Menu

Hokej

KHL

HC Viťaz Moskevská oblast – HC Slovan Bratislava

5:3

konec (0:2, 3:0, 2:1)

27.02.2018, 17:30 • Viťaz Ice Palace • Petr Sumbal

Tipsport: 1.88 4.3 3.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro tento zápas vše. Díky za pozornost a hezký zbytek večera. (19:50:34)
Slovan ztratil nadějně rozehraný zápas a na ledě Viťazu Čechov prohrál 3:5. Hosté přitom po první třetině vedli. Nejprve se prosadil ve vlastním oslabení Andrej Šťastný, na konci první třetiny pak ještě zvýšil na 2:0 Colby Genoway. Na dobrý výkon z první třetiny navázali hosté i na začátku té druhé. Jenže pak se jim nepovedla jedna minuta, během které dvakrát inkasovali. Nejprve krátce po vypršení přesilovky snížil Vojtěch Mozík, brzy nato Štěpánka překonal také Nikita Dvurečenskij. V 39 minutě pak domácí dokonali obrat, když přesilovku využil Borna Rendulić. Slovan se ale nevzdal. Povedl se mu nástup do třetí třetiny a v 43. minutě dokázal vyrovnat přesnou ranou z levého kruhu Michal Sersen. Jenže později znovu začali mít více ze hry domácí a Slovan jen bránil remízu. Dlouho to vypadalo, že mu to vyjde, ale v 59. minutě vstřelil vítězný gól střelou pod horní tyč Arťom Švec-Rogovoj. Pak to ještě hosté zkusili bez brankáře, ale vyrovnat se jim nepovedlo. Naopak ještě vstřelil gól na 5:3 do prázdné branky Roman Horák.

Konec zápasu.

59:53

59:53 Roman HORÁK - 5:3

59:53

Viťaz právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Slovan v útočném pásmu ztratil puk a ROMANU HORÁKOVI už nedělalo problém z levé strany po ledě vstřelit puk do prázdné branky. Prosadili se tak oba Češi v dresu Čechova. Asistence: Alexej Makejev, Stanislav Romanov.

59:40

Slovan to zkouší bez brankáře s šesti hráči na ledě.

58:22

Slovan si vzal oddechový čas.

58:22

58:22 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 4:3

58:22

Viťaz právě vstřelil branku!
Už je to potvrzené. Byl to jasný gól, Slovan tedy prohrává 3:4 a je už blízko porážky. ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ dostal kotouč před branku a z pravé strany z úhlu dokázal Štěpánka překvapit svou velice dobře umístěnou střelou pod horní tyč. Puk viditelně prošel za brakovou čáru. Asistence: Borna Rendulić, Roman Horák.

58:22

Za malou chvilku už to vypadalo, že je Štěpánek překonaný, ale rozhodčí nechává plynout hru dál. Po přerušení hry se dostane ke slovu videorozhodčí.

58:13

Roman Horák dostal kotouč do útočného pásma a hned pálil mezi betony Štěpánka. Ten je ale měl včas u sebe.

57:26

Stanislav Romanov po naznačení přihrávky nakonec vypálil, ale Štěpánek drží stav 3:3 a znovu přiblížil Slovan prodloužení.

57:01

Anton Lazarev velmi tvrdě napálil puk na Štěpánka, ale jeho branku o docela velký kus minul.

56:20

Ryan Garbutt neměl v osobním souboji s jedním z obránců domácích šanci. Stačilo lehké šťouchnutí tělem a on přišel o puk.

55:19

Afinogenov předvedl povedenou kličku u mantinelu, kterou se zbavil hned dvou svých strážců. Pak posílal přihrávku na Mozíka, ta však na českého obránce neprošla.

54:20

Čechov ale dokázal vyhrát vhazování a pak se dostal rychle do středního pásma a mohl vystřídat.

54:11

Po nahození Čehocva se píská zakázané uvolnění. Domácí nemohou střídat a vhazovat se bude před Samonovem.

53:26

Réway naslepo vracel puk před branku, tam však nebyla v permanenci žádná hokejka jeho spoluhráčů.

52:54

Borna Rendulić z pravé strany mířil do horního růžku Štěpánkovy klece, ale tento prostor netrefil a nakonec ani branku Slovanu.

52:15

Patrik Lamper dokázal najít prostor ke střele. Alexandr Samonov puk podržel ve své rukavici.

51:40

Čechov má v posledních minutích více ze hry a snaží se ještě v základní hrací době utkání rozhodnout. Ale tentokrát na branku nevystřelil, protože svůj pobyt v útočném pásmu ukončil nepřesnou přihrávkou.

50:27

Štěpánek znovu drží kotouč v lapačce, tentokrát po střele Alexandra Pankova z vrcholku pravého kruhu.

50:05

Patrik Lamper se snažil svou střelou překlonit misky vah na stranu Slovanu. Jeho rána však skončila jen vysoko nad brankou Viťazu.

49:03

Štěpánek musel likvidovat velmi nebezpečné nahození ze středního pásma. Puk před Štěpánkem nepříjemně poskočil, takže se český brankář hodně zapotil.

48:25

Čechov to zkoušel střelou od modré čáry a někdo ten kotouč nepříjemně tečoval. Ryan Garbutt poté raději nic nevymýšlel a puk obloučkem poslal do středního pásma.

48:10

Mozík byl jakožto obránce první za útočnou modrou čarou a hned bez okolků vypálil. Ale Štěpánek si připsal další jistý zákrok.

47:28

Nyní se musel činit zase na druhé straně Jakub Štěpánek, který chytil Makejevovu střelu. Ta šla do středu branky, takže to takový problém pro brankáře Slovanu nebyl.

46:53

Colby Genoway pálil pohotově od modré čáry. Dorážel Viedenský, ale Samonov všechny tyto výzvy zvládl a nedopustil další gól Slovanu.

45:46

Hosté v plném počtu.

45:35

Igor Golovkov střílel od modré čáry a trefil připravenou hokejku Makajeva. Od té ale kotouč vyletěl vysoko nad až mimo hřiště.

45:12

A znovu bratislavský celek vyhodil puk a oslabení už má skoro za sebou.

44:46

Dmitrij Sjomin pálil hodně tvrdě z pravého kruhu, ale Štěpánek dokázal zasáhnout. Následně hosté vyhodili puk.

43:52

Slovan zahájil oslabení dobře, dokázal hned dostat kotouč pryč z vlastního obranného pásma.

43:46

Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ryan Garbutt – 2 min., vysoká hůl).

43:19

Vyglazov zůstal po zásahu pukem ležet na ledě, tak rozhodčí přerušil hru.

42:38

42:38 Michal SERSEN - 3:3

42:38

Slovan právě vstřelil branku!
Je znovu vyrovnáno! Slovan potvrzuje povedený vstup do třetí části zápasu. Sádecký našel parádní přihrávkou na levém kruhu úplně volného MICHALA SERSENA, kterého nehlídal Lazarov. Sersen si poradil skvěle, dokázal propálit Samonova. Asistence: Boris Sádecký, Marek Hecl.

42:00

Slovan zvládl krátké oslabení velmi dobře a už je v plném počtu.

41:38

Začíná přesilovka Čechova, ale Slovan drží puk na svých hokkejkách.

41:01

Arťom Švec-Rogovoj nebezpečně tečoval kotouč po střele Čechova od modré čáry těsně před Štěpánkem. Ale beton Štěpánka byl znovu v akci.

40:40

Nyní se hraje čtyři na čtyři, Prostoru na ledě využil Maxim Afinogenov,. Natlačil se před branku, ale jednou rukou zakončil jen do Štěpánkvoa betonu.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně v 19:11.
Druhá třetina skončila, Slovan na ní rozhodně nebude vzpomínat v dobrém. I přesto, že měl povedenou její první část, nakonec inkasoval tři branky a přišel o své veden 2:0 z první třetiny. Čechovu se povedlo nejprve v rychlém sledu vstřelit dvě branky a vyrovnat. Štěpánka jako první překonal Mozík krátce po přesilovce a za pár sekund nato na něj navázal Dvurečenskij. V polovině druhé třetiny pak domácí využili přesilovku, tentokrát se prosadil střelou z levého kruhu Rendulić. V závěru došlo k několika potyčkám a k bitce mezi Jelišinem a Rewayem.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:57

Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ryan Garbutt – 2 min., podražení).

39:32

Vyloučení v týmu HC Viťaz (Nikita Dvurečenskij – 2 min., podražení).
Vyloučení v týmu HC Viťaz (Michail Jepišin – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Martin Réway – 5 min., bitka).

39:32

Roztrhla se série potyček mezi několika hráči obou týmů. Určitě se bude vylučovat, uvidíme, jak to rozhodčí vymyslí. Nejostřeji se do sebe pustili Jepišin a Réway, kteří dokonce shodili rukavice.

38:49

38:49 Borna RENDULIĆ - 3:2

38:49

Viťaz právě vstřelil branku!
Čechov právě dokonal ve druhé třetině obrat ve skóre! BORNA RENDULIĆ dostal ideální pas na levý kruh. Odtud z první vypálil a překonal přesunujícího se Štěpánka. Viťaz dokázal velice rychle využít přesilovou hru. Asistence: Alexandr Nikulin, Maxim Afinogenov.

38:38

Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Boris Sádecký – 2 min., podražení).

38:30

Eliezer Šerbatov srdnatě o puk bojoval u mantinelu v útočném pásmu, ale nakonec stejně proti přesile neměl šanci.

37:37

Čechovu se nepovedl přechod do útočného pásma, píská se mu ofsajd.

37:01

37:01 Šťastného nebezpečná střela.

37:01

Šťastný vypálil zápěstím přímo z levého bodu pro vhazování. Mířil nepříjemně mezi ruku a tělo Samonova, ale ten si připsal skvělý zákrok.

36:45

Andrej Meszároš zpoza branky posílal kotouč do nebezpečného prostoru. Ale bylo to jen naslepo a jeho spoluhráč Marek Viedenský měl k puku docela daleko.

35:31

Alexandr Nikulin hledal před brankou jednoho svého spoluhráče, který tam stál úplně volný před prázdnou brankou. Tomu ale puk v důležitém momentu přeskočil přes hokejku.

34:40

Na opačné straně pálil Ivan Švarný, jenže jeho rána nebyla dostatečně razantní na to, aby mohla Samonova překonat.

34:20

Borna Rendulić dokázal uniknout Skalickému a jedovatou střelou poškádlil Štěpánka. Ten ale udržel nerozhodný stav.

34:04

Patrik Lamper za brankou Samonova ztratil rovnováhu a tím pádem za malou chvilku nato i puk.

33:18

Patrik Lamper na druhé straně pálil z levého kruhu. Alexandr Samonov puk dobrým zákrokem přizvedl do ochranné sítě za svou brankou.

32:56

Maxim Afinogenov chtěl z rohu kluziště vrátit puk před branku, ale neměl podporu spoluhráčů, takže puk získali hosté.

31:50

Slovan nedokáže udržet delší dobu puk na svých hokejkách a velice rychle se ho zbytečně zbavuje. To je voda na mlýn náporu Viťazu Čechov.

30:59

Tlak Čechova pokračuje, Slovan působí opařeným dojmem. Od modré čáry nyní pálil nepřesně Stanislav Romanov.

29:08

29:08 Nikita DVUREČENSKIJ - 2:2

29:08

Viťaz právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Viťaz přidává v rychlém sledu druhou branku a srovnává stav na 2:2! První střelu Vyglazova ještě Jakub Štěpánek měl, ale vyrazil ji jen před sebe, kde byl připraven Asistence, který puk pohotově dorazil do branky. Asistence: Nikita Vyglazov, Sergej Gimajev.

28:30

28:30 Vojtěch MOZÍK - 1:2

28:30

Viťaz právě vstřelil branku!
Máme tu snížení! Těsně po vypršení trestu Slovanu se prosadil český obránce VOJTĚCH MOZÍK. Sjel si až před branku a z blízka překonal Štěpánka střelou do horní části branky. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj.

28:15

Horák střílel z vrcholku pravého kruhu, ale vyšla z toho nepovedená rána, protože Horák zlomil hokejku.

27:37

Horák hledal před brankou Sjomina, ale ten na jeho přihrávku nedosáhl. Pak Čechov přišel o útočné pásmo.

27:00

Slovanu se zatím daří držet kotouč při svém oslabení v útočném pásmu.

26:26

Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Zach Boychuk – 2 min., hákování).

26:00

Teď se povedlo Čechovu zaútočit, byl to Arťom Švec-Rogovoj, který se nebezpečně natlačil na Štěpánka. Ale Slovan dál drží dvoubrankový náskok.

25:43

Slovanu se daří dobře zachytávat útoky domácích už ve středním pásmu a ve druhé třetině je zatím lepším týmem.

24:22

Tomáš Černý byl adresátem přihrávky mezi kruhy, ale obránci Viťazu puk tečovali a ten přeskočil Černého hůl.

23:39

Maxim Afinogenov sice při své kličce upadl, ale stejně ještě dokázal v pádu nebezpečně zakončit. Štěpánek si ale drží čisté konto.

22:40

Boris Sádecký už mohl z velmi nebezpečné pozice zakončovat, ale na poslední chvíli mu kotouč utekl, takže nevystřelil.

21:50

Bačík nahrál na modrou na Makra Viedenského. Ten vypálil a jeho ránu ještě tečoval jeden z hráčů Slovanu před brankou. Ale Samonov udržel puk ve své výstroji.

20:20

Alexej Makejev se pokusil překvapit Štěpánka střelou z takřka nulového úhlu. Brankář Slovanu měl s touto střelou docela dost práce.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně v 18:19.
První třetina je minulostí a mnohem lépe se povedla bratislavskému Slovanu, který vede nad Viťazem Čechov 2:0. Úvod utkání se přitom lépe vydařil Čechovu. Do úniku se dostal Nikulin a byl faulován, takže domácí hráli přesilovku.. Tu sice nevyužil, ale záhy měl k dispozici další. A ta se mu povedla ještě méně, protože při ní inkasoval. Skalický našel ideálním pasem před brankou Šťastného a tomu nedělalo problém poslat kotouč do brány. Pak si zahrál přesilovku také Slovan a sám málem inkasoval, když měl slibnou střelu Horák. Toho ale vychytal jeho krajan Štěpánek. V závěru třetiny pak ještě jednou rozradostnil fanoušky Slovanu Genoway, který dokončil dobrou práci Réwaye a dokplepl puk ze vzduchu do brány.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Borna Rendulić se snažil něco vymyslet z levého hrazení v útočném pásmu, ale hned u něj byli dva hráči Slovanu a jeho útočné choutky ukončili.

18:01

18:01 Colby GENOWAY - 0:2

18:01

Slovan právě vstřelil branku!
Slovan znovu udeřil a už vede 2:0! Velmi dobře se natlačil na branku Samonova Réway. Tím způsobil velké zmatky v obraně Čechova a puk pak ze vzduchu dokázal za brankovou čáru doklepnout šikovně COLBY GENOWAY. Asistence: Martin Réway.

17:32

Tentokrát pálil sám Vojtěch Mozík, ale ani při jeho střele nebylo potřeba Štěpánkova zákroku, protože kotouč skončil mimo.

17:24

Mozík nabil kotouč mezi kruhy přesně na střelu Alexandra Nikulina. Ten ale nedokázal trefit branku, puk byl přizvednut nad ní.

16:39

Na druhé straně letěla na Štěpánka střela z levé strany. Jakub Štěpánek si svou pravou tyč pohlídal.

15:40

Andrej Šťastný našel hezky Tomáše Hederu, který si z pozice obránce sjel až mezi kruhy. Ale střelou zápěstím nedokázal Samonova překonat.

15:25

Skalický vracel kotouč před branku na Patrika Lampera. Ten ale nezakončil, jen spadl a najel do Samonova.

14:36

Viedenský vybojoval kotouč pro Slovan a tak mohla přijít střela od modré čáry. Puk se snažil za Samonova dorazit Colby Genoway, jenže to se mu nepodařilo

14:17

Hra je přerušena, brankář Alexandr Samonov ztratil hokejku a svou vyrážečku. Komerční přestávka.

13:42

Alexej Kopejkin vpálil z mezikruží, ale jeho rána byla sražena mimo Štěpánkovu branku, takže česká brankář zůstal tentokrát bez práce.

12:56

Lamer nabil Skalickému, ale ten svou střelou nedokázal rozvlnit síť branky Viťazu Čechov.

11:30

11:30 Nikulinova šance

11:30

Alexandr Nikulin se zničeho nic objevil i s pukem volný před brankou Slovanu. Ale byl už až příliš blízko Štěpánkovi na to, aby ho dokázal překonat.

10:53

Jegor Voronkov nic nevymýšlel a když byl ve středním pásmu pod tlakem, jen nahodil kotouč do útočného pásma.

10:10

Dmitrij Sjomin nebezpečně pálil na Štěpánka. Ten dokázal jeho střelu chytit a poradil si i s následnou dorážkou Lazareva.

09:44

Slovan pouze nahodil kotouč do útočného pásma, kde ho sbírají obránci Čechova.

09:24

Domácí v plném počtu.

09:09

Slovan si vytvořil velký tlak. Genowey pěkně nahrál zadovkou na Slobodu a trefil tyč! Pak ještě dorážel Marek Hecl, ale to už tak nebezpečné nebylo.

08:22

Z levé strany přišlo nahození před branku Čechova. Kotouč se snažil tečovat Marek Viedenský, ale Samonov si poradil.

08:00

Roman Horák se dostal do velké šance ve vlastním oslabení, ale Štěpánek si dobře povyjel a jeho střelu z levé strany chytil.

07:24

Vyloučení v týmu HC Viťaz (Maxim Afinogenov – 2 min + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Alexandr Pankov.

07:11

Snažil se vypálit Sloboda, ale trefil jen prvního bránícího hráče. Následně zaútočil Afinogenov, ale ani on nezakončil ideálně.

06:30

Slovan si trochu nerozuměl v rozehrávce a hned se toho snažil využít Nikita Vyglazov. Ale střela mu naštěstí pro slovenský tým nevyšla.

06:13

Hosté v plném počtu.

05:02

Slovanu se znovu povedlo vyhodit kotouč a může kompletně vystřídat.

04:21

04:21 Andrej ŠŤASTNÝ - 0:1

04:21

Slovan právě vstřelil branku!
Slovan se trefuje v oslabení a dostává se do vedení! Hosté se nebáli jít ve dvou do protiútoku a to se jim vyplatilo. Skalický krásně předložil puk před branku, kde byl nikým nekrytý ANDREJ ŠŤASTNÝ, který dokázal dostat kotouč za Samonova, který se nedokázal tak rychle přesunout. Asistence: Pavol Skalický.

04:13

Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ivan Švarný – 2 min., sekání).

04:13

Anton Lazarev unikl obraně Slovanu a mezi obránci si to namířil na branku. Štěpánka nepřekonal i proto, že byl faulovaný.

03:48

Slovan dobře napadal rozehrávku Viťazu, ale ten si dokázal nakonec najít cestu z pásma ven.

03:03

Hosté v plném počtu.

02:39

Znovu Slovan vyhodil směrem na brankáře Samonova. Ten puk ztlumil a rozehrál.

02:01

Sjomin nabil na modrou Vojtěchu Mozíkovi. Jeho tvrdou ránu dokázal Štěpánek vyrazit a pak hosté vyhodili.

01:40

Čechov je zatím ve své první přesilovce hodně nebezpečný a nedovoluje Slovanu vyhodit.

01:03

Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Patrik Lamper – 2 min., příliš mnoho hráčů).

00:25

Afninogenovovi utekl kotouč, takže s ním nemohl projet za modrou čáru. Ale ani následný útok Slovanu nikam nevedl, takže znovu z obranného pásma rozehrávají hráči Čechova.

00:01

Utkání právě začalo.
Hymny a další oficiality jsou již na námi, a tak se mohou oba týmy stavět na úvodní buly.
Hráči obou mužstev už jsou nastoupeni na modrých čarách a poslouchají hymnu Ruské federace. Předtím zazněla i slovenská hymna.
Úvodní sestavy:

HC Viťaz: Samonov (Saprykin) – Mozík, Golovkov, Jepišin, Katičev, Voronkov, S. Romanov, Gimajev – A. Nikulin, Afinogenov, Makejev – Horák, Rendulić, Pankov – A. Lazarev, Kopejkin, D. Sjomin – Vyglazov, Švec-Rogovoj, Dvurečenskij.

HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Sersen, Meszároš, Després, Černý, Bačík, Švarný, Hedera – Boychuk, Garbutt, M. Sloboda – Viedenský, Co. Genoway, Réway – Skalický, A. Šťastný, Lamper – Sádecký, Šerbatov, Hecl.

Rozhodčí: Cyplakov, Sergejev – Sazonov, Goljak.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

HC Slovan Bratislava

Slovan je na tom ještě mnohem hůře než jeho soupeř. V tabulce je ještě o jedno místo níže a má o dvanáct bodů méně. Slovan už tedy musel na účast v play-off zapomenout dávno. Slovan dnes čeká první utkání po dlouhé pauze způsobené olympijským hrami. Poslední tři zápasy před olympiádou mu nicméně nevyšly, všechny tři prohrál. Všechny tyto prohry se odehrály na stadiónech soupeřů. Nejprve 3:5 a Ufou, pak 1:5 a Nižněkamskem a nakonec 2:3 s Dynamem Minsk.
HC Viťaz

Viťaz je týmem ze Západní konference, kde se nachází na třináctém místě. Jeho šance na účast v play-off už jsou naprosto minimální. Viťaz má na kontě 63 bodů a na osmé místo ztrácí 17 bodů. V posledním zápase ale Podolsk překvapil, když porazil 3:2 na nájezdy Dynamo Moskva. Z posledních pěti zápasů Viťaz dokázal třikrát vyhrát, takže je v dobré formě. Doma mu to ale nejde ideálně, z posledních šesti utkání prohrál pět.
Zdravím a vítám všechny fanoušky ledního hokeje u sledování utkání KHL mezi týmy HC Viťaz a HC Slovan Bratislava.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC Viťaz Moskevská oblast – HC Slovan Bratislava

5:3

konec (0:2, 3:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. Mozík (Švec-Rogovoj), 30. Dvurečenskij (Vyglazov, Gimajev), 39. Rendulić (A. Nikulin, Afinogenov), 59. Švec-Rogovoj (Rendulić, Horák), 60. Horák (Makejev, S. Romanov) – 5. A. Šťastný (Skalický), 19. Co. Genoway (Réway), 43. Sersen (Sádecký, Hecl)

HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (Saprykin) – Mozík, Golovkov, Jepišin, Katičev, Voronkov, S. Romanov, Gimajev, Kožemjakin – A. Nikulin, Afinogenov, Makejev – Horák, Rendulić, Pankov – A. Lazarev, Kopejkin, D. Sjomin – Vyglazov, Dvurečenskij, Švec-Rogovoj.

HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Sersen, Meszároš, Després, Černý, Bačík, Švarný, Hedera – Boychuk, Garbutt, M. Sloboda – Viedenský, Co. Genoway, Réway – Skalický, A. Šťastný, Lamper – Sádecký, Šerbatov, Hecl.

Rozhodčí: Cyplakov, Sergejev – Sazonov, Goljak

Průběh zápasu
1. třetina
01:03 SBA 2 Lamper, příliš mnoho hráčů
04:13 SBA 2 Švarný, sekání
04:21 SBA 0:1 A. Šťastný (Skalický)
07:24 CEC 2+10 Afinogenov, zásah do hlavy nebo krku+zásah do hlavy nebo krku, odpyká Pankov
18:01 SBA 0:2 Co. Genoway (Réway)
Po 1. třetině
2. třetina
26:26 SBA 2 Boychuk, hákování
28:30 CEC 1:2 Mozík (Švec-Rogovoj)
29:08 CEC 2:2 Dvurečenskij (Vyglazov, Gimajev)
38:38 SBA 2 Sádecký, podražení
38:49 CEC 3:2 Rendulić (A. Nikulin, Afinogenov)
39:32 CEC 2 Dvurečenskij, podražení
CEC 5 Jepišin, bitka
SBA 5 Réway, bitka
39:57 SBA 2 Garbutt, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
42:38 SBA 3:3 Sersen (Sádecký, Hecl)
43:46 SBA 2 Garbutt, vysoká hůl
58:22 CEC 4:3 Švec-Rogovoj (Rendulić, Horák)
59:53 CEC 5:3 Horák (Makejev, S. Romanov)
Konec