Menu

Hokej

2. liga skupina Sever (ČR)

HC Vlci Jablonec nad Nisou – BK Nová Paka

3:4

po prodl. (0:2, 0:0, 3:1 - 0:1)

12.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 9. kolo • Ondřej Belák

Tipsport: 1.9 4.5 2.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji za pozornost, přeji hezký večer. (20:36:09)
Po závěrečné siréně se to ještě pořádně rozhořelo mezi jabloneckými fanoušky a hokejisty hostujícího týmu!
Novopačtí se ze severu Čech nakonec vezou vítězství, i když jen za dva body. Domácí se dobře vrátili do zápasu, jenže v prodloužení byla iniciativa na straně soupeře.

64:34

Konec zápasu.

64:34

Nová Paka vstřelila branku!
Bruslaři se z několikáté šance v prodloužení přece jenom prosazují a berou bod navíc! Gólová situace paradoxně nevypadala až tak nebezpečně. MAREK MLČOCH si z pozice beka najel do útočného pásma, potáhl kotouč do levého kruhu a nečekanou střelou z bekhendu trefil horní patra jablonecké branky! Zaskočený Jakub Jelínek nestihl zareagovat. Asistence: Tibor Hric.

64:04

Michal Nevyhoštěný v samostatném úniku nic velkého nevymýšlel, prudkou střelou ale Jelínka nepřekonal!

63:53

Frk si položil obránce a hledal spoluhráče před bránou, do přihrávky však skvěle sáhl brankář Mahdal.

63:32

Po delší době se ke kotouči dostávají také Východočeši. Ani oni se s ním nikam dvakrát neženou.

62:57

Hra se nyní trošku zklidňuje, domácí hokejisté si přihrávají ve vlastním obranném pásmu.

62:25

Matyáš Kačírek byl důrazný na brankovišti. Při snaze o došťourání puku za čáru ale vypadla Mahdalova brána z optimálního postavení.

61:07

Dalším, kdo měl gól na hokejce, byl Tibor Hric. Sám si najel na pravý kruh, jenže Jelínek tentokrát vytasil vyrážečku a drží svůj tým v utkání!

60:47

Aleš Půlpán mohl celý zápas ukončit, ve velké příležitosti ale nechal vyniknout mrštný beton Jakuba Jelínka! Tlak hostů pokračuje.

60:01

Začalo prodloužení.
Divoká třetí perioda přinesla celkem čtyři góly, z toho tři na straně Jablonce. Domácí hokejisté smazali dvoubrankovou ztrátu a dotáhli souboj do prodloužení! Kdo bude šťastnější?

60:00

Třetí třetina skončila.

59:42

Patrik Maďar pronikl do útočného pásma a otřel svoji pěknou střelu zpoza obránce o boční síť! Marek Frk se ještě snažil dorážet po návratu puku od zadního mantinelu, Michal Mahdal mu však nenechal v brance žádné volné místečko.

59:26

Ofsajd Vlků, vhazovat se bude ve středním pásmu.

59:13

Nyní už Aleš Půlpán mohl zakončovat. Nechal před sebou projet jabloneckého beka a z prostoru za kruhy Jelínka neprostřelil.

58:46

Aleš Půlpán mohl s trochou štěstí pelášit sám na bránu, vyhození jednoho z jeho spoluhráčů však zamířilo mimo Půlpánův dosah.

58:25

Aktivní Tomáš Nezbeda si vzal puk a prosvištěl s ním až za modrou čáru. Zpoza levého kruhu ještě donutil k zásahu Mahdala.

58:08

Východočeši se usadili v ofenzivní třetině, jsou z ní ale vykázáni z důvodu přihrávky rukou. Vhazuje se ve středním pásmu.

57:42

Novopačtí hokejisté znovu získávají půdu pod nohama a drží kotouč na svých hokejkách. Zatím ale v uctivé vzdálenosti od klece Jakuba Jelínka.

56:56

Domácí navíc nadále hrají v pěti proti čtyřem. Klasická početní výhoda už však v jejich podání zase tak nebezpečná není.

56:03

Vlci právě vstřelili branku!
Máme vyrovnáno, Severočeši trestají soupeře za špatnou disciplínu. Přesilovkový gól má na svědomí obránce MICHAL PAVLŮ, jenž z pravého kruhu vyslal nechytatelnou dělovku, za kterou se Mahdal pouze ohlédl! Asistence: Matyáš Kačírek.

55:32

Jablonečtí dlouho kombinovali, až mířila křižná přihrávka na Maďara, jemuž projel kotouč mezi bruslemi.

54:59

Je tu dvouminutová přesilovka Jablonce pět na tři!

54:59

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Hnik – 2 min., nedovolené bránění).

54:31

Aleš Půlpán si zleva vyjel do střelecké pozice, Jelínka nicméně nepřekonal. Šelmy následně obracejí hru na druhou stranu.

53:46

Jablonecká kombinace vázne. Hosté se dobře brání, navíc budou za chvíli ve čtyřech.

Pulec zbytečně připravil svůj tým o přesilovku pět na tři. Hrát se nyní bude ve čtyřech proti třem, načež bude na pořadu dne klasická početní výhoda Severočechů.

52:57

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pulec – 2 min., nesportovní chování + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).

52:57

Jablonec přichází o pásmo, jeden z domácích hráčů byl totiž přichycen při postavení v brankovišti.

52:48

Michal Pavlů si dvakrát vyměnil kotouč se spoluhráčem. Poté pálil bez přípravy zpoza kruhů a Mahdal si připsal důležitý zákrok.

Šance Jablonce na vyrovnání stoupají! Šelmy mohou hrát minutu a 37 sekund dvojnásobnou přesilovku, načež bude pokračovat pětiminutový trest Tomáše Půlpána.

52:26

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (T.Půlpán – 5 min., sekání + osobní trest do konce utkání, sekání).

52:03

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Foerster – 2 min., vysoká hůl).

51:42

Domácí oslabení bez větších potíží ustáli. Nezbeda hned mohl vyslat do šance Miškovského, přihrávka nicméně postrádala tolik podstatnou přesnost.

50:35

František Hnik se krásnou individuální akcí dostal od levého mantinelu až do předbrankového prostoru, na dlouhou hůl už se mu pak bekhendem nepovedlo pořádně zakončit.

50:16

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Hric – 2 min., hákování).

49:43

Tomáš Půlpán nepřesnou předávkou na modré čáře vyhnal svůj tým z útočného pásma. Domácí fanoušci si přejí gól ve čtyřech.

49:35

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Miškovský – 2 min., příliš mnoho hráčů).

49:19

Takové puky gólmani zrovna nemilují. Mahdal si proti skákajícímu kotouči musel trošku povyjet z brankoviště a odrazil jej do rohu hrací plochy.

48:30

Jablonečtí znovu ztrácejí pouze gól. Samozřejmě by rádi nezůstali pouze u toho, hosté ale skvěle brání střední pásmo a nenechávají Vlky projít.

47:56

Daniel Miškovský důsledně pronásledoval kotouč. Michal Mahdal jej tak byl nucen skrýt pod rukavicí, vhazovat se bude před jeho bránou.

47:26

Vlci právě vstřelili branku!
Gólová stavidla se nám poněkud otevřela a domácí znovu snižují! PETR PILAŘ číhal u tyčky po pravé ruce brankáře Mahdala a zblízka usměrnil kotouč do sítě hostující svatyně. Asistence: Tomáš Nezbeda, Petr Král.

47:00

Vlci se uchytili v pásmu. Pilař ještě místo střely přihrával Miškovskému, který odehrál kotouč pouze do rohu.

46:46

Novopačtí byli při přechodu do útočného pásma, kam se s chutí vydali i ve vlastním oslabení, přistiženi v postavení mimo hru.

46:37

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Suvorov – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

45:37

Nová Paka vstřelila branku!
TIBOR HRIC byl v samostatném úniku nedovoleně atakován a i díky tomu zakončil nad břevno.

Stejný hráč se chopil správně nařízeného trestného střílení. Na Jakuba Jelínka se rozjel rychlým tempem z levé strany a parádní ranou pod lapačku bleskově vrátil Bruslařům náskok dvou branek!

45:24

Vlci právě vstřelili branku!
Severočeši zadělávají na zápletku! TOMÁŠ NEZBEDA předvedl dobrou práci na brankovišti a procedil černou gumu až za čáru. Asistence: Martin Jursa.

44:50

Jabloneckým hokejistům se nyní nevydařil přechod modré čáry, je tedy pískáno postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve střední třetině.

43:56

Jaroslav Ukhin se prosmýkl za záda svých pronásledovatelů a zleva se dostal až před Jakuba Jelínka. Snažil se mu udělat blafák a zamířit bekhendem mezi betony, Jelínek mu to však nedovolil!

43:33

Michal Mahdal si připisuje další úspěšný zákrok a přerušuje hru.

42:43

Znovu úřadoval aktivní Maďar. Tentokrát se snažil zorientovat v tlačenici na brankovišti, posunout kotouč na Mahdala se mu ale nepodařilo.

42:16

Patrik Maďar chytře zbrzdil hru a přenesl ji na pravou stranu, odkud se domácí pomalu ale jistě prodírají kupředu.

41:41

Jakub Jelínek byl nucen přerušit hru, Nová Paka se tedy může po buly usadit v blízkosti jeho pokladnice.

41:06

Petr Pilař rozehrál zpoza své klece a Vlci se rychle přemisťují zpět do útočného pásma.

40:27

Patrik Maďar je v těchto chvílích hodně vidět. Nyní nahazoval od mantinelu a Mahdal lovil puk kdesi pod betonem. Nakonec jej našel.

40:04

Patrik Maďar se ihned po buly neohroženě vřítil do ofenzivní zóny. Ještě stihl zakončit bekhendem, Mahdal nemusel zasahovat.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:39.
Druhá perioda přinesla mnoho vyloučených, ale žádný gól! Většina brankových příležitostí byla k vidění právě při hře v nerovnovážném počtu hráčů, oba gólmani se však činili. Východočeši zahodili hned dvě přesilovky pěti proti třem, šelmy jednu. Stále tedy platí stav 0:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Michal Nevyhoštěný si dobře sjel před branku, z velice slibné pozice ovšem nezvládl usměrnit černou gumu do sítě za Jelínkem!

39:07

František Hnik se mohl hnát do slušné šance, jeden ze spoluhráčů mu ale přes obránce nedokázal přesně přihrát. Bojuje se za brankou Vlků.

38:40

Jabloneckým hokejistům se nepovedlo vykombinovat ze svého obranného pásma, musejí se tedy mít na pozoru.

37:57

Jandejsek vystavil Petra Pilaře malinko pod tlak. Zkušený obránce setřásl napadající soupeře, rozehrávka nicméně končí na zakázaném uvolnění.

37:20

Miškovský se snažil oblafnout bránícího protihráče rychlou změnou směru. Přestože neuspěl, domácí mohou zahrozit. Východočeši totiž vyhodili na icing.

36:36

Michal Nevyhoštěný zajímavě tečoval skákající nahození. Jelínek musel být ostražitý, kotouč však mířil mimo jeho branku. Následuje ofsajd hokejistů z Nové Paky.

36:13

Jablonečtí se skutečně dokázali ubránit.

35:41

Ani teď si Novopačtí nic velkého nevytvořili, Vlci se opět osvobozují a za půl minuty mohou být po delší době zase kompletní!

35:25

Vlci se brání velice zdatně a znovu dostávají puk mimo své obranné pásmo.

34:50

Málem bylo sníženo, v početní nevýhodě totiž pláchl Marek Frk, jenž nic nevymýšlel a těsně minul Mahdalovu pokladnici!

34:36

Postavení útočníka v brankovišti připravuje hosty o pásmo.

34:24

Aleš Půlpán se pokusil vyjet z rohu až před branku. Nakonec musel pálit relativně z úhlu a Jakub Jelínek zasáhl pomocí ramene.

34:05

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Tržický – 2 min., vysoká hůl).

33:55

Východočeši honí puky po hrazení, vypadá to ale, že na trestnou lavici usedne další jablonecký hráč!

33:23

Vhazovalo se v neutrální zóně. Jablonečtí posléze dostali puk daleko od své branky, tato přesilovka se hostům zatím nevede podle představ.

32:57

Malík si chtěl zpracovat puk bruslí, přičemž si ho sám odkopl až do středního pásma. Nová Paka se tak musí vracet dozadu.

32:40

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 2 min., podrážení).

32:02

Jandejskovo nahození málem trefilo Frka do obličeje. Jablonec se každopádně usazuje v útočném pásmu a rozjíždí kolotoč.

31:19

Homolka hledal ze záporného úhlu na brankoviště sjíždějícího Maďara, jemuž se v tlačenici před bránou nepodařilo zaměstnat Mahdala.

30:44

Touš zezadu uvízl v síti domácí brány. Rozhodčí nechal hru přerušit a následně ji vykazuje do středního pásma, kde se už oba týmy chystají na buly.

30:06

Tvrdý pokus Petra Pilaře skončil po teči až v ochranné síti. Bruslaři už jsou kompletní a bitva pokračuje.

29:46

Už ve čtyřech se hosté osvobozují vysokým obloučkem. Jablonečtí se musejí vracet až za vlastní branku.

29:17

Čechurovi rána od modré nesedla podle představ. O poznání lépe vypálil Pavlů, Mahdal musel řešit i snahy o dorážku, vše pro něj ale dobře dopadlo a Východočeši se ve třech zvládli ubránit.

28:36

Pavlů nabízel prudkou přihrávku na teč spoluhráči zaparkovanému na brankovišti, kotouč ale skončil vysoko nad břevnem.

28:15

Dvojnásobnou přesilovku má nyní k dispozici Jablonec! Povede se mu vstřelit kontaktní gól?

28:02

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Abraham – 2 min., podrážení).

27:21

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (A.Půlpán – 2 min., podrážení).

27:07

Mlčoch si pěkně navedl kotouč na střelu do levého kruhu, nablízku stojící Frk ji dobře srazil až vysoko do ochranné sítě.

26:46

Vlci už jsou z nejhoršího venku a hrají ve čtyřech.

26:07

Frk ve dvojnásobném oslabení dokázal ušetřit cenný čas dokonce až v útočném pásmu. Hosté se ale rychle vracejí zpět do ofenzivy.

25:50

Další velkou šanci měl na holi František Hnik. Mezi kruhy měl spoustu času, Jelínek tentokrát zasáhl lapačkou a nadále drží svůj celek!

25:26

Velký zákrok Jakuba Jelínka! Východočeši se snažili o kombinaci až do kuchyně. Nevyhoštěný z bezprostřední blízkosti mířil do téměř prázdné svatyně, gólman se ovšem parádně přemístil!

25:02

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Maďar – 2 min., vysoká hůl).

24:45

To je neskutečné, hosté mají ponechanou výhodu a dlouhé dvojnásobné oslabení Jablonce se ještě pořádně protáhne! Emoce na straně Severočechů už pořádně planou.

24:38

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pilař – 2 min., sekání).

24:38

Vlci v oslabení ujeli ve dvou na jednoho. Střelu Pilaře Mahdal zastavil, načež se Pilař pokusil o dorážku a Jablonec jde do tří!

24:13

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., krosček).

23:52

Hosté se dopustili zakázaného uvolnění, buly tedy proběhne před jejich bránou.

23:33

Sledovali jsme pořádně dlouhý souboj v rohu kluziště. Kotouč zůstal dlouho pod bruslemi, až jej vyšťourali Novopačtí.

22:44

Patrik Maďar si najížděl za obranu. Kdyby dostal přihrávku, jel by sám na branku, jenže puk ztečoval jeden z hostujících obránců mimo jeho dosah.

22:17

Severočeši jsou usazeni v útočném pásmu, nedaří se jim ale vybruslit od mantinelu do palebných pozic.

21:40

Tomáš Půlpán dobře zapracoval za jabloneckou pokladnicí. Puk se posléze odrazil přímo před Jelínka, který musel rychle do pohotovosti.

20:58

Velká příležitost jabloneckého Petra Krále! Domácí forvard si zpracoval puk před bránou a pokoušel se o bekhendový blafák, Mahdal jej ovšem vychytal lapačkou.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:49.
Máme za sebou po herní stránce relativně vyrovnaných dvacet minut. Před oběma brankami nicméně byli úspěšnější hokejisté Nové Paky a o první přestávce je tak může hřát vedení 2:0.

20:00

První třetina skončila.

19:49

Tomáš Nezbeda ještě zkusil korigovat. Najel si až do levého kruhu a schovával střelu za obránce, Mahdal ji ale odmítl pustit za svá záda.

18:54

Nová Paka vstřelila branku!
Východočeši zdvojnásobují svůj náskok! DAVID MALÍK se řídil heslem "Kdo nevystřelí, nedá gól" a vypálil od modré čáry. Ránu tečoval jeden z jabloneckých hráčů a puk přistál v horním rohu branky bezmocného Jakuba Jelínka! Bez asistence.

18:36

Aleš Půlpán se hezky proháčkoval až mezi kruhy. Domácí už mu stihli ve střele zabránit, Nová Paka přesto zůstává v pásmu.

17:53

Tomáš Nezbeda v nadějně vyhlížející situaci dvou proti dvěma dostal přihrávku do bruslí a mezi protihráči se mu protáhnout nepodařilo.

17:07

Novopačtí se drželi v pásmu, dlouho ale otáleli se střelbou. Souběžně s návratem Čechury na led to zkusil z dálky Bezděk, jehož nebezpečnou střelu Jakub Jelínek zkrotil.

16:28

Po Jelínkově zásahu byla k vidění menší strkanice, nejednalo se však o nic natolik vážného, aby to rozhodčí museli řešit tresty.

15:59

Abrahamův projektil Jelínek nemohl prakticky vůbec vidět, puk nicméně označkoval pouze zadní mantinel.

15:29

Bezděk kolmicí od modré čáry krásně nabil na pravém kruhu číhajícímu Igoru Hricovi. Jablonec měl štěstí, že mu rána ve velké šanci příliš nesedla a skončila mimo!

15:06

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., nesportovní chování).

15:06

Tomáš Čechura dobře zabojoval u hrazení, domácím byl ale odpískán sporný ofsajd, načež se zvedly emoce a Východočeši si zahrají přesilovku!

14:57

David Homolka přejel modrou čáru a nahodil na Mahdala. Získal tím vhazování v útočné třetině.

14:27

Hric v akci dvou na jednoho hledal svého spoluhráče, přihrávku ovšem zblokoval Frk. Jablonečtí přesto ještě neměli vyhráno, kotouč totiž nakonec proklouzal jen těsně okolo tyčky!

14:04

Miškovský dojel volný puk za svojí klecí, přesně rozehrát se mu ale nepodařilo a kupředu tak znovu chvátá Nová Paka.

13:50

Oboustranně poměrně neučesanou pasáž ukončilo zakázané uvolnění šelem. Hra se tedy stěhuje před Jakuba Jelínka.

13:10

Jeden z hostů dlouho míchal s pukem za brankou. Posléze hledal Foerstera, jenž měl u sebe dva Vlky a vystřelit se mu přes ně nepodařilo.

12:16

Mikuláš Pohl dostal pěkný pas mezi nohama protihráče a troufl si na zakončení. Zpoza beka prověřil Jelínka, který jeho střelu vyrazil lapačkou.

11:57

Ze všeho vzešlo zakázané uvolnění novopackých hokejistů. Vhazovat se bude po levé ruce brankáře Mahdala.

11:21

Východočeši už sice jsou kompletní, domácí hokejisté nicméně pokračují v aktivitě a aktuálně jsou na ledě o něco více vidět.

10:40

Karel Pilař napřáhl na modré lajně a pořádnou dělovkou vystrašil fanoušky Nové Paky. Kotouč však skončil jen na zadním hrazení.

10:17

Pilař nahodil od modré na Mahdala. Ten puk chvíli hledal, žádný z domácích hráčů se nicméně nedostal k dorážce.

09:42

Nová Paka se i v oslabení nebojácně vydala do ofenzivy a dokonce se poměrně dlouho udržela s pukem v útočném pásmu.

09:07

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Dotter – 2 min., nedovolené bránění).

08:59

Marek Frk si vzal kotouč ve skrumáži mezi kruhy a pohotovou střelou označil vnější část tyče!

08:39

Nová Paka vstřelila branku!
Hned vzápětí se ale Bruslaři prosazují a vedou! Nevyhoštěný pláchl po pravém křídle a předložil kotouč na hůl LUKÁŠE ABRAHAMA, jehož rána proletěla za marně se přesouvajícího Jakuba Jelínka. Asistence: Michal Nevyhoštěný, Aleš Půlpán.

08:14

Malík chytře schoval své nahození a Jelínek měl plné ruce práce. Hned poté se v oslabení tlačil před bránu Maďar, betony Mahdala ale byly znovu proti!

07:37

Domácím se chvilku nedařilo procpat kotouč za modrou čáru, až do něj práskl Kačírek a postaral se o úspěšný začátek prvního jabloneckého oslabení.

07:26

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Homolka – 2 min., hákování).

06:36

Tomáš Nezbeda obdržel z rohu krásnou střílenou přihrávku před bránu, ani na dva pokusy ovšem neprocpal pryž za natažený beton Michala Mahdala!

06:21

Jablonečtí okupovali Mahdalovo brankoviště. Akci přerušila píšťalka rozhodčího, vyloučený hráč hostů už bude brzy zpátky ve hře.

06:04

Karel Pilař se na modré čáře snažil zabránit Bruslařům ve vyhození. Všechno skončilo tak, že kotouč vylétl na ochoz mezi diváky. Buly proběhne ve středním pásmu.

05:40

Následuje další osvobození Východočechů.

05:16

Do dělovky Michala Pavlů sáhl první bránící hráč Nové Paky a srazil ji mimo prostor Mahdalovy klece.

04:40

Vlci se drželi v ofenzivní zóně, snaha o kombinaci ale vypadala poněkud kostrbatě a hosté v klidu vyvážejí černou gumu do bezpečí.

04:24

Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Hnik – 2 min., sekání).

04:05

Východočeši rychle přenesli těžítko hry a David Malík zaměstnal Jelínka projektilem od modré rány. Hra je po úspěšném zákroku přerušena.

03:44

David Homolka dostal trošku místa a využil ho velmi dobře. Z levé strany si totiž vyjel do slušné střelecké pozice a Mahdal musel uzavřít volné místečku u bližší tyčky.

02:54

Nová Paka zatím působí o něco aktivnějším dojmem a už poměrně dlouhý čas okupuje prostor v okolí jabloneckého brankoviště.

02:21

Smékal si dobře zpracoval prudce letící kotouč a zkusil štěstí z prostoru za kruhy. Jakub Jelínek nemusel vůbec zasahovat.

01:39

Před Jakuba Jelínka si sjížděl Tomáš Půlpán, puk k němu ale nedoputoval, ve svém držení jej našel strážce domácí svatyně.

01:00

Tibor Hric poslal touš zpoza klece do betonu Jelínka. První se k němu dostali Jablonečtí a obracejí tak hru na druhou stranu.

00:39

Po hezkém přistrčení Aleše Půlpána střílel z levého kruhu zápěstím David Malík, nepodařilo se mu ale překonat houštinu těl před Jelínkem.

00:05

Hra musela být hned po pár sekundách přerušena, domácí střídačka totiž zasáhla kotouč letící okolo mantinelu.

00:01

Utkání právě začalo.
Severočeši dnes obléknou modrou sadu dresů, Novopačtí se představí v červené barvě. Utkání začne za několik málo minut.
Úvodní sestavy:

HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Lank) – Pílek Krejsa, Pilař, Pavlů (C), Čechura, Pulec, Tržický, Jandejsek – Jursa, Nezbeda, Frk, Homolka (C), Kačírek, Král, Gecko, Kotyza, Miškovský, Maďar (A), Bouřil.

BK Nová Paka: Mahdal (Vacek) – Dotter, Suvorov, Mlčoch, Müller, Abraham (C), Malík, Pohl, Bezděk – Nevyhoštěný (A), Půlpán, Hnik, Půlpán (A), Planý, Kloutvor, Ukhin, Hric, Hašek, Foerster, Smékal, Škvrně.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Vlci Jablonec nad Nisou – BK Nová Paka

3:4

po prodl. (0:2, 0:0, 3:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. Nezbeda (Jursa), 48. Pilař (Nezbeda, Král), 57. Pavlů (Kačírek) – 9. Abraham (Nevyhoštěný, A.Půlpán), 19. Malík, 46. Hric (TS), 65. Mlčoch (Hric)

HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Lank) – Pílek Krejsa, Pilař, Pavlů (C), Čechura, Pulec, Tržický, Jandejsek – Jursa, Nezbeda, Frk, Homolka (C), Kačírek, Král, Gecko, Kotyza, Miškovský, Maďar (A), Bouřil.

BK Nová Paka: Mahdal (Vacek) – Dotter, Suvorov, Mlčoch, Müller, Abraham (C), Malík, Pohl, Bezděk – Nevyhoštěný (A), Tomáš Půlpán, Hnik, Aleš Půlpán (A), Planý, Kloutvor, Ukhin, Hric, Hašek, Foerster, Smékal, Škvrně.

Diváci: 247

Průběh zápasu
1. třetina
04:24 NPA 2 Hnik, sekání
07:26 JBL 2 Homolka, hákování
08:39 NPA 0:1 Abraham (Nevyhoštěný, A.Půlpán)
09:07 NPA 2 Dotter, nedovolené bránění
15:06 JBL 2 Čechura, nesportovní chování
18:54 NPA 0:2 Malík
Po 1. třetině
2. třetina
24:13 JBL 2 Čechura, krosček
24:38 JBL 2 Pilař, sekání
25:02 JBL 2 Maďar, vysoká hůl
27:21 NPA 2 A.Půlpán, podrážení
28:02 NPA 2 Abraham, podrážení
32:40 JBL 2 Frk, podrážení
34:05 JBL 2 Tržický, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
45:24 JBL 1:2 Nezbeda (Jursa)
45:37 NPA 1:3 Hric (TS)
46:37 NPA 2+10 Suvorov, sekání+nesportovní chování
47:26 JBL 2:3 Pilař (Nezbeda, Král)
49:35 JBL 2 Miškovský, příliš mnoho hráčů
50:16 NPA 2 Hric, hákování
52:03 NPA 2 Foerster, vysoká hůl
52:26 NPA 5+OK T.Půlpán, sekání+sekání
52:57 JBL 2+OK Pulec, nesportovní chování+nesportovní chování
54:59 NPA 2 Hnik, nedovolené bránění
56:03 JBL 3:3 Pavlů (Kačírek)
Po 3. třetině
Prodloužení
64:34 NPA 3:4 Mlčoch (Hric)
po prodl.