Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Tottenham Hotspur

4:1

konec (1:0)

16.12.2017, 18:30 • Etihad Stadium, Manchester • 18. kolo • Radomír Fukala

Tipsport: 1.56 4.71 5.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezký večer a u dalších on-line přenosů na počtenou. (20:40:06)
Statistiky utkání

Držení míče: 53 % : 47 %
Střely na branku: 11:2
Střely mimo: 9:5
Rohy: 5:1
Ofsajdy: 4:2
Fauly: 13:20
Zákroky brankářů 1:7
A je dobojováno. Nutno říct, že jsme měli vidět opravdu krásné utkání, ve kterém si fanoušek ofenzivního fotbalu musel přijít na své. Ve 14. minutě se dostali domácí do vedení poté, co Leroy Sané našel svým centrem hlavu Ilkaye Gündoğana, jenž svým pokusem rozvlnil síť. Tímto výsledkem první poločas, i přes několik šancí, skončil.
Ve druhé půli jsme si na gól museli počkat až do 70. minuty. To se po rychlém brejku prosadil Kevin De Bruyne, který navýšil náskok svého celku. O šest minut později kopal Manchester pokutový kop po faulu na De Bruyneho. Gabriel Jesus ovšem nastřelil jen tyč a Raheem Sterling z následné dorážky přestřelil hostující bránu. Napravit reputaci se mu však povedlo v o pár minut později. Sterling si naběhl na přihrávku Saného před prázdnou bránu a z hraničního ofsajdového postavení pohodlně zakončil. Ten samý hráč navíc přidal i čtvrtou branku po hrubce Diera. Čestný úspěch pro Hotspurs obstaral alespoň v poslední minutě nastavení střelou k tyči Christian Eriksen. Svěřenci Pepa Guardioly tak zcela po zásluze berou tři body za výhru 4:1 a připisují šestnáctou ligovou výhru v řadě.

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Christian ERIKSEN - 4:1

90+3

Tottenham právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se hosté dočkali alespoň čestného úspěchu! CHRISTIAN ERIKSEN potáhl míč podél velkého vápna soupeře a křižnou ranou trefuje prostor u pravé tyče. Ederson byl na jeho ránu krátký.

90+1

Moussa Sissoko ještě v závěru dostává žlutou kartu za zákrok na Fernandinha a utkání pomalu spěje ke svému závěru.

90+1

Hlavní sudí nastavuje 3 minuty nad rámec řádné hrací doby.

90

90. Raheem STERLING - 4:0

90

Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens v poslední minutě přidávají čtvrtou branku a to již pro Tottenham zavání debaklem! Příhrávka na RAHEEMA STERLINGA za obranu jen tak tak prošla k domácímu hráči po fatální minele Diera. Ofenzivní hráč Manchesteru poté na hranici vápna procedil míč mezi nohama vybíhajícího Llorise a následně bez problémů poslal míč do prázdné brány.

89

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Danny Rose, přichází Ben Davies.

88

88. Střelu Raheema Sterlinga Hugo Lloris s vypětím všech sil vyrazil.

88

A domácí stále nemají dost a znovu se vrhl do útoku. Raheem Sterling napřáhl zpoza velkého vápna a ranou pod břevno pořádně protáhl Huga Llorise, jenž jeho pokus vyškrábl nad břevno své brány.

86

A Bernardo Silva se mohl ihned zapsat mezi střelce. Jeho střela z levé strany pokutového území na bližší tyč však Llorise nezaskočila a hostující brankář předvedl vynikající zákrok.

85

Poslední střídaní Manchesteru je tady. Leroy Sané je stažen ze hry a na jeho místo nastupuje Bernardo Silva.

84

Dele Alli až nyní opouští hrací plochu, přestože měl dohrát již po faulu na De Bruyneho. Na zbývající minuty naskakuje do zápasu Moussa Sissoko.

83

Ilkay Gündoğan je za potlesku domácích fanoušků stažen ze hřiště a nahrazuje ho Phil Foden.

80

80. Raheem STERLING - 3:0

80

Manchester City právě vstřelil branku!
Domácí se přeci jen dočkali třetího gólu! V dalším smrtícím kontru vysunul Gündoğan Saného, jenž z levé strany pokutového území našel před prázdnou bránou RAHEEMA STERLINGA, který míč pohodlně uklidil do sítě. Celá situace sice zaváněla ofsajdem, ale vše bylo podle sudích v pořádku.

Manchester City – Tottenham Hotspur

4:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 14. Gündoğan (Sané), 70. De Bruyne (Gündoğan), 80. Sterling (Sané), 90. Sterling (B. Silva) – 90+3. Eriksen

Karty:   38. Otamendi (MAC), 51. Delph (MAC) – 52. Kane (TOT), 62. M. Dembélé (TOT), 68. Alli (TOT), 90+1. Moussa Sissoko (TOT)

Neproměněná penalta: 76. Jesus (MAC), mimo

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:20.

Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Mangala, Delph – De Bruyne, Fernandinho (C), Gündoğan (83. Foden) – Sterling, Agüero (58. Jesus), Sané (85. B. Silva).
Náhradníci: Bravo – Danilo, B. Silva, Y. Touré, Zinčenko, Foden, Jesus.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Dier, Vertonghen, Rose (89. Davies) – M. Dembélé, Winks – Eriksen, Alli (84. Moussa Sissoko), Heung-min (77. Lamela) – Kane.
Náhradníci: Vorm – Davies, Aurier, Foyth, Moussa Sissoko, Lamela, F. Llorente.

Rozhodčí: Pawson – Betts, Nunn

Diváci: 54 214