Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Kobra Praha – IHC Králové Písek

4:2

konec (0:0, 1:2, 3:0)

29.11.2019, 18:45 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4-Braník • Skupina A • Vít Trubička (@VtTrubika)

Ode mne z branického stadionu je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek pátečního večera. (20:46:10)
Na Braníku je dobojováno! Kobře se povedl třígólový obrat během třetí třetiny a zaslouženě tak bere důležité tři body z dnešního utkání!

Konec zápasu.

59:34

I v posledních chvílích utkání je aktivnější Kobra, která drží příznivý stav.

58:53

Což se nakonec podařilo a kotouč si již ke střele stavěl Jan Janiurek. Tentokrát ale úspěšný nebyl.

58:15

Naopak se Kobra posléze dostala ke kotouči, se kterým se snaží prosmýknout ven ze třetiny.

57:00

Králům se záhy povedlo otočit hru a zahrozit proti svatyni Adama Dusila. Braničtí obránci ale plně podporují svého gólmana a neumožní hostům jakkoli se k němu přiblížit.

56:15

Braničtí se stále drží poblíž branky Písku a pokračují v jejím těsném obléhání. Michal Pícl se tak musí maximálně činit, aby celou situaci udržel pod kontrolou. Zatím mu to ale vychází.

55:01

Oddechový čas pro hosty.

55:01

Kobra právě vstřelila branku!
Obrat Kobry dokonán další gólovou trefou! ADAMU STUPKOVI vyšel bleskový nájezd na branku a Pícla z něho pohotově překonal. Asistence: Jan Výrut.

54:35

Vysokou střelu vyslal na Pícla David Šálek. Písecký gólman na ni nedosáhl ani když vytáhl lapačku nad hlavu.

53:38

Na tomto obrázku hry se v posledních chvílích nic nemění. Písek se snaží projít do útočného pásma, Kobra tomu vystavuje stopku a sama záhy hru obrací na opačný konec kluziště.

52:25

Puk stále patří do moci píseckým hokejistům. Ti neustále rozehrávají od vlastní branky a snaží se probít do útočného pásma.

51:01

Sám si projel mezikružím Milan Petřík. Před brankou si sjel do levého kruhu, z něhož se následně dostal ke střele na Dusila. Gólman domácích ale puk přivinul k tělu a ubránil jej.

50:00

Písek se drží u kotouče ve svém obranném pásmu. Po kombinaci dokázal vytěsnit puk na opačný konec kluziště, avšak do sevření branického týmu.

49:38

Domácí v plném počtu.

49:29

V posledních vteřinách oslabení Kobra znovu vyhodila.

48:42

Chvilkový tlak na svou branku dokázala Kobra ubránit a vyhodit kotouč na opačný konec kluziště. Písek tak musí rozehrát od vlastní branky.

47:54

Přesilovka dala Písku možnost po delší době kombinovat v útočném pásmu. Králové se ovšem ani tentokrát nemohou dostat do přímého střeleckého zakončení, navíc se dostali do úmyslného ofsajdu a vhazovalo se tak před Píclem.

47:38

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Ondřej Zmeškal – 2 min., hrubost).

47:20

I přes sevření několika hráčů našel Richard Mucha v mezikruží stojícího Michala Supa. Jeho střelu ovšem ještě před brankou zastavil Mansúr Káninský.

46:37

Z něj ovšem nic nevytěžili, naopak Kobra následně pokračovala v rychlém napadání soupeřova obranného prostoru.

45:25

Střelecké choutky Branických pokračují! Po rychlém samostatném nájezdu Jana Janiurka už brankový sudí viděl kotouč v brance a sahal po červeném světlu. Puk ale nakonec Michal Pícl vyrazit a Králům se zadařil obrat.

44:21

Písečtí se marně snažili projít do útočného pásma. Ještě v pásmu středním totiž Kobra jejich nájezd zblokovala a sama rychle otočila tempo hry před Pícla.

43:14

Kobra právě vstřelila branku!
Bylo to však málo a Kobra využívá i další přesilovku! Po brejku se do bezprostředního zakončení dostal KRISTIÁN ŽENÍŠEK, jehož přesná rána otáčí vývoj skóre ve prospěch branického celku. Asistence: David Šálek a Jan Janiurek.

42:46

Braničtí pokračují ve vysokém tempu před píseckou brankou. Královská obrana ale dělá maximum, aby neinkasovala další branku.

42:25

Domácí v plném počtu.

41:47

Kobra právě vstřelila branku!
Přesilovka Kobře vyšla na jedničku a je srovnáno! Po dlouhé kombinaci Branických v útočném pásmu se ke střele opřel ADAM STUPKA, který neváhal nejmenší chvíli a precizně Pícla překonal. Asistence: Jakub Cichoň.

41:20

Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Lukáš Kulvejt – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Filip Andrle.

40:46

Braničtí pozvolna kombinují od vlastní branky. Ovšem tak pomalu, až nakonec o kotouč přišli a Písek se dostal ke střele. Tu ovšem Adam Dusil pokryl.

40:25

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Richard Mucha – 2 min., nedovolené bránění).
Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Václav Brož – 2 min., vysoká hůl).

40:06

Boj o kotouč na počátku závěrečné periody zvládla o něco lépe Kobra.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je za námi. A přinesla přesně to, co té první chybělo, totiž gólové trefy. O něco více ze hry ale měli písečtí Králové, kteří tím pádem vedou o jedinou branku.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

I poslední vteřiny druhé třetiny se hra drží před Píclem.

39:15

K té se odhodlal z mezikruží David Šálek. V klíčovém momentu ale přestřelil a hra se odrazila o plexisklo za píseckou brankou.

38:35

V posledních chvílích to jsou Braničtí, kteří drží otěže hry a formují se k finální střele na branku Michala Pícla.

36:11

Kobra právě vstřelila branku!
Domácí se dostávají opět do hry! Dalekonosnou střelu od modré vyslal ONDŘEJ ZMEŠKAL, jehož dělovka přesně zaplula do volného prostoru písecké branky a snižuje na rozdíl jediného gólu. Asistence: Jan Ksandr a Richard Mucha.

35:57

Domácí v plném počtu.

35:13

Přesto Kobra nakonec dokázala částečně uklidnit hru a situaci dostat pod kontrolu. Byť tedy hosty ven ze třetiny dostat nemůže.

34:20

Přesilovka zatím Písku vychází víc než jen dobře. Králům se daří držet těsně před brankovištěm a sérií krátkých střel usilovně prověřují Adama Dusila.

33:57

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jan Janiurek – 2 min., nedovolené bránění).

33:41

Jan Janiurek povedeně obral za soupeřovou brankou píseckého brankáře. Vzápětí ale ve své akci nepokračoval dle představ.

32:33

Braničtí se snaží odrazit ven kotouč po nájezdu Lukáše Kulvejta. Na malém prostoru jich ale operuje o něco více než by bylo potřeba, což naopak spíše hru brzdí, než by ji nabuzovalo.

31:36

Jako vítr s rozevlátými vlasy se prosmýkl zcela sám přes celou délku kluziště opět Václav Brož. Tentokrát se Adam Dusil musel velmi snažit, aby udržel kotouč před brankou, avšak díky rychlého pohybu situaci zvládl.

30:14

Dusila prověřil rychlou šancí od levého kruhu Václav Brož. Odražená střela o betony gólmana Pražanů ale našla trochu jiný cíl, než by si zřejmě písecký střelec představoval a Kobra se vydala do brejku.

29:35

Nadějnou střelu vyslal z vnější hranice pravého kruhu Jan Janiurek. Obránce Písku mu ji ovšem záhy zblokoval.

28:26

Rychlá kombinace křižmo přes střední pásmo vynesla písecké Krále znovu do útočné situace. Hosté ale tentokrát nepřešli přes obranu Branických, která navíc záhy ukořistila kotouč pro sebe.

27:17

Písek kombinuje poblíž svatyně Adama Dusila. Ani on ale z dosavadní situace nic enormního vytěžit ale nezvládá.

26:24

Po nějaké době to je Kobra, která se aktivně drží v útočném pásmu. Soupeře napadá, leč ke střele se dostat nemůže. Toho Písek využívá k pozdějšímu obratu.

24:51

Domácí v plném počtu.

24:51

Písek právě vstřelil branku!
Přesto nakonec Králové svou přesilovku využívají! Po úspěšné kombinaci našel skulinu u pravé tyče Dusilovy branky MATĚJ PŘIBYL, kterou přesným zásahem vytrestal a vrátil Skorčíka na ledovou plochu. Asistence: Matěj Šafář a Milan Petřík.

23:53

Další přesilovku už Písek zvládá daleko aktivněji a drží se v útočném pásmu. Obrana a brankář Kobry ale zatím mají celou situaci celkem pod kontrolou.

23:16

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jan Skorčík – 2 min., hákování).

22:38

Vstřelený gól nabudil hosty k další královské jízdě. V tom jim ovšem brání braničtí obléhači píseckých hradeb a nepustí je hlouběji do prostoru.

22:07

Písek právě vstřelil branku!
A z dalšího brejku tu máme první gól utkání! Středem pole si najížděl před branku JAKUB ANDERLE, načež ve velké rychlosti uklidil kotouč přesně do kobří branky. Asistence: Jan Kurfürst.

21:21

Po vyrovnání početních sil na ledě se dostal puk opět do královské moci. Hosté sice nějaký čas otáleli s rozehrávkou, o to rychleji se ale dokázali dostat do pásma.

21:01

Hosté v plném počtu.

20:50

Kobře se ale povedlo uklidnit situaci a rozehrát od vlastní branky.

20:05

Druhá třetina začala bojem o kotouč ve středním pásmu. Z něj vyšli vítězně Králové, kteří se ihned vydali proti svatyni Adama Dusila.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina, byť bezbranková, přinesla oboustranně velmi aktivní hokej. Oba týmy měly spoustu příležitostí se dostat ke skórování, leč zatím žádnou z nich nevyužily.

20:00

První třetina skončila.

20:00

Domácí v plném počtu.

19:54

V posledních sekundách se ale hra obrátila a k tvrdému střetu dochází před Dusilem.

19:21

Hra čtyři na čtyři svědčí více Branickým. Těm se nadále daří držet v útočném pásmu.

19:01

Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Matěj Fríd – 2 min., držení).

18:42

Písečtí celkem dlouho otálejí s rozehrávkou od vlastní branky. Tak dlouho, až se nedostali přes střední pásmo a naopak Kobra soupeře zatlačila.

18:05

Další přesilovka Písku začala úplně stejně jako předchozí, rychlým výhozem Kobry ven ze třetiny. Hosté ale chtěli předvést podobný výhoz, avšak v jejich případě se jednalo o zakázané uvolnění.

18:00

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Adam Stupka – 2 min., napadení).

17:28

Braničtí pokračují v souhře na dostřel Píclovy branky. Králům se ale daří zvyšovat svůj výkon v obranné části a nepustí domácí tým do vyložené šance.

16:42

Na kotouči se nyní drží Braničtí. Ze souhry vytěžili pozice v útočném pásmu. Ty jim umožňují hledání volného prostoru pro střelu.

16:06

V rychlém tempu ale Písek otáčí a ukazuje také svou sílu v rámci přetahované. I Adam Dusil ovšem ukazuje svou gólmanskou kvalitu a nepropustí kotouč za svá záda.

15:04

Pražanům se daří hrozit v útočném pásmu. K samotné střele přímo na branku jim ale stále chybí malý kousek.

14:29

Tyč zazvonila po střele Jana Ksandra do zcela odkrytého prostoru na levé straně branky hostí!

13:57

I po vyrovnání početních sil je k vidění aktivnější královská hra. Písečtí se stále nebezpečně přibližují brance Kobry.

13:43

Domácí v plném počtu.

12:29

Písečtí se ale záhy dostali ke kotouči. S ním se snaží vytvořit divy v útočném pásmu a párkrát měl Adam Dusil na mále. Zatím ale celou situaci zvládá přežít bez úhony.

11:50

Početní nevýhodu zvládla v úvodu lépe Kobra, která neváhala ani nejmenší okamžik a z první příležitosti vyhodila kotouč až za Píclovu branku.

11:43

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Cichoň – 2 min., hákování).

11:34

Po chvilkovém sehrání se před Píclem se znovu Písek vydal do útočného pásma.

10:33

Králům se povedlo otočit hru před Adama Dusila. Tentokrát to ale bylo bez zakončení, neboť příliš hluboko za modrou čáru je Kobra nepustila.

10:10

Načež od modré vypálil Jan Skorčík. Tím ovšem došlo k přerušení hry, protože Pícl přikryl puk k tělu.

09:01

Odražený kotouč po souboji Káninského s Kurfürstem převzal o kousek blíže k brance rozjetý Jan Ksandr. Jestřáb kobří sestavy následně vypálil z levého kruhu, avšak i tuto střelu Pícl pokryl.

08:25

Pražané kombinují po obvodu útočného pásma a hledají vhodnou pozici ke střele.

07:03

Již notnou chvíli se Braničtí drží v útočném pásmu- K přímému prověření Pícla jim ale malý kousek chybí a strážce písecké svatyně tak zůstává nepokořen.

06:11

Souhra Kobry v útočném pásmu vyústila ve střelu Richarda Muchy pod celkem velkým úhlem. Měkkorukou střelu ale Pícl vyrazil k opačnému mantinelu.

05:35

Cesta Píseckých do útočného pásma vzala za své ve středu kluziště, kdy Lukáš Kulvejt vyhodil kotouč ven ze třetiny a zamířil na střídačku.

04:49

Do výjezdu proti třem protihráčům se úspěšně vydali David Šálek a Jan Janiurek. Právě Janiurek vypálil na píseckého gólmana, který si ovšem s touto šancí dokázal poradit.

04:11

Z levé strany se dostal k prověření Dusila Kryštof Kovařík. Vystřelil ovšem z celkem blízké vzdálenosti branky Kobry a domácí brankář tak zůstal ve střehu a kotouč lapil.

03:09

Písek opět operuje před Adamem Dusilem. Sérií přihrávek se snaží přiblížit těsně před jeho svatyni, v čemž jim ale brání obrana Kobry.

01:31

Ondřej Zmeškal zastavil kotouč ve středním pásmu a vyhodil jej do pásma útočného. K písecké brance se k němu sjela i kobří letka, ta se ovšem na dostřel Michala Pícla udržet nedokázala.

00:45

Písek se rozjel proti kobří brance ve velkém tempu. Gólman Dusil tak musí být ve střehu, už jedna důrazná střela na něj šla. Další jistě brzy přijde.

00:03

První buly vyhráli hokejisté Kobry. Pražané ale pouze vyhodili kotouč k Píclovi, kde u něj byl jako první Matěj Přibyl.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Kobra Praha: Dusil (Ondrík) – Ženíšek, Stejskal, Skalík, Pelant, Cichoň, Zmeškal (A) – Stupka, Výrut, Janiurek, Ksandr, Skorčík, Mucha (A), Šálek (C), Sup, Káninský, Černý.

IHC Králové Písek: Pícl (Buchta) – Kulvejt, Šafář, Kocour, Cibuzar, Kurfürst, Remta – Petřík, Hrakholski, Krýner, Kovařík, Karbulka, Novotný (A), Fríd (A), Přibyl (C), Anderle, Brož, Andrle, Lamač.

Rozhodčí: Valda – Karba, Hána.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.

HC Kobra Praha – IHC Králové Písek

4:2

konec (0:0, 1:2, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 37. Zmeškal (Ksandr, Mucha), 42. Stupka (Cichoň), 44. Ženíšek (Šálek, Janiurek), 56. Stupka (Výrut) – 23. Anderle (Kurfürst), 25. Přibyl (Šafář, Petřík)

HC Kobra Praha: Dusil (Ondrík) – Ženíšek, Stejskal, Skalík, Pelant, Cichoň, Zmeškal (A) – Stupka, Výrut, Janiurek, Ksandr, Skorčík, Mucha (A), Šálek (C), Sup, Káninský, Černý.

IHC Králové Písek: Pícl (Buchta) – Kulvejt, Šafář, Kocour, Cibuzar, Kurfürst, Remta – Petřík, Hrakholski, Krýner, Kovařík, Karbulka, Novotný (A), Fríd (A), Přibyl (C), Anderle, Brož, Andrle, Lamač.

Rozhodčí: Valda – Karba, Hána

Průběh zápasu
1. třetina
11:43 KOB 2 Cichoň, hákování
18:00 KOB 2 Stupka, napadení
19:01 PIS 2 Fríd, držení
Po 1. třetině
2. třetina
22:07 PIS 0:1 Anderle (Kurfürst)
23:16 KOB 2 Skorčík, hákování
24:51 PIS 0:2 Přibyl (Šafář, Petřík)
33:57 KOB 2 Janiurek, nedovolené bránění
36:11 KOB 1:2 Zmeškal (Ksandr, Mucha)
Po 2. třetině
3. třetina
40:25 KOB 2 Mucha, nedovolené bránění
PIS 2 Brož, vysoká hůl
41:20 PIS 2+10 Kulvejt, zásah do hlavy nebo krku, odpyká Andrle
41:47 KOB 2:2 Stupka (Cichoň)
43:14 KOB 3:2 Ženíšek (Šálek, Janiurek)
47:38 KOB 2 Zmeškal, hrubost
55:01 KOB 4:2 Stupka (Výrut)
Konec