Menu

Fotbal

Olympijské hry - muži

Jižní Korea – Honduras

6:0

konec (3:0)

28.07.2021, 10:30 • International Stadium Jokohama • Skupina B • Johan Čáp (@CAPJohanCZ), Adam Dořák

Tipsport: 1.74 3.69 5.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

82. Lee KANG-IN - 6:0

82

Jižní Korea právě vstřelila branku!
A nyní už je rozhodnuto definitivně. Autorem branky je LEE KANG-IN, který se nerozpakoval, zastavil si míč a přesně zamířil. K této brance taky přispěl dobrý odraz od bránícího hráče Hondurasu. Míč zapadl přesně k pravé tyčce. Asistence: Kim Dong-hyun.

73

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Won Du-jae, přichází Kim Dong-hyun.
Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Kwon Čang-hoon, přichází Lee Dong-gyeong.

70

Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Edwin Rodríguez, přichází Jorge Álvarez.

65

Lee Kang-in se dopustil faulu a Korea dostává svou první žlutou kartu.

64

64. Kim JIN-YA - 5:0

64

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Po dlouhých minutách, kdy Korea jen kombinovala, přichází další úder. Jižní Korea zcela vyšachovala defenzívu soupeře, když si Seol Young-woo naběhl na pravé straně a z vápna poslal zpětnou křižnou přihrávku na hranici pokutového území, odkud přesně zakončil KIM JIN-YA. Asistence: Seol Young-woo.

57

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Hwang Ui-jo, přichází Kim Jae-woo.
Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Ahn Joon-soo, přichází Lee Kang-in.

56

Alex Güity musel skokem ke své levé tyčce vyrazit míč a zneškodnil dobře zahranou standardní situace soupeře!

52

52. Hwang UI-JO - 4:0

52

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Autorem branky z pokutového kopu je HWANG UI-JO, který umístil míč do levého horní poloviny branky a mohl se radovat z dnešního hattricku. Brankář Hondurasu vystihl směr a konečky prstů si šáhl na míč, ovšem brance už nezabránil.

51

Tak nakonec Cristopher Meléndez fauloval a dostává žlutou kartu. Zároveň si Jižní Korea zahraje svou již dnešní třetí penaltu!

48

Po přízemní přihrávce v pokutovém území musel zasáhnout Cristopher Meléndez a jeho zákrok byl na hranici faulu. VAR nyní zkoumá, zda došlo k faulu!

46

Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Douglas Martínez, přichází Brayan Moya.
Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Carlos Pineda, přichází Rigoberto Rivas.

46

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Lee Dong-jun, přichází Um Won-sang.

45+5

45+5. Hwang UI-JO - 3:0

45+5

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Korea potvrzuje svou kvalitu a po několika tutovkách se trefuje potřetí v zápase! HWANG UI-JO se dostal ve vápně k odražené ráně z rukavic Güityho, kterou předtím vyslal do vápna Lee Dong-jun, a mazácky míč dorazil do sítě. Honduras je na konci první půle na kolenou.

45+4

A další neuvěřitelná šance Jižní Korey! Won Du-jae se vytočil v šestnáctce a nádhernou ranou trefil břevno.

45+3

Kim Jin-ya si připsal další tutovku Jižní Korey! Jeho rána z úhlu ještě skončila na kopačkách Alexe Güityho, vyraženou ránu na poslední chvíli odpálil mimo hřiště José Reyes.

45

Rozhodčí nastavuje 5 minut nad standardní hrací čas!

45

Centr Kwon Čang-hoona přiletěl při rohu přímo na hlavu Jeong Tae-wooka, který se hlavou plnou silou opřel do míče a jeho tutovka nakonec končí těsně nad břevnem. Honduras si může pořádně oddechnout.

43

Honduras v průběhu ošetřování střídá. Luis Palma odchází ze hřiště, na jeho místo přichází Cristopher Meléndez. Viditelné defenzivní posílení, středoamerický výběr totiž čeká ještě celý poločas minimálně o deseti.

39

39. Červená karta

39

Carlos Meléndez nyní stáhl před vápnem unikajícího Lee Dong-juna a od sudího si vysloužil rovnou červenou kartu. Honduraský hráč zatáhl lidově za záchrannou brzdu a na poslední chvíli soupeře zatáhl za dres. To jen metr před hranicí vápna.

38

José Reyes si připsal další honduraskou tutovku! Jeho rána z rohu šestnáctky po otočce letěla necelý půlmetr vedle šibenice. Song Bum-keun se jen ohlédl.

35

Edwin Rodríguez se přel při rohu do míče bodlem z velmi nebezpečné pozice, jenže balón chytil naneštěstí pro Honduras špatnou faleš. Obrovská tutovka tak končí jen ránou z první mimo brankovou konstrukci.

26

Jonathan Núñez obdržel žlutou kartu za ostrý zákrok na Kwon Čang-hoona, který zůstává ležet na trávníku. Na hřiště míří zdravotníci, Korejci totiž teče krev z nosu.

25

A další tutovka Korey! Alex Güity musel být na penaltovém puntíku v pozoru, když jen tak tak vychytal šanci z kopačky Won Du-jae. vše vyplynulo z obrovské minely obrany Hondurasu, která soupeři darovala balón.

23

Luis Palma to zkusil z levé strany z hranice šestnáctky, jeho rána sice donutila Song Bum-keuna skočit na trávník. Míč ovšem letěl těsně mimo branku.

19

19. Won DU-JAE - 2:0

19

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Korea svou druhou penaltu bez sebemenších problémů využívá! Tentokrát Güity nestihl ani vystihnout správnou stranu a rána WON DU-JAEA letěla přímo k tyči. Honduras je nyní ve velmi nepříjemné situaci, když po dvaceti minutách prohrává už 0:2.

17

17. Penaltový zákrok.

17

Carlos Meléndez dostává žlutou kartu za faul na Jeong Tae-wooka a nařizuje druhou penaltu pro Koreu!

16

Korejci měli neuvěřitelné šance! Jeong Tae-wook a Lee Dong-jun nejprve trefili břevno, následně jen ležícího brankáře Güityho. Honduras měl neuvěřitelnou porci štěstí.

12

12. Hwang UI-JO - 1:0

12

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Korejci se dostávají do vedení! Mazácky provedený pokutový kop předvedl HWANG UI-JO, který těsně před střelou ještě nádherně naznačil a vyčkával se střelou. Güity sice vystihl směr, ale do levé šibenice už nedoskočil.

10

Lee Dong-jun úpadá ve vápně a bulharský rozhodčí po faulu Wesly Decase píská penaltu pro Jižní Koreu!

7

José Reyes si připsal velkou šanci! Po zpracování centru z levé strany se pokusil na durhý pokus vystřelit, přízemní ránu ovšem zvládl vychytat u tyče Song Bum-keun. Korea měla velké štěstí.

Jižní Korea – Honduras

6:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 12. Hwang Ui-jo (pen.), 19. Won Du-jae (pen.), 45+5. Hwang Ui-jo, 52. Hwang Ui-jo (pen.), 64. Kim Jin-ya (Seol Young-woo), 82. Lee Kang-in (Kim Dong-hyun)

Karty:   65. Lee Kang-in (KOR) – 17. Carlos Meléndez (HON), 26. Núñez (HON), 51. Cristopher Meléndez (HON)   39. Carlos Meléndez (HON)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 11:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.

Jižní Korea: Song Bum-keun – Seol Young-woo, Jeong Tae-wook (C), Jisu, Kang Yoon-sung – Won Du-jae (73. Kim Dong-hyun) – Lee Dong-jun (46. Um Won-sang), Kim Jin-kyu, Kwon Čang-hoon (73. Lee Dong-gyeong), Kim Jin-ya – Hwang Ui-jo (57. Kim Jae-woo).
Náhradníci: Ahn Joon-soo – Lee You-hyeon, Kim Jae-woo, Lee Kang-in, Lee Dong-gyeong, Kim Dong-hyun, Um Won-sang.

Honduras: Güity – Oliva, Maldonado (C), Carlos Meléndez, Decas – Rodríguez (70. J. Álvarez), C. Pineda (46. Rivas), Núñez – Reyes, D. Martínez (46. Moya), Palma (43. Cristopher Meléndez).
Náhradníci: Perreló – Cristopher Meléndez, Benguché, Rivas, Moya, Obregón, J. Álvarez.

Rozhodčí: Kubakov (BUL) – Margaritov (BUL), Valkov (BUL)