Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC MIKRON Nové Zámky – HC Košice

1:2

po prodl. (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)

07.01.2018, 16:00 • 35. kolo • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 4.01 5.2 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

61:14

61:14 Marek HOVORKA - 1:2

61:14

Košice dali gól!
A je rozhodnuté. MAREK HOVORKA rozhodol o tom, že druhý bod získajú Košice. Asistencie: Eduard Šedivý, Petr Kafka.

59:17

Novotný mohol rozhodnúť, keď sa dostal cez štrbinku v košickej defenzíve, na Habala bol ale prikrátky a trafil len priamo do jeho nôh, ktoré Habal rýchlo prisunul k sebe.

56:57

Oddychový čas domácich.

56:47

Na druhej strane klziska aj košická šanca, Šoltés ani Pacan ale z bezprostrednej blízkosti Samuela Baroša v bránke Nových Zámkov neprekonal.

56:40

Moje slová sa rozhodol popriať Lantoši, ktorý v strednom pásme využil zaváhanie Pacana. Jeho strelu ale Habal bez väčších problémov vytesnil.

52:40

Kafka si puk pokryl telom a natlačil sa medzi kruhy. Odtiaľ to skúsil strelou bekhendom po ľade, ktorá trafila do ľavého betóna Baroša.

Adam ZBOŘIL - 1:1

50:17

HC Nové Zámky dali gól!
Máme vyrovnané. ADAM ZBOŘIL teraz čakal, ako sa puk poodrážal a jeho kontakt s mantinelom napokon využil. Presilovkový gól Nových Zámkov, opäť je však všetko otvorené. Asistencie: Karel Plášil, Kaspars Saulietis.

49:48

Veľká šanca pre Nové Zámky! Saulietis sa vyskytol výborne pred košickou bránkou, do ktorej mohol poslať puk, avšak Kessel mu hokejku výborne zablokoval.

48:31

Vylúčenie v tíme HC Košice (Šedivý – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

48:20

Košičania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Hovorka ešte volil prihrávku do strany, strela napokon zapadla na zadný mantinel.

47:15

Zaujímavá šanca Košíc. Od modrje čiary posielal strieľanú prihrávku Kessel, ktorý ešte našiel hokejku Boltuna. Puk však medzi tri žrde tentokrát nezapadol.

42:56

42:56 Filip VRÁBEĽ - 0:1

42:56

Košice dali gól!
Košičania sa napokon ujímajú vedenia a sú tak bližšie zisku troch bodov. FILIP VRÁBEĽ sa dostal do šance na ľavej strane klziska a popri Plášilovi prekonal Baroša medzi tromi žrďami. Asistencie: Šimon Petráš, Eduard Šedivý.

Pred úvodným buly ešte čakáme na to, kým sa zažne svetlo. Dovtedy sa zápas začať nemôže.

37:40

Na opačnej strane sme sledovali košickú šancu. Do zakončenia sa teraz natlačil Kanaďan Pacan, ktorý trafil do ľavej žrde Barošovej bránky, odkiaľ sa puk odrazil medzi betóny domáceho gólmana.

36:00

Hruška našťastie ukazuje, že bude v poriadku. Lekársky tím tak môže z ľadovej plochy odísť.

36:00

Tak toto je poriadne nepríjemný moment. Košice sa dostali do prečíslenia, v ktorom sa snažil Nagy prihrať do strany. Po puku sa ale obetavo hodil Hruška. Nagy bol následne v rýchlom pohybe a snažil sa padajúcemu hráčovi vyhnúť, avšak neúspešne. V pohotovosti sú nosidlá, čo neveští nič dobré.

33:12

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Varga – 2 min., sekanie).

33:12

Vylúčenie v tíme HC Košice (Koch – 2 min., sekanie).

33:12

Varga sa teraz v niekoľkých osobných súbojoch stretol s Kochom. Videli sme zákroky na hrane z oboch strán, ktoré si ešte chceli hráči vykonzultovať počas prerušenia. Do celej situácie ešte prikorčuľoval Nagy, možno trochu zbytočne.

29:07

Ladislav Nagy sa teraz s pukom skryl za obrancu, stiahol si ho na vnútorný švih a zamieril na bližšiu šibenicu Barošovej bránky. Gólman bol ale pozorný, a tak sa po zákroku jeho lapačkou hra prerušuje.

27:44

Poriadne krušné chvíle, Suja prišiel o svoju hokejku, na niekoľko desiatok sekúnd tak mali Košice len dvoch plnohodnotných obrancov. Napriek tomu to zvládli hostia bez väčších problémov.

26:00

Veľká šanca Nových Zámkov dostať sa do vedenia, domáci budú mať k dispozícii dvojmunútovú presilovku o dvoch mužov!

25:58

Vylúčenie v tíme HC Košice (Pacan – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

25:58

Vylúčenie v tíme HC Košice (Šoltés – 2 min., vrazenie na mantinel).

25:53

Ďalšia šanca Košíc. Spoza kruhu vypálil Jenčík, jeho puk ešte Barošovi vypadol. Všetko chcel využiť Šoltés, z bezprostrednej blízkosti ale gólmana neprepálil.

24:05

Toto už ale bolo o poznanie nebezpečnejšie. Dobrú prácu odviedol v rohu klziska Nagy, ktorý okamžite prihrával na modrú. Odtiaľ priletela bomba Kessela, ktorú Baroš stihol vykopnúť do hry.

21:18

Kafkovo zakončenie tesne minulo priestor troch žrdí. Za spomenutie ale stojí krásna individuálna akcia Hovorku, ktorý sa dvomi oblúkmi presunul z obrannej tretiny až do tej útočnej. Nezastavila ho ani trojica hokejistov.

18:40

Dobrá šanca Nových Zámkov. Veľmi dobre teraz zakončoval Šimun, ktorého pokus Habalovi z lapačky vypadol. Našťastie pre Košice nebol pred bránkou nik pripravený dorážať.

16:18

Domáci sa už usadili pred Habalom. Dobre teraz strieľal Novák, košický gólman toho veľa nevidel. Puk však napokon zacinkal len na zadnom mantineli.

15:22

Vylúčenie v tíme HC Košice (Koch – 2 min., nedovolené bránenie).

13:58

Nové Zámky sa ocitli v prečíslení troch proti dvom, celú situáciu na seba napokon vzal Saulietis. Ten si stiahol puk a skúsil to vnútoným švihom, trafil ale len priamo do pripraveného Habala.

10:34

Nagy teraz odviedol v súboji s Látalom kusisko práce, obrkočuľoval ho a získal puk pre Košice. Hosťujúci kapitán ešte chcel prihrávať pred bránku Spilarovi, ale cez defenzívu Nových Zámkov to neprešlo.

04:20

Pulli vyhadzoval puk z rohu klziska, našiel ale len Šimuna. Ten si našliapol smerom k bránke Habala a preveril jeho pozornosť, košický brankár bol na mieste a puk vyrazil späť do hry.

02:43

Košičania si svojimi nepresnosťami sami komplikujú život. Lorraine potiahol puk po pravom krídle a pred bránkoviskom sa ešte snažil prihrať, napokon mu to ale nevyšlo.

01:20

Košičania zahrali v úvode presilovky veľmi zle. Hostia prišli o pásmo a navyše sa museli pri brejku Lantošiho brániť. Našťastie pre Košice Habal celú situáciu vyriešil.

01:02

Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Saulietis – 2 min., podrazenie).

Na ľade ešte prbieha slávnostný ceremoniál, pri ktorom sa domáci tím lúči so svojím bývalým hráčom Marekom Dubcom. Marek Dubec zavesil hokejové korčule na klinec vo veku 35 rokov.

HC MIKRON Nové Zámky – HC Košice

1:2

po prodl. (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 51. Zbořil (Plášil, Saulietis) – 43. Vrábeľ (Petráš, Šedivý), 62. Hovorka (Šedivý, Kafka)

HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Látal, Salija, Novák, Plášil, Jass, Hruška, Vidovič, Šimek – Varga, Novotný, Cetkovský – Zbořil, Šimun, Saulietis – Lantoši, Škoda, Lorraine – Fábry, Rehák, Tužinský

HC Košice: Habal (Lundström) – Kessel, Čížek, Koch, Šedivý, Pulli, Michalčin, Novotný, Pavúk – Nagy, Boltun, Spilar – Suja, Hovorka, Kafka – Jenčík, Pacan, Šoltés – Klíma, Vrábeľ, Petráš

Rozhodčí: Goga, J. Konc – Orolin, Synek

Průběh zápasu
1. třetina
01:02 NZM 2 Saulietis, podražení
15:22 KOS 2 Koch, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
25:58 KOS 2 Šoltés, vražení na hrazení
25:58 KOS 2 Pacan, vysoká hůl
33:12 KOS 2 Koch, sekání
33:12 NZM 2 Varga, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
42:56 KOS 0:1 Vrábeľ (Petráš, Šedivý)
48:31 KOS 2 Šedivý, vysoká hůl
50:17 NZM 1:1 Zbořil (Plášil, Saulietis)
Po 3. třetině
Prodloužení
61:14 KOS 1:2 Hovorka (Šedivý, Kafka)
po prodl.