Menu

Fotbal

Evropská liga

Malmö FF – KRC Genk

2:2

konec (0:1)

29.11.2018, 21:00 • Swedbank Stadion • Skupina I • David Suchý

Tipsport: 3.92 3.58 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:7. (22:49:15)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2, což je spíše ztráta pro hostující celek. Genk se totiž dostal do dvoubrankového vedení, navíc se do té doby soupeř k ničemu vážnějšímu nedostal. Poté ale přišla velice povedená pasáž v podání Malma, které během několika minut srovnalo na 2:2. I nadále jsme sledovali celkem ofenzivní podívanou, přičemž se oba celky snažily o vedoucí branku. Tu diváci nakonec už neviděli, zápas tak skončil nerozhodným výsledkem.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Na druhou stranu ještě spěchá domácí celek...

90+2

Ndongala se dokázal prohnat kolem protihráče, následný centr ale pro změnu odvracel Nielsen. Posléze se do šestnáctky dostal Pozuelo, jehož centr skončil u Dahlina.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

90

Žlutou kartu dostává Fouad Bachirou (Malmö FF).

89

Ten nic nepřinesl. Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi stále není rozhodnuto, dost možná se dočkáme remízy.

88

Zničehonic se do volného prostoru dostával Antonsson, jehož střelu ale zablokoval vracející se protihráče. Malmö bude mít k dispozici rohový kop.

85

Nyní hra upadla do trochu nezáživnější pasáže, hosté se zřejmě snaží uspat svého soupeře. Postupná kombinace je tažena po pravém křídle.

84

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Koncovka nám nabízí hodně ofenzivní podívanou, o něco aktivnější jsou ale domácí.

83

Dahlin musel opět prokázat svojí připravenost, k šestnáctce si totiž seběhl Pozuelo, jehož rána v pádu skončila v rukavicích švédského brankáře.

82

Rosenberg táhl akci po levém křídle, jenomže jeho zbrklá přihrávka připravila celek o balón. Okamžitě na druhou stranu vystartoval Malinovsky.

82

Střídání v týmu Malmö FF: ze hřiště odchází Anders Bleg Christiansen, přichází Romain Gall.

81

Střídání v týmu Malmö FF: ze hřiště odchází Behrang Safari, přichází Franz Brorsson.

80

Poté si na zadní tyč nabíhal urostlý Gano, který se dokonce dostal do zakončení. Hlavička z velkého úhlu ale nemohla vyplašit brankáře Dahlina.

79

Genk se na malý moment usadil na útočné polovině, krátce poté se na zemi ocitl aktivní Pozuelo, jenomže hlavní sudí tento zákrok zřejmě neviděl.

78

Domácímu celku to ani v tomto případě nevyšlo vzduchem, jenomže poté se málem další minely dopustil Aidoo, avšak nic z toho nakonec nebylo.

77

Dokonce to na hřišti začíná vřít. Trossard se po jednom ze soubojů pustil do Bengtssona, přičemž hlavní rozhodčí musel oba hráče upozornit.

Malmö FF – KRC Genk

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 65. Lewicki (Antonsson), 67. Antonsson (Rieks) – 42. Pozuelo (Trossard), 53. Paintsil (Pozuelo)

Karty:   51. Vindheim (MLM), 60. Rieks (MLM), 90. Bachirou (MLM) – 55. Uronen (GNK), 70. Ndongala (GNK)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:7.

Malmö FF: Dahlin – Vindheim, L. Nielsen, Bengtsson, Safari (81. Brorsson) – Christiansen (82. Gall), Bachirou, Lewicki, Rieks – Rosenberg (C), Traustason (54. Antonsson).
Náhradníci: Viitala – Antonsson, Innocent, Brorsson, Larsson, Gall, Molins.

KRC Genk: Vukovic – Maehle, Déwaest, Aidoo, Uronen – Malinovskyj, S. Berge, Pozuelo (C) – Trossard, Samatta (72. Gano), Paintsil (54. Ndongala).
Náhradníci: Vandevoordt – Heynen, Gano, Nastić, Seck, Ndongala, Wouters.

Rozhodčí: Jovanović – Stojković, Mihajlović (všichni Srbsko)