Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga A

Island – Belgie

0:3

konec (0:2)

11.09.2018, 20:45 • Laugardalsvöllur, Reykjavík • Skupina 2 • Daniel Fekets (@DFekets)

Tipsport: 10.0 5.83 1.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Zřejmě poslední velká šance v zápase! Mohlo to být o čtyři góly, neboť Meunier našel nohu Mertense, který přestřelil zadní šibenici jenom o pár centimetrů.

90+1

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty.

89

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Thorgan Hazard.

84

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Hallfredsson, přichází Arnor Traustason.

81

81. Romelu LUKAKU - 0:3

81

Belgie právě vstřelila branku!
Dnes je už rozhodnuto! Belgie využila chyby Islandu v rozehrávce a Mertens naservíroval z pravé strany přízemní pas. Na ten si před bránu naběhl ROMELU LUKAKU a jemnou tečí posunul balón do branky. 0:3. Asistence: Dries Mertens.

80

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Youri Tielemans, přichází Moussa Sidi Yaya Dembélé.

80

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Ari Skúlason, přichází Guðlaugur Victor Pálsson.

79

Lukaku měl na kopačce další šanci! Belgičané ukázali svou sílu v tom, že z nevýhodné pozice udělali výhodnou a hnali se kupředu. Hazard přihrál právě Lukakuovi a ten si míč posunul na levačku a vypálil pouze do padajícího beka.

71

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Jón Bödvarsson, přichází Kolbeinn Sigthórsson.

70

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Nacer Chadli.

70

Krásná rána Gylfiho Sigurdssona a snad ještě lepší zákrok Courtoise! Kapitán domácích vypálil z dálky celkem nečekaně, ale za to velmi přesně.

63

Krásna akce Belgie. Lukaku dostal míč z levé strany a rychle jej posunul na volného Meuniera. Ten zakončoval šajtlí po zemi a trefil přední tyč brány domácích.

55

Žlutou kartu dostává Birkir Sävarsson (Island).

54

Nejtěžší zákrok pro Courtoise prozatím v dnešním zápase! Bödvarsson si dobře naběhl za obranu a ze strany se dostal ke střele. Sice byl ve velkém úhlu, ale jeho tvrdý pokus nadělal brankáři Belgie potíže. Courtois musel předvést těžký zákrok.

35

Lukaku se opět prosadil v hlavičkovém souboji s Ingasonem a málem byl z toho třetí gól. Hlavička belgického kanonýra šla o kousek nad břevno.

31

31. Romelu LUKAKU - 0:2

31

Belgie právě vstřelila branku!
To je studená sprcha pro Island! Belgičané kopali rohový kop, který si našel na hranici malého vápna Kompany, jehož hlavičku vyrazil brankář před sebe. Toho ale využil ROMELU LUKAKU, který pohotově poslal míč za záda Halldórssona.

29

29. Eden HAZARD - 0:1

29

Belgie právě vstřelila branku!
První gól Belgie je na světě. Lukaku v pokutovém území byl stažen Ingasonem a sudí nařídil penaltu. K ní se postavil EDEN HAZARD a jak jsme u něj zvyklí s přehledem proměnil. Míč kopl ze svého pohledu na pravou stranu a brankáře poslal na stranu druhou.

28

Penalta pro Belgii!

15

První náznak obrovské šance! Bjarnason nádherně zrychlil hru, průnikovou přihrávku poslal na Bödvarssona, který centroval do pokutového území. Tam našel v dobré pozici Gylfiho Sigurdssona, jehož rána byla zablokována.

Island – Belgie

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 29. E. Hazard (pen.), 31. R. Lukaku (Kompany), 81. R. Lukaku (D. Mertens)

Karty:   55. Sävarsson (ISL)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:9. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:7.

Island: Halldórsson – Sävarsson, R. Sigurdsson, Ingason, Magnússon – Sigurjónsson, B. Bjarnason, Thorarinsson (84. Traustason), A. Skúlason (80. Pálsson) – G. Sigurdsson (C) – Bödvarsson (71. Sigthórsson).
Náhradníci: Schram, Rúnarsson – Fjóluson, Pálsson, E. Bjarnason, Sigthórsson, Kjartansson, Árnason, Eyjólfsson, B. Sigurdarson, Gíslason, Traustason.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, Tielemans (80. M. Dembélé), Witsel, Carrasco (70. Chadli) – D. Mertens, R. Lukaku, E. Hazard (C) (89. T. Hazard).
Náhradníci: Sels, Casteels – Batshuayi, Chadli, Castagne, Boyata, M. Dembélé, Vanaken, T. Hazard, Dendoncker, B. Verstraete, Vermaelen.

Rozhodčí: Karasev – Demeško, Luněv (všichni Rusko)