Menu

Fotbal

Evropská liga

Girondins Bordeaux – SK Slavia Praha

2:0

konec (0:0)

29.11.2018, 18:55 • Matmut Atlantique, Bordeaux • Skupina C • David Panuška

Tipsport: 3.14 3.4 2.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Slavia je ovšem nadále druhá, ale domácí duel se Zenitem všechno rozhodne. Ode mě je to každopádně vše. Díky za pozornost a zase někdy u Evropské ligy na shledanou. (20:54:33)
Nevýrazný výkon pražské Slavie, která byla blízko postupu do play-off. Pražskému celku se dnes na půdě Bordeaux vůbec nedařilo, celek Jindřicha Trpišovského si vytvořil jedinou šanci, kterou ale spálil Jan Sýkora. Domácí toho měli o poznání více a po brankách Nicolase de Prévilleho a Julese Koundého se radují z první výhry ve skupinové fázi.

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:7. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:22.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Bordeaux právě vstřelilo branku!
Bránící hráči Slavie následně přestali úplně hrát a naprosto zbytečně inkasují podruhé! Youssouf Sabaly dostal prostor ve vápně, odkud následně přihrával před pokutový puntík. JULES KOUNDÉ zde byl naprosto osamocen a jeho rána skončila za zády Ondřeje Koláře!

90+4

Andreas Cornelius vyslal v ideální moment do útoku Françoise Kamana, jenž unikal sám na Koláře. Tomu udělal kličku, ale místo gólu zakončil jen do levé tyčky!

90+3

Milan Škoda se pokoušel dostat k hlavičce, ale trefil jen brankáře Costila. Peter Olayinka do něj následně naprosto zbytečně zajel a pustil se s ním do křížku, tohle Slavia opravdu aktuálně nepotřebuje.

90+2

Slavia se na levém křídle dostala do kombinace, ale Jaromír Zmrhal nakonec míč na hřišti neudržel. Pokračovalo se tak protiútokem domácích, ale ti nezakončili.

90

Domácí celek je na polovině hřiště u míče a pokouší se udržet čas. Mezitím byl oznámen nastavený čas, hrát se bude ještě minimálně čtyři minuty. Sešívaní mají minimum času...

89

Ve vápně fauloval Tomáš Souček, nutno podotknout, že to bylo odpískané správně. Domácí Aurélien Tchouaméni ale vypadá, jakoby zrovna vyšel z klece po zápase s Conorem McGregorem.

88

Standardní situace nic nenabídla a domácí se dostali do útoku, kde úplně nespěchají a hrají na čas. Snaha je evidentní, Slavia už moc času na srovnání stavu nemá.

87

Utkání se dostává do posledních minutek a Slavia potřebuje nutně skórovat. Stát se to může nyní, Jan Sýkora bude rozehrávat rohový kop z levé strany.

86

Padající hráč Bordeaux, kterým byl François Kamano, se po delší době pobytu na zemi zvedá a chystá se pokračovat ve hře. Nechal ale pro sebe dojít doktory.

84

Jeden z hráčů domácího celku upadl před vápnem a Younousse Sankharé se po odpískání ohnal po Sýkorovi. Domácí borec vidí žlutou kartu, ale hra nepokračuje.

83

Následně mohl o výsledku utkání rozhodnout domácí Younousse Sankharé, který zakončoval u levé tyčky. Ondřej Kolář ale nadále drží Slavii nad vodou!

82

Andreas Cornelius naprosto nepochopitelně vletěl do Koláře, který držel míč v rukavicích a po odpískání střílel do prázdné branky. Domácí ale ani po tomto zákroku nevidí žlutou kartu.

81

81. Jan Sýkora (SLA)

81

Slavia následně před vápnem rozehrávala přímý kop. Míč vletěl na hlavu Petera Olayinki, kterému se ale nepovedlo v záklonu ideálně zakončit. Benoît Costil má míč v rukavicích.

81

Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Samuel Kalu, přichází Yann Karamoh.

79

Tomáš Souček si úžasně naběhl po levé straně do šance a centroval na zadní tyčku, kde měl volný prostor Jan Sýkora. Ten ale trestuhodně zakončoval do bránícího Sabalyho!

Girondins Bordeaux – SK Slavia Praha

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. de Préville, 90+5. Koundé (Sabaly)

Karty:   84. Sankharé (BOR) – 52. Bořil (SLA), 56. Deli (SLA), 59. Olayinka (SLA)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:7. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:22.

Girondins Bordeaux: Costil – Sabaly, Koundé, Pablo, Palencia – Youssouf (76. Sankharé), Tchouaméni, Lerager – Kalu (81. Karamoh), Cornelius, de Préville (71. Kamano).
Náhradníci: Poussin – Karamoh, Kamano, Sankharé, Jovanović, Plašil, Vada.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – T. Souček, Traoré (46. Sýkora) – Stoch (77. Milan Škoda), Hušbauer, Zmrhal – Matoušek (51. Olayinka).
Náhradníci: Kovář – Sýkora, Olayinka, Zelený, Kúdela, Baluta, Milan Škoda.

Rozhodčí: Verissimo – Mesquita, Pereira