Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Stoke City – West Ham United

0:3

konec (0:1)

16.12.2017, 17:00 • Bet365 Stadium, Stoke on Trent • 18. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 2.52 3.22 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. šance Javiera Hernándeze

90

West Ham si zápas jednoduše užívá. Javier Hernández nyní pronikl do šestnáctky, kličkou se zbavil svých obránců a z blízkosti vypálil na Butlanda. Ten musel vytáhnout další svůj zákrok.

86

86. Diafra SAKHO - 0:3

86

West Ham právě vstřelil branku!
Hosté založili rychlou akci a definitivně rozhodli o svém vítězství. Tohle už domácí nemohou dohnat. Lanzini si připsal svou druhou asistenci, když ve správnou chvíli prostrčil balón na náhradníka DIAFRU SAKHA, jenž ho následně bez problémů dopravil do sítě. Asistence: Manuel Lanzini.

84

84. patička Sakha

84

West Ham je směrem dopředu prostě daleko nebezpečnější. Javier Hernández pronikl do šestnáctky, ale nezakončil, nýbrž zleva na zadní tyči vybídl Sakha. Jenže ten se nakonec ocitl zády k brance, takže zkoušel zacílit patičkou, míč ovšem skončil pouze v zámezí.

79

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Javier Hernández.

75

75. Marko ARNAUTOVIĆ - 0:2

75

West Ham právě vstřelil branku!
MARKO ARNAUTOVIČ toho dnes neproměnil opravdu hodně, teď už se ale konečně dočkal. Lanzini ho skvělým obloučkem uvolnil do šestnáctky a hostující forvard pak z blízkosti propálil gólmana Butlanda. Asistence: Manuel Lanzini.

72

72. hlavička Shawcrosse

72

Velká příležitost pro domácí celek! Tohle měl Shawcross bezpodmínečně proměnit. Z levé strany ho našel svým centrem Adam, jenže následná prudká hlavička skončila pouze nad břevnem.

68

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Michail Antonio, přichází Diafra Sakho.

67

67. břevno Arnautoviče

67

Arnautovič má dnes prostě velkou smůlu v koncovce. Je suverénně nejnebezpečnějším hráčem West Hamu. Přebral přihrávku od Lanziniho, následně z vápna ostře vypálil, každopádně jeho střelu zastavilo břevno Butlandovy brány.

63

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Erik Pieters, přichází Josh Tymon.

62

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Darren Fletcher, přichází Charlie Adam.
Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Mame Diouf, přichází Saido Berahino.

60

Masuaku (WHU) je dalším potrestaným hráčem žlutou kartou. Je vůbec prvním na straně Kladivářů.

59

59. boční síť trefil Arnautovič

59

Další velká možnost Arnautoviče! Vyzrál totiž na ofsajdovou past a unikl podél levé strany. Následně si to naštrádoval do šestnáctky, tam ho nedokázal zastavit vracející se Wimmer, nicméně následný pokus směřoval pouze do boční sítě.

51

51. hlavička Arnautoviče

51

Arnautovič se po standardce na zadní tyči dostal k hlavičce, snažil se míč dostat do nebezpečného prostoru, nakonec ale jeho obluček skončil na horní hraně břevna. Z téhle šance určitě mohlo zapršet.

50

Shawcross (STK) skluzem podrazil svého soupeře hodně nevybíravě a inkasoval od sudího Scotta po právu žlutou kartu.

45+2

45+2. nepřesný pokus Shaqiriho

45+2

Na druhé straně pálil nebezpečně Shaqiri! Snažil se technicky zamířit ke vzdálenější tyčce, ale kýžený a chtěný prostor netrefil. Závěr tohoto poločasu je poměrně divoký, a to na obou stranách.

45+1

45+1. střela Arnautoviče

45+1

Další šance West Hamu! Arnautovič dostal přihrávku z levé strany od Masuakua, následně si narovnal míč na svou levou nohu a vypálil. Nicméně jeho pokus o kousek přeletěl břevno.

41

41. střela Lanziniho

41

A zase si zachytal brankář Butland! Ze střední vzdálenosti na něj vypálil Lanzini, nicméně domácí muž v rukavicích byl připravený a střelu efektivně vyrazil do zámezí.

38

38. šance Arnautoviče

38

Arnautovič nyní mohl náskok West Hamu navýšit! Po dlouhém nákopu brankáře Adriána zachyboval jeden z obránců Stoke City a hostující forvard se řítil na bránu. Z úhlu ale Butlanda nepřekonal.

35

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Mark Noble, přichází Declan Rice.

24

Antoniu nyní stáhl za dres Wimmer (STK) a inkasoval od rozhodčího Scotta žlutou kartu.

19

19. Mark NOBLE - 0:1

19

West Ham právě vstřelil branku!
Penaltu MARK NOBLE hravě proměnil do protipohybu Butlanda. Tohle je ale poměrně nezasloužené vedení ze strany hostujícího celku. Nahrál mu do karet zřejmě chybný verdikt arbitra Scotta.

18

18. nařízená penalta ve prospěch WHU

18

Scott nyní nařídil pokutový kop, ale zřejmě nesprávně. Možná že opravdu došlo ke kontaktu mezi Pietersem a Lanzini, nicméně hostující hráč pád hodně nafilmoval. Stoke City protestuje, ale marně.

17

17. tyčku napálil Shawcross

17

Obrovská možnost pro domácí celek! Klidně se mohl ujmout vedení. Shaqiri rozehrál standardku centrem do šestnáctky, kde našel hlavu stopera Shawcrosse, ten ale hlavou smolně pro něj trefil pouze tyčku.

Ve Stoke City bude utkání zpožděné kvůli výpadku proudu na stadionu. Zatím není jasné, v kolik přesně se začne hrát, možná že se zápas kompletně odloží.

Stoke City – West Ham United

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 19. Noble (pen.), 75. Arnautović (Lanzini), 86. D. Sakho (Lanzini)

Karty:   24. Wimmer (STK), 50. Shawcross (STK) – 60. Masuaku (WHU)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:12.

Stoke City: Butland – Cameron, Shawcross, Wimmer, Pieters (63. Tymon) – Shaqiri, D. Fletcher (62. Adam), Allen, Sobhi – Diouf (62. Berahino), Crouch.
Náhradníci: Grant – Ngoy, Berahino, Tymon, Adam, Choupo-Moting, Edwards.

West Ham United: Adrián – Ogbonna, Collins, Cresswell – Zabaleta, Obiang, Noble (35. Rice), Masuaku – Antonio (68. D. Sakho), Lanzini, Arnautović (79. J. Hernández).
Náhradníci: Hart – J. Hernández, A. Ayew, D. Sakho, Hakšabanović, Rice, Makasi.

Rozhodčí: Scott – West, Perry