Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Piráti Chomutov – Berani Zlín

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

07.01.2018, 15:30 • ZS Chomutov • 38. kolo • David Panuška

Tipsport: 2.25 3.8 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:32

Adam Dlouhý přebruslil bránícího hráče a připravil kotouč na zlatém podnosu pro Martina Šťovíčka. Ten zakončoval do odkryté branky, Libor Kašík ovšem předvedl ještě jeden famózní zákrok!

58:21

58:21 Roman CHLOUBA - 2:0

58:21

Piráti právě vstřelili branku!
Jan Havel se nejdříve do branky netrefil, poté ale předvedl skvělé a nevídané gesto Michal Vondrka. Ten si najel před prázdnou branku, kde si kotouč zasekl a přenechal jej ROMANU CHLOUBOVI, jenž nejspíše rozhodl! Asistence: Michal Vondrka.

57:26

Libor Kašík pochopitelně zůstává na střídačce a Zlín je v šesti bruslařích v útočném pásmu!

50:37

Martin Šťovíček dostal přihrávku do Růžičky a unikal sám na Kašíka. Toho se pokoušel překonat parádní kličkou, puk ale skončil jen pod připraveným Kašíkem!

47:08

Jakub Chrpa, střelec jediné branky utkání si najel do útočné třetiny a zakončoval k pravé tyčce. Kašík ale nastaveným betonem skvěle zakročil!

43:39

Přesilovka čeká také Berany. Ti si zahrají početní výhodu po zákroku Vojtěcha Tomečka, který bruslí najel do Libora Kašíka a podrazil jej.

41:57

A hned přišla šance! Petr Koblasa dostal nabito na levý kruh, odkud hned zakončoval. Libor Kašík ale pokračuje ve skvělém výkonu, kotouč vyrazil na tyčku.

41:01

A následně přišel faul Zlína. Za podražení putuje na trestnou lavici hostující Antonín Honejsek.

36:20

Šanci na zboření mýtu mají nyní hosté, kteří si zahrají po zákroku Stanislava Dietze přesilovou hru. Chomutovský bek se provinil podražením.

34:05

Po neodpískaném hostujícím icingu se do dobré šance dostal Ivan Huml, který od levého mantinelu zakončoval tvrdě na vzdálenější tyčku. Libor Kašík ovšem máchl lapačkou a předvedl další fenomenální zákrok!

31:59

Vojtěch Tomeček dostal přihrávku do pásma a na pravé straně šikovně obešel bránícího hráče. Zakončoval po ledě, ale na Libora Kašíka si nyní nepřišel!

30:23

Adam Dlouhý se rozjel pomaleji a zakončoval mezi betony Libora Kašíka. Ten si ale celou situaci pohlídal a zakončení zachytil!

30:23

Adam Dlouhý se následně vydal do protiútoku a při kličce byl faulován. Domácí útočník pojede trestné střílení.

28:41

Chomutovská aréna nyní nesouhlasí s verdiktem sudích. Ti vyloučili Michala Vondrku za faul loktem, který byl hodně diskutabilní. Nicméně hra bude pokračovat početní výhodou hostů.

28:15

Sudí rozpažil po minutě prohlížení záznamu, pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.

28:15

Rozhodčí vjeli na trestnou lavici k boxu časoměřičů, kde budou celou předchozí situaci prohlížet. Moc netuším, proč tak sudí utkání činí.

28:10

Nahození od modré čáry vletělo opět do brankoviště Lukeše, kde přišlo několik dorážek. Ani jedna ale za zády fenomenálního chomutovského brankáře neskončila, Stanislav Dietz následně vyhodil.

27:02

Velké zákroky Štěpána Lukeše! Nejdříve do branky nepustil skákavý kotouč v jeho brankovišti, následně betonem nadvakrát pokryl zakončení Pavla Kubiše do odkryté branky.

25:47

Nenápadná akce, Jan Havel si mimo hru počínal nedovoleně – zahrál vysokou hokejkou a putuje na lavici hanby.

22:57

22:57 Jakub CHRPA - 1:0

22:57

Piráti právě vstřelili branku!
Následně se Piráti přece jen dostávají do jednobrankového vedení! Nahození od modré čáry před brankou tečoval JAKUB CHRPA, jenž se prosazuje poprvé v letošním ročníku.Asistence: Stanislav Dietz a Roman Chlouba.

21:32

Do první šance třetiny se následně dostal Roberts Bukarts, jenž v závaru zakončoval u levé tyčky. Štěpán Lukeš jej ale parádním zákrokem lapačkou vychytal!

17:01

Tomáš Žižka se dostal do zakončení před brankou, lehčím zakončením trefil tyčku, od kterého se puk odrazil zpátky do hřiště. To byla velká šance Ševců!

15:41

Další aktivita domácích byla zakončena střelou Stanislava Dietze, jenž mířil jen těsně vedle branky, následně fauloval Adam Dlouhý a hosté budou hrát přesilovku.

14:48

Hra pokračovala dalším útokem domácích, který zakončoval Jiří Smejkal, jenž měl nalevo i najíždějícího Poletína. Domácí útočník zakončoval sám, ale napálil jen betony Kašíka!

11:54

Velká šance domácích. Na jejím konci byl Jiří Smejkal, jenž byl sám před Kašíka a zblízka zakončoval. Hostující fantom ovšem zůstává i nadále nepřekonán!

09:36

Hrálo se jen deset sekund. Petr Koblasa za brankou nepustil do útoku jednoho z hostů a dostává dvě minuty za podražení. Bude se tak hrát ve čtyřech na obou stranách.

09:26

Pirátská přesilovka bude pokračovat. Lavička Ševců je potrestána dvouminutovým trestem za špatné střídaní, hostů bylo na ledě šest. Trest bude odpykávat Antonín Honejsek.

08:23

Petr Koblasa dostal parádní přihrávku od Michala Vondrky a hned zakončoval do protipohybu Kašíka. Ten ovšem předvedl první neskutečný zákrok utkání!

07:06

Na lavici hanby míří také hosté. Ivan Huml byl za brankou hákován Davidem Šťastným, jenž bez protestů odjíždí na lavici hanby.

02:25

Následně prošli právě Ševci do útoku, který přerušoval hákováním slovenský obránce Mário Grman. Zlínské tak čeká první přesilová hra utkání.

01:20

Nejdříve zakončoval od pravého mantinelu Vojtěch Tomeček, ale jeho rána byla zablokována. Následně střílel před brankou Michal Poletín, jemuž se ve velké šanci nepovedlo prostřelit Libora Kašíka!

Piráti Chomutov – Berani Zlín

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 23. Chrpa (Dietz, Chlouba), 59. Chlouba (Vondrka)

Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Grman, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Huml, Vondrka – A. Dlouhý, V. Růžička, Šťovíček – Poletín, Smejkal, V. Tomeček – Chrpa, Chlouba, J. Havel.

Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek, Žižka, Matějíček, Valenta, Řezníček, Ferenc – O. Veselý, Šťastný, Kubiš – Roberts Bukarts, Honejsek, Okál – Klhůfek, Fořt, J. Ondráček – Popelka, P. Sedláček, Fryšara.

Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Frodl, Komárek.

Průběh zápasu
1. třetina
02:25 CHM 2 Grman, hákování
07:06 ZLN 2 Šťastný, hákování
09:26 ZLN 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Honejsek
09:36 CHM 2 Koblasa, podražení
15:41 CHM 2 A. Dlouhý, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
22:57 CHM 1:0 Chrpa (Dietz, Chlouba)
25:47 CHM 2 J. Havel, vysoká hůl
28:41 CHM 2 Vondrka, faul loktem
36:20 CHM 2 Dietz, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
41:01 ZLN 2 Honejsek, podražení
43:39 CHM 2 V. Tomeček, podražení
58:21 CHM 2:0 Chlouba (Vondrka)
Konec