Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Jižní Korea – Chile

0:0

konec (0:0)

11.09.2018, 13:00 • Suwon World Cup Stadium (Suwon) • David Suchý

Tipsport: 3.11 3.3 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (14:51:43)
Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 1:6. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:7.
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což určitě čekal málokdo. V prvním poločase jsme viděli pouze jednu vyloženou šanci, naopak v tom druhém jsme viděly ofenzivní hody. Chilané byli směrem dopředu aktivnější, z čehož pochopitelně pramenily také šance. Hosté se ale prosadit nedokázali, stejně tak na tom byli i Jihokorejci, kteří zkrátka nenašli cestičku za Ariasova záda.

90+4

Konec zápasu.

90+4

To je neskutečné! Jeden z domácích obránců udělal obrovskou minelu, po které se Valdés řítil sám na bránu. Hostující útočník udělal brankáři kličku, poté ale vůbec netrefil branku.

90+2

Jedna z posledních akcí tohoto zápasu, Chile chystá rozehrávku z vlastní poloviny. Domácí hráči okamžitě spěchají za balón.

90+1

Isla vhazoval od pravé postranní čáry, jeho kolega Díaz si ale s míčem moc dlouho nepohrál. Na druhé straně si In-Beom pomohl faulem.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází I Jong, přichází Hwan Kim.

88

Do konce zápasu nezbývá už moc času, určitě ale můžeme počítat s nastaveným časem. Navíc si domácí přichystali další rohový kop.

87

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Angelo Sagal, přichází Martin Rodríguez.

87

In-Beom se pokoušel poslat míč do pokutového území, jenomže jako poslední se dotkl míče právě domácí hráč. Odkop od hostující branky.

86

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Hi-čchan, přichází Seon-Min.

86

Jenomže ten nebyl rozehrán vůbec dobře, neboť míč skončil za brankovou čárou. Nepomohl tomu ani In-Beom, jenž už nezachytil míč na hrací ploše.

85

Práce také pro Ariase, který musel po střele Jae-Sunga k zemi. Domácí hráč to zkusil ze dvaceti metrů, jeho spoluhráči mají k dispozici roh.

84

Isla se patičkou snažil uvolnit Pulgara, který se přes dobře bránícího In-Beoma do zakončení nedostal. Čin-hjon si s rozehrávkou dává hodně načas.

83

Chile se opět nadechuje k velkému náporu, hosté drží míč na kopačkách dobrou minutu. Jihokorejci spíše čekají, s čím soupeř přijde.

82

Rutinní práce pro domácího brankáře, který si počkal na přímý kop, který směřoval přímo doprostřed branky. Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut.

81

Zbytečná ztráta v podání Maripána přinesla kolmici na Dong-Wona, který šel do souboje s brankářem kopačkou napřed. Tady to zavánělo faulem.

80

Jihokorejci rozehráli nakrátko, což nemuselo být špatné řešení. Hung-Min si totiž parádní finesou hodil míč kolem dvojice protihráčů, poté se ale ocitl za čárou.

79

Hi-čchan se drze dostal až do šestnáctky, odkud v leže přihrával pod sebe. Na penaltovém puntíku zasáhl Isla, jenž poslal míč za brankovou čáru.

78

Ve druhém poločase nevýrazný Hung-Min nejprve zastavil přihrávku, následně se po souboji s protihráčem ocitl na zemi.

77

Rozehrávky z vlastní poloviny se ujal Lichnovsky, který tentokráte rozjel přízemní kombinaci. Chilané se pokouší najít cestičku k brance soupeře.

76

Chile zkrátka není přáno! Prodloužený míč si v pokutovým území našel Valdes, který to zkusil z první. Rána nártem směřovala nad horní konstrukci.

75

Střídající Jeraldino se dostal s míčem na levou stranu, kde ale neuspěl s pokusem o průnik kolem Dong-Wona. Domácí se tak dostali k míči.

74

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Pablo Hernández.
Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Song Jung, přichází In-Beom.

69

V ochozech to pouze zahučelo, domácí málem slavili! Na třetí rohový kop v krátkém časovém sledu si naskočil Jae-Sung, který hlavičkoval kousek vedle brány.

69

Logicky si Jihokorejci přichystali rohový kop, po kterém se k pohotové ráně dostal Jae-Sung. Do dráhy letu míče strčil nohu Lichnovsky, od které se balón odrazil metr vedle tyče.

68

Po hodně dlouhé době jsme se dočkali zakončení z domácí strany. Jednalo se o zablokovanou střelu, o kterou se postaral Dong-Won.

67

Střídající Jae-Sung neúnavně napadal rozehrávku Maripána, nakonec jsme se dočkali dalšího útočného faulu, kterým se provinil domácí forvard.

66

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Miiko Albornoz, přichází Paulo Díaz.

65

Jihokorejci si nyní pořádně zahrávali u vlastní šestnáctky, kde to nakonec zvládli na jedničku. Postupný útok směrem vpřed ale zastavil Maripán.

64

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Hee-Nam, přichází Jae-Sung.

64

64. Vidalova druhá šance.

64

Obrovská šance Chile! Zdálo se, že nadějná akce hostů je u konce, avšak Valdes našel napříč šestnáctkou volného Vidala, který ale selhal v šanci.

63

Naopak mohlo být pro Chile zle. Hi-čchan se prohnal po pravém křídle, následný centr pak našel posledního obránce, kterým byl Isla.

62

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. V těchto vteřinách sledujeme poklidnější pasáž hry, tlak hostujících hráčů zřejmě skončil.

61

Na stadionu v jihokorejském Suwonu panuje opravdu parádní atmosféra. Domácí příznivci jsou u vytržení téměř při každé akci svého celku.

60

Střídající Dong-Won se okamžitě zapojil do napadání rozehrávky soupeře, při této snaze ale fauloval protihráče. Hosté se tak dostanou k míči.

59

Po delší době jsme se dočkali také centru domácích hráčů. Nadvakrát musel zasahovat Maripán, který při prvním odkopu trefil pouze protihráče.

58

58. Vidal mířil nad břevno.

58

Co scházelo! Další pohledná akce v podání hráčů Chile nakonec přinesla zakončení Vidala, které směřovalo pouze na horní síť.

58

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Ju-jo, přichází Dong-Won.

57

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Diego Rubio, přichází Ignacio Jeraldino.

56

Nevýrazný Sagal tak dlouho váhal s centrem, až nakonec málem zaskočil obranu soupeře. U vzdálenější tyče na poslední chvíli zakročil I Jong.

55

Na druhé straně se Hung-minovi nepodařilo vybojovat nedovolený zákrok, navíc šel míč jako poslední od nohy domácího kapitána. Aut pro Chile.

54

Chilané opět zvýšili tempo, naopak domácí evidentně nestíhají. Isla si tentokráte zasekl míč na pravačku, centr na Vidala ale skončil u Čin-hjona.

53

Song-jung se dostal do volného prostoru, odkud zkoušel přenést hru na pravou stranu. V souboji o míč ale uspěl hostující Albornoz.

52

Tentokráte po levém křídle zkoušel Rubio, který si všiml naběhnuvšího Vidala. Tuto přihrávku ale přečetl velice pozorný Jong-kwon.

51

Až nyní jsme se dočkali centrovaného balónu, Isla ale vzdušnou nabídkou nenašel Vidala. Naopak včas zasáhl domácí Hjon-su.

50

Lichnovsky si při rozehrávce hodně zahrával, nakonec se napadající Ju-jo k míči nedostal. Hosté otočili hru k levé postranní čáře.

49

Hung-Min předvedl fotbalovou parádu, jeho klička totiž zaskočila hned dva protihráče, následná přihrávka ale nenašla nikoho v červeném.

48

Hned v samotném úvodu jsme sledovali pohlednou kombinaci hráčů Chile, Čin-hjon nakonec nemusel vůbec zasahovat.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté. Ti budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Aránguiz, přichází Erick Pulgar.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám žádnou branku nenabídl. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, ve které hrály důležitou roli obrany obou celků. Ty totiž fungovaly na jedničku, výsledkem byla pouze jedna vyložená šance, o kterou se postaral hostující Sagal. Jihokorejci se pokouší hrozit z rychlých kontrů, ty si ale soupeř zatím pečlivě hlídá. Druhý poločas začne přibližně ve 14:03.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

44

Nyní se do zakončení dostal domácí Hi-čchan, který svůj pokus nasměroval pouze do náruče Ariase. To byla rutinní práce pro hostujícího brankáře.

43

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta prvního poločasu. Chile se snaží s výsledkem něco udělat, nyní bude mít k dispozici rohový kop zprava.

42

Zatím je překvapivě zcela mimo hru velezkušený Vidal, který se jen zřídkakdy setkává s míčem. Asi nejaktivnějším Chilanem je křídelník Rubio.

41

Žlutou kartu dostává Jong-kwon (Jižní Korea).

41

Se žlutou kartou hrající Medel opět faul, tentokráte si vybral Hung-mina, který pochopitelně nemohl souboj ustát. Domácí okamžitě rozehráli.

40

Další dalekonosná nabídka našla u postranní čáry volného Islu, který předvedl ukázkové zpracování míče. Chile to zkouší poklidnou kombinací.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci. Hrát se bude ještě něco málo přes pět minut, uvidíme zda se bude nastavovat.

38

Ve zcela jasném ofsajdu, se nyní pohyboval Rubio, který by v opačném případě pádil sám na bránu. Výborná práce od pomezního rozhodčího.

37

Jenomže Valdesovi se rozehrávka standardky absolutně nepovedla, míč se totiž stočil až za brankovou čáru. Čin-hjon nemusel vůbec zasahovat.

36

Vidal si všiml na levém křídle volného Albornoze, který si nakonec došel pro faul. Hi-čchan možná trochu zbytečně zatáhl za záchrannou brzdu.

35

Isla to nyní zkoušel směrem dopředu, jeho kostrbatá přihrávka sice směřovala na Vidala, tento záměr ale přečetl vracející se Hung-min.

34

Isla měl velké problémy s bráněním Hung-mina. Nakonec mu na pomoc přispěchal Vidal, který domácího kapitána odzbrojil čistým zákrokem.

33

Máme za sebou něco málo přes třetinu hry. I nadále sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, aktivnější jsou přeci jenom hráči Chile.

32

Domácí celek postihla nemilá informace, neboť zraněný Hong-čchol nebude moci pokračovat ve hře. Doufejme, že se nejedná o nic vážnějšího.

31

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Hong-čchol, přichází Suk Young.

31

Momentálně se nehraje, neboť zdravotní problémy má domácí obránce Hong-čchol. Na scénu okamžitě přispěchal lékařský personál.

30

Lichnovsky se pokoušel přenést hru na pravou stranu, kde se nacházel Aránguiz. Druhý jmenovaný se ale v dobře přihrávky nacházel v ofsajdu.

29

Chilané opět zvýšili aktivitu, jenomže akce po pravém křídle nakonec zakončení nepřinesla. Domácí si mohli odkopem na druhou stranu.

24

Zdá se, že se hosté konečně herně probudili. Další zakončení obstaral Valdes, který z hranice pokutového území mířil metr vedle tyče.

23

Hlavní sudí ignoroval pád hostujícího hráče na zem, Jižní Korea si tak připravila rychlý kontr, který Hi-čchan zakončoval pouze do nohy Ariase.

22

I tady se mohlo žlutit. Napadající Hee-Nam totiž u postranní čáry přišlápl Rubia, nakonec se to obešlo bez žluté výstrahy.

21

Exekuce rohového kopu se chopil Valdes, který centroval do přehuštěného prostoru. Zakončující Lichnovsky ale mířil vysoko nad branku.

20

20. Čin-hjon měl první práci.

20

První vážnější zakončení tohoto zápasu! Valdes chytrou patičkou uvolnil Sagala, jehož obstřel dokázal Čin-hjon vyrazit za cenu rohového kopu.

19

Albornoz si dal do souboje s Hi-čchanem tělo před míč, což pochopitelně přineslo nedovolený zákrok. Chile bude rozehrávat z velké vzdálenosti.

18

Na opačné straně velmi dobře zakročil Hjon-su, který vytasil náramně přesný skluz proti Rubiovi. Aby toho nebylo málo, tak domácí brankář opět trefil protihráče, i tentokráte se míč odrazil daleko od nohy hráče Chile.

17

Aktivní Hi-čchan si nabíhal na dalekonosnou kolmici, která i v tomto případě ztrácela větší přesnost. Arias si připsal další snadnou práci.

16

Domácí rozehráli volný kop nakrátko, Hong-čchol ale neodcentroval přes stojícího Islu. I tak si Jižní Korea vybojovala další autové vhazování.

15

Obrana hostujícího celku byla otevřená, čehož se pokoušel využít Hee-Nam. Jeho manévr na levou nohu ale přečetl pozorný Lichnovsky.

14

Aránguiz neúnavně napadal rozehrávku soupeře a málem to přineslo kýžený úspěch. Čin-hjon ale trefil pouze protihráče, od kterého se míč dostal za čáru.

13

Žlutou kartu dostává Gary Medel (Chile).

12

Hung-Min ještě zabojoval u postranní čáry, kde se mu podařilo zachytit zdánlivě ztracený míč. Jeho kolega Ju-jo si ale kopl míč daleko od nohy.

11

Avšak pouze na krátký časový úsek, útočným faulem se totiž prezentoval Hi-čchan. Chilané okamžitě rozehráli z vlastní poloviny.

10

Na opačné straně musel hodně rychle z branky Čin-hjon, který byl u míče rychleji. Jižní Korea se okamžitě dostala s míčem na útočnou polovinu.

9

Young-Jung oloupil jednoho z protihráčů o míč a ihned servíroval kolmici na Hi-čchana. Přihrávka nakonec skončil v náruči Ariase.

8

Obrana asijské reprezentace nyní uklidnila hru, míč putuje z kopačky na kopačku. S míčem si zahrál také brankář Čin-hjon.

7

Nyní na zemi skončil domácí kapitán Hung-min, kterému se nepodařilo ustát předchozí osobní souboj. O faul se ale nejednalo.

6

Standardka směřovala na zcela osamoceného Vidala, který se ještě pokoušel vracet míč do ohně. Obrana domácích ale zakročila na jedničku.

5

Tím dalším, kdo si pomohl nedovoleným zákroke, byl domácí zadák Hjon-Su. Hlavní sudí mu udělil hodně ráznou domluvu.

4

Nicméně se nejednalo o nic nebezpečného, míč skončil až za postranní čárou. I Jong bude vhazovat z pravé strany.

3

Hned v samotném úvodu se jeden z domácích provinil faulem, soupeř tak bude zahrávat standardku z vlastní poloviny.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Jižní Korea: Čin-hjon – I Jong, Hjon-su, Jong-kwon, Hong-čchol – Song-jung, Hee-Nam, Young-Jung – Hi-čchan, Ju-jo, Hung-min (C)
Náhradníci: Seung-Gyu Bum-Keun – Moon-Hwan, Seung-Hyun, Suk-Young, Seung-Woo, Seon-Min, In-Beom, Min-Jae, Jae-Sung II, Dong-Won, Se-Jong

Chile: Arias – Isla, Lichnovsky, Maripán, Albornoz – Medel (C), Vidal – Sagal, Valdés, Rubio – Aránguiz
Náhradníci: Cortés, Vigouroux – Roco, Henríquez, Reyes, Sierralta, Hernández, Geraldino, Díaz,Pulgar, Rodríguez.
Chile

Na druhé straně se nachází Chile, které se mistrovství světa vůbec nezúčastnilo. Chilané totiž absolutně nezvládli poslední zápasy kvalifikační skupiny, porážka z posledního utkání je odsunula na konečnou šestou pozici. Hostující tým dnešního utkání si alespoň naplánoval několik přátelských zápasů, konkrétněji jich bylo pět. Chile ucítilo hořkost porážky pouze v jediném případě, a sice proti Rumunsku, které zvládlo přestřelku mnohem lépe, neboť zvítězilo 3:0. Chilané si připsali dvě vítězství, stalo se tomu tak proti Švédsku a Srbsku. Fanoušci se také dočkali dvou nerozhodných výsledků, nejprve Chile remizovalo s Dánskem, v posledním utkání také s Polskem.
Jižní Korea

Jihokorejci se narozdíl od svého dnešního soupeře účastnili uplynulého šampionátu, na něm pak předváděli celkem očekávané výkony. Jižní Korea se nakonec musela smířit s konečnou třetí pozici, přičemž jí na jistotu postupu scházely tři body. Vše začalo úvodním zápasem proti Švédsku, který rozhodla jediná branka, o kterou se postaral švédský obránce Granqvist. Jihokorejci nezvítězili ani ve druhém utkání, tentokráte nestačili na Mexiko, které si nakonec odneslo očekávanou výhru 2:1. Zřejmě nejpřekvapivější výsledek celého šampionátu zaznamenalo utkání mezi Jižní Koreou a Německem. Druhý jmenovaný celek naprosto neunesl tíhu okamžiku, velkému outsiderovi totiž podlehl výsledkem 2:0.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Mimo Ligy národů, jsou na programu také přátelské zápasy. My budeme společně sledovat souboj mezi Jižní Koreou a Chile.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

Jižní Korea – Chile

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   41. Jong-kwon (KOR), 90+1. In-Beom (KOR) – 13. Medel (CLE)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 1:6. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:7.

Jižní Korea: Čin-hjon – I Jong (89. Hwan Kim), Hjon-su, Jong-kwon, Hong-čchol (31. Suk Young) – Song-jung (74. In-Beom), Hee-Nam (64. Jae-Sung), Young-Jung – Hi-čchan (86. Seon-min), Ju-jo (58. Dong-Won), Hung-min (C)
Náhradníci: Seung-Gyu Bum-Keun – Moon-Hwan, Seung-Hyun, Suk-Young, Seung-Woo, Seon-Min, In-Beom, Min-Jae, Jae-Sung II, Dong-Won, Se-Jong

Chile: Arias – Isla, Lichnovsky, Maripán, Albornoz (66. Díaz) – Medel (C), Vidal (74. Hernández) – Sagal (87. Rodríguez), Valdés, Rubio (57. Jeraldino) – Aránguiz (46. Pulgar)
Náhradníci: Cortés, Vigouroux – Roco, Henríquez, Reyes, Sierralta, Hernández, Geraldino, Díaz, Pulgar, Rodríguez