Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Stoke City – West Ham United

0:3

konec (0:1)

16.12.2017, 17:00 • Bet365 Stadium, Stoke on Trent • 18. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 2.52 3.22 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (18:56:38)
Ačkoli West Ham kopal v první půli zřejmě špatně nařízenou penaltu, ve druhém dějství byl jednoznačně lepším týmem, přidal ještě další dvě branky a zaslouženě uzmul tři body. Výtečně tak navázal na nedávné dobré výsledky nad Arsenalem a Chelsea. Stoke City se bude muset hlavně zaobírat otázkou bránění, protože v tomhle zápase jen potvrdil, že obranu má vůbec nejhorší v lize.

90+4

Konec zápasu.

90+2

West Ham zahrával dva rohové kopy v rychlém sledu za sebou. A u rohového čtvrtkruhu se snažil především držet míč, aby se natáhl čas. O vítězi tohoto duelu je už rozhodnuto.

90+1

Pouze tři minutky nastaví sudí Scott ke druhé půli.

90

90. šance Javiera Hernándeze

90

West Ham si zápas jednoduše užívá. Javier Hernández nyní pronikl do šestnáctky, kličkou se zbavil svých obránců a z blízkosti vypálil na Butlanda. Ten musel vytáhnout další svůj zákrok.

88

Utkání se vlastně dohrává už jen z povinnosti. Ze sektoru hostů se ozývají oslavné chorály. West Ham prostě potvrdil, že jeho nedávné výsledky s Chelsea a Arsenalem nebyly vinou náhody.

86

86. Diafra SAKHO - 0:3

86

West Ham právě vstřelil branku!
Hosté založili rychlou akci a definitivně rozhodli o svém vítězství. Tohle už domácí nemohou dohnat. Lanzini si připsal svou druhou asistenci, když ve správnou chvíli prostrčil balón na náhradníka DIAFRU SAKHA, jenž ho následně bez problémů dopravil do sítě. Asistence: Manuel Lanzini.

85

Pět minut plus nějaké to nastavení, to je čas, který do konce utkání zbývá. Ačkoli West Ham možná v první půli neměl kopat penaltu, byl dnes lepším týmem. Stoke City toho směrem dopředu opravdu moc nevymyslelo.

84

84. patička Sakha

84

West Ham je směrem dopředu prostě daleko nebezpečnější. Javier Hernández pronikl do šestnáctky, ale nezakončil, nýbrž zleva na zadní tyči vybídl Sakha. Jenže ten se nakonec ocitl zády k brance, takže zkoušel zacílit patičkou, míč ovšem skončil pouze v zámezí.

83

Cameronova přihrávka do šestnáctky nemohla vyhledat žádného jiného adresáta než soupeře. Mizerné provedení od Američana.

81

Nedaří se, nedaří, a to ani domácím náhradníkům. Tahle střela Berahina byla opravdu hodně, hodně nepřesná. Odkopávat od branky dnes bude zatím nepříliš zaměstnaný Adrián.

80

Crouch je dnes opravdu hodně nevýrazný. Když už se k míči dostane, většinou mu ho rychle obránci West Hamu odeberou. Ostatně jako v tomto případě.

79

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Javier Hernández.

78

Arnautovič se snažil dostat do šance, zastavil ho ovšem praporek pomezního. Odchází nyní střídat. A domácí fanoušci na něj opravdu hodně bučí. Přece jenom není jeho chování na hrací ploše úplně korektní.

Stoke City – West Ham United

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 19. Noble (pen.), 75. Arnautović (Lanzini), 86. D. Sakho (Lanzini)

Karty:   24. Wimmer (STK), 50. Shawcross (STK) – 60. Masuaku (WHU)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:12.

Stoke City: Butland – Cameron, Shawcross, Wimmer, Pieters (63. Tymon) – Shaqiri, D. Fletcher (62. Adam), Allen, Sobhi – Diouf (62. Berahino), Crouch.
Náhradníci: Grant – Ngoy, Berahino, Tymon, Adam, Choupo-Moting, Edwards.

West Ham United: Adrián – Ogbonna, Collins, Cresswell – Zabaleta, Obiang, Noble (35. Rice), Masuaku – Antonio (68. D. Sakho), Lanzini, Arnautović (79. J. Hernández).
Náhradníci: Hart – J. Hernández, A. Ayew, D. Sakho, Hakšabanović, Rice, Makasi.

Rozhodčí: Scott – West, Perry