Menu

Fotbal

Evropská liga

Standard Lutych – Sevilla FC

1:0

konec (0:0)

29.11.2018, 21:00 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Skupina J • Tomáš Kubečka

Tipsport: 5.05 4.39 1.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (22:57:32)
Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 22:15.
Je konec! Standard Lutych zvládl duel se Sevillou a drží se ve hře o postup! Domácí fotbalisté ale vstoupili do zápasu velmi aktivně. Jejich nebezpečné centry před Vaclíkovu branku ale Sevilla ustála. Na druhé straně se v největší šanci zjevil Vázquez, ale jeho pokus zastavila branková konstrukce. Po změně stran se za domácí celek dokázal prosadit Moussa Djenepo! Hostující Sarabia se navíc po druhé žluté kartě nechal vyloučit. Sevilla přesto nadále hrála aktivně, ale šanci si už nevypracovala.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Neskutečné! Domácí skvěle vykombinovali situaci před brankou Sevilly, ale finální střela se od břevna odrazila před brankovou čáru!

90+3

Sevilla vrhá všechny síly do útoku, jenže obrana belgického mužstva hraje opravdu skvěle. Zejména stoper Christian Luyindama Nekadio předvádí životní výkon.

90+2

Maxime Lestienne dostal krásnou přihrávku do pokutového území, kde si míč přehodil na pravačku, ale jeho ránu na přední tyč Tomáš Vaclík chytil.

90+1

Nastavuje se pět minut!

90

Éver Banega zahrával přímý kop španělského celku z dobré pozice. Rána se mu však vůbec nepovedla a míč prolétl vysoko nad břevnem.

89

Quincy Promes se uvolnil na levé straně, odcentroval před branku domácího celku, jenže nikdo v bílém se do zakončení znovu nedostal.

88

Sevilla už opět hraje s míčem na kopačkách, ale španělský celek nemůže najít recept na obětavou hru belgického mužstva.

87

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Guilherme Arana, přichází Luis Muriel.

86

Domácí Standard zahrával rohový kop. Prudký centr přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v černém se nedostal do zakončení. Zinho Vanheusden jen proklouzal do branky.

85

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Mahdí Carcela-González, přichází Maxime Lestienne.

84

Domácí hráči si nyní pomohli jen odkopem na polovinu španělského celku. Sevilla je v posledních minutách jasně lepší a dere se za vyrovnáním.

83

Éver Banega rozehrával další přímý kop španělského mužstva. Jeho centr se odrazil na hranici pokutového území, kde uspěli domácí zadáci.

82

Ofsajd také na druhé straně! Hned dva hráči Standardu Lutych běželi na Tomáše Vaclíka, ale vzrušení na stadionu bylo zbytečné!

81

André Silva si řekl o přihrávku do běhu, ale na hranici pokutového území si nepotykal s prvním dotykem. Pokračující akci navíc zastavil ofsajd.

80

Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde zasáhla připravená obrana Standardu Lutych. Odražený míč získal jeden z hráčů Sevilly.

Standard Lutych – Sevilla FC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 63. Djenepo (Carcela-González)

Karty:   45+2. Luyindama Nekadio (STA) – 34. Banega (SEV), 40. Roque (SEV), 56. F. Vázquez (SEV), 65. Sarabia (SEV)   69. Sarabia (SEV)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 22:15.

Standard Lutych: Ochoa – Fai, Luyindama Nekadio, Vanheusden, Laifis – Bastien, Cimirot, Mpoku (43. Marin) – Djenepo, Emond (67. Sá), Carcela-González (85. Lestienne).
Náhradníci: J-F. Gillet – Agbo, Kosanović, Lestienne, Marin, Pocognoli, Sá.

Sevilla FC: Vaclík – Mercado, Kjaer, Carriço – Aleix Vidal (52. Sarabia), Banega, Roque, F. Vázquez (77. André Silva), Arana (87. Muriel) – Ben Yedder, Promes.
Náhradníci: Soriano – Escudero, Amadou, Muriel, Gnagnon, André Silva, Sarabia.