levou lajnou znovu utekl Jeahze, který dokonalým centrem vybídl ke skórování ASTRITA SELMANIHO, ten nabídnutou příležitostí nepohrdl!

71

Do plného běhu dostal nahrávku Wiliot Swedberg. Zamotal se mu balón pod nohama, společně s ním skončil mimo hrací plochu.

70

Výrazně přiblížit Hammarby postupu chtěl Amoo. Z levé strany vyzkoušel překvapivé zakončení k levé tyči, ale napálil pouze boční síť.

69

Vše je zase jinak. Za současné situace postupuje švédský celek, ale nic nemá jistého. Stačí jedno zaváhání a budou oba celky na stejné úrovni.

68

Střídání v týmu Hammarby IF: ze hřiště odchází Akinkunmi Amoo, přichází David Accam.

67

67. Williot SWEDBERG - 4:1

67

Tým Hammarby IF právě vstřelil branku!
Střídající hráč hrdinou? WILLIOT SWEDBERG dostal na hranici šestnáctky těžkou nahrávku od Jeahzeho, ale poradil si! Nezpracoval ideálně, ale skákající balón napálil pravačkou přímým nártem nechytatelně k levé tyčce.

66

Začínáme prakticky od nuly, protože skóre je 3:1 pro domácí, přičemž minulý týden zvítězilo stejným výsledkem Čukarički. Za současného stavu by šlo střetnutí do prodloužení.

64

64. Ibrahima NDIAYE - 3:1

64

Tým Čukarički právě vstřelil branku!
Máme zaděláno na drama! Střílený centr z levé strany doputoval až k IBRAHIMOVI NDIAYEMU, jenž z voleje vystřelil nekompromisní ránu pod břevno, Ousted na míč nedosáhl!

63

Hráči v černých dresech ve druhé půli zpřesnili hru, ale zatím jim to není nic platné. Obranná složka Hammarby pracuje bezchybně.

62

Proti centru vystartoval Djordje Petrović. Ve výskoku se nenechal nikým přeskočit a kulatý nesmysl skryl do své moci.

61

Žlutou kartu dostává Vladimir Rodić (Hammarby IF).

61

Slibně vypadající standardní situaci vybojoval u pravé lajny Amoo. Roganovićovi poslal balón mezi nohama, bek se následně dopustil nedovoleného zákroku.

60

Za obranu nabíhal Swedberg, ale Drezgić mu skvěle zkřížil cestu a ve skluzu dojel i s míčem mimo hrací plochu.

59

Střídání v týmu Hammarby IF: ze hřiště odchází Gustav Ludwigson, přichází Williot Swedberg.
Střídání v týmu FK Čukarički Bělehrad: ze hřiště odchází Aleksa Janković, přichází Norman Campbell.

58

Akinkunmi Amoo si zprava navedl balón na střed. Vystřelil z hranice velkého pokutového území, levačkou napálil balón těsně vedle pravé tyče.

57

Čukarički se snaží, každého náznaku k toku nebo brejku chce využít. Defenziva švédského mužstva však hraje velmi jistě, na rozdíl od prvního utkání.

56

Pojistka postupu visela ve vzduchu! Po centru od rohového praporku vyskočil nejvýše Fjoluson, balónem orazítkoval horní tyč!

55

Hammarby pokračuje v nastoleném tempu z prvního poločasu. Za současné situace by sice postupovalo, ale bylo by zbytečné se zaměřit na defenzivu, když se daří.

54

Obranná složka zafungovala na jedničku i na druhé straně. Stoperská dvojice Drezgić, Sapić sběhla k sobě proti Ludwigsonovi, jemuž znemožnili ve vběhnutí do vápna.

53

Střídání v týmu FK Čukarički Bělehrad: ze hřiště odchází Asmir Krajević, přichází Stefan Čolović.

52

Výborně si v defenzivě počínal Fenger. Moc dobře věděl o Ndiayem, kterého udržel na zádech a balón nechal dokutálet do zámezí.

51

Kajevićovi centr vůbec nevyšel. Hrací předmět poslal příliš vysoko, navíc ideálně do místa pro gólmana. Ousted nezaváhal.

50

Šance alespoň na čestný zásah? Pravou lajnou utekl Jovanović, jehož střílený centr srazil Jeahze, následuje rohový kop.

49

Petrović musel z brány poté, co z pravé strany odcentroval Ludwigson. Poradil si na jedničku, kulatý nesmysl sebral ze vzduchu.

48

Domácí kontrolují průběh hry. Po rozehrávce se s míčem přesunuli na útočnou polovinu, kde balón udržují už třetí minutu.

47

Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. To je překvapivé hlavně ze strany hostujícího mužstva, které v prvním poločase nestíhalo, ale stále má šanci uspět.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:49.
Hammarby v prvním poločase odvetného utkání zpečetilo svůj postup do čtvrtého předkola Evropské konferenční ligy. Po venkovním vítězství 3:1 totiž vede po poločase nad Čukarički ještě větším rozdílem, a sice 3:0. Skóre zápasu otevřel ve 12. minutě Mohanad Jeahze, jenž skóroval po přetaženém centru střelou k pravé tyči. Spoluhráče v pozdějším průběhu doplnil ještě hrotový útočník Astrit Selmani a stoper Bjorn Paulsen. Hosté působí odevzdaným dojmem a není divu, pro postup by za současné situace potřebovali vstřelit šest gólů.

45+4

První poločas skončil.

45+3

V závěrečných vteřinách první půle vyslal střelecký pokus Darijan Bojanić. Gólman srbského mužstva šel k zemi včas, balón nadvakrát zpacifikoval.

45+2

Hráči švédského celku se fotbalem baví, na rozdíl od soupeře. Za stříleným centrem Amooa vystartoval Ludwigson a nechybělo moc, aby z velkého úhlu poslal míč do odkryté poloviny brány.

45+1

Kartónek žluté barvy si vysloužil hostující stoper Stefan Sapić. Po ztrátě balónu jej chtěl rychle vybojovat zpět, ale nataženou nohu jen přišlápl pravačku Selmaniho, míč minul.

45+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.

44

44. Bjorn PAULSEN - 3:0

44

Tým Hammarby IF právě vstřelil branku!

Dominance Hammarby pokračuje! Rohový kop ještě Čukaričku ubránilo, ale akce domácích pokračovala a z levé strany Fenger dokonale přetáhl centr přímo na hlavu volného BJORNA PAULSENA, za jehož hlavičkou k levé tyčce natahoval Petrović ruku marně.

43

Třetí gól, zatím, nepadl. Adresátem vysokého centru byl Bjorn Paulsen, avšak vyskočil příliš brzy a kulatý nesmysl proto podskočil.

42

Zajímavou standardní situaci vybojoval Akinkunmi Amoo. Šikovně si pokryl balón a nechal se faulovat Kovačem. Lze očekávat centr, na střelu je míč postavený hodně z úhlu směrem k bráně.

41

Honě dlouho si dal třicetiletý dánský obránce Mas Fenger na čas s rozehrávkou autového vhazování. Reagoval až na popostrčení od sudího.

40

Taktický faul vyrobil Jon Fjoluson, jenž hasil špatné zpracování a ztrátu míče Rodiće. Arbitr Higler nezvolil ani ústní domluvu.

39

Hosté bojují, ale jejich útoky jsou dost čitelné. Kajević dlouho naznačoval pas na Jovanoviće, výborně zakročil Paulsen.

38

K radosti fanoušků si hráči v bílých dresech vyměňují balón v blízkosti pokutového území soka. Situaci mají pevně pod kontrolou.

37

Djordje Petrović šel na zem, nicméně zasahovat nemusel. Tvrdý projektil Amooa prosvištěl jen těsně vedle levé části brankové konstrukce.

36

Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Jovanović si pohybem řekl o nahrávku, jenže Jankovićovi vůbec nevyšla, míč skončil v autu.

35

Hodně frustrovaně došel k rozehrávce autového vhazování Strahinja Tanasijević. Míč rychle hodil volnému Drezgićovi, hosté začínají od obrany.

34

Pro dlouhý nákop Kovače vyběhl Ousted. Gólman ve službách švédského celku nezaváhal a míč ukryl v rukavicích před dotírajícím Jovanovićem.

33

Ibrahima Ndiaye se zloví, ale může jedině sám na sebe. Balón totiž minul a v plném běhu nesmyslně sestřelil Fengera.

32

Hráči Hammarby naopak rozjeli rychlý protiútok na opačnou stranu. Selmani našel uličku na Amooa, jehož pokus z hranice šestnáctky rozvlnil boční síť.

31

Ne, Jankovićovi centr vůbec nevyšel. Proti balónu vystartoval David Ousted, dánský gólman kulatý nesmysl ukryl v rukavicích.

30

Fotbalisté v černých dresech nejsou ve vůbec dobrém rozpoložení. Přesto Kajević zvládl vybojovat alespoň roh, i když jeho dalekonosný projektil neměl moc šancí na úspěch.

29

Rodić si vysloužil poplácání od několika spoluhráčů. Výborně totiž zachytil pohyb Ndiayeho a ve skluzu poslal střílený centr do zámezí.

28

Nechybělo moc, aby střeleckou listinu rozšířil Akinkunmi Amoo. Obdržel nádhernou nahrávku na malé vápno, ale z jedničky vypálil do středu brány, kde stál připravený Petrović.

26

26. Astrit SELMANI - 2:0

26

Tým Hammarby IF právě vstřelil branku!

Tele2 Arena ve Stockholmu burácí podruhé! Ludwigson vymyslel parádní nahrávku za obranu rozběhnutému ASTRITU SELMANIMU, jenž se nenechal rozhodit vyběhnuvším gólmanem a s velkou jistotou jej přeloboval.

26

Velkou příležitostí ke srovnání stavu pohrdl Djordje Jovanović. Ten viditelně nepočítal, že stoper Paulsen míč podskočí, sám z ideální pozice přestřelil.

25

První žlutou kartu střetnutí obdržel Strahinja Tanasijević. Pravý obránce nezachytil pohyb Ludwigsona a kousek za polovinou hřiště jej skluzem sestřelil zezadu.

24

Ibrahima Ndiaye zkusil centr z rohového kopu zajímavě zatočit do branky. Ousted se zaskočit nenechal a míč vyboxoval do bezpečí.

23

Jovanović si naskočil na centr Ndiayeho zprava, nicméně hlavičku poslal pouze do stopera Paulsena, ten kulatý nesmysl přizvedl nad branku.

22

Pravou stranou zkusil ohrozit soupeřovu svatyni Aleksa Janković. Prodral se až k soupeřově šestnáctce, aby nastřelil svým centrem bránícího Fjolusona.

21

Protiútok založil Vladimir Rodić, který přečetl rozehrávku Kovače. Nevyšla mu ale nahrávka po lajně, míč poslal do zámezí.

20

O další střelecký pokus se zasloužil Darijan Bojanić. Pravačkou hledal místo v pravém horním rohu, avšak vysoko přestřelil.

19

Zpoza šestnáctky vystřelil přízemní střelu k levé tyči Selmani. Chyběla razance, Petrović šel na zem a připsal si úspěšný zákrok.

18

Hráči Čukarički zapojili do série přihrávek i brankáře Petroviće. Nahrál mu Drezgić, jehož dostal pod tlak Andersen.

17

Domácí mají situaci pod kontrolou. Vyměňují si míč kolem poloviny hřiště, presink protihráčů jim nedělá žádné větší problémy.

16

Hodně zbytečně zajel do protihráče Mohanad Jeahze. Namotivovaný halfbek ve skluzu minul balón, ale trefil Kovače. Vysloužil si ústní varování.

15

Za dlouhým nákopem Kajeviće vystartoval Jovanović. Dobře zareagoval Fjoluson, který hlavou posunul míč za sebe brankáři,

14

Hosté si jsou moc dobře vědomi, že pro zachování šancí na postup musí vstřelit minimálně tři góly. Takže lze očekávat jejich velkou ofenzivní snahu.

12

12. Mohanad JEAHZE - 1:0

12

Tým Hammarby IF právě vstřelil branku!

Domácí dělají důležitý krok směrem k postupu do čtvrtého předkola! Amoo na pravé straně obral o míč pasivně bránícího Roganoviće, načež vyslal centr do pokutového území. Selmaniho balón přeskočil, ale na zadní tyči akci skvěle zavíral MOHANAD JEAHZE, jehož střela o zem k pravé tyči přinesla úspěch!

11

Defenzivní povinnosti si Paulsen splnil na jedničku. Dal tělo před Kajeviće a pod tlakem si pomohl malou domů gólmanovi.

10

Krátce před stříleným centrem Rodić zvedl hlavu a na šestnáctce našel Amooa. Jeho rána z první prosvištěla vysoko nad brankou,

9

V posledních chvílích to jsou domácí, kteří tahají za pomyslný delší konec provazu. Jejich kombinace v blízkosti šestnáctky Čukarički ale zatím nic nepřinesla.

8

Astrit Selmani z Kosova požadoval odpískání pokutového kopu. Ale hlavní rozhodčí vyhodnotil, že si Sapić počínal ve skluze čistě.

7

Bojanić poslal centr na penaltu, kde viděl nabíhajícího Fengera, ale toho přeskočil pozorný Drezgić.

6

Potlesk domácích fanoušků si vysloužil Akinkunmi Amoo. Osmnáctiletý Nigérijec proti přesile nastřelil jednoho ze soupeřů a vybojoval rohový kop.

5

Hlavičkový souboj na polovinu hřiště opanoval Andersen. Nedal žádnou šanci Dočićovi získat kulatý nesmysl a rozvinout útok.

4

Je jasné, že domácí dopředu tolik spěchat nebudou, což se ukazuje od úvodních okamžiků. Na útočné polovině kombinují hosté.

3

Z levé strany centroval do vnitra pokutového území Janković. Hledal Jovanoviće, toho ovšem pokryl Paulsen.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních černých dresech. Fotbalisté hostujícího Čukarički pro dnešní střetnutí oblékli dresy bílé barvy.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Hammarby IF: Ousted – Fenger, Paulsen, Fjoluson – Rodič, Andersen (C), Bojanič, Jeahze – Amoo, Selmani, Ludwigson
Náhradníci: Blazevic, Dovin – Accam, Erabi, Khalili, Lahdo, Loue, Mawana, Mendes, Ouattara Mohammed, Sandberg, Swedberg

FK Čukarički Bělehrad: Petrović – Tanasijević, Drezgić, Sapić, Roganović – Dočić (C), Kovać – Janković, Kajević, Ndiaye – Jovanović
Náhradníci: Belić – Baić, Campbell, Colić, Colović, Ergelas, Lukić, Nikcević, Radojicić, Rakonjać, Rogan, Savić.
První zápas

Blíže postupu do 4. předkola má Čukarički Bělehrad. Mužstvo z hlavního města Srbska naplno využilo výhody domácího prostředí a švédského soupeře porazilo 3:1. Hammarby ale určitě v odvetě nedá kůži lacino a na vlastním stadiónu zkusí potvrdit roli papírové favorita a minimálně smazat dvoubrankové manko.
FK Čukarički Bělehrad

Čukaricki se do evropské soutěže dostalo skrze ligu, v níž loni obsadilo velmi pěknou třetí příčku za suverénní Crvenou zvezdou a s velkým náskokem druhým Partizanem. V souboji zbytku bylo nejlepší, o tři body předčilo Vojvodinu, což byl poslední tým, který se kvalifikoval.

Také pro Čukarički začala Evropská konferenční liga druhým předkolem. Po domácí bezbrankové remíze se Sumgait zvítězili v Ázerbájdžánu na jeho stadiónu 2:0. Tři kola odehrál srbský celek i v lize, má bilanci dvou výher a jedné porážky.
Hammarby IF

Hammarby je švédský klub, který se do Evropské konferenční ligy dostal zásluhou vítězství v domácím poháru. Skrze ligu neměl šanci, neboť skončil až na osmé příčce. Švédská Allsvenskan sehraje systémem jaro – podzim, proto má za sebou už čtrnáct kompletních kol. Svěřenci srbského kouče Milojeviće si nevedou nejlépe, ale zase ani nijak špatně, nachází se se ziskem 23 bodů na páté pozici.

Pouť Evropskou konferencí ligou zahájilo Hammarby ve druhém předkole. Slovinský Maribor vyřadilo po výsledcích 3:1 a 1:0.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční podvečer! Vítám vás při sledování 3. předkola Evropské konferenční ligy, u zápasu mezi Hammarby a Čukarički Bělehrad.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.

Hammarby IF – FK Čukarički Bělehrad

5:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 12. Jeahze (Amoo), 26. Selmani (Ludwigson), 44. Paulsen (Fenger), 67. Swedberg (Jeahze), 72. Selmani (Jeahze) – 64. Ndiaye (Roganović)

Karty:   61. Rodić (HAY), 76. Andersen (HAY) – 25. Tanasijević (CUK), 45+1. Sapić (CUK)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:9.

Hammarby IF: Ousted – Fenger, Paulsen, Fjoluson – Rodič (85. Sandberg), Andersen (C), Bojanič (85. Khalili), Jeahze – Amoo (68. Accam), Selmani, Ludwigson (59. Swedberg).
Náhradníci: Blazevic, Dovin – Accam, Erabi, Khalili, Lahdo, Loue, Mawana, Mendes, Ouattara Mohammed, Sandberg, Swedberg

FK Čukarički Bělehrad: Petrović – Tanasijević, Drezgić, Sapić, Roganović – Dočić (C), Kovać (74. Lukić) – Janković (59. Campbell), Kajević (53. Čolović), Ndiaye – Jovanović.
Náhradníci: Belić – Baić, Campbell, Colić, Čolović, Ergelas, Lukić, Nikcević, Radojicić, Rakonjać, Rogan, Savić

Rozhodčí: Higler (NED) – Honig (NED), Schaap (NED)

První zápas: Čukarički - Hammarby IF 3:1

Evropská konferenční liga (předkola)

Astana – KuPS 15:00 3:4

Karabach – AEL Limassol 18:00 1:0

Kazaň – Raków po prodl. 18:00 0:1

Molde – Trabzonspor po penal. (3:4) 18:00 1:1

Bodo/Glimt – Priština 18:00 2:0

Žilina – Tobol Kostanaj 18:45 5:0

Hammarby IF – Čukarički 18:45 5:1

Plzeň – New Saints po penal. (4:1) 19:00 3:1

PAOK – Bohemians 19:00 2:0

RFS Riga – Gent 19:00 0:1

H. Be'er Sheva – Śląsk 19:00 4:0

M. Tel-Aviv – Trnava 19:30 1:0

Basilej – Újpest FC 19:30 4:0

Fola – Linfield 19:30 2:1

Anderlecht – Laçi 20:00 2:1

Kodaň – Lokomotiv Plovdiv 20:00 4:2

Rijeka – Hibernian 20:00 4:1

Feyenoord – Luzern 20:00 3:0

Velež Mostar – Elfsborg 20:00 1:4

Olimpija Lublaň – Santa Clara 20:00 0:1

Sivasspor – Batumi po prodl. 20:00 1:1

Hibernians – Riga FC po prodl. 20:00 1:4

KF Teuta – Shamrock 20:00 0:2

Larne FC – FC Ferreira 20:30 1:0

Aberdeen – Breidablik 20:45 2:1

HB Tórshavn – Maccabi Haifa 20:45 1:0

Dundalk – Arnhem 21:00 1:2

Linz – Vojvodina 21:00 6:1

Partizan – Soči po penal. (4:2) 21:00 2:2

Osijek – CSKA Sofia 21:15 1:1