Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Motor České Budějovice – SKLH Žďár nad Sázavou

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0 - N 0:0 - 1:0)

20.10.2018, 12:30 • Skupina C • Adam Pavlíček

Utkání je za námi. Motor zápas rozehrál dobře a dokázal ze základní části urvat tři body. V následném prodloužení jsme se branky nedočkali. V nájezdech si potom skvěle počínal Matouš Hrubec, který hned dvakrát proměnil svůj nájezd a poslal svůj tým za čtvrtým bodem. (14:43:56)

Konec zápasu.

65:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Motor České Budějovice! Autorem vítězného nájezdu je MATOUŠ HRUBEC.

6. série 2:1

Jedlička neproměňuje.

6. série 2:1

Hrubec proměňuje.

5. série 1:1

Pouzar neproměňuje.

5. série 1:1

Černohorský neproměňuje.

4. série 1:1

P. Novák neproměňuje.

4. série 1:1

Vašíček neproměňuje.

3. série 1:1

Čížek neproměňuje.

3. série 1:1

Klodner neproměňuje.

2. série 1:0

Hrubec proměňuje.

2. série 1:1

Vojinovič neproměňuje.

1. série 0:1

Řezáč neproměňuje.

1. série 0:1

Poizl proměňuje.

Samostatné nájezdy začínají.

Konec prodloužení.

64:02

Pavel Novák ujel do samostatného úniku. Zakončit zkusil z bekhendové strany hole, ovšem trefil jen zadní mantinel. Hra se následně přesouvá na druhou stranu.

63:26

Daniel Svoboda se pokusil o rozehrávku na Tomáše Hubatu, avšak přihrávka nebyla z nejpřesnějších. Kotouč končí v držení hostí.

63:06

Nagy se vrací na ledovou plochu, Žďár je kompletní.

62:18

Konečný se hnal za pukem, který pomalu klouzal do jeho útočného pásma. Daniel Svoboda ale včas zareagoval a z branky vyjel. Za pomoci následného skoku svou holí kotouč vypíchl z dosahu Konečného, a celou situaci nakonec zachránil.

61:31

Dobrá přesilovková kombinace Motoru skončila střelou Daniela Dudáčka. Ta ovšem letěla mimo tři tyče. Domácí se ale následně drží stále v útočném pásmu.

61:06

Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Nagy – 2 min., krosček).

60:19

Hostující hráči budou chtít z tohoto utkání vytěžit alespoň bod. A začínají aktivně. Svoboda střelu z úhlu ale bezpečně kryje.

60:01

Začalo prodloužení.

Konec zápasu.

59:54

České Budějovice právě vstřelily branku!
O osudu utkání je definitivně rozhodnuto. Po Novákově střele se k dorážce do prázdné dostal pohotový JAKUB ČÍŽEK! Asistence: Pavel Novák.

58:55

Tomáš Hubata se vrací zpět na ledovou plochu, Motor jedno z klíčových oslabení ustál bez újmy.

57:11

Nebezpečně v oslabení ujel Aleš Řezáč! Najel si do střelecké pozice z pravého křídla a pozemní střelou zamířil na vzdálenější tyč. Radosta na poslední chvíli zasahuje betonem.

56:55

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hubata – 2 min., nedovolené bránění).

56:32

Daniel Dudáček ztratil kotouč na útočné modré čáře, avšak mrzet ho to nemuselo. Motorácká defenzíva se včas vrátila a žďárské hráče v brejku ke střele nepropustila.

55:55

Téměř ihned po vhazování se domácí provinili zakázaným uvolněním, které tak vrátí hru opět před Svobodu.

55:46

Z velké vzdálenosti vypálil Jan Klodner. A střela to nebyla vůbec špatná. Daniel Svoboda ji však sledoval a následně puk přikryl na své výstroji.

54:40

Jaroslav Pouzar dostal solidní přihrávku do středního pásma, odkud se pokusil založit vlastní samostatnou akci. Těsně před Radostovou svatyní se ale až ke střeleckému pokusu bohužel pro něj neprodral.

53:38

A právě na icing reaguje domácí střídačka oddychovým časem.

53:38

Budínův pokus od modré čáry nebyl vůbec špatný, leč až ke Svobodovi se nedostal. Odrazil se jen od některého z hráčů před brankou. Českobudějovičtí následně vyhazují na zakázané uvolnění.

52:24

Aleš Řezáč zkusil zacílit k bližší tyči. To se mu povedlo. Radosta za pomocí vyrážečky kotouč dostal jen před sebe. A s následnými dorážkami si již žďárští hráči poradili.

51:39

Matěj Mikulík se pokusil prosadit v útočném pásmu. Bohužel pro něj si ale nepřišel na jednoho z posledních domácích beků. Mikulíkův následný pokus nemohl motorácké defenzivě nadělat větší obtíže.

50:02

Jakub Černohorský je dnes velmi aktivní. Žďárský obránce nyní nahodil kotouč již ze středního pásma. Padající kotouč následně Svoboda stáhl ze vzduchu.

49:23

Robert Bačo společně se svým spoluhráčem procpal kotouč až ke Svobodovi. Ten jej bez problému ukrývá pod svou rukavicí, bude se tedy vhazovat po jeho levé ruce.

48:38

Daniel Dudáček se na modré čáře zbavil protihráče parádní kličkou, načež se pokusil o střelecký pokus. Ten nicméně skončil jen na prvním bránícím hráči, který jej zblokoval.

47:48

Jakub Konečný se pokusil rozehrát útočnou akci, avšak jeden z domácích se k němu včas stáhl a přihrávku zablokoval, a dokonce vybojoval puk pro svůj tým.

46:59

Klodner zavezl kotouč do útočného pásma, kde ihned po přejetí útočné modré čáry vypálil. Svoboda v pohodě kryje a rozehrává na své spoluhráče.

45:53

Jeden z domácích hráčů se pokusil o rozehrávku směrem do středního pásma. Kotouč ale nakonec končí až na zakázaném uvolnění, hra se tedy přesune před Svobodu.

45:10

Nechybělo mnoho a Jakub Čížek by se dostal do zajímavé střelecké pozice. Poslední žďárský obránce se ale o kotouč obrat nenechal.

44:15

A ani následný pokus o založení útoku žďárským hokejistům příliš nevyšel. Rozhodčí hostující celek pro úmyslný ofsajd vykazuje až do vlastní obranné třetiny.

43:20

Hosté se v útoku dlouze neudrželi, českobudějovičtí hokejisté vyhazují kotouč do středního pásma.

42:58

Na útočné modré čáře Motoru obral hosty o kotouč Daniel Dudáček, který následně s ničím neváhal a vystřelil. Jeho pokus ale přelétl horní tyčku poměrně razantně.

41:41

Hostujícímu týmu vyhovuje větší prostor na ledě o něco více. Žďárští se drží v pásmu, ovšem Svoboda si žádný z nebezpečnějších zásahů připisovat nemusel.

40:11

Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Nagy – 2 min., zdržování hry / úprava výstroje).

40:11

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (J. Novák – 2 min., podrážení).

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je za námi a o něco spokojenější stále může být domácí Motor. Ten se radoval ze vstřelené branky hned dvakrát. Své první branky se dočkali i Žďárští, když se trefil Jakub Filip. Uvidíme, zda domácí své vedení udrží.

Další třetina začne přibližně v 13:52.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:43

České Budějovice právě vstřelily branku!
Domácí hokejisté se mohou radovat ze své třetí vstřelené branky! Michal Silný poslal kotouč na brankoviště, kde jej některý ze Žďárských srazil k JANU JANOCHOVI, a ten neměl s následným uklizením kotouče za brankovou čáru problém. Bez asistence.

37:47

Dominik Vašíček se ve velké rychlosti dostal až do zakončení, a to i přes to, že se ho pokusilo bránit několik domácích hráčů. Nicméně Svoboda následně kotouč v pohodě udržel někde ve výstroji.

37:14

Velmi povedenou defenzivní prací se prezentoval Tomáš Hubata, který se včas stáhl k protihráči, jenž se málem dostal do samostatného úniku, a jeho pokus zblokoval.

35:30

Jakub Novák se po chybě protihráče dostal ke střele od modré čáry. Ta nebyla vůbec špatná, ale skrze blok hráčů před brankou se neprodrala. Žďár se záhy poté osvobozuje.

34:38

Vzápětí se hostující celek pokoušel o srovnání skóre! Pavle Vojinovič vyslal nebezpečnou střelu z velkého úhlu, Svoboda byl ale pozorný a pokus vytěsnil mimo nebezpečí.

33:32

Žďár právě vstřelil branku!
Na žďárské střídačce propuká velká radost, hosté totiž snižují na rozdíl jediné branky! Jiří Puczek našel JAKUBA FILIPA, a ten se se svou střelou nemýlil! Asistence: Jiří Puczek, Martin Nagy.

33:06

Svoboda nejprve vyrazil jeden z hostujících pokusů před sebe. U brankoviště stál pohotový Maroš Jedlička, který se snažil zakončit ke vzdálenější tyči. Tam se domácí brankář ale včas přesunul a puk bezvadně uschoval ve výstroji.

32:30

Na ledové ploše se toho nyní moc neděje. Domácí hokejisté se pokoušejí usadit v útočném pásmu, to se jim ale prozatím nedaří.

30:34

Jakub Konečný se efektivně zbavil protihráče, díky čemuž se ocitl v těsné blízkosti branky. Svoboda musel krýt střelu z úhlu, se kterou nakonec neměl moc problémů.

29:25

Černohorský vystihl soupeřovu rozehrávku a dostal se až do útočného pásma. Tam byl ze svého týmu ale zcela sám a proti několikanásobné soupeřově přesile neměl moc šancí.

27:22

České Budějovice právě vstřelily branku!
Českobudějovičtí hokejisté jdou ještě do komfortnější pozice! Václav Prospal poslal do střelecké pozice PAVLA NOVÁKA, který z pravého křídla prostřelil žďárského brankáře. Asistence: Václav Prospal, Jakub Čížek.

26:10

Patrik Škola dostal přihrávku na modrou čáru, kde se pokusil využít většího prostoru. Školův pokus ale skončil přímo na vyrážečce hostujícího brankáře.

25:25

Jeden z prvních zákroků si musel připsat také Daniel Svoboda. Domácí brankář neměl se střelou z bezprostřední blízkosti branky větší problémy.

24:48

Jakub Čížek se pokusil zbavit obránců a zakončit z bekhendové strany hole. Kotouč mu ale sjel. O zakončení se vzápětí snažil také Pavel Novák, nicméně ani on Radostu nepřekonal.

23:40

Menší počet hráčů na ledě zatím nepřinesl žádnou výhodu ani jednomu z týmů. Žďárští hokejisté se nyní provinili zakázaným uvolněním, hra se tak přesune před Radostu.

22:57

Síly na ledě se vyrovnají, Jakub Konečný inkasuje dvě minuty za podrážení.

22:07

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vaculík – 2 min., pozdní dohrání).

21:40

Václav Svach přebral kotouč ve středním pásmu a zkoušel se protlačit až do zakončení. Proti několikanásobné soupeřově přesile ale neměl moc šancí, Radosta zasahovat nemusel.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první periodu! Na jejím konci Motor vede 1:0 zásluhou Matouše Hrubce, který svůj brejk proměnil naprosto bezpečně. Českobudějovičtí byli lepším týmem především v druhé půli třetiny, kdy drželi Radostu v permanenci. Na druhé straně musel proti několika žďárským pokusům zasahovat i Svoboda, avšak puk za svá záda nepustil.

20:00

První třetina skončila.

19:52

V posledních sekundách úvodního dějství se snažil ohrozit branku z velkého úhlu Matyáš Grossmann. Bohužel pro něj ale kotouč přes bránícího beka neprocpal. Třetina pomalu končí.

18:24

Téměř z totožného místa jako před chvíli Novák vypálil Dudáček. Ani jeho pokus ale až za brankovou čarou neskončil. Radosta byl pozorný a kotouč vytěsnil mimo brankoviště.

17:46

Jakub Novák se pokusil najít prostor na modré čáře a vypálit. Bohužel pro něj ale jeho projektil končí jen na zadním mantinelu.

17:12

K ohrožení Radostovy svatyně se hnal Michal Silný, který ale přebral přihrávku až za modrou čárou, tudíž sudí zdvihá ruku na znamení postavení mimo hru.

16:27

Matěj Šafář poslal přihrávku na Matouše Hrubec, a ten kotouč zavezl do útočného pásma. Zde se ke střele od mantinelu dostal již zmíněný Šafář. Radosta však s jeho projektilem příliš práce neměl.

15:09

Jakub Čížek se před Radostou zbavil obránce a dostal se až před branku. Jeho pokus si však cestu až za brankovou čáru nenašel. Vzápětí na druhou stranu míří Žďárští.

14:30

Dobrou rychlost ve středním pásmu nabral Aleš Řezáč, který se dostal až do útočné třetiny, kde své štěstí zkusil střelou zpoza obránce. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, leč Radosta si počínal dobře a střelu bezpečně ukryl v lapačce.

13:32

České Budějovice právě vstřelily branku!
Domácí hokejisté se mohou radovat z první branky! Jaroslav Pouzar našel krásnou přihrávkou MATOUŠE HRUBCE, který se dostal do samostatného úniku. Hrubec si položil Radostu na zem a následně kotouč zasunul podél jeho betonu až za brankovou čáru. Asistence: Jaroslav Pouzar, Václav Prospal.

12:27

Jan Klodner vystoupil z obranné řady a vydal se do útočnější pozice. Zhruba z vrcholku kruhu prověřil Svobodovu pozornost. Domácí brankář si připsal další z úspěšných zákroků.

11:14

Na druhé straně musel Radosta dávat pozor na Dudáčkův pokus. Domácí obránce pálil z velké dálky. Radosta se včas přemístil a kotouč vyrazil mimo nebezpečí.

10:12

Puk na pravý kotouč dostal Pětník, jen zkusil Svobodu ohrozit ihned z prvního dotyku. Autor střely ale při nápřahu upadl, tudíž jeho projektil neměl potřebnou razanci. Svoboda následně nemá se zákrokem problém.

09:01

Na útočné modré čáře napřáhl ke střele Matěj Šafář, který následně dostal přihrávku a vypálil. Radosta letící kotouč ve vzduchu měl pod kontrolou, i proto pro něj nebylo problém uschovat jej ve své lapačce.

08:34

Daniel Svoboda za svou brankou zachytil hostující rozehrávku, avšak jeho spoluhráči o chvíli později puk ztratili.

07:22

Janoch přenechal kotouč Svachovi, který tak získal prostor a od modré čáry si mohl sjet do výhodnější palebné pozice. Žďárský brankář kotouč vyrazil, na dorážku, o kterou se pokoušel Janoch, potom nedošlo.

06:51

Kotouč ve svém držení mají stále domácí hráči. Ti se ale nyní nemohou dostat přes střední pásmo.

05:40

Hostující tým vyrazil rychle do protiútoku, ten mu ale nevyšel podle představ. Obloučkem padající kotouč se snášel na modrou čáru, kam si najížděl také Nagy. Puk ale stihl stáhnout k zemi jeden z vracejících se českobudějovických hráčů.

04:31

Českobudějovickým hráčům ovšem přechod do další útočné akce nevyšel. Janoch se svým spoluhráčem kotouč v útoku neudrželi dlouze. Na druhou stranu pádí Žďárští.

03:34

Motor vybojoval kotouč ve vlastním pásmu a nyní tedy může v klidu rozehrát další útočnou akci.

02:46

Kombinace první domácí formace skončila u vzdálenější tyče hostujícího brankáře. Zde zakončoval Jakub Čížek, který si ovšem na pozorného strážce svatyně nepřišel.

01:25

Maxmilián Filip zavezl kotouč do pásma a z poměrně velkého úhlu vypálil. Svoboda proti jeho pokusu zaklekl včas a bezpečně jej ukryl ve výstroji.

00:41

Žďárský brankář musel jako první odolávat útokům soupeře. Nejprve vyrazil střelu z bezprostřední blízkosti, následně zkrotil i Školův pokus od modré čáry.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Šafář, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Masopust, Grossmann, Hrubec, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný

SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Vít) – Černohorský, Mikulík, Filip, Klodner, Poizl, Cibuzar, Budín – Filip, Konečný, Vojinovič, Kouba, Jedlička, Pětník, Nečas, Bačo, Puczek, Nagy, Vašíček

Rozhodčí: Lacina – Šimánek, Zíka.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

HC Motor České Budějovice – SKLH Žďár nad Sázavou

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0 - N 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Hrubec (Pouzar, Prospal), 28. Novák (Prospal, Čížek), 39. Janoch, 60. Čížek (Novák), 65. Hrubec – 34. Filip (Puczek, Nagy)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:1   Poizl (ZNS)
0:1   Řezáč (CEM)
2. série:
1:1   Vojinovič (ZNS)
1:0   Hrubec (CEM)
3. série:
1:1   Klodner (ZNS)
1:1   Čížek (CEM)
4. série:
1:1   Vašíček (ZNS)
1:1   P. Novák (CEM)
5. série:
1:1   Černohorský (ZNS)
1:1   Pouzar (CEM)
6. série:
2:1   Hrubec (CEM)
2:1   Jedlička (ZNS)

HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Šafář, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Masopust, Grossmann, Hrubec, Pouzar, Janoch, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný

SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Vít) – Černohorský, Mikulík, Filip, Klodner, Poizl, Cibuzar, Budín – Filip, Konečný, Vojinovič, Kouba, Jedlička, Pětník, Nečas, Bačo, Puczek, Nagy, Vašíček

Rozhodčí: Lacina – Šimánek, Zíka

Průběh zápasu
1. třetina
13:32 CEM 1:0 Hrubec (Pouzar, Prospal)
Po 1. třetině
2. třetina
22:07 CEM 2 Vaculík, pozdní dohrání
22:57 ZNS 2 Konečný, podrážení
27:22 CEM 2:0 Novák (Prospal, Čížek)
33:32 ZNS 2:1 Filip (Puczek, Nagy)
38:43 CEM 3:1 Janoch
Po 2. třetině
3. třetina
40:11 CEM 2 J. Novák, podrážení
40:11 ZNS 2 Nagy, zdržování hry / úprava výstroje
56:55 CEM 2 Hubata, nedovolené bránění
59:54 CEM 4:1 Čížek (Novák)
Konec
Prodloužení
61:06 ZNS 2 Nagy, krosček
po prodl.
Samostatné nájezdy
65:00 CEM 4:1 Hrubec
po s.n.