Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfB Stuttgart – Bayern Mnichov

0:1

konec (0:0)

16.12.2017, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • 17. kolo • Petr Peleška (@PetrPeleska)

Tipsport: 8.26 4.9 1.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tak tenhle zápas měl v závěru úplně všechno. Nicméně zápas si musíme zhodnotit úplně od začátku. Po celou dobu byl lepším celkem Bayern, který držel z větší části balon na svých kopačkách a vytvářel si více šancí. Domácí však v čele s brankářem Zielerem poctivě bránili a hrozili z nebezpečných protiútoků. O jedinou branku utkání se postaral v 79. minutě střídající Thomas Müller, na jehož pokus byl domácí brankář krátký. To, co se všechno událo v závěru utkání je jedním slovem neskutečné. Hráči Bayernu chodili do přečíslení, které měly skončit brankou, ovšem neskončili. V úplném závěru byl v pokutovém území Bayernu faulovaný Santiago Ascacibar, ale hlavní sudí nejdříve na pokutový puntík neukázal. Až následně se rozhodl, že se o všem přesvědčí u videa. Po zhlédnutí videa hlavní sudí rozhodl, že se penalta nakonec kopat bude. Pokutový kop však nedokázal proměnit domácí smolař Chadrac Akolo a Bayern Mnichov si tak odváží ze Stuttgartu všechny tři body. (17:31:06)

90+5

Konec zápasu.

90+4

90+4. Neproměněná penalta Chadrace Akola

90+4

Žlutou kartu dostává Rafinha (Bayern Mnichov).

90+4

Tak tohle je závěr jako hrom. Co více dodat... K penaltě se postavil Chadrac Akolo, který penaltu nekopl vůbec dobře a brankář Sven Ulreich ji vychytal , což znamená, že je hrdinou Bayernu! Neuvěřitelné!

90+3

90+3. Zákrok, po kterém byla s pomocí videa odpískána penalta

90+3

Jedním slovem – neskutečné! Jeden z domácích hráčů byl faulován ve vápně, ale penalta se nejdříve nepískala. Rozhodčí tak ukázal, že se půjde podívat na video. Po zhlédnutí videa hlavní sudí ukázal, že se penalta zahrávat bude!

90+2

Tohle je neskutečné! James Rodríguez běžel úplně sám na brankáře Zielera, kterého chtěl přehodit, ovšem brankář dokázal balon vyrazit na kopačku Roberta Lewandowskiho, který balon netrefil ideálně, ovšem mířil směrem na branku. Balon dokázal domácí brankář vyrazit těsně před brankovou čarou!

90+1

To je závěr! Jeden z hráčů Stuttgartu střílel na zadní tyč, když byl balon sražen jen těsně vedle tyče. Další rohový kop pro domácí.

89

Po dalším rohovém kopu se domácí do šance nedostali, ale na druhé straně šli do přečíslení čtyři na jednoho hráči Bayernu. David Alaba přihrával Thomasu Müllerovi, kterému balon odskočil od nohy do zámezí. Neproměnit takovou příležitost je trestuhodné.

89

Holger Badstuber měl na své hlavě branku domácího týmu, ale brankář Ulreich míč vyrazil!

88

Rohový kop měli k dispozici taktéž domácí. Balon se odrazil na hranici vápna, kde balon z první vystřelil Takuma Asano, ale míč byl sražen znovu na rohový kop.

87

Z rohového kopu Bayern zahrozit nedokázal, a tak se hra přesouvá na druhou polovinu hřiště.

86

Bayern si v klidu hlídá jednobrankový náskok. Navíc má výhodu rohového kopu.

85

Domácí fanoušci rozjeli svoji "pyroshow" a nad hřištěm se vznáší dým.

84

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází David Alaba.

81

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Dennis Aogo, přichází Takuma Asano.
Střídání v týmu VfB Stutthart: ze hřiště odchází Andreas Beck, přichází Josip Brekalo.

79

79. Thomas Müller (BAY)

79

Bayern právě vstřelil branku!
Tímto se domácím hráčům omlouvám, jelikož jsem to zřejmě zakřikl. Hostující Bayern jde do jednobrankového vedení! Kingsley Coman našel v pokutovém území dobře postaveného střídajícího THOMASE MÜLLERA, který si balon rychle zpracoval a rychle vystřelil na přední tyč. Na tuto střelu byl Zieler krátký – 0:1!

VfB Stuttgart – Bayern Mnichov

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 79. T. Müller (Coman)

Karty:   53. Aogo (STU), 70. Beck (STU) – 32. J. Boateng (BAY), 90+4. Rafinha (BAY)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:10. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:14.

VfB Stuttgart: Zieler – Pavard, Baumgartl, Badstuber – Beck (81. Brekalo), Ascacibar, Gentner (C), Aogo (81. Asano) – Akolo, Özcan – Terodde (47. Kamiński).
Náhradníci: Grahl – Emiliano Insúa, Brekalo, Grgic, Asano, Kamiński, Sessa.

Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng (C), Hummels (68. Süle), Rafinha – Javi Martínez, Tolisso (65. T. Müller) – James Rodríguez, Arturo Vidal, Coman (84. Alaba) – Lewandowski.
Náhradníci: Starke – Süle, Ribéry, T. Müller, Bernat, Alaba, Rudy.

Rozhodčí: Ittrich – Grudzinski, Thielert