Menu

Hokej

Play-off 2. ligy, skupina Střed

BK Havlíčkův Brod – HC David Servis Č. Budějovice

7:4

konec (2:2, 3:1, 2:1) Stav série: 3:0

07.03.2018, 18:00 • ZS Kotlina • Osmifinále • Milan Sochor (@minusochor)

Tipsport: 1.18 6.0 10.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fanoušci si žádají hráče na druhou děkovačku, té už se náš přenos ale týkat nebude. Já vám děkuji za pozornost, přeji úspěšný konec týdne a u dalších přenosů se těším zase na počtenou. (20:16:34)
Je to tak, Bruslaři vítězí v sérii 3:0 na zápasy a teď jsou na ledě k vidění dva špalíry hráčů, kteří si třesou pravicemi. Jedni děkují soupeři za férovou bitvu, druzí gratulují k postupu. K tomu Bruslaře nasměřoval po polovině třetí třetiny Miroslav Třetina, Milan Dančišin ale v přesilové hře pět na tři utkání zdramatizoval. Hosté se snažili dostat na dostřel při hře bez brankáře, nicméně gólem do prázdné brány potvrdil vítězství Havlíčkova Brodu Lukáš Endál.

Střely na branku: 30:32

Konec zápasu.

59:51

Tomáš Semrád s Petrem Kuchtou si přihrávají za vlastní bránou a Čeněk Novák už zvedá ruce nad hlavu. Hosté po sympatickém výkonu už nemají psychickou sílu napadat.

59:28

S pukem hrají hosté, teď už je ale jasné, že do další fáze vyřazovacích bojů postoupí Bruslaři. Domácí kotel oslavuje.

58:38

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
S největší pravděpodobností je rozhodnuto! David Kozlík po mantinelu prostrčil puk k LUKÁŠI ENDÁLOVI. Ten si celou cestu až k bráně vezl na zádech Jana Radoše a kromě něj dovezl do sítě i kotouč! Asistence: David Kozlík, Tomáš Semrád.

58:14

Hosté nahodili puk do útočného pásma. Ten ale zachytila obrana Havlíčkova Bordu a znovu je posunula na střed hřiště.

57:48

Miroslav Třetina přetlačil hostujícího obránce a vystrčil skrz něj kotouč ve z vlastního pásma.

57:37

Jenže se dostali ven z pásma a kotouč nakonec ukořistili domácí. Kryštof Kulhánek se pokusil trefit prázdnou bránu, je z toho ale pouze zakázané uvolnění.

56:54

Milan Dudáček spěchá na střídačku, hosté hrají se šesti hráči v poli!

56:47

Českobudějovičtí byli na buly tentokrát šikovnější a okamžitě vypálili na bránu. Střelu Romana Šulčíka z vrcholku pravého kruhu Novák vyrazil.

56:41

Domácí vyhráli buly ve vlastním pásmu a David Vala jej o plexisklo vyhodil mezi diváky. Jihočeši se dožadují trestu za zdržování hry.

56:05

Bruslaři jsou kompletní. Hosté se ovšem drží v útočném pásmu a ještě to bude drama.

55:48

Lukáš Kříž tvrdě vypálil od modré čáry. Čeněk Novák měl ale dobrý výhled a jeho ránu vytěsnil vyrážečkou do ochranné sítě.

55:37

Bruslaři vyhráli buly a od té doby drží soupeře na jeho polovině hřiště, kde sbírají cenné sekundy z druhého trestu.

54:48

David Servis právě vstřelil branku!
Hosté přesilovou hru pěti proti třem využívají! Po střele Lukáše Kříže se kotouč odrazil od zadního mantinelu k MILANU DANČIŠINOVI, jenž pohodlně zametl puk do odkryté klece! Asistence: Lukáš Kříž.

54:36

Roman Šulčík dostal přihrávku na pravý kruh, jeho rána ale mířila mimo a málem zasáhla Milana Dančišina do helmy.

54:05

Hosté si berou oddechový čas a v dvojnásobné početní převaze, která může trvat až dvě minuty, se pokusí utkání zdramatizovat!

54:05

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Třetina – 2 min., podražení).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., sekání).
Dnešnímu utkání přihlíží 806 diváků.

52:50

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři nahodili puk do útočného pásma a už se zdálo, že o něj přijdou. Jan Milfait ale vybojoval kotouč a natlačil se před brankoviště. Po jeho ráně se dostal k dorážce Vojtěch Šmíd. Milan Dudáček máchl lapačkou, ale puk vyrazil jen nad sebe a padající kotouč ze vzduchu doklepl do sítě MIROSLAV TŘETINA! Asistence: Vojtěch Šmíd, Jan Milfait.

52:05

Hostům se zatím oslabení daří bránit dobře. Podruhé se osvobodili a teď drží bruslaře za jejich klecí.

51:31

Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Michal – 2 min., krosček).

51:21

Lukáš Endál zakončil svůj výpad z pravé strany střelou zápěstím, která ale míří mimo. Následně se srazil s Janem Radošem, v obličejích obou hráčů můžeme vyčíst bolestivou grimasu. Lukáš Endál míří do šatny.

50:51

Havlíčkův Brod dlouho kombinoval v útočném pásmu. Hosté je sice nepustili před bránu, domácím ale stačí, že se zase o minutu přiblížili postupu do další fáze.

49:50

Bruslaři se už nikam zbytečně neženou a soustředí se spíše na udržení svého náskoku. Hostům čas rychle ubývá.

49:11

Útočník Jihočechů vyvezl puk dopředu po pravém křídle, rukou si odstavil obránce Havlíčkova Brodu a bekhendem nahodil puk na bránu, kde byl připravený Čeněk Novák.

48:21

útočníci Havlíčkova Brodu hýří pohybem a hostujícím obráncům rozehrávku značně komplikují. Dokonce se sami dostávají do šancí z ukořistěných puků.

47:27

Jakub Marek už skočil na led, Jihočeši se tentokrát ubránili bez větších potíží. Jenže hosté by potřebovali spíše útočit, než se bránit.

47:12

Bruslařům podruhé v této početní výhodě nevyšel přechod modré čáry a hra je přerušena vinou ofsajdu.

46:34

Bruslaři se usídlili v pásmu soupeře. Na modré čáře zpracoval puk Tomáš Semrád a nahazoval jej směrem na bránu, jeho pokus byl ale sražený a David Servis se osvobodil.

45:57

Domácí získali puk z buly, pak jim ale kotouč utekl do střední pásma. Při pokusu o návrat před bránu Milana Dudáčka je zastavuje ofsajd.

45:27

Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (J. Marek – 2 min., hákování).

45:13

Lukáš Endál svůj trest odpykal a je vpuštěn zpátky do hry. Domácí se ubránili a stále vedou o dvě branky.

45:05

Milan Dančišin zakončoval zblízka u pravé tyče havlíčkobrodské klece, tam ale domácí brankář žádný prostor nenechal.

44:39

Roman Šulčík si navedl kotouč do okraj levého kruhu, jeho prudká rána ale mířila těsně za vzdálenější tyč.

44:20

David Servis je po dalším vyhození Havlíčkova Brodu v útočném pásmu, jeho kombinace ale zatím ke střele nevede.

43:28

Hosté vyhráli buly v útočném pásmu a po přihrávce Michala Michala tvrdě vypálil Petr Macháček. Čeněk Novák jeho ránu vyrazil levým betonem, následně se bruslaři osvobodili.

43:13

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Endál – 2 min., podražení).

42:36

David Servis se o kousek posunul. Teď bojuje s přechodem středního pásma, kde domácí postavili nepropustnou hráz.

41:44

Hosté drží puk za vlastní bránou, odkud se kvůli dobrému napadání Havlíčkova Brodu nemohou pohnout.

40:36

Čeněk Novák skočil po kotouči před svým brankovištěm a důrazně do něj zajel Jakub Marek. Ten si teď musí vyslechnout pár nevybíravých výrazů od Miroslava Třetiny.

40:15

Hosté nahodili puk do útočného pásma, kde jej sebralo obrana domácích. Ta jej také jen odpálila před napadajícími útočníky na druhou stranu hřiště, zakázané uvolnění se pískat nebude.

40:01

Začala třetí třetina.
Z kraje druhé části domácí otočili skóre, na gól Tomáše Chlubny ale zanedlouho zareagoval Jakub Marek. Postupně začali Bruslaři svírat svého soupeře a byla otázka času, kdy se dočkají zasloužené odměny v podobě gólu. Stalo se tomu tak v šestatřicáté minutě po druhém zásahu Tomáše Chlubny, na který navíc navázal taktéž svojí druhou trefou Jan Milfait.

Střely na bránu: 24:21

Třetí část hry začne přibližně v 19:35.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:53

Poslední sekundy patří hostům. O puk je ale připravil David Vala. Ten si nevšiml najetého Patrika Přidala a vyhodil puk jen na zakázané uvolnění.

38:45

Tomáš Chlubna pláchl na pravém křídle a zadovkou přihrál z druhé vlny najíždějícímu Petru Kuchtovi, jenž hostující bránu těsně minul. Po něm ještě dorážel z levé strany Lukáš Endál, Milan Dudáček jeho ránu vyrazil.

38:05

Teď naopak nikam nespěchají domácí. Když Jakub Marek ztratil kotouč na úrovni kruhu, Bruslaři jej jen jednoduše posunuli do středního pásma.

36:51

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Mohlo být vyrovnáno, jenže Milan Dančišin tutovku před domácí bránou zahodil. Podle tolik omílaného pravidla se tak červené světla rozsvítilo za opačnou bránou. Lukáš Endál zpoza brány našel JANA MILFAITA, jenž se trefil k bližší tyči a posouvá Bruslaře do dvoubrankového vedení! Asistence: Lukáš Endál.

35:29

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři znovu vedou! Martin Kříž trpělivě držel puk na holi v obranném pásmu a ve chvíli, kdy šli hosté chybně střídat, uvolnil na modré čáře číhajícího TOMÁŠE CHLUBNU. Ten udělal tři rychlé kroky a prostřelil Milana Dudáčka kolem vyrážečky! Asistence: Martin Kříž, Petr Kuchta.

34:59

Martin Kříž ukořistil kotouč. Přejel s ním k modré čáře a nahodil jej na bránu. Milan Dudáček jej raději podržel ve své moci, bude se vhazovat po jeho levici.

34:17

Jan Milfait se vyhnul obránci soupeře, obkroužil bránu a už se snažil přihrát, v rozhodující moment mu ale puk sklouzl z hole.

33:49

Hosté si zbytečně trable nepřidělávají. Když obránce cítí na zádech napadajícího Miroslava Třetinu, prostě puk napálí o mantinel daleko od své brány.

33:02

Čeněk Novák vyjel z brány a po nepřesné rozehrávce zabrnkal na nervy zde přítomných. Obrana Havlíčkova Brodu pak puk raději odpálila na zakázané uvolnění.

32:17

David Michálek nabruslil k hostující bráně z levé strany. Jeho prudká rána zápěstím se otřela o boční síť. Následný pokus Tomáše Chlubny z pravého kruhu mířil mimo.

31:48

Jan Milfait vyrazil dopředu po levé straně. Chtěl si obhodit Petra Macháčka a zakončit, sražená rána ale letěla mimo tři tyče.

31:11

Po delší době se hokejisté David Servisu podívali do útočného pásma s pukem na holích. Vážnější možnost si ale nevypracovali.

30:29

Tlak Havlíčkova Brodu neustává. Z vrcholku pravého kruhu cpal puk před brankoviště Tomáš Chlubna, po něm to zkoušel ještě Petr Kuchta. Obrana Jihočechů ale drží pevně.

29:36

V těchto chvílích hrají s pukem výhradně domácí. Při přechodu modré čáry je ale zastavuje ofsajd, hra je přerušena.

28:47

Po vyhrané buly se do puku opřel Jan Milfait. Jeho tvrdá rána mířila přesně do prostoru, kde stál připravený Milan Dudáček.

28:41

Miroslav Třetina zády k bráně posunul puk na brankáře bekhendem. Milan Dudáček jeho zakončení neudržel a dorážet mohl David Kozlík, ten ale puk za ležícího brankáře nedostal.

28:06

Hosté pokračovali v útoční a od modré čáry zkusil štěstí Petr Macháček. Jeho rána byla sražená a vysoký oblouček skončil v Novákově lapačce.

27:41

Michal Michal vyslal přes skrumáž těl puk na bránu od modré čáry, Čeněk Novák si ovšem našel výhled a kotouč pravým betonem vyrazil.

27:18

Jan Milfait měl prostor na levém křídle, který využil ke střele z nápřahu. Rána mu nesedla ideálně a mířila jen do náruče připraveného Dudáčka.

27:10

Tlak Bruslařů narůstá. Těsná obrana David Servisu ovšem zatím pracuje na jedničku, domácí se do šancí dostávají jen obtížně.

26:21

Aktivita je stále na straně Havlíčkova Brodu. Po několika sekundách domácí získali puk z chumlu těl u hrazení a přešli do útoku. David Kozlík objel bránu a bekhendem hledal Miroslava Třetinu u protější tyče, přihrávka ale mířila dál od něj, než by potřeboval.

25:04

Bruslaři jsou v držení kotouč, nedaří se jim ale najít cestu přes střední pásmo, ze kterého se všechny puky vrací zpátky do třetiny Havlíčkova Brodu.

24:21

Jan Milfait po dlouhém sprintu dostihl kotouč v útočném pásmu, u hrazení jej neztratil a rozehrál na modrou čáru. Střelu Davida Valy vytěsnil Milan Dudáček vyrážečkou do ochranné sítě.

23:12

David Servis právě vstřelil branku!
Také Jihočeši využívají přesilovou hru a je opět srovnáno. Jan Radoš vyslal prudký projektil od modré čáry, do kterého ještě vložil hůl JAKUB MAREK a šikovnou tečí překonává domácího brankáře! Asistence: Jan Radoš, Milan Dančišin.

22:46

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Šmíd – 2 min., držení).

21:19

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři otáčí vývoj utkání! Po nahození Filipa Beneše srazil jeden z hostujících obránců svého gólmana, z pod kterého ukořistil puk TOMÁŠ CHLUBNA, objel bránu a zasunul jej do prázdné klece ve chvíli, kdy všichni ostatní koukali na rozhodčí, co se bude dít! Asistence: Filip Beneš, David Vala.

20:50

Luboš Voříšek byl sám mezi kruhy, ale ještě posouval kotouč doprava Davidu Michálkovi. K tomu kotouč nedoputoval, následná dělovka Kryštofa Kulhánka mířila vysoko.

20:28

Bruslaři vyrazili po buly do útoku, tam ale kotouč ztratili. Na druhou stranu vyrazil Milan Dančišin, jeho rána zápěstím skončila v lapačce Čeňka Nováka.

20:01

Začala druhá třetina.
Servismani vlétli do utkání s obrovskou chutí a hned v úvodu Havlíčkovu Brodu pořádně zavařili. Nakonec se také díky trefám Romana Šulčíka a Jakuba Marka dostali do dvoubrankového vedení. Bruslaři ovšem znovu úřadovali v přesilových hrách. Využili hned dvě a po gólech Jana Milfaita s Miroslavem Třetinou je vyrovnáno.

Střely na bránu: 9:12

Druhá perioda začne přibližně v 18:48.

20:00

První třetina skončila.

19:44

S pukem hrají českobudějovičtí obránci za svojí bránou, už se ale příliš nikam neženou. V této části hry se skóre už měnit nebude.

19:02

Před brankovištěm dostal nabito Lukáš Endál, ten ale zblízka nezamířil přesně a stav utkání zůstává vyrovnaný.

18:41

Bruslaři šli po chybě hostů ve třech proti dvěma. Tomáš Semrád ale Patriku Přidalovi nepřihrál ideálně, jeho ránu následně vyrazil Milan Dudáček.

18:02

Havlíčkův Brod středním pásmem postupoval kupředu a rýsovalo se přečíslení, hra je ale přerušena pro přihrávku rukou.

17:18

Jihočeši se do výraznější šance v početní výhodě nedostali a teď už se Martin Kříž vrací zpátky do hry.

16:30

David Servis se rychle vrátil před Čeňka Nováka, stejně tak rychle se ale po vyhození Havlíčkova Brodu musí vrátit zase za svoji klec.

16:06

Tak už ne, Bruslaři vybojovali kotouč a vysokým výhozem se osvobozují. Chvilky klidu využívají ke střídání.

15:41

Roman Šulčík napřáhl k tvrdé ráně na vrcholku pravého kruhu, Kryštof Kulhánek jeho pokus ovšem tělem zablokoval. Akce hostů však pokračuje.

15:18

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (M. Kříž – 2 min., napadení).

15:09

Jiří Ferebauer schovával svoji ránu od levého hrazení za obránce, Vojtěch Šmíd ale jeho pokus zablokoval svojí holí.

14:23

Michal Michal přes Davida Valu neprošel. Po jejich souboji vylétl puk vysoko do vzduchu a hostující bek se jej snažil zpracovat, jenže pro hru vysokou holí se hra přesune do pásma Českých Budějovic.

13:44

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři se podruhé prosazují v početní převaze! Milan Dudáček vyrazil střelu Tomáše Semráda od modré čáry jenom před sebe. Odražený kotouč šikovně přistrčil David Michálek MIROSLAVU TŘETINOVI, který z levého kruhu přišpendlil svoji ránu za přesouvajícího se gólmana! Asistence: David Michálek, Tomáš Semrád.

12:57

Bruslaři svého soupeře zamkli v jeho pásmu a puky létaly nebezpečně kolem brankoviště, hosté nakonec kotouč vybojovali a poslal jej ven z pásma.

12:11

Jihočeši se osvobodili a vyrazili až do útoku. Cpali se před brankoviště tak důrazně, až branková konstrukce vypadla ze svého postavení a hra je přerušena.

11:40

Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Bárta – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).

11:40

U mantinelu se po zákroku drží za obličej Patrik Přidal, který inkasoval krvavé zranění. Rozhodčí se radí a zdá se, že se bude vylučovat.

10:23

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Druhou přesilovou hru domácí už využívají a dostávají se na dostřel! Tomáš Semrád od modré čáry střílenou přihrávkou našel JANA MILFAITA, jenž dokázal nastavit hůl tak šikovně, aby puk zapadl za českobudějovického brankáře! Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.

10:16

Domácí se usadili v útočném pásmu. Přihrávka skrz brankoviště mířila na pravou stranu k Lukáši Endálovi, proti jeho ráně se ovšem Milan Dudáček stačil přesunout a puk vyrazil.

09:46

Roman Šulčík po vyhrané buly vyvezl puk až do útočného pásma. Z levého kruhu dokonce vystřelil, jeho rána ale mířila příliš vysoko.

09:35

Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Vylíčil – 2 min., držení).

08:18

David Servis právě vstřelil branku!
Hosté Havlíčkovu brodu odskakují na rozdíl dvou branek! Roman Šulčík prokázal za domácí svatyní své zkušenosti a přesným pasem našel před brankovištěm JAKUBA MARKA. Ten se bez přípravy opřel do kotouče a prostřelil havlíčkobrodského gólmana! Asistence: Roman Šulčík, Lukáš Kříž.

07:51

Tomáš Chlubna se z levé strany natlačil až před brankoviště a nadvakrát dorážel z bezprostřední blízkosti. Milan Dudáček si nakonec dokázal poradit a puk přikryl lapačkou.

07:28

Hosté udrželi puk před modrou čarou a zahrozit mohl Lukáš Kříž. Ten si pokryl kotouč, vybruslil do levého kruhu, odkud prověřil Novákovu pozornost.

06:30

David Servis právě vstřelil branku!
Hosté ovšem pokračovali v akci a je z toho úvodní branka utkání! Jakub Marek od pravého mantinelu nahodil puk před bránu, kde výborně operoval ROMAN ŠULČÍK, jenž doklepl puk za bezmocného gólmana! Asistence: Jakub Marek.

06:24

Miroslav Třetina s Lukášem Endálem ztratili puk za hostující bránou a dopředu zamířil Patrik Zayml. Jeho ránu zápěstím z levého kruhu domácí brankář vyrazil.

05:48

Patrik Zayml sebral puk ze vzduchu a už se chtěl obtáčet kolem domácí brány. Při svém manévru si sice počínal šikovně, kvůli hře vysokou holí se však hra přestěhuje do středního pásma.

05:15

Michal Michal odpykal dvouminutový trest a Davis Servis už hraje v plném počtu. První přesilová hra zůstává nevyužita.

04:26

Davidu Valovi střela od modré čáry nesedla, puk ale sjel mezi kruhy k Tomáši Chlubnovi. Toho puk překvapil a nedokázal tak zakončit přesně.

04:03

První přesilovková formace zavezla kotouč do útočné třetiny, v rohu kluziště jej ale ztratila a vyhozený kotouč míří až k Čeňku Novákovi.

03:26

Rychlou střelu z pravého kruhu Milan Dudáček pokryl. Následovalo vhazování, které sice domácí vyhráli, za moment puk ale ztratili a hosté se osvobozují.

03:15

Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Michal – 2 min., držení).

03:08

Teď už přebírají iniciativu domácí. Po zákroku na Lukáše Endála se bude vylučovat, Bruslaři útočí v signalizované výhodě.

02:18

Domácí utlumili úvodní nápor hostů a sami se mohli dostat do vedení! Tomáš Chlubna ujížděl sám na bránu, na Milana Dudáčka ovšem nevyzrál!

00:47

Hokejisté David Servisu začali zostra. Rychle a důrazně se tlačí před domácí svatyni, Čeněk Novák se hned po úvodních sekundách zahřeje.

00:20

Hosté se hned z kraje třetiny mohli ujmout vedení! Jakub Marek objel bránu a už už zasouval puk za Čeňka Nováka, který se nestihl včas přesunout k levé tyči, jenže v poslední chvíli mu puk vypíchl Tomáš Semrád!

00:13

S pukem hrají po úvodní buly domácí. Tomáš Semrád přihrál na Dominika Vacíka, po jehož dlouhé rozehrávce se píská zakázané uvolnění.

00:01

Utkání právě začalo.
Jako první se na ledové ploše objevují domácí v červených dresech, které z kabin přivádí Čeněk Novák. Hosté v bílém je následují, třetí osmifinálová bitva za malou chvíli vypukne.
V sérii dominují nečekaní hrdinové

To, že je Miroslav Třetina nejproduktivnějším hráčem tohoto osmifinále, nikoho z míry nevyvede. Mnohem překvapivější je bodový příděl Tomáše Chlubny s Davidem Michálkem. Oba nasbírali shodně 4 body (3+1). Jen za první dva zápasy tak nastříleli skoro stejně gólů, jako za celou základní část. V té oba útočníci nasázeli čtyři branky.

Nejproduktivnější hráči této série:

1. Miroslav Třetina (HBR): 2+3
2. Tomáš Chlubna (HBR): 3+1
3. David Michálek (HBR): 3+1
4. Jiří Bárta (DAS): 2+2
5. Lukáš Sumerauer (DAS): 3+0
6. Lukáš Endál (HBR): 1+2
Bude první třetina klíčová?

Prozatím to tak platilo. Havlíčkův Brod si v obou předešlých zápasech vypracoval náskok už během úvodní dvacetiminutovky. Ve zbývajícím průběhu utkání Bruslaři hru kontrolovali a své vedení už nepustili. Dá se očekávat, že podobná situace může nastat i dnes.

Pokud domácí zvládnou první třetinu, výsledek si pravděpodobně pohlídají. V opačném případě může defenzivní pojetí hry David Servisu společně s rostoucí nervozitou celku z Vysočiny zapříčinit protažení série minimálně do pátku, kdy by se hrálo čtvrté utkání na jihu Čech.

O konečném výsledku utkání se bude rozhodovat také v přesilových hrách. V posledním utkání v nich padlo hned šest gólů ze sedmi. Úspěšnost Havlíčkova Brodu v početních výhodách je v této sérii 35,3 %, David Servis využil 20 % přesilových her.
Mečbol! Urvou Bruslaři postup do čtvrtfinále už dnes?

BK Havlíčkův Brod vede v sérii hrané na tří vítězné zápasy už 2:0. Dnes tedy může před vlastními fanoušky učinit poslední krok vstříc postupu do další fáze vyřazovacích bojů, čemuž bude chtít HC David Servis České Budějovice samozřejmě zabránit. Pro Jihočechy by případná porážka znamenala konec sezony.

Předchozí zápasy v sérii:

03.03.2018 Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 5:3 (2:1, 2:0, 1:2)

Branky a nahrávky: 9. Beneš (Kuchta, Chlubna), 13. Endál (Třetina), 24. Třetina (Endál, Přidal), 25. Chlubna (Beneš, Kuchta), 51. Chlubna (Voříšek, Kulhánek) – 16. Bárta (Radoš, J. Marek), 46. Sumerauer (Bárta), 53. Sumerauer (Michal, Macháček). Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Jan Vašíček, Henrich Král'. Vyloučení: 3:8, navíc Jiří Bárta (DAS) 10 min. OT [NESP]. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 833. Střely na branku: 50:26 (17:8, 23:8, 10:10). Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1, 4:2, 5:2, 5:3.

BK Havlíčkův Brod: Novák (D. Marek) – T. Semrád, D. Vacík, Vala, Kulhánek, Šmíd, Lacina, M. Kříž, Balgalvis – Endál, Třetina (C), Přidal – Michálek, Milfait (A), Voříšek – Chlubna, Kuchta, Beneš – Kozlík, Ludvík, Šuhaj

HC David servis České Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – Radoš, L. Kříž, Macháček, Michal, Škopek, J. Kříž, Babčuk – J. Marek, Šulčík (C), Bárta, Sumerauer, Zayml, Vylíčil, Svoboda, Trummer st., Ferebauer (A)

05.03.2018 Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:5 (1:3, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 3. Bárta (Vylíčil), 53. Sumerauer (Bárta) – 7. Michálek (Třetina, T. Semrád), 17. Chlubna (Voříšek, Přidal), 20. Michálek (Kulhánek, Třetina), 35. Třetina (T. Semrád, Michálek), 48. Michálek (Milfait, Endál). Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Musil, Jiří Roupec. Vyloučení: 9:7. Využití: 1:5. V oslabení: 0:0. Diváci: 150. Střely na branku: 30:29 (6:17, 10:6, 14:6). Průběh utkání: 1:0, 1:5, 2:5.

HC David servis České Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – Radoš, L. Kříž, Macháček, Michal, J. Kříž, Škopek, Babčuk – Zayml, J. Marek, Šulčík (C), Vylíčil, Sumerauer, Bárta, Ferebauer (A), Daničišin, Káník, Svoboda, Jindra

BK Havlíčkův Brod: Novák (D. Marek) – T. Semrád, D. Vacík, Vala, Kulhánek, Šmíd, M. Kříž, Balgalvis – Přidal, Třetina (C), Endál, Voříšek, Milfait (A), Michálek, Beneš, Kuchta, Chlubna, Šuhaj, Ludvík, Kozlík
Vítáme vás u on-line přenosu z play off II. ligy skupin Střed + Západ. Ve třetím osmifinálovém duelu na sebe narazí BK Havlíčkův Brod a HC David Servis České Budějovice. Utkání začíná v 18:00.

BK Havlíčkův Brod – HC David Servis Č. Budějovice

7:4

konec (2:2, 3:1, 2:1) Stav série: 3:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Milfait (T. Semrád, Třetina), 14. Třetina (Michálek, T. Semrád), 22. Chlubna (Beneš, Vala), 36. Chlubna (M. Kříž, Kuchta), 37. Milfait (Endál), 53. Třetina (Šmíd, Milfait), 59. Endál (Kozlík, T. Semrád) – 7. Šulčík (Marek), 9. J. Marek (Šulčík, L. Kříž), 24. J. Marek (Radoš, Dančišin), 55. Dančišin (L. Kříž)

BK Havlíčkův Brod: Novák (D. Marek) – T. Semrád, D. Vacík, Vala, Kulhánek, Šmíd, M. Kříž, Balgalvis – Endál, Třetina (C), Přidal – Michálek, Milfait (A), Voříšek – Beneš, Kuchta, Chlubna – Kozlík, Ludvík, Šuhaj

HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – Radoš, L. Kříž, Macháček, Michal, J. Kříž, Škopek, Babčuk – Zayml, J. Marek, Šulčík (C), Vylíčil, Sumerauer, Bárta, Ferebauer (A), Dančišin, Káník, Trummer st.

Rozhodčí: Michal Maršálek – David Urubčík, Jan Kleprlík

Diváci: 806

Průběh zápasu
1. třetina
03:15 DAS 2 Michal, držení
06:30 DAS 0:1 Šulčík (Marek)
08:18 DAS 0:2 J. Marek (Šulčík, L. Kříž)
09:35 DAS 2 Vylíčil, držení
10:23 HBR 1:2 Milfait (T. Semrád, Třetina)
11:40 DAS 2+2 Bárta, vysoká hůl+vysoká hůl
13:44 HBR 2:2 Třetina (Michálek, T. Semrád)
15:18 HBR 2 Kříž, napadení
Po 1. třetině
2. třetina
21:19 HBR 3:2 Chlubna (Beneš, Vala)
22:46 HBR 2 Šmíd, držení
23:12 DAS 3:3 J. Marek (Radoš, Dančišin)
35:29 HBR 4:3 Chlubna (M. Kříž, Kuchta)
36:51 HBR 5:3 Milfait (Endál)
Po 2. třetině
3. třetina
43:13 HBR 2 Endál, podražení
45:27 DAS 2 J. Marek, hákování
51:31 DAS 2 Michal, krosček
52:50 HBR 6:3 Třetina (Šmíd, Milfait)
54:05 HBR 2 Třetina, podražení
HBR 2 Kulhánek, sekání
54:48 DAS 6:4 Dančišin (L. Kříž)
58:38 HBR 7:4 Endál (Kozlík, T. Semrád)
Konec