Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim

2:1

konec (0:1)

16.12.2017, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 17. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.63 4.51 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Neuvěřitelné, co teď neproměnil Pierre-Emerick Aubameyang! Baumann jej ve snaze o odkopnutí balonu trefil, načež před gabonským útočníkem zívala úplně prázdná branka, ten ale hlavou trestuhodně minul. O chvíli později rovněž mimo pálil Mahmoud Dahoud.

90+3

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Christian Pulisic, přichází Neven Subotić.

90

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Stefan Posch, přichází Kevin Akpoguma.

89

89. Christian PULISIC - 2:1

89

Dortmund právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, v posledních minutách byli jasně aktivnější fotbalisté Hoffenheimu, kteří si vypracovali několik šancí, nyní se ale Dortmund poprvé v utkání ujímá vedení! Po Kagawově přihrávce míč i díky zaváhání Stevena Zubera doskákal až k CHRISTIANU PULISICOVI, jenž se tváří v tvář Baumannovi zachoval velmi zkušeně a uklidil míč do sítě.

79

Pavel Kadeřábek se mohl stát hrdinou dnešního utkání! Český obránce se po náramné patičce od Szalaie z úhlu přiřítil do pokutového území, kde si míč přehodil na levačku, balon ale usměrnil těsně vedle vzdálenější tyče.

73

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Andrij Jarmolenko, přichází Mahmoud Dahoud.

69

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Mark Uth, přichází Ádám Szalai.

63

63. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 1:1

63

Dortmund právě vstřelil branku!
V Signal Iduna Parku je srovnáno! Domácí měli k dispozici pokutový kop, ke kterému se podle očekávání postavil PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG. Gabonský útočník poslal brankáře Baumanna k opačnému kraji branky a přízemní střelou vrátil domácí tým zpět do zápasu.

63

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Andrej Kramarić.

62

62.

62

Po několikaminutové odmlce se u balonu na obranné polovině Hoffenheimu zase ocitl Andrij Jarmolenko. Ten si narazil s Aubameyangem a poté nahrával Kagawovi, který byl faulován, a Borussia tak bude kopat penaltu!

50

Málem už to bylo o dvě branky! Obrana Dortmundu doslova zaspala a nechala až příliš volného prostoru Demirbayovi, na jehož přetažený centr si seběhl Nadiem Amiri, jeho střelu z první ale Roman Bürki stačil zastavit.

21

21. Mark UTH - 0:1

21

Hoffenheim právě vstřelil branku!
V dosavadním průběhu tohoto mače byli horším týmem, nyní se ale fotbalisté Hoffenheimu zničehonic ujímají vedení! Na Amiriho nahrávku mezi dvěma obránci soupeře si seběhl Pavel Kadeřábek, který zvedl hlavu a jako na zlatém podnose připravil vedoucí gól pro MARKA UTHA, s jehož zakončením z bezprostřední blízkosti už Roman Bürki nemohl nic dělat.

6

Tady mnoho nescházelo, Borussia se zničehonic málem ujala vedení! Velmi špatnou zpětnou nahrávku od jednoho z hostujících zadáků vystihl Andrij Jarmolenko, jenž se z úhlu sám řítil na Baumanna, jeho přízemní pokus ale skončil těsně mimo.

Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 63. Aubameyang (pen.), 89. Pulisic – 21. Uth (Kadeřábek)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 7:13.

Borussia Dortmund: Bürki – Toljan, Papastathopoulos, Toprak, Schmelzer (C) – Weigl – Jarmolenko (73. Dahoud), Kagawa, Guerreiro, Pulisic (90+3. Subotić) – Aubameyang.
Náhradníci: Weidenfeller – Zagadou, Subotić, Bartra, Şahin, Isak, Dahoud.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Hübner, Vogt (C), S. Posch (90. Akpoguma) – Kadeřábek, Grillitsch, Demirbay, Amiri, Zuber – Gnabry (63. Kramarić), Uth (69. Szalai).
Náhradníci: Kobel – Rupp, Polanski, Akpoguma, Kramarić, Szalai, Passlack.

Rozhodčí: Harm Osmers – Florian Heft, Thomas Gorniak

Diváci: 81 000