Menu

Fotbal

Evropská liga

Malmö FF – KRC Genk

2:2

konec (0:1)

29.11.2018, 21:00 • Swedbank Stadion • Skupina I • David Suchý

Tipsport: 3.92 3.58 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:7. (22:49:15)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2, což je spíše ztráta pro hostující celek. Genk se totiž dostal do dvoubrankového vedení, navíc se do té doby soupeř k ničemu vážnějšímu nedostal. Poté ale přišla velice povedená pasáž v podání Malma, které během několika minut srovnalo na 2:2. I nadále jsme sledovali celkem ofenzivní podívanou, přičemž se oba celky snažily o vedoucí branku. Tu diváci nakonec už neviděli, zápas tak skončil nerozhodným výsledkem.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Na druhou stranu ještě spěchá domácí celek...

90+2

Ndongala se dokázal prohnat kolem protihráče, následný centr ale pro změnu odvracel Nielsen. Posléze se do šestnáctky dostal Pozuelo, jehož centr skončil u Dahlina.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

90

Žlutou kartu dostává Fouad Bachirou (Malmö FF).

89

Ten nic nepřinesl. Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi stále není rozhodnuto, dost možná se dočkáme remízy.

88

Zničehonic se do volného prostoru dostával Antonsson, jehož střelu ale zablokoval vracející se protihráče. Malmö bude mít k dispozici rohový kop.

85

Nyní hra upadla do trochu nezáživnější pasáže, hosté se zřejmě snaží uspat svého soupeře. Postupná kombinace je tažena po pravém křídle.

84

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Koncovka nám nabízí hodně ofenzivní podívanou, o něco aktivnější jsou ale domácí.

83

Dahlin musel opět prokázat svojí připravenost, k šestnáctce si totiž seběhl Pozuelo, jehož rána v pádu skončila v rukavicích švédského brankáře.

82

Rosenberg táhl akci po levém křídle, jenomže jeho zbrklá přihrávka připravila celek o balón. Okamžitě na druhou stranu vystartoval Malinovsky.

82

Střídání v týmu Malmö FF: ze hřiště odchází Anders Bleg Christiansen, přichází Romain Gall.

81

Střídání v týmu Malmö FF: ze hřiště odchází Behrang Safari, přichází Franz Brorsson.

80

Poté si na zadní tyč nabíhal urostlý Gano, který se dokonce dostal do zakončení. Hlavička z velkého úhlu ale nemohla vyplašit brankáře Dahlina.

79

Genk se na malý moment usadil na útočné polovině, krátce poté se na zemi ocitl aktivní Pozuelo, jenomže hlavní sudí tento zákrok zřejmě neviděl.

78

Domácímu celku to ani v tomto případě nevyšlo vzduchem, jenomže poté se málem další minely dopustil Aidoo, avšak nic z toho nakonec nebylo.

77

Dokonce to na hřišti začíná vřít. Trossard se po jednom ze soubojů pustil do Bengtssona, přičemž hlavní rozhodčí musel oba hráče upozornit.

76

Navíc z toho bylo zakončení v podání střídajícího Gana, jenž ale zamířil vysoko nad branku. Dahlin nemusel zasahovat, nyní bude vykopávat.

75

Velice důležitý zákrok předvedl hostující Déwaest, který obral Bachiroua o kulatý nesmysl. Posléze se do ofsajdového postavení dostal Rosenberg.

74

Po delší době si s míčem zahrál také brankář Dahlin, který ho vykopával ke středovému kruhu, kde ale v hlavičkovém souboji prohrál Bachirou.

72

Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Mbwana Samatta, přichází Zinho Gano.

70

Žlutou kartu dostává Dieumerci Ndongala (KRC Genk).

69

Posléze to Rosenberg zkoušel přihrávkou z kroku, jenomže míč narazil pouze do jednoho z protihráčů. Malmö ale i nadále obléhá šestnáctku.

68

Poslední minuty ale konečně nabízejí opravdu atraktivní podívanou, domácí vycítili šanci na bodový zisk. Oba celky mají na případnou další branku něco málo přes dvacet minut.

67

67. Marcus ANTONSSON - 2:2

67

Malmö právě vstřelilo branku!
To je neskutečné, domácí během krátkého časového sledu vyrovnávají! Obrana Genku absolutně propadla, proti jednomu hráči se řítili hned tři protihráči, načež Rieks oslovil kolegu MARCUSE ANTONSSONA, který zamířil kolem brankáře Vukovice.

66

Na druhé straně se sám na bránu řítil Ndongala, jenomže ve finální fázi loboval, což bylo špatné řešení. Míč totiž skončil zhruba metr vedle branky.

65

65. Oscar LEWICKI - 1:2

65

Malmö právě vstřelilo branku!
Tak pozor, máme tu totiž snížení nepříznivého výsledku! Kolmice našla na levém křídle Antonssona, který ihned posílal přihrávku pod sebe, načež se ke střele dostal OSCAR LEWICKI, jenž nekompromisní střelou propálil brankáře Vukovice.

65

Na druhé straně si Pozuelo pokoušel narazit s Ndongalou, načež druhý jmenovaný ještě přeposlal na Samatu, před kterým včas zasáhl Nielsen.

64

Švédský celek se chopil druhého rohového kopu, který nebyl vůbec špatný. Vzdušná nabídka pouze proletěla šestnáctkou, nejblíže měl k míči Nielsen.

63

Do obrovské šance se dostal domácí Christiansen, který ale prováhal ideální moment k zakončení. Manévrem na pravou nohu vypálil pouze do protihráče.

62

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, hosté si i nadále drží dvoubrankové vedení. Malmö není nebezpečné, Genk to má velmi dobře rozehrané.

61

Malmö je v posledních vteřinách o něco aktivnější, avšak stále sledujeme kombinace daleko od branky soupeře. Nyní má kulatý nesmysl na noze Lewicki.

60

Žlutou kartu dostává Sören Rieks (Malmö FF).

59

Obrannou povinnost si splnil obránce Aidoo, který dobře zasáhl před Antonssonem. Následně se do hry zapojil také brankář Vukovic.

58

Posléze kulatý nesmysl propadl až na kopačku Bergeho, který okamžitě oslovil naběhnuvšího Samatu, jehož kroky vedly pouze do jednoho z protihráčů.

57

Nedovoleným zákrokem si pomohl domácí Safari, který zatáhl střídajícího Ndongalu za dres. Toho si pochopitelně všiml také hlavní sudí.

56

Tohle bude pro domácí celek opravdu složitý úkol, prohrává totiž už o dvě branky. Do konce zápasu ale zbývá hodně času, skóre se klidně může otočit.

55

Žlutou kartu dostává Jere Uronen (KRC Genk).

54

Střídání v týmu Malmö FF: ze hřiště odchází Arnor Traustason, přichází Marcus Antonsson.
Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Joseph Paintsil, přichází Dieumerci Ndongala.

53

53. Joseph PAINTSIL - 0:2

53

Genk právě vstřelil branku!
Je tu druhá branka v hostující síti! Obrana švédského celku se otevřela, čehož využil Pozuelo, který dokázal načasovat přihrávku za obranu na JOSEPHA PAINTSILA, který tváří v tvář brankáři zamířil po zemi k tyči.

52

Na druhé straně se do ofsajdového postavení dostal celkem nenápadný Paintsil. Ofsajd posléze potvrdil také opakovaný záběr.

51

Velice chytrou přihrávkou pod sebe to zkoušel Safari, načež se z první pokoušel vypálit Traustason, jenomže míč se mu nepodařilo kloudně trefit.

51

Žlutou kartu dostává Andreas Vindheim (Malmö FF).

50

Posléze se za obranu pokoušel dostat Samata, kterého ale dokázal ubránit pozorný Nielsen. K volnému míči se navíc dostal brankář Dahlin.

49

Rychlý protiútok Genku táhl po pravém křídle Maehle, který zkoušel přihrávat pod sebe. Tento záměr ale dokázal přečíst pozorný Bengtsson.

48

Hned v úvodu si to pořádně zavařil hostující Déwaest, kterému se nakonec podařilo oklamat napadajícího protihráče, jenž špatně dopadl na hrací plochu.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám přinesl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Pozuelo. V úvodu utkání jsme sledovali celkem ofenzivní podívanou, přičemž se oba celky střídaly v držení míče. To se Genku zřejmě nelíbilo, neboť po zbytek poločasu hru výrazně uklidnil, přičemž diváci sledovali nudné pasáže hry. Belgický celek se ke konci poločasu přeci jenom dostal ke kýžené brance, naopak domácí toho směrem dopředu moc nepředvedli.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Genk se opět dostává ke své klasické hře, která přináší řadu krátkých přihrávek na obranné polovině. Malmö se konečně vrhá k napadání.

43

Málem přišla další velká hrubice v podání domácích, Nielsen ale svojí chybu napravil. Domácí zadák posléze raději přihrál brankář Dahlinovi.

42

42. Alejandro POZUELO - 0:1

42

Genk právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Domácí se dostali k držení míče, avšak poté přišla chyba ve středu hrací plochy, po které k šestnáctce uháněl Trossard, který ještě stačil prostrčit na ALEJANDRA POZUELA, jehož lob skončil až za Dahlinem.

40

Safari se ujal autového vhazování od levé postranní čáry. Jeho nabídka našla kolegu Riekse, který mu ihned vrátil zpět na levou kopačku.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Další velice zdlouhavá kombinace přinesla prudkou přihrávku na Malinovskyho, který se nedokázal dostat přes hlouček protihráčů.

37

Paintsilovi se podařilo s trochou štěstí zalepit neposedný míč, zpětnou nabídku ale přečetl Nielsen, který se zmohl pouze na odkop do bezpečí.

36

Nyní se ve středovém kruhu nejlépe zorientoval Malinovsky, který ale opět hledal kolegy na obranné polovině. Malmö se tak opět nemusí příliš bránit.

35

Berge se celkem snadným způsobem dostal s míčem na útočnou polovinu, kde předal Trossardovi. Jeho prudká přihrávka nenašla rychlonohého Samatu.

34

Aidoo musel pořádně zabrat, nakonec to před dotírajícím Rieksem stihl. Jeho přihrávka směřovala na brankáře Vukovice, který rozehrál do strany.

33

Posléze si nebral servítky domácí Bachirou, který raději odkopl míč daleko od své branky. Genk to tak bude muset zkoušet postupnou kombinací.

32

Malmö se už dlouhou dobu nedostalo za středový kruh, naopak jsme sledovali další útočnou akci domácích, jenomže Maehle narazil na protihráče.

31

Poté jeden z hostů posílal před branku velice nebezpečný centr, který z brankové čáry odklízel Nielsen. Genk se konečně natlačil na útočnou polovinu.

30

Na pořadu dne byla standardní situace pro Genk, ke které se postavil Berge. Místo centrovaného balónu jsme sledovali zpětnou přihrávku.

29

Na druhou stranu hrací plochy si to namířil Samata, kterého tak dlouho zpracovával obránce Nielsen, až hlavní sudí musel odpískat faul.

24

S míčem si zahrál také brankář Vukovic, který odkopl na jistotu na druhou stranu. Tam ale včas zasáhl Safari, jenž přihrál vedle stojícímu Nielsenovi.

23

Pozuelo ztratil míč, což přineslo rychlý protiútok pro domácí. Ten táhl Lewicki jehož křižná kolmice neměla dobré parametry, nakonec zasahoval Aidoo.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Úvod utkání byl velice atraktivní, avšak nyní čekáme na něco vážnějšího.

21

Nakonec to Aidoo zkoušel kolmicí na levou stranu, kde se Paintsilovi nepodařilo zpracovat neposedný míč. Vindheim tak bude moci vhazovat.

20

Stále ten stejný obrázek hry. Genk se k útočen moc nemá, stále sledujeme kombinaci na jeho vlastní polovině, přičemž soupeř spíše jen vyčkává.

19

Prudká přihrávka směřovala na Samatu, kterého čistě pokryl důrazný zadák Nielsen. Záhy si ale nedovoleným zákrokem pomohl hostující Paintsil.

18

Centrovaná nabídka zamířila pouze do náruče brankáře Dahlina, kterému rozehrávka trvala celkem dlouhou dobu. Nakonec ve vzduchu uspěl Déwaest.

17

Uronen si rovněž vyzkoušel autové vhazování, které raději poslal na kolegu Aidaa. Genk to v tuto chvíli zkouší velice pomalou kombinací.

16

Momentálně se nám hra trochu uklidnila, sledujeme velkou řadu nepřesností. Po jedné z nich, se brankář Dahlin ujal odkopu od branky.

15

Za nakopávaným míčem se hnal Samata, kterého v souboji jeden na jednoho předčil domácí Bengtsson. Genk bude alespoň vhazovat.

14

Švédský celek zahrával rohový kop, na který si naskakoval obránce Safari. Jeho hlavička byla hodně nepřesná, Vukovic ihned rozehrál od své branky.

13

Autového vhazování se ujal domácí obránce Safari. Následně se k velice pohotovému zakončení prodral Vindheim, jehžo rána div neskončila v šibenici.

12

12. Trossard mířil do náruče brankáře.

12

Načasovaná přihrávka našla hostujícího Trossarda, který si tělem odstrčil protihráče, jenomže poté napálil pouze prostředek branky, kde stál Dahlin.

11

Jenomže Malmö nevyšel přechod k pokutovému území, Lewicki totiž nepřesně přenášel hru na pravou stranu, Christiansen měl k míči daleko.

10

Malinovsky se prezentoval náramnou kličkou, po které skončil na zemi. O faul se nejednalo, hlavní sudí tak nechal pokračovat ve hře.

9

Rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, avšak hosté zůstali s míčem na kopačkách. Centr v podání Samaty ale dokázal vyrazit brankář Dahlin.

8

Pozuelo našel na hranici ofsajdového postavené volného Bergeho, který to zkoušel zpětnou přihrávkou, jenomže do dráhy letu míče strčil nohu Nielsen.

7

Paintsil si to namířil podél autové čáry, jenomže tam ho čistým zákrokem zastavil Safari. K volnému míči se dostal Trossard, který nevyzrál na Nielsena.

6

Následně musel ve vlastním pokutovém území zasahovat Aidoo, který raději poslal míč do bezpečí. Aby toho nebylo málo, tak si s míčem zahrál také Vukovic.

5

Nedovoleným zákrokem si pomohl napadající Bachirou, který ve středu hrací plochy fauloval Bergeho. Belgický celek okamžitě rozehrál po zemi.

4

Následně měl na levém křídle hodně času Rieks, jeho přihrávka ale trefila pouze Maehleho. Navíc se Genk dostane k rozehrávce od své branky.

3

Hned v úvodu to po levém křídle zkoušel Pozuelo, který si to nakonec rozmyslel. Místo toho vyslal zpětnou přihrávku na Malinovskyho.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Malmö FF: Dahlin – Vindheim, L. Nielsen, Bengtsson, Safari – Christiansen, Bachirou, Lewicki, Rieks – Rosenberg (C), Traustason.
Náhradníci: Viitala – Antonsson, Innocent, Brorsson, Larsson, Gall, Molins.

KRC Genk: Vukovic – Maehle, Déwaest, Aidoo, Uronen – Malinovskyj, S. Berge, Pozuelo (C) – Trossard, Samatta, Paintsil.
Náhradníci: Vandevoordt – Heynen, Gano, Nastić, Seck, Ndongala, Wouters.

Rozhodčí: Jovanović – Stojković, Mihajlović (všichni Srbsko).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

KRC Genk

Na opačné straně stojí belgický Genk, který se ve své domácí soutěži vyhřívá na domácí pozici, avšak poslední zápasy nebyly zrovna úctyhodné. Genk totiž z posledních pěti zápasů vyhrál pouze jediný, ten poslední dokonce prohrál, což znamenalo vůbec první ligovou porážku v letošním ročníku. Podobný scénář píše také skupinová fáze Evropské ligy, přičemž se belgický celek momentálně vyhřívá na první pozici, avšak náskok na třetí Malmö je pouze dvoubodový. Genk ucítil zatím jednu porážku, bylo tomu tak v souboji proti Sarpsborgu, kterému podlehl poměrem 1:3.
Malmö FF

Fotbalisté Malmö se ve své domácí soutěži nacházejí na třetí pozici, přičemž na vedoucí AIK ztrácí už devět bodů. Malmö se ale v posledních týdnech rozehrálo ke skvělým výkonům, ve švédské lize neprohrálo v šesti posledních zápasech. Švédský celek se ve skupinové fázi Evropské ligy zatím prezentuje kolísavou formou, která momentálně stačí na třetí místo. Domácí celek dnešního utkání má na svém kontě pět bodů, nicméně totožný počet má také druhý Sarpsborg. Malmö tak budet muset zabrat, v případně vítězství se dokonce může vyšplhat až na vedoucí pozici. Malmö ve skupině prohrálo pouze jeden zápas, a sice hned ten první prot Genku.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Evropská liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Malmö FF a KRC Genk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Malmö FF – KRC Genk

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 65. Lewicki (Antonsson), 67. Antonsson (Rieks) – 42. Pozuelo (Trossard), 53. Paintsil (Pozuelo)

Karty:   51. Vindheim (MLM), 60. Rieks (MLM), 90. Bachirou (MLM) – 55. Uronen (GNK), 70. Ndongala (GNK)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:7.

Malmö FF: Dahlin – Vindheim, L. Nielsen, Bengtsson, Safari (81. Brorsson) – Christiansen (82. Gall), Bachirou, Lewicki, Rieks – Rosenberg (C), Traustason (54. Antonsson).
Náhradníci: Viitala – Antonsson, Innocent, Brorsson, Larsson, Gall, Molins.

KRC Genk: Vukovic – Maehle, Déwaest, Aidoo, Uronen – Malinovskyj, S. Berge, Pozuelo (C) – Trossard, Samatta (72. Gano), Paintsil (54. Ndongala).
Náhradníci: Vandevoordt – Heynen, Gano, Nastić, Seck, Ndongala, Wouters.

Rozhodčí: Jovanović – Stojković, Mihajlović (všichni Srbsko)