Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Severní Irsko – Izrael

3:0

konec (2:0)

11.09.2018, 20:45 • Windsor Park, Belfast (NIR) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.38 3.01 3.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

A další velká šance a potřetí branková konstrukce za zády brankáře Haimova, kterou tentokrát orazítkoval Steven Davis! Tak nakonec se o tyč nejednalo a Washington byl hráčem, který pálil těsně mimo.

86

Severní Irové nemají dost a ještě se snaží prosadit, střela střídajícího Washingtona ze slibné pozice ale byla zablokována!

82

Peretz z nadějné pozice minul bránu Severního Irska a poté mu hodně zatrnulo, protože na opačné straně pálil do tyče obránce Carhcart! Severní Irsko podruhé v zápase orazítkovalo brankovou konstrukci, za tříbrankového vedení ho to ale mrzet nemusí.

77

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Shane Ferguson, přichází Stuart Dallas.

74

Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Munas Dabbur, přichází Omri Glazer.

71

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází George Saville, přichází Michael Smith.

67

67. Gavin WHYTE - 3:0

67

Severní Irsko právě vstřelilo branku!
Fotbalisté Izraele utrpěli obrovskou facku, když střelu střídajícího Bittona zneškodnil brankář McGovern a po následném protiútoku udeřil střídající GAVIN WHYTE, který poslal Severní Irsko do tříbrankového trháku! Jeden z obránců Iztraele zahrál velice špatnou malou domů a domácí výběr se dostal na levé straně šestnáctky po dlouhém nákopu k přízemnímu centru, který brankář Haimov nedokázal zachytit, a Gavin Whyte z blízkosti zamířil po zemi do prázdné brány.

65

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Will Grigg, přichází Conor Washington.

65

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Jordan Jones, přichází Gavin Whyte.

65

Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Elazar Dasa, přichází Oren Bitton.

58

Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Tomer Hemed, přichází Diaa Seba.

58

Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Dor Micha, přichází Alon Turgeman.

46

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Trevor Carson, přichází Michael McGovern.

46

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Corry Evans, přichází Oliver Norwood.

46

Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Ayad Habashi, přichází Nisso Kapiloto.

45

Yeini měl obrovskou šanci, když po centru Natcha ze standardní situace mířil velice dobře, jenže Carson vytáhl úžasný zákrok a podržel Severní Irsko v závěru prvního poločasu nad vodou!

44

Hra v závěru prvního poločasu po druhém gólu Severního Irska ožila a stejně tak hlediště, které nyní bylo svědky toho, jak nádhernou střelu Stuarta Dallase zastavila branková konstrukce!

41

41. Stuart DALLAS - 2:0

41

Severní Irsko právě vstřelilo branku!
Peretz sice úspěšně zablokoval pokus Stevena Davise, jenže Saville rychle vrátil míč do ohně a STUART DALLAS toho po jeho přetaženém centru z levé strany využil, když krátce před koncem prvního poločasu na vzdálenější pravé tyči parádním volejem poslal míč pod tělem padajícího brankáře Haimova do sítě a zdvojnásobil vedení Severního Irska!

40

Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Talb Twatha, přichází Samuel Scheimann.

39

Ayad Habashi to přehnal šest minut před koncem prvního poločasu s důrazem a za ostrý faul viděl první žlutou kartu utkání.

23

Dabbur napřáhl k povedené střele, která konečně mířila mezi tři tyče. Carson byl ovšem připraven a připsal si první zákrok.

13

13. Steven DAVIS - 1:0

13

Severní Irsko právě vstřelilo branku!
Severní Irsko vybojovalo svůj první rohový kop v zápase a po jeho rozehrání dokázalo hned z první střely na bránu udeřit, když se prosadil STEVEN DAVIS a rozradostnil fanoušky ve Windsor Parku! Kapitán domácího výběru využil zpětné přihrávky přímo z rohového kopu a střelou bez přípravy z hranice šestnáctky vymetl bližší pravý horní roh brány. Severní Irsko vede nad Izraelem 1:0.

Severní Irsko – Izrael

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Davis, 41. Dallas, 67. Whyte

Karty:   39. Habashi (ISR)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 9:6.

Severní Irsko: Carson (46. McGovern) – McNair, J. Evans, Cathcart, Lewis – S. Davis (C), C. Evans (46. Norwood), Saville (71. Smith) – Dallas (77. Ferguson), Grigg (65. Washington), Jones (65. Whyte).
Náhradníci: Peacock-Farrell, McGovern – C. McLaughlin, Smith, McGinn, Washington, K. Lafferty, Ferguson, Norwood, Boyce, Ward, Whyte. Trenér: Michael O'Neill.

Izrael: Haimov – Dasa (65. Bitton), Twatha (40. Scheimann), Habashi (46. Kapiloto), Yeini – Tibi, Natcho (C), D. Peretz, Micha (58. Turgeman) – Hemed (58. Seba), Dabbur (74. Glazer).
Náhradníci: Kannadli, Amos – Scheimann, Kapiloto, Plakuščenko, Einbinder, Turgeman, Seba, Glazer, Bitton. Trenér: Andreas Herzog.

Rozhodčí: Bas Nijhuis. Asistenti: Rob van de Ven, Joost van Zuilen. Čtvrtý rozhodčí: Dennis Higler (všichni NED)