Menu

Hokej

KHL

Spartak Moskva – HC Slovan Bratislava

4:1

konec (1:0, 1:1, 2:0)

20.10.2018, 16:00 • VTB Ice Palace • Ondřej Belák

Tipsport: 1.65 4.3 4.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji příjemný večer! Někdy příště se budu těšit opět na počtenou. (18:20:55)
Je dobojováno, vítězem dnešního utkání se stává tým Spartak Moskva! Slovanisté tedy klubový rekord, jenž činí sedm výher v řadě, nepřepíší. Zastavili se na pětizápasové hodnotě, Spartak byl dnes nad jejich síly. Domácí tým zvítězil zaslouženě, vytvářel si více šancí, a nebýt výkonu Marka Čiliaka, mohlo být skóre vyšší. Bojovalo se prakticky až do posledních minut, leč pojistky v podání Anatolije Nikonceva a Martinše Karsumse zápas definitivně zlomily. Rusové tak v souboji dvou sousedů v tabulce získávají cenné dva body!

60:00

Konec zápasu.

59:41

Matúš Sukel' se pěkně vytočil zpoza úrovně brankové čáry až k bližší tyčce. Poté se snažil procedit kotouč za Hudáčkova záda, snaha už je to však spíše bezradná.

59:15

Slovan se už do dalšího dobrodružství bez gólmana nepouští, ale přesto ještě tlačí. Aktivní je formace okolo Matúše Sukel'a, která úřaduje v ofenzivní zóně.

58:37

58:37 Martinš KARSUMS - 4:1

58:37

Spartak právě vstřelil branku!
A teď už je úplně jasné, že Belasí šesté vítězství v řadě nepřidají. Zkusili to bez brankáře, ale radují se domácí. Alexandr Chochlačov totiž bekhendem poslal parádní oblouček přes Erica Gelinase. U puku byl první MARTINŠ KARSUMS, jenž jej dovezl skoro až do brány. Asistence: Alexandr Chochlačov.

57:16

57:16 Anatolij NIKONCEV - 3:1

57:16

Spartak právě vstřelil branku!
Zřejmě je rozhodnuto! ANATOLIJ NIKONCEV přejel modrou čáru, načež vystřelil zápěstím zpoza Michala Sersena. Marek Čiliak, který byl dnes fantastický, si vybral trošku slabší chvilku, a nechal kotouč propadnout přes rukavici až za čáru. 3:1! Bez asistence.

56:52

Trošku kuriózní situace. Vladislav Provolněv ztratil puk kdesi ve výstroji, o čemž původně sám nevěděl. Po chvíli zmatení se nezvěstný kousek černé gumy úspěšně objevil.

56:31

Michal Řepík projel po pravé straně do ofenzivní zóny, a z velice ostrého úhlu poslal pozdrav Hudáčkovi. Ten zkontroloval dráhu střely, která mířila mimo tři tyče.

56:10

Slovan stupňuje aktivitu. Přestože se mu nedaří vytváření šancí, začíná mít ruský celek s bruslivým soupeřem menší problémy. Nyní vyhodil Spartak pouze za cenu icingu.

55:20

Mário Lunter za kruhy až příliš dlouho otálel se střelbou. Byl tedy atakován, a z pobytu v útočném pásmu tentokráte bratislavští hokejisté nic většího nevytěží.

54:55

Casey Bailey se nerozpakoval, a z velké dálky napálil puk na branku. Střela skončil na zadním hrazení, načež se ke kusu gumy dostal Chad Rau, a pěkně jej nabízel právě Baileymu na teč. Ta se, bohužel pro hosty, nevydařila podle představ.

54:28

Aktivní Enver Lisin tentokráte přihrával. Adresátem byl Martinš Karsums, jenž pálil bez přípravy. Projektil zblokoval jeden z obětavých obránců Slovanu až do ochranné sítě.

53:46

Enver Lisin hezky vystřelil přes bránícího Sersena, Marek Čiliak si jeho pokus našel a vyrazil jej. Lisin slovenského gólmana za malou chvíli prověřil znovu.

53:10

Nyní se domácí z obranné třetiny poměrně rychle vymanili. Jaroslav Kosov se poté snažil něco vymyslet před Čiliakem, avšak skákavý puk nezkrotil a musel vycestovat až do rohu ledové plochy.

52:27

Adam Jánošík kombinuje s Matúšem Sukel'em. Oba obránci čekali na dostřídání svých spoluhráčů, poté už se Slovan vrhá vpřed. Vytvoří si nějakou šanci?

51:33

Hanzlovi se puk trošku zamotal pod brusle. Přesto relativně pěkně přihrával Lisinovi, ale ten to nečekal, a taktéž ztratil černou gumu kdesi pod nohama. Slovanisté obracejí hru.

Spartak Moskva – HC Slovan Bratislava

4:1

konec (1:0, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Kalinin (Lisin, Karsums), 29. Kosov (Zubov), 58. Nikoncev, 59. Karsums (Chochlačov) – 38. Lamper

Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kutějkin (A), Grigorev, Kalinin (C), Kulik, A. Osipov, Dyblenko, Provolněv – Daugavinš, R. Hanzl, Lisin – Chochlačov, Maxwell, Talalujev – Nikoncev, Zubov (A), Kosov – Leščenko, A. Voronin, Karsums – Šalagin.

HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Grman, Meszároš (A), Klok, Jánošík, Bačik, Švarný – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Sukel', Rau – Lamper, C. Bailey, Lunter – Baranov, Chipchura, Hrnka.

Rozhodčí: Gusev, Kulakov.

Průběh zápasu
1. třetina
03:25 SPM 1:0 Kalinin (Lisin, Karsums)
07:00 SPM 2 příliš mnoho hráčů
Po 1. třetině
2. třetina
22:57 SBA 2 Bačik, podrážení
28:24 SPM 2:0 Kosov (Zubov)
37:54 SBA 2:1 Lamper
38:44 SPM 2 Kalinin, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
42:59 SBA 2 Taffe, podrážení
57:16 SPM 3:1 Nikoncev
58:37 SPM 4:1 Karsums (Chochlačov)
Konec