Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Tottenham Hotspur

4:1

konec (1:0)

16.12.2017, 18:30 • Etihad Stadium, Manchester • 18. kolo • Radomír Fukala

Tipsport: 1.56 4.71 5.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Christian ERIKSEN - 4:1

90+3

Tottenham právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se hosté dočkali alespoň čestného úspěchu! CHRISTIAN ERIKSEN potáhl míč podél velkého vápna soupeře a křižnou ranou trefuje prostor u pravé tyče. Ederson byl na jeho ránu krátký.

90+1

Moussa Sissoko ještě v závěru dostává žlutou kartu za zákrok na Fernandinha a utkání pomalu spěje ke svému závěru.

90

90. Raheem STERLING - 4:0

90

Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens v poslední minutě přidávají čtvrtou branku a to již pro Tottenham zavání debaklem! Příhrávka na RAHEEMA STERLINGA za obranu jen tak tak prošla k domácímu hráči po fatální minele Diera. Ofenzivní hráč Manchesteru poté na hranici vápna procedil míč mezi nohama vybíhajícího Llorise a následně bez problémů poslal míč do prázdné brány.

89

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Danny Rose, přichází Ben Davies.

88

88. Střelu Raheema Sterlinga Hugo Lloris s vypětím všech sil vyrazil.

88

A domácí stále nemají dost a znovu se vrhl do útoku. Raheem Sterling napřáhl zpoza velkého vápna a ranou pod břevno pořádně protáhl Huga Llorise, jenž jeho pokus vyškrábl nad břevno své brány.

86

A Bernardo Silva se mohl ihned zapsat mezi střelce. Jeho střela z levé strany pokutového území na bližší tyč však Llorise nezaskočila a hostující brankář předvedl vynikající zákrok.

85

Poslední střídaní Manchesteru je tady. Leroy Sané je stažen ze hry a na jeho místo nastupuje Bernardo Silva.

84

Dele Alli až nyní opouští hrací plochu, přestože měl dohrát již po faulu na De Bruyneho. Na zbývající minuty naskakuje do zápasu Moussa Sissoko.

83

Ilkay Gündoğan je za potlesku domácích fanoušků stažen ze hřiště a nahrazuje ho Phil Foden.

80

80. Raheem STERLING - 3:0

80

Manchester City právě vstřelil branku!
Domácí se přeci jen dočkali třetího gólu! V dalším smrtícím kontru vysunul Gündoğan Saného, jenž z levé strany pokutového území našel před prázdnou bránou RAHEEMA STERLINGA, který míč pohodlně uklidil do sítě. Celá situace sice zaváněla ofsajdem, ale vše bylo podle sudích v pořádku.

78

A ani nyní to není branka pro hostující celek! Winks zatáhl míč do šestnáctky hostů a poté měl několik příležitostí na střelu i přihrávku. Nakonec však zvolil průnik podél pokutovým územím a vyběhnuvší Edeson ho marně stíhal. Hostujícímu hráči posléze míč utekl do zámezí a Tottenham tak tuto akci ani nezakončil.

77

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Heung-min, přichází Érik Lamela.

76

76. Gabriel Jesus neproměnil pokutový kop a následně Raheem Sterling přestřelil prázdnou bránu.

76

Tak to je opravdu velká smůla pro Manchester! Gabriel Jesus se postavil k pokutovému kopu, ale svou střelou trefil jen levou tyč. Od ní se míč odrazil k Raheemu Sterlingovi, který následně přestřelil prázdnou bránu.

75

75. Po tomto faulu na Kevina De Bruyneho se kopala penalta proti Tottenhamu.

75

Kevin De Bruyne si v pokutovém území šikovně potáhl míč před Vertonghenem, který jej následným skluzem poslal k zemi a bude z toho penalta pro domácí.

70

70. Kevin De Bruyne - 2:0

70

Manchester City právě vstřelil branku!
Rychlý brejk Citizens již končí brankou a domácí odskakují na rozdíl dvou gólů! Ilkay Gündoğan vysunul do protiútoku KEVINA DE BRUYNEHO, který míč potáhl do pokutového území a poté střelou na zadní tyč prostřeluje Llorise. Ten si sice na míč sáhl, ale dostat jej mimo tři tyče již nedokázal. Belgický hráč tak dokonale odpovídá na předchozí faul na svoji osobu.

68

Tak to byl opravdu ošklivý zákrok! Dele Alli si doslova naskočil na nohu De Bruyneho, jehož kotník nyní musel vydržet pořádný nápor. Alli vidí žlutou kartu a to byl hlavní sudí opravdu hodně shovívavý. Tady mohla následovat klidně i červená.

67

Neuvěřitelné věci zahodili nyní domácí! Leroy Sané zatáhl míč do šestnáctky z levé strany a poté svou ranou prověřil Llorise. Ten jeho pokus vyrazil jen k volnému Jesusovi, který z malého vápna přestřelil de facto prázdnou bránu.

62

Dembélé při snaze sebrat míč Fernandinhovi fauloval zezadu skluzem domácího hráče a jeho zákrok je oceněn žlutým kartónkem.

58

Sergio Agüero má pro dnešek odpracováno. Na jeho místo přichází Gabriel Jesus.

55

Nyní jsou to naopak Hotspurs, kdo svírá svého soupeře na jeho polovině. Harry Kane poté vyslal velmi jedovatou střelu, kterou Ederson konečky prstů vyrazil na rohový kop.

52

Raheem Sterling si zpracoval míč letící ze vzduchu a poté jej skluzem doslova sestřelil Harry Kane, jenž byl v tomto souboji o něco později. Žlutá karta pro forvarda Tottenhamu je tedy na místě.

51

Domácí zvyšují vedení v počtu žlutých karet. Za svůj skluz na pronikajícího Trippiera je napomínán krajní obránce Citizens Fabian Delph.

38

Harry Kane to nyní pěkně schytal od Otamendiho na půli hřiště. Hostující forvard si posunul míč hlavou a domácí stoper jej poté nakopl přímo do obličeje. Po zásluze za to dostává žlutou kartu.

35

Snad poprvé zahrozili i hosté! Eriksen přihrál z levé strany Harrymu Kaneovi na hranici vápna. Nejlepší střelec Tottenhamu ovšem technickou střelou těsně minul vzdálenější tyč.

24

Vzápětí domácí zahrozili hned dvakrát. Nejprve potáhl míč do šestnáctky Sergio Aguero, jehož dělovku Lloris vyrazil. Na hranici pokutového území se ještě k balónu dostal Raheem Sterling, který však bránu Tottenhamu přestřelil.

14

14. Ilkay GÜNDOĞAN - 1:0

14

Manchester City právě vstřelil branku!
Domácí po čtvrt hodině hry otevírají skóre a Etihad Stadium je na nohou! Leroy Sané se postavil k rozehrávce rohového kopu z levé strany a svým centrem našel přesně hlavu ILKAYE GÜNDOĞANA, jenž se z prostoru mezi penaltovým puntíkem a malým vápnem již nemýlil.

Manchester City – Tottenham Hotspur

4:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 14. Gündoğan (Sané), 70. De Bruyne (Gündoğan), 80. Sterling (Sané), 90. Sterling (B. Silva) – 90+3. Eriksen

Karty:   38. Otamendi (MAC), 51. Delph (MAC) – 52. Kane (TOT), 62. M. Dembélé (TOT), 68. Alli (TOT), 90+1. Moussa Sissoko (TOT)

Neproměněná penalta: 76. Jesus (MAC), mimo

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:20.

Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Mangala, Delph – De Bruyne, Fernandinho (C), Gündoğan (83. Foden) – Sterling, Agüero (58. Jesus), Sané (85. B. Silva).
Náhradníci: Bravo – Danilo, B. Silva, Y. Touré, Zinčenko, Foden, Jesus.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Dier, Vertonghen, Rose (89. Davies) – M. Dembélé, Winks – Eriksen, Alli (84. Moussa Sissoko), Heung-min (77. Lamela) – Kane.
Náhradníci: Vorm – Davies, Aurier, Foyth, Moussa Sissoko, Lamela, F. Llorente.

Rozhodčí: Pawson – Betts, Nunn

Diváci: 54 214